Körkép a világból

Érdekli, mi történik a nagyvilágban? Kíváncsi az események közötti összefüggésekre, a történések hátterére?

Az Echo Televízió külpolitikai magazinműsora minden héten megmutatja Önnek a legfontosabbakat. 

Körkép a világból – szerdán 21 óra 30 perctől az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.01.18. szerda 21:30
2017.01.19. csütörtök 18:30
2017.01.21. szombat 07:00
2017.01.22. vasárnap 11:00
null

Körkép a világból

2017-01-11 Körkép a világból

Karácsony – Jézus születését ünnepelték az ortodox keresztények; Fagyhalál – több, mint 50 halottja van a kemény télnek Európában; Migráció – fokozódó hatósági és társadalmi ellenállás az Európai Unión belül; Merényletek – százak vesztették életüket a terrorcsapásokban.

null

Körkép a világból

2017-01-04 Körkép a világból

Merénylet – újabb terrorakciót hajtott végre az Iszlám Állam; Újév – biztonsági intézkedések közepette ünnepelte a világ 2017-et; Harcok – felrúgták a szíriai tűzszünetet. Címszavakban ezek voltak az elmúlt hét legfontosabb eseményei a nagyvilágban.

null

Körkép a világból

2016-12-28 Körkép a világból

Karácsony – Jézus Krisztus születését ünnepelte a keresztény világ; Terrorizmus – agyonlőtték a berlini kamionos merénylet feltételezett elkövetőjét; Tragédia – több mint 90-en vesztették életüket az oroszországi repülőgép-szerencsétlenségben. Címszavakban ezek voltak az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei.

null

Körkép a világból

2016-12-21 Körkép a világból

Merényletek szerte Európában, harcok és evakuálások a Közel-Keleten, uniós csúcstalálkozó Brüsszelben. Kulcsszavakban ezek voltak a hét legfontosabb külpolitikai eseményei.

null

Körkép a világból

2016-12-14 Körkép a világból

Általános választásokat tartottak Romániában. Visszafoglalta Aleppót a lázadóktól a szír hadsereg. Több mint 100 halottat követelt az indonéziai földrengés. Több százan vesztették az életüket robbantásos merényletben. Ezek voltak a legfőbb állomásai körképünknek a világból.

null

Körkép a világból

2016-12-07 Körkép a világból

Alexander Van der Bellen nyerte az osztrák elnökválasztást; Benyújtotta lemondását Matteo Renzi olasz kormányfő; Távozott posztjáról Manuel Valls francia miniszterelnök; Angela Merkelt megerősítették pártelnöki pozíciójában; Komoly harcok a Közel-Keleten – az elmúlt egy hét legfontosabb eseményei a nagyvilágban.

null

Körkép a világból

2016-11-30 Körkép a világból

Heti visszatekintő: Elmérgesedett a viszony az Európai Unió és Törökország között; Megerősödött a jobboldal Franciaországban szűk fél évvel a jövő évi elnökválasztás előtt; Többnapos pilótasztrájk bénította a légi közlekedést Európában és világszerte; Fidel Castro személyében újabb diktátor halt meg; Ítéletidő szedte áldozatait Közép-Amerikában.

null

Körkép a világból

2016-11-23 Körkép a világból

Amerikai elnökként utoljára járt Európában Barack Obama; Nem hagyott alább a menekültválság: ismét migránsok százai léptek olasz földre; Újabb földrengés volt Japánban; Szerb-magyar csúcstalálkozót tartottak a dél-szerbiai Nisben; Francois Fillon volt miniszterelnök nyerte meg a francia jobboldal elnökjelölt-állító választásának első fordulóját.

null

Körkép a világból

2016-11-16 Körkép a világból

Összeállítás az elmúlt hét legfontosabb eseményeiről: Donald Trump lesz az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke; Szigorúbb határőrizetet sürget az Európai Unió a migrációs válság miatt; A tavaly novemberi párizsi terrortámadások áldozataira emlékeztek; Több halottja is van az új-zélandi földrengésnek.

null

Körkép a világból

2016-11-09 Körkép a világból

Körkép a világból, különkiadás. Mi vezetett ahhoz, Donald Trump lesz az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke? Több mint 150 millió választásra jogosult adhatta le voksát az amerikai elnökválasztáson, s végül mindenfajta előzetes közvélemény-kutatást megcáfolva, Donald Trump győzelmével zárult voksolás.

<< / 3 >>