Körkép itthonról

Lemaradt a híradóról, de érdekli, mi történt az országban? A hét legfontosabb belpolitikai eseményeit foglalja össze a Körkép itthonról.

Péntekenként 21 órától az Echo Televízióban.

Következő adások:
2017.07.30. vasárnap 18:05
null

Körkép itthonról

2017-07-23 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten beszámolunk az izraeli miniszterelnök magyarországi látogatásáról, megmutatjuk a legújabb plakátkampányt a háttérben egy rejtélyes magánszeméllyel, emellett összeállítást láthatnak Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéből.

null

Körkép itthonról

2017-07-16 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten világraszóló sikerekről is beszámolunk. Megmutatjuk az úszó világbajnokság ünnepélyes megnyitóját, valamint azt is, hogyan kerültek haza a Seuso-kincsek. Emellett lesznek még Soros-plakátok, illetve jobbikos és szocialista botrányok.

null

Körkép itthonról

2017-07-09 Körkép itthonról

Jobbikos botrányok és plakátok, egy rendhagyó Budapest Pride, valamint felkészülés a választási kampányra. Újabb ismeretekkel gazdagodott, aki részt vett a Soros György által is támogatott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet konferenciáján.

null

Körkép itthonról

2017-07-02 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten is foglalkozunk a plakáttörvénnyel, illetve azzal, hogy a Jobbik milyen kedvezménnyel hirdethet Simicska Lajos cégeinél. Lesznek még ledarált áfa-bevallások, metró-botrány, Budapest Pride és mignonok.

null

Körkép itthonról

2017-06-25 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten beszámolunk milyen döntés született a plakáttörvény ügyében összehívott rendkívüli parlamenti ülésen. Lesz még uniós csúcs valamint megmutatjuk, milyen iratokat semmisítettek meg a Human Operator Zrt. telephelyén.

null

Körkép itthonról

2017-06-18 Körkép itthonról

Heti belpolitikai összefoglaló: Fokozódik a nyomás Magyarországon a kötelező betelepítési kvóta ügyében; Miniszterelnöki helyzetértékelés a parlamentben; Vita a plakáttörvényről; Felidézzük, miként védte a volt szocialista miniszter a Röszkénél rendőrökre támadó Ahmed H.-t.

null

Körkép itthonról

2017-06-11 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten beszámolunk egy volt és egy jelenlegi jobbikos képviselő botrányáról. Lesz újabb Orbán-Vona összecsapás a parlamentben, valamint újabb Gyurcsány-Botka üzengetés. 

null

Körkép itthonról

2017-06-04 Körkép itthonról

A héten folytatódott az üzengetés Botka László és Gyurcsány Ferenc között. Ismét volt egy jobbikos politikus, aki nem a Tisztelt Háznak megfelelő hangnemet ütött meg. Belpolitikai összefoglalónkban beszámolunk Soros György brüsszeli látogatásáról is.

null

Körkép itthonról

2017-05-25 Körkép itthonról

Az e heti belpolitikai összefoglalónk tartalmából:
Folytatódott a Szeviép Zrt. károsultjainak kálváriája. Elismerte a Momentum elnökségi tagja, hogy párttársai valóban milliós összegeket tettek zsebre a Hallgatói Önkormányzatoknál töltött idő alatt. Népesedési fordulatra van szükség Magyarországon és Európában egyaránt - jelentette ki a miniszterelnök. Megállapodást írt alá Orbán Viktor Hódmezővásárhely polgármesterével a Modern városok program keretében.

null

Körkép itthonról

2017-05-21 Körkép itthonról

Belpolitikai összefoglalónkban ezen a héten folytatjuk az MSZP sajtóbojkottját, megmutatjuk, hogy sikerült a civilek és Bayer Zsolt kávézása és beszámolunk arról, hogy miképp lépne fel az unió hazánkkal szemben. Lesz még kormány-és frakcióinfó, valamint szó lesz a momentumosok Origónál tett látogatásáról is.

<< / 5 >>