Angard

A nagy csörték ideje!

Minden szerdán 20 óra 30 perctől Tóth Csaba, Böcskei Balázs, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „csapnak össze” az Echo Tv Angard című politikai vitaműsorában.

Műsorvezetők:
Dobos Marianne
Következő adások:
2017.05.31. szerda 20:30
2017.05.31. szerda 21:05
2017.06.02. péntek 15:05
2017.06.02. péntek 23:30
null

Angard

2017-05-24 Angard

Manchesteri merénylet. Mi lesz veled, integráció? Mi lesz veled, bevándorláspolitika? Továbbá: Gyűlnek a kormányfőjelöltek az ellenzéki oldalon, közben pedig új szélsőjobboldali mozgalom alakul. A Jobbik újabb üzenete: kell az unió, de gazdaságilag, nem politikailag. Ezúttal is Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-05-17 Angard

Az Európai Parlament a hetes cikk szerinti eljárás előkészítését kéri Magyarországgal szemben; Botka és az ő feltételei – újabb arcok jelennek meg a szocialista párton belül? Új pártok a palettán – vérfrissítés, vagy erőtlen próbálkozás? Ezúttal Gajdics Ottó, Megadja Gábor, Nagy József és Tóth Csaba „lépett pástra”.

null

Angard

2017-05-10 Angard

A tartalomból: Timmermans mondjon le! - az utolsó kártya mindig az antiszemitizmus?; Már a líbiaiak is NGO-znak, olasz támogatás Líbiának; Kis magyar rögvalóság: kinek, mit üzent az időközi Debrecenben? Vádalku Simicskának; MSZP: „Gyerekek, a Botka többet gyurcsányozik, mint orbánozik” – mondta Gyurcsány - már most magyarázzák a jövő évi buktát. Ezúttal Böcskei Balázs, Gajdics Ottó, Megadja Gábor és Tóth Csaba „lépett pástra”.

null

Angard

2017-05-03 Angard

Folytatódik a „Lex CEU”, valamint a civiltörvény ügye. De, hogyan tovább? Énekszó és dal köszöntse… - május elseje a kampány jegyében – ellenzéki oldalon állítják: kormányváltó hangulat uralkodik. A kérdés ugyanakkor adott: együtt, vagy külön? Az Echo Tv stúdiójában ezúttal Csuhaj Ildikó, Gajdics Ottó, Megadja Gábor és Nagy József „lépett pástra”.

null

Angard

2017-04-26 Angard

CEU, migráció, civiltörvény. Magyarország volt terítéken az Európai Parlament asztalán; Brüsszel a levelét megírta: újabb kötelezettségszegési eljárás indul hazánk ellen. Továbbá: Időközi-választások voltak a hétvégén Budapesten. Van-e ezeknek egyáltalán jelentősége? Ezúttal is Böcskei Balázs, Pető Péter, Gajdics Ottó és Fodor Csaba „lépett pástra”.

null

Angard

2017-04-19 Angard

Mi lesz veletek civilek? Megbélyegzés, vagy átláthatóság? Folytatódó tüntetésdömping, vagy mégsem? A jó idő hiányában elmaradt a „demokrácia”, ugyanakkor folytatást ígérnek; Orbán Viktor miniszterelnök szerint kampányfőpróba zajlik. Ezúttal is Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-04-12 Angard

Folytatódó „CEU-balhé”. A kormány tárgyalna, ugyanakkor az amerikai külügyi tárca a törvény felfüggesztését kéri. Közben újabb tüntetések voltak, melyek már nemcsak az oktatásról szóltak. A téma kapcsán nemcsak pedig úgy tűnik, az ellenzéki pártok össze is fognak. Ezúttal Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-04-05 Angard

Tüntetés, majd érdektelenségbe fulladt hídfoglalási akció volt a válasz a felsőoktatási törvény módosítására. Viszont a felek még mindig felteszik a kérdést: mi van az egész ügy hátterében?; Megkezdődött a nemzeti konzultáció közben pedig a The Times arról írt, hogy hazánkat kizárhatják az EU-ból; Plakátkampányt indított a Jobbik, a Simicska család pedig fenyegetőzésbe kezdett. Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-03-29 Angard

Mi lesz veled Közép-európai Egyetem? Az intézmény és az ellenzék bosszúról beszél, de a kormány azt mondja, szükséges a felülvizsgálat. Aztán: hazánkat elítélték két bangladesi migráns miatt, közben pedig életbe lépett a jogi határzár. Az adásban szóba kerül az is, hogy Juhász Péter, az Együtt elnökének ötlete tiszavirág életűre sikeredett, a VIII. kerületi kampány során pedig utcai csihi-puhiról lehetett hallani. Ezúttal Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

null

Angard

2017-03-22 Angard

Orosz titkosszolgálati offenzíva zajlik az Európai Unió ellen. Egy egykori kémelhárító adott interjút az Indexnek, és rendesen felkavarta az állóvizet; Bekeményített Törökország: az EU-val kötött megállapodás felrúgásával fenyegetnek; Baloldali országjárások: úgy tűnik, hogy egymással már kevésbé s inkább az emberekkel szeretnének kommunikálni. Ezúttal Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel „lépett pástra”.

<< / 4 >>