Körkép a világból

Érdekli, mi történik a nagyvilágban? Kíváncsi az események közötti összefüggésekre, a történések hátterére?

Az Echo Televízió külpolitikai magazinműsora minden héten megmutatja Önnek a legfontosabbakat. 

Körkép a világból – szombaton 18.05-től az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.07.29. szombat 18:05
2017.07.30. vasárnap 01:20
null

Körkép a világból

2017-07-22 Körkép a világból

A svéd rendőrség keményebben lép fel az utóbbi időben az országban tartózkodó illegális bevándorlók ellen, miután egy elutasított menedékkérő áprilisban teherautóval hajtott emberek közé Stockholmban - derült ki a médiajelentésekből.

null

Körkép a világból

2017-07-15 Körkép a világból

Kompromisszumos megoldás született a párizsi klímaegyezményről; Káosz Hamburgban; Felszabadult Moszul, tűzszünet Szíriában; Magyar rendőrök Zadarban; Netanjahu visszavonatta nagykövete nyilatkozatát; Ukrajna nem kér a NATO-tagságból; Egyre nő a migrációs nyomás; Díszszemlével ért véget Donald Trump látogatása Párizsban; Nizza: a tavalyi merényletre emlékeznek.

null

Körkép a világból

2017-07-08 Körkép a világból

Helmut Kohl az első politikus, akitől európai uniós szintű gyászszertartáson vettek végső búcsút; Hőség tombolt Európa-szerte; Kiakadt Juncker az üres parlament miatt; Újabb rakétakísérlet Észak-Koreában; Függetlenség napja; Ellenzéki képviselőket vertek Venezuelában; Egyre több afrikai bevándorló érkezik; A G20-ak csúcstalálkozója.

null

Körkép a világból

2017-07-01 Körkép a világból

Épületeket ürítettek ki Londonban; A magyar határvadász egység és francia határvédelem; Sárlavina Kínában; Korrupciós botrány Brazíliában; Srebrenica árnyéka; Hegyekben áll a szemét Görögországban.

null

Körkép a világból

2017-06-24 Körkép a világból

A tartalomból: Tüntetés volt a londoni a tűzvész után Londonban; Merénylet egy bogotai bevásárlóközpontban; Muzulmánok közé hajtott egy furgon a brit fővárosban; Emmanuel Macron fölényes győzelme a francia nemzetgyűlési választáson; Meghalt az Észak-Koreában fogvatartott amerikai egyetemista; Rendőröket ért támadás a párizsi Champs-Elysée-n.

null

Körkép a világból

2017-06-17 Körkép a világból

Az elemzések azt mutatják, hogy a legnagyobb ellenzéki politikai mozgalom tekinthető a nagy-britanniai választás igazi nyertesének; Hat évtizedes korszak ért véget Franciaországban; A katari válság; Folytatja az Európai Parlament volt elnöke bosszúhadjáratát Magyarország ellen; Jóformán csak a betonváza maradt meg a londoni Grenfell Towernek.

null

Körkép a világból

2017-06-10 Körkép a világból

Tarts meg minket őseink szent hitében! Ezt a jelmondatot választották az idei csíksomlyói búcsú mottójául a szervezők. A jelmondat arra utal, hogy a magyarság nemzeti és hitbeli összetartozásának kifejezése most különösen időszerű; Ismét lecsaptak a szélsőségesek a brit főváros szívében; Párizsban és Teheránban is terrortámadás történt; Nagy-Britannia választott.

null

Körkép a világból

2017-06-03 Körkép a világból

Csúcstalálkozó - a világ égető problémáit vitatták meg a G7-ek; Közeledés - a francia államfő az orosz elnököt fogadta Versailles-ban; Ítéletidő - halálos áradások és földcsuszamlások Srí Lankán; Merénylet - Afganisztánban robbantottak szélsőségesek; Döntés - kilép az Egyesült Államok a párizsi klímaegyezményből.

null

Körkép a világból

2017-05-27 Körkép a világból

A Fidesz testvérpártja a Szlovén Demokrata Párt kongresszust tartott, amelyen a magyar miniszterelnök is részt vett; Fokozta harci tevékenységét Phenjan, amiért az ENSZ és a nagyhatalmak többször is figyelmeztették Észak-Koreát; Történelmi sétát tett Donald Trump Jeruzsálemben.

null

Körkép a világból

2017-05-20 Körkép a világból

Partnerség - szorosabb kapcsolatokra törekszik Magyarország és Kína; Zavargások - több tucat halottja van a venezuelai belpolitikai válságnak; Kormányülés - felállt az új francia kabinet; Tüntetések - tízezrek demonstráltak világszerte a megszorítások és a korrupció ellen.

<< / 5 >>