Körkép a világból

Érdekli, mi történik a nagyvilágban? Kíváncsi az események közötti összefüggésekre, a történések hátterére?

Az Echo Televízió külpolitikai magazinműsora minden héten megmutatja Önnek a legfontosabbakat. 

Körkép a világból – szombaton 18.05-től az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.05.27. szombat 18:05
2017.05.28. vasárnap 01:20
null

Körkép a világból

2017-05-20 Körkép a világból

Partnerség - szorosabb kapcsolatokra törekszik Magyarország és Kína; Zavargások - több tucat halottja van a venezuelai belpolitikai válságnak; Kormányülés - felállt az új francia kabinet; Tüntetések - tízezrek demonstráltak világszerte a megszorítások és a korrupció ellen.

null

Körkép a világból

2017-05-13 Körkép a világból

Invázió - ezrével érkeznek a tengeren keresztül Európába az illegális bevándorlók; Staféta - Emmanuel Macron váltja Francois Hollande államfőt Franciaországban; Válság - egyre több halottat követelnek a kormányellenes tüntetések Venezuelában; FBI-ügyek - menesztették a Központi Hírszerző Ügynökség vezetőjét.

null

Körkép a világból

2017-05-06 Körkép a világból

Az Európai Parlament után az Európai Néppártban is megvédte álláspontját Orbán Viktor miniszterelnök; Brexit - Elkerülhetetlen, hogy Nagy-Britannia megfizesse az unióból való kilépés árát - jelentette ki Francois Hollande francia elnök; Észak-Korea a figyelmeztetések és a retorziók ellenére is folytatja fegyverkísérleteit; Franciaország választ: Emmanuel Macron, vagy Marine Le Pen?; Erőszakos tüntetések is jellemezték az idei május elsejét; Háromtucatnyi halálos áldozata van a venezuelai kormányellenes tüntetéseknek

null

Körkép a világból

2017-04-26 Körkép a világból

Voks - megtartották az elnökválasztás első fordulóját Franciaországban; Fenyegetés - a nemzetközi közvélemény szerint túlfeszíti a húrt Észak-Korea; Brexit - Előrehozott választást tartanak Nagy-Britanniában; Visszhang - nem hajlandó elfogadni a törökországi referendum eredményét az ellenzék.

null

Körkép a világból

2017-04-19 Körkép a világból

Húsvét – Jézus feltámadását és az örök élet megnyílását ünnepelte a keresztény világ; Rakétakísérletek – már nukleáris töltetet is levegőbe lőtt Észak-Korea; Ismét a nagyhatalmak játékszőnyege lett Szíria; Újra ikszelhetnek a britek – címszavakban az elmúlt hét legfontosabb eseményei a nagyvilágban.

null

Körkép a világból

2017-02-12 Körkép a világból

Külpolitikai magazinunk minden héten beszámol a világ legfontosabb eseményekről. Egyebek mellett beszámolunk arról, hogy Észak-Korea ismét rakétát tesztelt; Vegyi fegyvert vetettek be Szíriában – az Egyesült Államok válaszul csapást mért egy szír támaszpontra; Merényletet követtek el Svédországban; Keresztényeket öltek meg Egyiptomban.

null

Körkép a világból

2017-04-05 Körkép a világból

Merénylet Oroszországban – Szentpéterváron robbantottak radikálisok; Brit kiválás – hivatalosan is megkezdődött a Brexit folyamata; Mérges gáz – vegyi fegyvert vetettek be Szíriában; Tomboló erő – százak vesztették életüket a kolumbiai áradásokban és földcsuszamlásokban. Címszavakban az elmúlt napok legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2017-03-29 Körkép a világból

Az Echo Televízió külpolitikai magazinműsora minden héten beszámol a legfontosabb eseményekről. A Scotland Yard szerint a londoni merénylet elkövetője valószínűleg egyedül cselekedett, és nincs olyan hírszerzési értesülés, amely további támadások előkészületeire utalna.

null

Körkép a világból

2017-03-22 Körkép a világból

Szultánság? - egyközpontú hatalmi rendszer alakulhat Törökországban; Terrorizmus - több erőszakos cselekményt is elkövettek Franciaországban; Menekültügy - újabb migrációs dömping sújtja Európát.

null

Körkép a világból

2017-03-15 Körkép a világból

Heti külpolitikai összefoglaló. Recep Tayyip Erdogan török államfő szerint Hollandia meg fogja fizetni az árát annak, hogy kárt okozott a holland-török kapcsolatoknak azzal, hogy vitába keveredett Ankarával török politikusok hollandiai kampányrendezvényei miatt.

<< / 4 >>