Körkép a világból

Érdekli, mi történik a nagyvilágban? Kíváncsi az események közötti összefüggésekre, a történések hátterére?

Az Echo Televízió külpolitikai magazinműsora minden héten megmutatja Önnek a legfontosabbakat. 

Körkép a világból – szerdán 21 óra 30 perctől az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.02.22. szerda 21:30
2017.02.23. csütörtök 18:30
2017.02.25. szombat 07:00
2017.02.26. vasárnap 11:00
null

Körkép a világból

2017-02-15 Körkép a világból

Tömegdemonstrációk – a román kormány menesztését követeli a nép; Menekültválság – szigorúbb fellépés sürget Európa a migránsokkal szemben; Szultánság? – egyszemélyi hatalomra törekszik a török államfő; Összecsapások – folytatódtak az Iszlám Állam elleni küzdelmek Irakban és Szíriában. Címszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-02-08 Körkép a világból

Migráció – példaként tekintenek az Európai Unióban a magyar menekültpolitikára; Huzavona – nemet mond az amerikai igazságszolgáltatás az elnöki rendeletre; Tömegtüntetés – százezrek követelik a román kormány menesztését; Összecsapások – folyamatosak a harcok Kelet-Ukrajnában. Címszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-02-01 Körkép a világból

Szigor: beutazási tilalmat rendelt el több muszlim ország állampolgárával szemben az amerikai elnök; Harcok: folytatódtak a közel-keleti hadműveletek; Brexit: a kétoldalú kapcsolatok megkötését sürgeti London; Válság: több halottat is követeltek Kelet-Ukrajnában a kiújult összecsapások. Kulcsszavakban az elmúlt hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-01-25 Körkép a világból

Buszbaleset: magyar diákok és kísérőik vesztették életüket Olaszországban; Eskütétel: nyolc év után ismét republikánus elnöke van az Egyesült Államoknak; Kiválás: a brit parlament dönt Nagy-Britannia uniós kilépéséről; Hógörgeteg: 40 embert temetett maga alá egy lavina. Kulcsszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-01-18 Körkép a világból

Személycserék: leköszönt az amerikai elnök, valamint az Európai Parlament első embere is; Hideg: Európa-szerte komoly problémát okoztak a fagyok; Harcok: véres összecsapások a Közel-Kelet több államában is – kulcsszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-01-11 Körkép a világból

Karácsony – Jézus születését ünnepelték az ortodox keresztények; Fagyhalál – több, mint 50 halottja van a kemény télnek Európában; Migráció – fokozódó hatósági és társadalmi ellenállás az Európai Unión belül; Merényletek – százak vesztették életüket a terrorcsapásokban.

null

Körkép a világból

2017-01-04 Körkép a világból

Merénylet – újabb terrorakciót hajtott végre az Iszlám Állam; Újév – biztonsági intézkedések közepette ünnepelte a világ 2017-et; Harcok – felrúgták a szíriai tűzszünetet. Címszavakban ezek voltak az elmúlt hét legfontosabb eseményei a nagyvilágban.

null

Körkép a világból

2016-12-28 Körkép a világból

Karácsony – Jézus Krisztus születését ünnepelte a keresztény világ; Terrorizmus – agyonlőtték a berlini kamionos merénylet feltételezett elkövetőjét; Tragédia – több mint 90-en vesztették életüket az oroszországi repülőgép-szerencsétlenségben. Címszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2016-12-21 Körkép a világból

Merényletek szerte Európában, harcok és evakuálások a Közel-Keleten, uniós csúcstalálkozó Brüsszelben. Kulcsszavakban ezek voltak a hét legfontosabb külpolitikai eseményei.

null

Körkép a világból

2016-12-14 Körkép a világból

Általános választásokat tartottak Romániában. Visszafoglalta Aleppót a lázadóktól a szír hadsereg. Több mint 100 halottat követelt az indonéziai földrengés. Több százan vesztették az életüket robbantásos merényletben. Ezek voltak a legfőbb állomásai körképünknek a világból.

<< / 3 >>