Informátor

2017-09-22 Informátor

Botrány, provokáció, felfordulás, médiafigyelem és mielőbbi kormánybuktatás – ezek motiválják Soros György kedvenc magyar aktivistáját, az anarchista festő-mázoló Gulyás Mártont. Az Informátor bemutatja a zavarkeltőt, aki újabb és újabb akciókat, tüntetéseket szervez a kormány ellen és aki újabban már az újságírók vegzálásától sem riad vissza. Soros örülhet, nem hiába költött annyi pénzt Gulyásékra.

Aktuális műsoraink:

 1. 07:30Tájkép

  A vidéki élet értékeit bemutató sorozat.

 2. 08:00Hírek

  Friss napi információk

 3. 08:05 Számla ism.

  Érthetően a pénzügyekről.

 4. 08:30 Kibeszélő ism.

  Kibeszéljük a hétköznapokat. Emberi történetek.

 5. 09:00Hírek

  Friss napi információk

 6. 09:10 Napi Aktuális ism.

  politikai háttérműsor

 7. 10:00Hírek

  Friss napi információk

 8. 10:05 Látókör ism.

  Színes hírek a nagyvilágból.

Részletes műsorújság

Keresés

Facebook

null

Mélymagyar

2017-09-22 Mélymagyar 1.

A liberális Szeretem Magyarországot Klub meghívta a vitaestjére a Jobbik elnökét. Itt - a hírek szerint - Vona Gábor kijelentette, hogy az Orbán-kormány leváltása érdekében párja kész bárkivel összefogni. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke erre is reagált a legutóbbi Mélymagyarban. A kormánypárti politikus szerint most már Vonával is kimondatják: össze kell fogni. Németh Szilárd úgy látja, a Jobbik minden dolgát Simicska Lajos irányítja, s egyetlen céljuk van: Orbán Viktor miniszterelnököt tűz alatt kell tartani.

null

Mélymagyar

2017-09-22 Mélymagyar 2.

Magyarország sorsát - csakúgy, mint Európa sorsát - igenis migráció és a demográfiai helyzet alakulása fogja eldönteni. Egyebek között ez is elhangzott a Fidesz-KDNP velencei kihelyezett frakcióülésén. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint most olyan fázisba érkezett Magyarország, amikor ki kell derülnie, mi a véleményük az embereknek a Soros-tervről. A politikus a választás tétjének az nevezte, hogy hazánk bevándorló-ország lesz-e, vagy sem.

null

Híradó

2017-09-22 Híradó 22.00

VEZETŐ HÍREINK: Nemzeti konzultáció - erős felhatalmazásra van szükség; Barcelonai merénylet - újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe; Lázadás készül a Jobbikban - hangfelvételeket gyűjtenek Vona ellen.

null

Riportjaink

Erős felhatalmazásra van szükség

Amíg 2010-ben nagyjából 3 millió 700 ezren, addig ma már több mint 4 millióan dolgoznak Magyarországon - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A miniszterelnök hozzátette: már több mint 50 hónapja emelkednek a reálbérek. A kormányfő szerint lesz őszi nyugdíj-kiegészítés. Orbán Viktor arra kérte az embereket: vegyenek részt a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációban azért, hogy a kormány meg tudja védeni Magyarországot a bevándorlástól.

null

Riportjaink

Erős nemzetállamokat sürgetett a kormányfő

Nem kívánunk bevándorlóország lenni, ehhez jogunk van - mondta Orbán Viktor Varsóban, miután tárgyalt a lengyel kormányfővel. A két miniszterelnök szerint kevesebb Brüsszelre és erősebb nemzetállamokra van szükség, ezért támadják Lengyelországot és Magyarországot is. A magyar kormányfő politikai indíttatású, inkvizícióhoz hasonló eljárásnak minősítette a Lengyelországgal szembeni uniós fellépést, és kifejezte Magyarország szolidaritását.

null

Riportjaink

Sok pénzt költ Németország a menekültekre

Euro milliárdokat költ Németország a menekültekre - erről beszélt az ország pénzügyminisztere egy lapinterjúban. A bevándorlás ügye nem csak Németországnak megterhelő. Itthon is hatalmas összegekbe kerülne a migránsok integrációja. A kormányszóvivő hangsúlyozta: Soros György terve szerint Magyarországnak két év alatt fejenként mintegy 9 millió forintot kellene költeni az illegális bevándorlók beilleszkedésére. 

null

Riportjaink

Velkovics Vilmos Berlinből

Két nappal a német választás előtt már a helyszínen van tudósítónk Velkovics Vilmos.

null

Riportjaink

Szélsőséges erőktől tart Merkel

Szavazásra buzdított a német kancellár a vasárnapi választások kampányfinisében. Angela Merkel szerint azért van szükség a mozgósításra, mert az alacsony részvétel a szélsőséges pártoknak kedvez. Bár a Kereszténydemokrata Unió vezetője magabiztosan vezet a szociáldemokraták elnökével szemben, a harmadik erő a felmérések szerint az iszlámellenes Alternatíva Németországért lehet a Bundestagban.

null

Riportjaink

Lázadás a Jobbikon belül

Lázadás készül a Jobbikban Vona Gábor ellen - értesült a Ripost. A lap arról ír, hogy a pártelnök belső ellenfelei titokban hangfelvételeket rögzítettek a frakcióülésen elhangzottakról, amelyekkel megbuktathatják a súlyos hitelességi problémákkal küszködő pártelnököt.

null

Riportjaink

Programegyeztetés az ellenzékben

Programegyeztetésre hívták a liberálisok az ellenzék szereplőit. Fodor Gáborék ötlete látszólag azonban nem elég vonzó a baloldalon. A PM miniszterelnök-jelöltje pedig Botka László kijelentései ellenére továbbra sem írja az összefogás közös kultúrprogramját.

null

Riportjaink

Czeglédy irányította a szocialisták kampányát

Álljon ki a nyilvánosság elé és tisztázza magát Kész Zoltán, a szocialisták által támogatott független országgyűlési képviselő - követeli a Fidelitas veszprémi szervezete. Kész kampányát a 2015-ös időközi választáson maga Czeglédy Csaba irányította. A Fidelitas arra kíváncsi, hogy a város jelenleg is regnáló képviselőjének van-e, vagy volt-e bármilyen szerepe a Czeglédy által irányított hálózatban.

null

Napi Aktuális

2017-09-22 Napi aktuális 1. rész

Mire készülnek a kormánypártok a kampány során? Miért fontos, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultáción? Ezekről is kérdeztük Hidvéghi Balázst a Fidesz kommunikációs igazgatóját.