Körkép itthonról

Lemaradt a híradóról, de érdekli, mi történt az országban? A hét legfontosabb belpolitikai eseményeit foglalja össze a Körkép itthonról.

Péntekenként 21 órától az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.05.28. vasárnap 18:05
2017.05.29. hétfő 01:20
null

Körkép itthonról

2017-05-21 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten folytatjuk az MSZP sajtóbojkottját, megmutatjuk, hogy sikerült a civilek és Bayer Zsolt kávézása és beszámolunk arról, hogy miképp lépne fel az unió hazánkkal szemben. Lesz még kormány-és frakcióinfó, valamint szó lesz a momentumosok Origónál tett látogatásáról is.

null

Körkép itthonról

2017-05-14 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten megmutatjuk hogyan hívtak Szegeden rendőrt az Echo Tv stábjára, ahogy azt is, hogyan lett ebből szocialista bojkott. Lesz még veréssel fenyegető jobbikos képviselő, újabb Orbán-Vona csörte, valamint köztársasági elnöki eskü is.

null

Körkép itthonról

2017-05-07 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten foglalkozunk a pártfinanszírozási törvény átalakításával, emellett megnézzük azt is, hogy a baloldali ellenzéki pártok egyike-másika, hogyan képzeli el az összefogást. Elindult a nemzeti konzultációs országjárás, valamint szóba került a nyugdíjemelés is.

null

Körkép itthonról

2017-04-28 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban beszámolunk a rossz idő miatt elhalasztott oroszellenes tüntetésről. Továbbra is napirenden a felsőoktatási törvény módosítása és a Soros-egyetem sorsa. Emellett szó lesz az Index tulajdonosváltásáról, valamint arról is, hogyan értékelte a miniszterelnök a Magyarországgal foglalkozó EP-vitát.

null

Körkép itthonról

2017-04-21 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten megmutatjuk, hogyan hekkelték meg a Jobbikos plakátokat és hogyan reagált a párt. Beszámolunk arról is, hogy a csend napjára nagyszombatra hangos kormányellenes tüntetést szerveztek civilek. Megmutatjuk milyen törésvonalakat okozott a jobbikban a párt CEU-val kapcsolatos álláspontja. Lesz még húsvéti razzia az utakon kormány és frakcióinfó, valamint vita a civil törvény módosításáról.

null

Körkép itthonról

2017-04-14 Körkép itthonról

Demszky Gábor ezúttal puszit ajánlott riporterünknek egy CEU-melletti tüntetésen - erről is szó lesz heti belpolitikai összefoglalónkban. Megmutatjuk mit csinált a tömeg a Soros-egyetem védelmében a Sándor-palotánál a Hősök terén vagy a Gyorskocsi utcában.

null

Körkép itthonról

2017-04-07 Körkép itthonról

Heti összefoglalónkban végigkövetjük azt, hogyan lett a felsőoktatási törvény módosításából a Soros egyetem melletti tüntetés, rendőrökkel lökdösődés és érdeklődés hiányában elmaradt hídlezárás. Megmutatjuk miként alakult a baloldali pártok összefogási kísérlete, valamint Simicska Lajos és a Jobbik kapcsolatának újabb fejezeteiről is beszámolunk.

null

Körkép itthonról

2017-03-24 Körkép itthonról

Miniszterelnöki rádióinterjútól kormányinfóig. Heti belpolitikai összefoglalónkban ismét terítékre kerül a DK és az MSZP megromlott viszonya, avagy tovább üzenget egymásnak Gyurcsány Ferenc és Botka László. Megnézzük mit vár a jobbik a földesúr adótól, valamint egy kiugrott kémmel készült interjúról is beszámolunk.

null

Körkép itthonról

2017-03-17 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban beszámolunk a köztársasági elnök választásról, valamint arról is, hogyan reagáltak a pártok az eredményre. Foglalkozunk a március 15-i megemlékezésekkel. Így azzal is, hogy Juhász Péter ismét füttyszóval tisztelte meg az ünneplőket. Lesz még momentumos trágárság és Vona-Orbán csörte a parlamentből.

null

Körkép itthonról

2017-03-03 Körkép itthonról

Momentum Mozgalom - egy sokadik, liberális értelmiségi fiataloknak szóló párt jön létre? Nagyszabású haderőfejlesztést és a tartalékos állomány bővítését tervezi a honvédelmi tárca; A V4-ek kormányfői találkoztak Varsóban; A Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén döntöttek a 2024-es olimpiai pályázat visszavonásáról; A tavalyi után egy újabb magyar film kapott Oscar-díjat.

<< / 4 >>