Körkép itthonról

Lemaradt a híradóról, de érdekli, mi történt az országban? A hét legfontosabb belpolitikai eseményeit foglalja össze a Körkép itthonról.

Péntekenként 21 órától az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.11.19. vasárnap 18:05
2017.11.20. hétfő 01:20
null

Körkép itthonról

2017-11-12 Körkép itthonról

Belső ellenzék az MSZP-ben - erről is szó volt heti belpolitikai összefoglalónkban. Összeállítást láthatnak továbbá a Czeglédy-ügy legújabb fejleményeiről, valamint a Kormányinfóról és a Magyar Állandó Értekezletről is. A miniszterelnök szerint hazánk a rossz problémák leküzdése után áttért a jó problémák korszakába. A kormány határozott álláspontja, hogy a munkaerőhiányt jó családpolitikával, nem pedig bevándorlással kell kompenzálni.

null

Körkép itthonról

2017-11-05 Körkép itthonról

Reformáció 500 – nemzeti emléknap – Káosz az MSZP-ben és hallgatás a Jobbikban. Ezekkel a témákkal foglalkozunk heti belpolitikai összefoglalónkban.

null

Körkép itthonról

2017-10-29 Körkép itthonról

Piros riasztás, avagy a tüntetés az eső miatt ezúttal is elmaradt - erről is szó lesz heti belpolitikai összefoglalónkban. Beszámolunk az október 23-i megemlékezésekről, ezen belül arról is, hogy a jobbik elnöke már bárkivel összefogna.

null

Körkép itthonról

2017-10-22 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten folytatódik a Czeglédy-ügy. Lesz kormány- és frakcióinfó, házkutatás a szcientológusoknál, valamint összefoglalót is láthatnak a jobbik fordulatairól.

null

Körkép itthonról

2017-10-15 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban folytatódik az Orbán–Vona-szócsata a parlamentben, megmutatjuk hol tart az összefogósdi a baloldalon. Emellett beszámolunk arról is, hogy már a járdán sem látják szívesen az Echo Tv-t a CEU előtt.

null

Körkép itthonról

2017-10-08 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten beszámolunk az MSZP miniszterelnök-jelöltjének bukásáról, valamint arról is, hogyan reagáltak az összefogni készülő pártok. Lesznek idősek napi politikai ígéretek, és graffitiző milliárdos.

null

Körkép itthonról

2017-10-01 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten új fejezetekkel folytatódik a baloldali összefogásnak nevezett színjáték. Újabb jobbikos plakátok jelentek meg, és ismét hallatott magáról Simicska Lajos.

null

Körkép itthonról

2017-09-17 Körkép itthonról

Tesco-sztrájktól MSZP-választmányig. Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten lesz még kormánypárti frakcióülés, Gyurcsány és a korrupció. Beszámolunk arról is, hogy ezúttal az államfővel szemben lép fel a Jobbik.

null

Körkép itthonról

2017-09-10 Körkép itthonról

Orbán vagy Európa - megkezdte kampányát Gyurcsány Ferenc. Amíg a DK elnöke szónokolt, addig meghosszabbították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. Mindeközben ítéletet hozott az Európai Bíróság, amely elutasította a magyar és a szlovák keresetet. A világ számos országában zavargásokat generáló Srđa Popović pedig a Parlamentnél tartott előadást. Szó lesz továbbá arról is, hogy a bevándorlókhoz kötnék az uniós támogatásokat.

null

Körkép itthonról

2017-09-03 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban van Putyin látogatás, nyugdíjasoknak ígérgető ellenzéki pártok és kormányinfó. Beszámolunk a Kötcsei Polgári Piknikről, valamint a baloldali egyezkedésekről is.

<< / 6 >>