Riportjaink

Tízből kilencen kvótaellenesek

10 magyarból 9 ellenzi a kötelező betelepítési kvótákat - ez derül ki a Nézőpont Intézet kutatásából. A Magyar Idők számára készült felmérés szerint a lakosság túlnyomó többsége fontosnak tartja az illegális migráció elleni védekezést. A teljes felnőtt népesség 81 százaléka támogatja a határkerítést, 85 százalékuk pedig a bevándorlók jelentette lehetséges terrorveszélytől is tart. A magyarok háromnegyede gondolja úgy, hogy a bevándorlás problémák elé állítja majd Magyarországot a következő évtizedben. A kérdésben tapasztalható nemzeti konszenzust mutatja, hogy a baloldal eszméivel szimpatizáló szavazók többsége - 5 8 százaléka - utasítja el a betelepítési kvótákat.

Aktuális műsoraink:

 1. 00:05 Jövőálló ism.

  Találmányok, felfedezések itthonról és a világból.

 2. 00:30 Hazahúzó ism.

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek

 3. 01:20 Körkép a világból ism.

  Külpolitikai magazin

 4. 01:45 Célfotó ism.

  sport portré

 5. 02:10 Kettesben Szabó Anettel ism.

  Portré beszélgetés

 6. 06:00 Angard ism.

  Éles szópárbaj - összecsapás sportszerűen.

 7. 07:00 Híradó

  benne: sport és időjárás

 8. 07:25 Hazahúzó ism.

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek

Részletes műsorújság

Keresés

Facebook

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-06-24 Kettesben Szabó Anettel

Két szárnya van, az egyik a vers, a másik a mese és így szépen tud repülni - vallja Szabó Anett vendége. Szerinte a gyerekeknek úgy kell írni, mint a felnőtteknek, csak jobban. Süsü, Pom-Pom, Oriza-Triznyák, Bagaméri, Mirr-Murr és még rengeteg szeretnivaló figura megálmodója Csukás István Kossuth-díjas költő, meseíró.

null

Riportjaink

CEU: Eredményes volt az első tárgyalás

Az amerikai és a magyar tárgyalófél is eredményesnek nevezte a CEU ügyében kezdődött tárgyalást. A Külgazdasági és Külügyminisztérium ugyanakkor leszögezte, semmi nem veszélyezteti a magyarországi tan-szabadságot. Az emberi erőforrások minisztere az Echo Tv-ben  azt mondta, abszurd helyzet, hogy Brüsszel kötelezettségszegési eljárást indít egy olyan ügyben, amely az érintett ország első számú oktatási vezetőjét nem zavarja.

null

Riportjaink

Felére csökkent a közterületi bűnözés

Felére csökkent az elmúlt hét évben a közterületi bűnözés Magyarországon a polgárőrség és a rendőrség együttműködésének köszönhetően - jelentette ki a belügyminiszter Nyíregyházán. Pintér Sándor hozzátette, az idei és a jövő évi költségvetésben is több mint 1 milliárd forintot fordítanak a polgárőrök munkájára, ami ötszöröse a 2010-es évi összegnek.

null

Riportjaink

Adóbevallásokat semmisítettek meg

Bizonyítékokat semmisítettek meg az előzetes letartóztatásba helyezett szocialista politikus cégénél - derítette ki az Echo Tv Informátor című műsora. Czeglédy Csabát, az MSZP szombathelyi önkormányzati képviselőjét és társait azzal gyanúsítják, hogy több milliárd forintos áfa-csalást követtek el. Közben stábunk a politikus cégének székhelyén ledarált áfa-bevallásokra bukkant.

null

Klinika

2017-06-24 Klinika

Légimentők bevetésen. Életmentés kameránk előtt, a legmagasabb szakmai színvonalon. Exkluzív riport mindennapi hőseinkről, a légimentők csapatáról.

null

Építészet XXI

2017-06-24 Építészet XXI.

A tartalomból: Látogatóban a Tisza-tavi ökocentrumban; A 91 éves Kuba Gellért a bioszolár építészetről; Bélyeges téglák gyűjteménye.

null

Körkép a világból

2017-06-24 Körkép a világból

A tartalomból: Tüntetés volt a londoni a tűzvész után Londonban; Merénylet egy bogotai bevásárlóközpontban; Muzulmánok közé hajtott egy furgon a brit fővárosban; Emmanuel Macron fölényes győzelme a francia nemzetgyűlési választáson; Meghalt az Észak-Koreában fogvatartott amerikai egyetemista; Rendőröket ért támadás a párizsi Champs-Elysée-n.

null

Híradó

2017-06-24 Híradó 20

Hová ment az elcsalt pénz? - ledarált iratok, cserbenhagyott diákok; A lakosok a kvóták ellen - tízből kilencen ellenzik a betelepítést; Elővigyázatosság - több mint hétszáz  lakásból evakuálták a lakókat Londonban.

null

Rivalda

2017-06-24 Rivalda

A Rivaldában megismerkedhetnek a 2012-ben alakult Bethlen Téri Színházzal, melynek küldetése, hogy a hazai és alkalomszerűen a nemzetközi kortárs előadóművészetek - elsősorban tánc, színház, bábszínház és képzőművészet - kiemelt budapesti befogadó színházi intézménye legyen, szem előtt tartva Erzsébetváros és szűkebb környezete, külső-Erzsébetváros érdekeit és igényeit is. Az adásban továbbá szó lesz Róth Miksa üvegfestő- és mozaikművészről, akinek műveiből nemrég Kolozsvárott volt kiállítás.

null

Hazai vadász

2017-06-24 Hazai vadász

Nyitottabb lett a vadásztársadalom – vadász- és gyereknap a Thury várban; Illatkavalkád a fák között – Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál a miklósvári parkerdőben; Fegyverropogás Ravaszdiban – Lövészverseny hivatásos állományban lévőknek; Az erdő lakói – nemzeti kincsünk az erdő.

null

Táj-Kép

2017-06-24 Táj-Kép

Kevés a tanuló - átalakulóban a hazai mezőgazdasági felsőoktatás; Kutatás és kitartás – látogatóban egy családi méhészetnél; Nem könnyű vállalkozás – a hízóbika-tartás buktatói; Várják a felajánlásokat – búzagyűjtés a Nemzet kenyeréhez.

null

Célfotó

2017-06-24 Célfotó

A Magyar Olimpiai Bizottság május elején megválasztott elnöke, Kulcsár Krisztián világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes magyar párbajtőrvívó az adás vendége.