Angard

A nagy csörték ideje!

Minden szerdán 20 óra 30 perctől Tóth Csaba, Böcskei Balázs, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „csapnak össze” az Echo Tv Angard című politikai vitaműsorában.

Műsorvezetők:
Dobos Marianne
Következő adások:
2017.09.24. vasárnap 06:00
2017.09.27. szerda 20:30
2017.09.27. szerda 21:05
null

Angard

2017-09-20 Angard

Újabb nemzeti konzultáció, ezúttal a Soros-tervről; Botka érzi magában az erőt – még mindig kormányt váltana, még mindig közös listával és még mindig Gyurcsány nélkül; Forró ősz a médiában – látogatás az Origónál, a Ripostnál, és állítólag meghekkelték a Jobbik frakcióülését.

null

Angard

2017-09-13 Angard

Gyurcsány Ferenc korrupciós ügyekről is beszélt országjárásának első állomásán Dunaújvárosban; Forró őszre számíthatunk – ki jelent nemzetbiztonsági kockázatot?; Hazánk elfogadja a kvótadöntést, miközben egyre többen mondják, hogy Magyarország tehet a migráció súlyosbodásáról.

null

Angard

2017-09-06 Angard

Elveszítettük a kvótapert, a külügyminisztérium szerint a csata csak most kezdődik – ennek fényében elemezzük, mi Kötcse üzenete; Botka problémái és Gyurcsány kétharmada; Az LMP női kormányfőt akar. Lehet-e más Ron Werber?

null

Angard

2017-08-30 Angard

Putyin jött és ment – az ellenzék pedig a tiltakozásoknál még egymásra is fütyült; Botka program – megvan az első miniszterjelölt, csak az értelmiség hiányzik állítólag; Holland-magyar csörte – csupán erőfitogtatás lenne? 

Vendégek: Böcskei Balázs, Gajdics Ottó, Nagy Ervin, Tóth Csaba.

null

Angard

2017-08-23 Angard

Dobrev Klára előretolva – ellenzéki megegyezés Gyurcsány Ferenc nélkül; Vona Gábor és a nyugdíjasok 2.0 – a Jobbik elnöke még mindig vitázna Orbán Viktorral; Migráció, terrorizmus, kvóta – ki tehet a radikalizálódásról?

null

Angard

2017-08-16 Angard

Témák: Vona kész bocsánatot kérni - de nem mindenkitől; Momentum-LMP csörte – mire képes egy fesztivál; Vissza a feladónak – válaszolt a magyar kormány az Európai Bizottságnak a CEU-és a civiltörvény ügyében.
Vendégek: Boros Tamás, Böcskei Balázs, Fodor Csaba, Gajdics Ottó.

null

Angard

2017-08-09 Angard

Másként radikalizálódik a magyar – a Jobbik szerint a fiatalok helyett ez idősek a veszélyesek; Molnár Gyula az asztalra csapott; A svédeknek nem kellett, mi befogadjuk az iráni keresztény lányt. Vendég: Boros Tamás, Gajdics Ottó, Mráz Ágoston Sámuel és Nagy Attila Tibor.

null

Angard

2017-08-02 Angard

Véget ért a magyarországi vizes világbajnokság. Megérte ez nekünk? A Népszavának erről is Hitler jut eszébe. A FINA elnöke köszönetet mondott; Folytatódik a szocialista szappanopera; A Jobbik választójogot módosítana. Eszerint, aki nem végezi el az általános iskolát, annak szavazati jog se járjon.

null

Angard

2017-07-26 Angard

Tusványos; Orbán Viktor koherens, zárt világképet kínált a Fidesz-KDNP potenciális szavazóinak; Kiállunk a lengyelek mellett; Lengyel László (Botka tanácsadója) szerint ki kell egyezni Simicskával; Izrael miniszterelnöke csatlakozott Magyarország és a V4-ek törekvéseihez; Ausztria bármikor lezárhatja a Brenner-hágót.

null

Angard

2017-07-19 Angard 2. rész

Soros plakátok - Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök kiállása Magyarország mellett egyértelmű cáfolata az országot ért hazug és bántó antiszemita vádaknak; Újabb plakátok jelentek meg – csak sejthető, de nem tudható, ki áll mögöttük; A Momentum szeánszok a vizes vb újságíróinak; Az MSZP fidget spinnerrel kampányol.

<< / 6 >>