Riportjaink

Nemzetközi szervezetekhez fordul a kormány

Nemzetközi szervezetekhez fordul a kormány az EP határozat miatt - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter szerint elfogadhatatlan, hogy az Európai Parlament Magyarországot támadó határozatában egy terrorizmus miatt elítélt embert menteget. A külügyminiszter azt mondta: a magyar-szerb zöldhatár lezárása után, illegális bevándorlók Ahmed H. vezetésével Röszkénél támadást indítottak a magyar rendőrök ellen, akiket órákon át kövekkel, betondarabokkal és üvegekkel dobáltak. Az EP Magyarországot támadó határozatában ezt a férfit mentegette, vagyis egy terrorista mellé állt.

Aktuális műsoraink:

 1. 22:30 Asztaltársaság 1-2. rész ism.

  Szabó Anett műsora. Benne: 23:00 Hírek

 2. 23:30 Sajtóklub 1-2. rész ism.

  benne: 0:00 Hírek

 3. 00:30 Hazahúzó ism.

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek

 4. 01:20 Napi Aktuális ism.

  politikai háttérműsor

 5. 02:10 Kibeszélő ism.

  Kibeszéljük a hétköznapokat. Emberi történetek.

 6. 06:00 Összművész ism.

  Ókovács Szilveszter műsora.

 7. 07:00 Híradó

  benne: sport és időjárás

 8. 07:25 Hazahúzó ism.

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek.

Részletes műsorújság

Keresés

Facebook

null

Riportjaink

Éles szóváltás a parlamentben

Lebunkózta a parlamentben az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a fideszes képviselőket, miközben a kormány családpolitikai intézkedéseit kérte számon. Az Emmi államtitkára szerint jövőre megduplázzák a 2010 előtti juttatások és kedvezmények mértékét, ami a családok számára kiszámíthatóságot és biztonságot teremt. Kövér László az Országgyűlés elnöke a vita stílusa miatt bolsevik gyökerű pártnak nevezte az MSZP-t.

null

Riportjaink

Gyurcsány hiába csörgeti majd Botka telefonját

Továbbra is csak üzengetnek a baloldalon, megállapodásról, összefogásról egyelőre szó sincs. Hiába szeretne ugyanis Gyurcsány Ferenc már a héten tárgyalni Botka Lászlóval, az MSZP alelnöke kijelentette: a szocialista párt miniszterelnök-jelöltje annyira elfoglalt lesz, hogy nem tud egyeztetni a DK elnökével.

null

Riportjaink

Magasabb fokozatba kapcsol az újraiparosítás

Magasabb fokozatba kapcsol 2017-ben Magyarországon az újraiparosítás - mondta Orbán Viktor a Samsung gödi akkumulátorgyárának megnyitóján. A kormányfő kiemelte: meghaladta a 160 ezret a járműgyártásban dolgozók száma 2017 első negyedévében, ezzel Magyarország Közép-Európa egyik járműgyártó centruma lett, miközben elindult abba az irányba, hogy a régió egyik járműfejlesztési központja és az e-autózás éllovasa legyen.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-29 Időjárás-jelentés

Kedden a gomoly- és fátyolfelhők mellett túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem valószínű. A délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 fok körül alakul.

null

Riportjaink

Hadiállapot a Fülöp-szigeteken

Újabb egységeket vetett be a Fülöp-szigeteki hadsereg az iszlamista fegyveresek ellen, az ország déli részén. Az Iszlám Állammal kapcsolatban álló csoportok a múlt hét elején foglalták el Malawi városát. A kormányerők mostanra jelentős területeket újra az ellenőrzésük alá vontak.

null

Napi Aktuális

2017-05-29 Napi aktuális 1. rész

„Nincs jobb befektetés a családoknál”; Rekordot dönt a Nemzeti Konzultáció; Botka lebontaná a kerítést. Vendég: Halász János szóvivő, Fidesz-frakció.

null

Napi Aktuális

2017-05-29 Napi aktuális 2. rész

A 292 küldöttből 280-an szavaztak a kormányfőjelölti posztra egyedül aspiráló Botka Lászlóra az MSZP hétvégi kongresszusán, a szegedi polgármester így hivatalosan is Orbán Viktor egyik kihívója lett. Botka korábban egy interjúkérdésre válaszolva elmondta, hogy azon lesz, hogy minél gyorsabban le lehessen bontani az illegális bevándorlást feltartóztató határkerítést. Vendég: Fricz Tamás politológus.

null

Híradó

2017-05-29 Híradó 20

Terroristát mentegetnek - nemzetközi szervezetekhez fordul a kormány; Marad az üzengetés - Botkának nincs ideje Gyurcsánnyal telefonálgatni; Magasabb fokozatba kapcsol az újraiparosítás - Gödön nyitott új akkumulátorgyárat a Samsung.

null

Riportjaink

Ballisztikus rakétát lőtt ki Észak-Korea

Ismét ballisztikus rakétát lőtt ki Észak-Korea - adta hírül a dél-koreai hadsereg. Ez volt a harmadik kísérlet három héten belül. A kommunista ország komolyabb katonai konfliktust is okozhat Dél-Koreában és az ott katonákat állomásoztató Egyesült Államokkal. Kína még bízik abban, hogy tárgyalásos úton rendezni lehet a helyzetet.

null

Napi Aktuális

2017-05-29 Napi aktuális 3. rész

A magyar borászat mind a természeti adottságokat, mind a szaktudást, illetve a borok minőségét tekintve is kiemelkedő teljesítményre képes. Egerben Országos borverseny volt, előttünk a bormustra, és a VianAgora. Milyen tételeket vonultatnak fel a termelők? Milyen termés várható az idén? Vendég: Gál Péter eredetvédelemért felelős helyettes államtitkár.

null

Napi Aktuális

2017-05-29 Napi aktuális 4. rész

A migránsok jogainak elismerésével együtt az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport taorminai csúcstalálkozójának szombati zárónyilatkozata, amelyből kiderül, hogy a párizsi klímaegyezmény kérdésében megállapodás nélkül zárult a csúcs. Vendég: Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

null

Kibeszélő

2017-05-29 Kibeszélő

Hűség. Miért kell két évre elköteleződni? Ha lejár a szerződés, miért lesz drágább a szolgáltatás?; Elsősegély. Tudjuk-e mi a teendő veszély esetén? Mikortól kellene oktatni a szakszerű segítségnyújtást?; Siker. Világelsők a magyarországi ingatlanfejlesztők; Arccal a cél felé. Megjelent Bebe új klipje.