Riportjaink

Ötpárti egyeztetés

A civil szervezetek szabályozásáról egyeztettek a parlamenti pártok. Az ellenzéki és kormánypártok képviselői egyet értettek abban, hogy a magyar civil szervezetek szabályozása nem megfelelő, és lépni kell az átláthatóság érdekében. Ötpárti egyeztetésnek indult végül négy párti lett, az MSZP nem vett részt a tárgyaláson.

Aktuális műsoraink:

 1. 22:00 Híradó

  Friss napi információk

 2. 22:30 Öt karika négy kerék ism.

  sportműsor

 3. 23:00 A munkavállalók világa ism.

  Horváth Károly műsora

 4. 23:30 Magyarok 1. rész ism.

  dokumentumfilm

 5. 23:55 Magyarok 2. rész ism.

  dokumentumfilm

 6. 00:20Tizenkét kőmíves ism.

  Mesterek a kortárs magyar építészetből

 7. 00:45 Hazahúzó

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek.

 8. 06:00 Kibeszélő extra ism.

  Rácz Zsuzsanna vendége: Dr. Kecskés Gabriella belgyógyász szakorvos.

Részletes műsorújság

Keresés

Facebook

null

Riportjaink

Foggal-körömmel

Foggal-körömmel ragaszkodik a kormány az adócsökkentésekhez - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba leszögezte: ma egy olyan Magyarországban élhetnek az emberek, ahol folyamatosan javul a gazdaság.

null

Riportjaink

Nem tiltaná a mecsetek építését a Jobbik elnöke

Nem tiltaná meg Vona Gábor, hogy Magyarországon mecsetek épüljenek, többek között erről is beszélt a Jobbik elnöke az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában. Az ellenzéki párt első embere ezt a kijelentést a vallásszabadság biztosításával magyarázta.

null

Riportjaink

Búcsú Colleen Belltől

A Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés átadásával búcsúzott el Colleen Bell amerikai nagykövettől a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter búcsúbeszédében Magyarország barátjának nevezte a leköszönő nagykövetet és hangsúlyozta: Colleen Bell olyan időszakban érkezett Budapestre, amely nem a kétoldalú politikai együttműködés legjobb korszaka volt, de mára ez a helyzet megváltozott.

null

Légkör

2017-01-17 Légkör

A következő napokban napos idő várható, azonban a derült éjszakákon ismét nagyon kemény fagyok lehetnek. Több helyen mínusz 20 fok alá is hűlhet a levegő. A hét végétől már erősödik a ködhajlam, egyre nagyobb területen lesznek tartósan felhős, ködös vidékek.

null

Riportjaink

Felvételek az elfogott isztambuli merénylőről

Ezeken a felvételek azt látszik, ahogy rendőrök vezetik el a szilveszteri támadás feltételezett elkövetőjét. Az üzbég férfira Isztambulban bukkantak rá több mint két hétig tartó nyomozást követően. A hatóságok közlése szerint a gyanúsított egy kazah ismerősénél bujkált. A rajtaütés idején a gyanúsított 4 éves gyermeke is a lakásban tartózkodott. A feltételezett merénylő az őrizetbe vétele előtt megpróbált ellenállni, sikertelenül.

null

Napi Aktuális

2017-01-17 Napi aktuális 1. rész

A szavazók támogatásával, az MSZP felkérésére, egy valódi baloldali program élén akár vállalná a miniszterelnök-jelöltséget Szanyi Tibor, az Európai Parlament szocialista képviselője - írta a Magyar Idők. Harangozó Tamás, a párt antikorrupciós ügyvivője viszont azt mondta: az MSZP szétesik, ha kihátrálnak Botka László mögül.  A Demokratikus Koalíció egyelőre nem foglalt állást egyértelműen Botkával kapcsolatban. Lendvai Ildikó volt szocialista pártelnök pedig teljesen kizárta, hogy összefogjanak a Jobbikkal, mert a baloldal és a Jobbik olyan, mint a tűz és a víz.

null

Napi Aktuális

2017-01-17 Napi aktuális 2. rész

167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során az Európai Csalás Elleni Hivatal a jelentésében - közölte a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára. Csepreghy Nándor elmondta, ennek következtében az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot. Az államtitkár hangsúlyozta: a 4-es metró beruházása hazánk 13 éves uniós történetének legnagyobb fejlesztése és korrupciós ügye is volt. Az OLAF-jelentés összesen 57 szerződés kapcsán tárt fel szabálytalanságokat és korrupciós bűncselekmények gyanúját.

null

Híradó

2017-01-17 Híradó 20

Egyeztetés a civil szervezetekről - az MSZP nem vett részt rajta; Szanyi vállalná a miniszterelnök-jelöltséget - szerinte az utca véleménye a fontos; Adócsökkentés - foggal-körömmel ragaszkodik hozzá a kormány; Elfogták az isztambuli merénylőt - az üzbég férfi beismerte a terrortámadást.

null

Látókör

2017-01-17 Látókör

Január 8-án lett volna 82 éves Elvis Presley. A személyét övező kultusz mind a mai napig töretlen, Jéghorgász fesztivál Dél-Koreában; Az egyik bajor tóparti településen ugyanis jeges úszóversenyt tartottak; Egy igazi kis cukiság: a berlini jegesmedvekölyök; Megnyílt Hamburg óriási koncertpalotája; Érdekességek a nagyvilágból.

null

Napi Aktuális

2017-01-17 Napi aktuális 3. rész

A teljes magyar menedékjogi szabályrendszer további szigorítására van szükség - közölte az Alapjogokért Központ. A szervezet közleménye szerint, ha a kormány vállalja, hogy az őrizet módosításával kapcsolatban formálisan szembemegy az Európai Unióval, akkor érdemes áttekinteni az egész szabályozást. Akkor is, ha a szigorítások ellentmondanának a nemzetközi és uniós normáknak. Mielőtt a várható újabb migrációs hullám megindul, véglegesen el kell zárni a jogi kiskapukat az illegális bevándorlók előtt. Abból kellene kiindulni, hogy menedékjog csak a menekülő származási helyéhez legközelebb eső, biztonságos országban jár. Máshol nem.

null

Napi Aktuális

2017-01-17 Napi aktuális 4. rész

A kormány foggal-körömmel ragaszkodik az adócsökkentésekhez - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba szerint a tavalyi bérmegállapodás hatása már érezhető. A kormány nemcsak azt szeretné elérni, hogy mindenkinek legyen munkája, hanem azt is, hogy megérje dolgozni. A Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára elmondta, 2013 óta a reálbérek jóval 20 százalék fölött emelkedtek. Cseresnyés Péter hozzátette: a bérmegállapodástól azt is várják, hogy húzóhatással legyen a magasabb bérkategóriákra is.

null

Kibeszélő extra

2017-01-17 Kibeszélő extra

Az influenza vírusos megbetegedés, melyet láz, orrfolyás, köhögés, fejfájás, rossz közérzet, az orr és a légutak nyálkahártyájának duzzanata jellemez. A nátha és az influenza között az egyik legjellemzőbb különbség, hogy míg az utóbbi panaszai hirtelen jelentkeznek, addig a náthás beteg állapota csak lassan rosszabbodik. Mivel vírusfertőzésről van szó, ezért elsősorban tüneti kezelés lehetséges. A helyes láz- és fájdalomcsillapítás mellett fontos az ágynyugalom, illetve a nagy adag C-vitamin bevitel.