Angard

A nagy csörték ideje!

Minden szerdán 20 óra 30 perctől Tóth Csaba, Böcskei Balázs, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „csapnak össze” az Echo Tv Angard című politikai vitaműsorában.

Műsorvezetők:
Dobos Marianne
Következő adások:
2017.03.30. csütörtök 07:00
2017.03.30. csütörtök 07:30
2017.03.31. péntek 16:30
2017.03.31. péntek 17:00
2017.04.02. vasárnap 00:40
2017.04.02. vasárnap 01:05
2017.04.02. vasárnap 09:00
2017.04.02. vasárnap 09:30
null

Angard

2017-03-22 Angard

Orosz titkosszolgálati offenzíva zajlik az Európai Unió ellen. Egy egykori kémelhárító adott interjút az Indexnek, és rendesen felkavarta az állóvizet; Bekeményített Törökország: az EU-val kötött megállapodás felrúgásával fenyegetnek; Baloldali országjárások: úgy tűnik, hogy egymással már kevésbé s inkább az emberekkel szeretnének kommunikálni. Ezúttal Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-03-15 Angard

A tartalomból: Országszerte megemlékezéseket tartottak március 15-e alkalmából. Ahogy az Együtt ígérte, a fővárosban nem maradt el a füttykoncert; Újabb öt évre megválasztott az Országgyűlés Áder János köztársasági elnöknek, Majtényi László pedig kivonul a politikai életből; Heves Orbán–Vona-csörte volt a parlamenti ülésen. Orbán Viktor csicskapártnak nevezte a Jobbikot, Vona Gábor pedig politikai blöffnek nevezte a Fideszt. Ezúttal Böcskei Balázs, Nagy József, Gajdics Ottó és Boros Bánk Levente „lépett pástra”.

null

Angard

2017-03-08 Angard

Külön lista, közös jelölt – ezt javasolja Gyurcsány Ferenc. A volt kormányfő örül a Momentum Mozgalom felbukkanásának, de az újonnan megalakult párt nem kér belőle. Továbbá: kinek a köztársaságielnök-jelöltje Majtényi László? A Fidesz szerint Soros Györgyé; Újabb zavar a Jobbikban? Az egyik alapszervezet csatlakozott az úgynevezett zsidó olimpia elleni aláírásgyűjtéshez, a párvezetés viszont azt mondja: semmi baj ezzel a sporteseménnyel. Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-03-01 Angard

Végleg eldőlt, hogy nem lesz budapesti olimpia. A Fővárosi Közgyűlés visszavonta a 2024-es olimpiai pályázatot; Szombaton fog dönteni a párttá alakulásról a Momentum Mozgalom; A baloldali történet folytatódik: együttműködés, vagy külön út? Mit is szeretnének ezek az erők? Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-02-22 Angard

Megkezdődött a parlament tavaszi ülésszaka, a kabinet nemzeti konzultációt hirdetett; Az olimpiarendezés körül kialakult politikai helyzet. Aztán: Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje évet értékelt, és nemcsak Orbán Viktor kormányfőt kritizálta, hanem alaposan kiosztotta a DK elnökét, Gyurcsány Ferencet. A stúdióban ezúttal Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-02-15 Angard

A tartalomból: Folytatódott az évértékelés. Legutóbb Orbán Viktor miniszterelnök vázolta fel, milyen feladatok előtt áll hazánk; Ítélet született a rendőri vezetők perében a 2006 őszi események kapcsán. Sokan felkapták fejüket arra, hogy Gergényi Pétert pénzbüntetésre ítélték; Mozgolódás a baloldalon; Az MSZP-frakció Majtényi Lászlót ajánlja köztársaságielnök-jelöltnek. A stúdióban ezúttal Pető Péter, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-02-08 Angard

Egyre többet hallani minden idők legnagyobb korrupciós botrányáról, és persze a pártok egymásra mutogatnak, hogy ki a felelős; Folytatódott az évértékelők sora: Gyurcsány Ferenc elmebetegnek nevezte Orbán Viktort, majd szólt a nagy leleplezésről; A stúdióban ezúttal Böcskei Balázs, Pető Péter, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston „lépett pástra”, és értékelték a Vlagyimir Putyin budapesti látogatását is.

null

Angard

2017-02-01 Angard

A tartalomból: Orbán Viktor miniszterelnök Szegeden járt, és tárgyalt a város szocialista polgármesterével, Botka Lászlóval; Bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek; Lattmann Tamás nemzetközi jogász vállalná az ellenzéki miniszterelnök-jelöltséget; Jobbik-évadnyitó és Vona Gábor nem adta vissza a gárdamellényt; Vérig sértették Szanyi Tibort. A stúdióban ezúttal Böcskei Balázs, Pető Péter, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston „lépett pástra”.

null

Angard

2017-01-25 Angard

Olimpiai pályázat, illetve olimpiabuktatás. Elkezdődött egy civil - egyesek szerint álcivil - aláírásgyűjtés. A mozgalom mögé szépen felsorakoztak a baloldali erők. Úgy tűnik, a bevett baloldali pártok zavarba kerülhettek ettől az új mozgalomtól. Legitim álláspont, vagy sem, hogy ne legyen hazánkban olimpia? Továbbá: Botka László, vagy nem Botka László lesz-e a baloldal közös jelöltje? Ismét önmagának árt a baloldal? A stúdióban ezúttal Tóth Csaba, Böcskei Balázs, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston „lépett pástra”.

null

Angard

2017-01-18 Angard

167 milliárdos károkozást tárt fel az OLAF a 4-es metró beruházásánál. Ha politikai értelemben nézzük, a kormánypártok a baloldalra, a baloldal pedig a Fideszre mutogat. Nagy kérdés a politikai felelősségvállalás ügye; Botka László mögé beállt az MSZP; Mire mehet a Jobbik Vona Gábor megváltozott stratégiájával? A stúdióban ezúttal Tóth Csaba, Szakács András, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston „lépett pástra”.

<< / 3 >>