Körkép a világból

Érdekli, mi történik a nagyvilágban? Kíváncsi az események közötti összefüggésekre, a történések hátterére?

Az Echo Televízió külpolitikai magazinműsora minden héten megmutatja Önnek a legfontosabbakat. 

Körkép a világból – szerdán 21 óra 30 perctől az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.03.30. csütörtök 18:30
null

Körkép a világból

2017-03-29 Körkép a világból

Az Echo Televízió külpolitikai magazinműsora minden héten beszámol a legfontosabb eseményekről. A Scotland Yard szerint a londoni merénylet elkövetője valószínűleg egyedül cselekedett, és nincs olyan hírszerzési értesülés, amely további támadások előkészületeire utalna.

null

Körkép a világból

2017-03-22 Körkép a világból

Szultánság? - egyközpontú hatalmi rendszer alakulhat Törökországban; Terrorizmus - több erőszakos cselekményt is elkövettek Franciaországban; Menekültügy - újabb migrációs dömping sújtja Európát.

null

Körkép a világból

2017-03-15 Körkép a világból

Heti külpolitikai összefoglaló. Recep Tayyip Erdogan török államfő szerint Hollandia meg fogja fizetni az árát annak, hogy kárt okozott a holland-török kapcsolatoknak azzal, hogy vitába keveredett Ankarával török politikusok hollandiai kampányrendezvényei miatt.

null

Körkép a világból

2017-03-08 Körkép a világból

Szorosan együttműködik a V4-ek országcsoportja a migrációs válság megfékezésében; Fogy a levegő a franciák konzervatív elnökjelöltje körül; Állóháború van kialakulóban az iraki Moszul városában – címszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-03-01 Körkép a világból

Hazai siker – két év alatt másodszor kapott Oscar-díjat magyar alkotás; Politikai gyilkosság – megmérgezték az észak-koreai vezető féltestvérét; Harcok – visszaszorulóban az Iszlám Állam Irakban; Bevándorlás – fokozódik a migráció a tavasz közeledtével. Címszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-02-22 Körkép a világból

Védelem – biztonsági kérdések szerepeltek a NATO-értekezletek és a müncheni konferencia napirendjén; Alku – a kiújult harcok miatt ismét békét sürgettek Kelet-Ukrajnában; Migráció – újabb emberáradat zúdulhat Európára. Kulcsszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-02-15 Körkép a világból

Tömegdemonstrációk – a román kormány menesztését követeli a nép; Menekültválság – szigorúbb fellépés sürget Európa a migránsokkal szemben; Szultánság? – egyszemélyi hatalomra törekszik a török államfő; Összecsapások – folytatódtak az Iszlám Állam elleni küzdelmek Irakban és Szíriában. Címszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-02-08 Körkép a világból

Migráció – példaként tekintenek az Európai Unióban a magyar menekültpolitikára; Huzavona – nemet mond az amerikai igazságszolgáltatás az elnöki rendeletre; Tömegtüntetés – százezrek követelik a román kormány menesztését; Összecsapások – folyamatosak a harcok Kelet-Ukrajnában. Címszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-02-01 Körkép a világból

Szigor: beutazási tilalmat rendelt el több muszlim ország állampolgárával szemben az amerikai elnök; Harcok: folytatódtak a közel-keleti hadműveletek; Brexit: a kétoldalú kapcsolatok megkötését sürgeti London; Válság: több halottat is követeltek Kelet-Ukrajnában a kiújult összecsapások. Kulcsszavakban az elmúlt hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-01-25 Körkép a világból

Buszbaleset: magyar diákok és kísérőik vesztették életüket Olaszországban; Eskütétel: nyolc év után ismét republikánus elnöke van az Egyesült Államoknak; Kiválás: a brit parlament dönt Nagy-Britannia uniós kilépéséről; Hógörgeteg: 40 embert temetett maga alá egy lavina. Kulcsszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

<< / 4 >>