Sorsközösség

Megdöbbentő, megható, elgondolkodtató és igaz. Életutak, amelyek nem hétköznapiak.

Történetek, amelyeket az élet ír.

Sorsközösség kéthetente szerdán 22:30-tól az Echo Televízió műsorán.

Műsorvezető-szerkesztő: Biró Zsuzsa

Következő adások:
2017.02.26. vasárnap 22:30
null

Sorsközösség

2017-02-08 Sorsközösség

Családok, akiknek nem volt más választásuk. Édesanyák, akiknek menekülniük kellett. Gyerekek, akiknek joguk van biztonságban élni. De mit tehet az a család, amelyiknek a házát elárverezték? Hova mehet az az édesanya, aki folyamatos családon belüli erőszak áldozatává vált? Hogyan tovább, ha a szülők egyike munkanélkülivé vált és nem tudják fenntartani a családot?

null

Sorsközösség

2017-01-25 Sorsközösség

Fedél nélküliek, otthontalanok, hajléktalanok. Bárhogy is nevezzük őket a társadalom egyik legkiszolgáltatottabb rétegéről beszélünk. Szegénység, nélkülözés, hiány jellemzi életük minden percét. Minden évszakban nehéz nekik fennmaradni, de télen, a fagyban talán még inkább.  A Magyar Máltai Szeretetszolgálat krízisautója fáradhatatlanul kapja a riasztásokat. A Sorsközösség stábja elkísérte a hétköznapi hősöket a riasztásokra.

null

Sorsközösség

2017-01-11 Sorsközösség

Csillag született szenteste Miskolcon! A Csillagpont Kórház előtt felállított inkubátorban hagytak ugyanis egy kisfiút. Karácsonyi Zétény esete nem egyedi, Magyarországon eddig 150 csecsemőt hagytak inkubátorokban és bíztak a kórház gondjaira. De mi lesz ezekkel a gyerekekkel ezután? Hova kerülnek? Kik lesznek a szüleik? Jelentkezhetnek-e az igazi, vér szerinti szülők értük?

null

Sorsközösség

2016-12-28 Sorsközösség

Ráhangolódás a szilveszterre, illetve az újévre. Sós, ropogós malac, szendvicstorta és lencsesalátás kosarak. Az Echo Tv Sorsközösség című műsorának szilveszterhez kapcsolódó különkiadásában gyorsan elkészíthető vendégváró falatokkal ismerkedhetünk meg.

null

Sorsközösség

2016-12-14 Sorsközösség

Forralt bor, sült malac és mézeskalács. Elengedhetetlen termékek minden adventi és karácsonyi vásárban. Az, hogy mik az idei favoritok, kiderül a Sorsközösség adásából.

null

Sorsközösség

2016-11-30 Sorsközösség

Hiányzol, aggódom érted, gyere haza! Ezek azok a szavak, amik elhagyják egy szerető szülő száját, amikor gyermeke eltűnik. Hosszú órákon, hónapokon, vagy akár éveken keresztül várják, hogy előkerüljön gyermekük. Sokszor bizonytalanságban élik mindennapjaikat, hiszen nem tudják, hogy hazavárják, vagy elengedjék-e szerettüket. A legtöbb statisztika azt mutatja, hogy ma Magyarországon évente átlagosan 10-12 ezer gyermek tűnik el. Bár az esetek döntő többségében a fiatalok gyorsan előkerülnek.

null

Sorsközösség

2016-11-16 Sorsközösség

Izmosak, muszklisok, gyúrósok, felfújtak. Hívták már őket mindennek az életben. Napi 12 órát edzenek egyfolytában, csak csirkét esznek rizzsel és csak szteroidokat fogyasztanak. Hogy ki meddig képes elmenni a jó külsőért ezt mindenkinek magának kell eldöntenie? Megszólaló: Kovács László (Kokó) testépítő bajnok, a Gilda Max SE testépítő szakágvezetője.

null

Sorsközösség

2016-11-02 Sorsközösség

Egyéni állapothoz igazodó, speciális eszközökkel és módszerekkel végzett  komplex rehabilitációs és fejlesztő tréningek. A Borsóház Nemzetközi Intenzív Terápiás Központok célja, hogy hatékony segítséget nyújtsanak a súlyosan sérült és halmozottan sérült, gyermekek mindennapjainak megváltoztatására.

null

Sorsközösség

2016-10-19 Sorsközösség

Polonkai Mónikának mindene volt a 7 hónapos francia bulldogja, Az idén május 20-án este bulizni ment, és ekkor úgy döntött, hogy a kutyát rábízza egy párral, akikkel a futtatóban ismerkedett meg. Május 21-én reggel kapott egy üzenetet, hogy Lara jól érzi magát, amikor azonban a kutyáért ment a kis kedvenc már halott volt. A boncolás kimutatta: öt törött borda, megrepedt máj, és bevérzett hasüreg. Egy állatorvos szerint a kis állatnak pokoli fájdalmat kellett kiállnia. Polonkai Mónika feljelentést tett ismeretlen tettes ellen állatkínzás gyanújával.

null

Sorsközösség

2016-10-05 Sorsközösség

Koraszülött volt. Születése után voltak gondok. Két agyvérzés, sérültek a létfontosságú központjai, a beszédet azt megérti, de csak alapszavakat tud mondani. Ő Katona Fanni Dóra, aki most 11 éves. A kislány járni ugyan nem képes, de a rendszeres és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően kiderült, hogy megérti környezetét és ki is tudja fejezni magát. A család másik különleges tagja Kiki, a „csodakutya”, aki meg is kapta a terápiás kutya képesítést.

<< / 2 >>