Körkép itthonról

Lemaradt a híradóról, de érdekli, mi történt az országban? A hét legfontosabb belpolitikai eseményeit foglalja össze a Körkép itthonról.

Péntekenként 21 órától az Echo Televízióban.

null

Körkép itthonról

2017-09-17 Körkép itthonról

Tesco-sztrájktól MSZP-választmányig. Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten lesz még kormánypárti frakcióülés, Gyurcsány és a korrupció. Beszámolunk arról is, hogy ezúttal az államfővel szemben lép fel a Jobbik.

null

Körkép itthonról

2017-09-10 Körkép itthonról

Orbán vagy Európa - megkezdte kampányát Gyurcsány Ferenc. Amíg a DK elnöke szónokolt, addig meghosszabbították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. Mindeközben ítéletet hozott az Európai Bíróság, amely elutasította a magyar és a szlovák keresetet. A világ számos országában zavargásokat generáló Srđa Popović pedig a Parlamentnél tartott előadást. Szó lesz továbbá arról is, hogy a bevándorlókhoz kötnék az uniós támogatásokat.

null

Körkép itthonról

2017-09-03 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban van Putyin látogatás, nyugdíjasoknak ígérgető ellenzéki pártok és kormányinfó. Beszámolunk a Kötcsei Polgári Piknikről, valamint a baloldali egyezkedésekről is.

null

Körkép itthonról

2017-08-27 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten megmutatjuk, hogy augusztus 20-án hogyan teltek az állami megemlékezések, hogyan kezdett újabb kampányba a Jobbik, valamint miképpen fulladt érdektelenségbe Juhász Péterék tüntetése. Beszámolunk az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésről és az MSZP–DK-kötélhúzás legújabb fejezetéről is. A külügyminiszter szerint a kontinensen sosem volt még ekkora a terrorfenyegetettség és Vona Gábor pedig továbbra sem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól.

null

Körkép itthonról

2017-08-20 Körkép itthonról

Postafordultával, avagy a magyar kormány megírta levelét Brüsszelnek a kötelezettségiszegési eljárások ügyében. E heti belpolitikai összefoglalónkban továbbá megnézzük, hogyan fogadták a pártok Vona Gábor bocsánatkérését, valamint felelevenítjük a Jobbik elnökének néhány korábbi kijelentését is, de megvizsgáljuk az LMP és a Momentum megromlott kapcsolatát.

null

Körkép itthonról

2017-08-13 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten szó lesz a Jobbik elnökéről, aki nem kér bocsánatot a nyugdíjasoktól. Beszámolunk az MSZP és a DK között zajló üzengetésről, és a Czeglédy-ügyről, melyben tovább emelkedett a gyanúsítottak száma. Ezen kívül lesznek még plakátok rejtélyes megrendelőtől, szocialista árnyékkormány és momentumos fesztiválról kitiltott LMP-s politikus.

null

Körkép itthonról

2017-08-06 Körkép itthonról

Botka László akar a leginkább összefogni a DK-val - jelentette ki Vadai Ágnes. A párt alelnöke arról is beszélt, hogy helyi szinten a szocialisták nyitottak a Gyurcsány-párt irányába; Molnár Zsolt helyett a XIII. kerület polgármesterére bízza a fővárosi egyeztetések koordinációját Botka László; Politikai karrierre vágyik Simicska Ádám - ötödik lehet a Jobbik listáján; A nyugdíjasok mellett a cigány fiataloktól is megvonná a Jobbik az általános szavazójogot, ha nem végzik el az általános iskolát.

null

Körkép itthonról

2017-07-30 Körkép itthonról

Botka László és Molnár Zsolt – üzengetés, szocialista belharc; Ellenzéki összeborulás- újabb forgatókönyvek; Kvótaper és kötelezettségszegési eljárás; A Jobbik elnöke írt az egyik utcai fórumán tapasztaltakról,és úgy jellemzett egyes ott megjelent nyugdíjasokat, hogy "a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt".

null

Körkép itthonról

2017-07-23 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten beszámolunk az izraeli miniszterelnök magyarországi látogatásáról, megmutatjuk a legújabb plakátkampányt a háttérben egy rejtélyes magánszeméllyel, emellett összeállítást láthatnak Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéből.

null

Körkép itthonról

2017-07-16 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten világraszóló sikerekről is beszámolunk. Megmutatjuk az úszó világbajnokság ünnepélyes megnyitóját, valamint azt is, hogyan kerültek haza a Seuso-kincsek. Emellett lesznek még Soros-plakátok, illetve jobbikos és szocialista botrányok.

<< / 6 >>