Körkép itthonról

Lemaradt a híradóról, de érdekli, mi történt az országban? A hét legfontosabb belpolitikai eseményeit foglalja össze a Körkép itthonról.

Péntekenként 21 órától az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.03.31. péntek 21:30
2017.04.01. szombat 18:30
2017.04.03. hétfő 23:30
2017.04.04. kedd 09:30
null

Körkép itthonról

2017-03-24 Körkép itthonról

Miniszterelnöki rádióinterjútól kormányinfóig. Heti belpolitikai összefoglalónkban ismét terítékre kerül a DK és az MSZP megromlott viszonya, avagy tovább üzenget egymásnak Gyurcsány Ferenc és Botka László. Megnézzük mit vár a jobbik a földesúr adótól, valamint egy kiugrott kémmel készült interjúról is beszámolunk.

null

Körkép itthonról

2017-03-17 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban beszámolunk a köztársasági elnök választásról, valamint arról is, hogyan reagáltak a pártok az eredményre. Foglalkozunk a március 15-i megemlékezésekkel. Így azzal is, hogy Juhász Péter ismét füttyszóval tisztelte meg az ünneplőket. Lesz még momentumos trágárság és Vona-Orbán csörte a parlamentből.

null

Körkép itthonról

2017-03-03 Körkép itthonról

Momentum Mozgalom - egy sokadik, liberális értelmiségi fiataloknak szóló párt jön létre? Nagyszabású haderőfejlesztést és a tartalékos állomány bővítését tervezi a honvédelmi tárca; A V4-ek kormányfői találkoztak Varsóban; A Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén döntöttek a 2024-es olimpiai pályázat visszavonásáról; A tavalyi után egy újabb magyar film kapott Oscar-díjat.

null

Körkép itthonról

2017-02-24 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten beszámolunk a parlament tavaszi ülésszakának nyitányáról, valamint arról, miként reagáltak a pártok a miniszterelnök felszólalására. Szó lesz természetesen arról is hogyan vezetett a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtése az olimpiai pályázat visszavonásához. Emellett megmutatjuk, mit üzent Botka László a baloldali pártoknak.

null

Körkép itthonról

2017-02-17 Körkép itthonról

Évet értékelt a miniszterelnök, erről is szó lesz heti belpolitikai összefoglalónkban. További fejezeteket ismerhetnek meg az OLAF-jelentésből, valamint megnézzük hogyan alakul a baloldali pártok összefogása. Beszámolunk arról is, hogy milyen ítéletet hozott a bíróság a rendőri vezetők perében.

null

Körkép itthonról

2017-02-10 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkból ezen a héten kiderül, mit tartalmaz az OLAF-jelentés, és miként reagáltak rá a pártok. Beszámolunk arról, hogyan vádolta összeesküvéssel a baloldali pártokat évértékelőjében Gyurcsány Ferenc, majd szólunk arról is, hogy sikerült megbékélni Zuglóban.

null

Körkép itthonról

2017-02-03 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban beszámolunk az orosz elnök budapesti látogatásáról, szó lesz a baloldali miniszterelnök-jelölti vita újabb fejezetéről, valamint megvizsgáljuk a Soros Györgyhöz kapcsolható magyarországi alapítványokat.

null

Körkép itthonról

2017-01-27 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten megemlékezünk a tragikus veronai buszbaleset áldozatairól. Megnézzük, hogy alakul a baloldali miniszterelnök-jelöltségi vita, valamint foglalkozunk az OLAF jelentés körüli konfliktusok újabb fejezetével. Lesz még szmogriadó és olimpiai népszavazás is.

null

Körkép itthonról

2017-01-13 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban megvizsgáljuk milyen adóváltozásokkal indul a 2017-es év. Foglalkozunk az extrém hideg hatásaival, valamint azzal, mennyi megtakarítást hozott a rezsicsökkentés. Lesznek még korrupciós ügyek a négyes metró és az Alstom kocsik kapcsán, szó lesz civilekről és álcivilekről, és leteszik az esküt a határvadászok.

null

Körkép itthonról

2017-01-06 Körkép itthonról

2017 első belpolitikai összefoglalójában visszatekintünk az előző esztendőre és megnézzük hogyan értékelt a köztársasági elnök és az Országgyűlés elnöke. Sorra vesszük azokat a változásokat, amiket az újév hozott, továbbá szó lesz nyugdíjakról és arról is, hogy a rendszerváltás óta nem dolgoztak annyian, mint most.

<< / 3 >>