Riportjaink

Megfenyegette a kormányt a CEU rektora

Megfenyegette a magyar kormányt a Közép-Európai Egyetem amerikai származású rektora. Az intézményvezető szerint káros lehet az amerikai-magyar kapcsolatokra, ha a kabinet megpróbálja ellehetetleníteni a CEU-t. A Soros György amerikai üzletember által pénzelt egyetem vezetője ezt az után mondta, hogy az Oktatási Hivatal szabálytalanságokat tárt fel huszonnyolc külföldi felsőoktatási intézmény, köztük a CEU működésében.

Aktuális műsoraink:

 1. 01:05 Vidéki körkép ism.

  Vidéki események heti összefoglalója

 2. 05:10 Sajtóklub 1. rész ism.

  Bayer Zsolt vendége: Lovas István, Huth Gergely, Bencsik András.

 3. 05:35 Sajtóklub 2. rész ism.

  Bayer Zsolt vendége: Lovas István, Huth Gergely, Bencsik András.

 4. 06:00 Kibeszélő ism.

  Műsorvezető: Rácz Zsuzsanna.

 5. 06:30 Bírósági történetek ism.(12)

  Liebmann Katalin műsora.

 6. 07:00 Angard 1. rész ism.

  Műsorvezető: Dobos Marianne.

 7. 07:30 Angard 2. rész ism.

  Műsorvezető: Dobos Marianne.

 8. 08:00 Gazdafórum ism.

  Agrár magazin. Műsorvezető: Horváth Katalin.

Részletes műsorújság

Keresés

Facebook

null

Riportjaink

Jól zár a jogi határzár

Pattanásig feszült a helyzet a szabadkai befogadó-állomáson, mióta megtudták, hogy új jogi határzár lépett életbe Magyarországon. Sokan attól tartanak, hogy bármikor kialakulhat szervezett vagy spontán tiltakozás. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója arról számolt be híradónknak, hogy a jogszabály bevezetése óta semmi rendkívülit nem tapasztaltak a magyar határon.

null

Riportjaink

Megkezdődött a Brexit folyamata

Hivatalosan is elindítja Nagy-Britannia az Európai Unióból való kiválási folyamatot. Theresa May kormányfő már megírta levelét az Európai Tanács elnökének, hogy életbe lépteti a Lisszaboni Szerződés 50. cikkelyét. Skócia azonban ellenzi a tagság megszűnését, ezért függetlenségi népszavazást tartana, majd külön szerződést kötne Brüsszellel.

null

Riportjaink

A Jobbik a román példát követné

Simicska Lajost is elszámoltatná a Jobbik. A párt országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy a földesúr-adó mindenkit érinteni fog, és kormányra kerülésük esetén, indokolt helyzetekben élnének a vagyonelkobzás intézményével. Az utóbbi időben viszont egyre közelebb kerül a Jobbikhoz Simicska Lajos és fia. A Jobbik egyébként a földesúradóval a magyarokat gyakran vegzáló román példát követné.

null

Riportjaink

Kettős mérce az európai élelmiszerpiacon

Kettős mérce működik az európai élelmiszerpiacon - ezt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal most lezárult, átfogó, hatósági termék összehasonlító vizsgálata is megerősítette - közölte a földművelésügyi miniszter. Fazekas Sándor elmondta: mintegy 100 termék mintáit vizsgálták meg a szakemberek, az eredmény pedig lesújtó volt.

null

Vidéki körkép

2017-03-29 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten beszámolunk arról, mit ígért a nyugdíjasoknak Gyurcsány Ferenc Debrecenben. Ellátogatunk a déli határhoz és a Csíki Sör hazájába. Megmutatjuk milyen új gépekkel gazdagodott a magyar légierő, valamint azt is, hogyan tért vissza a díjlovaglás Szilvásváradra.

null

Napi Aktuális

2017-03-29 Napi aktuális 1. rész

Már objektív vizsgálatok is bizonyítják: rosszabb minőségű élelmiszert kapunk itthon, mint Nyugaton. Az európai élelmiszerpiacon lévő kettős mércéről kérdeztük az élelmiszerlánc-felügyeletéért felelős államtitkárt, Zsigó Róbertet.

null

Napi Aktuális

2017-03-29 Napi aktuális 2. rész

A vörös csillag az angol szakirodalom szerint egyértelműen a kommunista ideológiához kötődő fontos szimbólum. Mikor reklám, mikor áll mögötte politikai tartalom? Vendég: M. Kiss Sándor történész és Pandula Attila történész.

null

Híradó

2017-03-29 Híradó 20

Megfenyegette a magyar kormányt a Soros-egyetem rektora, miután kiderült, hogy szabálytalanul működik a CEU; Jól zár a jogi határzár - a bevezetés óta senki sem jutott be az országba illegálisan; Brexit - ma hivatalosan is elindult a britek kiválása az Európai Unióból; Kettős mérce az európai élelmiszerpiacon - a multik silányabb termékeket hoznak Magyarországra.

null

Riportjaink

Mindent letarolt a Debbie

A hírek szerint egy nő vesztette életét az Ausztrália északkeleti részén végigsöprő vihar következtében - közölték hivatalos források. A Debbie névre keresztelt ciklon óriási pusztítást végzett Queensland államban. A helyreállítási munkálatokat megkezdték, de az a 25 ezer kitelepített, akit a hatóságok evakuáltak, még nem térhet vissza otthonába.

null

Napi Aktuális

2017-03-29 Napi aktuális 3. rész

2017 elejétől folytatódott a „rendszerváltás" az építésügyben. Egy új szemlélet bevezetésének újabb lépéseit mutatják azok a megváltozott jogszabályok, melyeket ezekben a napokban már figyelembe kell venniük a szakembereknek a mindennapi munkájukban. Vendég: Jámbor Attila ügyvéd.

null

Napi Aktuális

2017-03-29 Napi aktuális 4. rész

Hatályos a jogi határzár. Bezárultak a kiskapuk, legalábbis egy időre. Hány fordulatot tartogat még a migráció? Vendég: Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

null

Kibeszélő

2017-03-29 Kibeszélő

A jövőben akadálymentesítenének minden állami rendezvényt. A témáról Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízottat kérdezzük; Mi a szerepköre egy közös képviselőnek a társasházban. Ki vonhatja felelősségre, milyen esetben? - társasházi jogászunk: Dr. Izsák Orsolya; Családfa összeállítási tippek Farkas Péter családfakutatóval; Az adás végén az LGT legendás gitárosa, Karácsony János a vendégünk.