Vidéki körkép

null

Vidéki körkép

2017-04-26 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten beszámolunk az áprilisi tél okozta fennakadásokról - elakadt autók, elzárt települések és elfagyott termés.  Lesz fogathajtás, kerékpározás, balatoni turizmus és cserkésztalálkozó valamint tudósítás az új mohácsi sertésfeldolgozó üzemről is.

null

Vidéki körkép

2017-04-19 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten a húsvét lesz a középpontban. Lesz sonka, tojás és nyuszi is. Megmutatjuk, hogyan locsolkodnak faluhelyen és a tűzoltóknál.

null

Vidéki körkép

2017-04-11 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten ellátogatunk a déli határra. Emellett beszámolunk arról is, hogy ismét ki lesz írva magyarul Kolozsvár neve a várostáblákra. Megmutatjuk, hogyan készülnek a Balatoni hajók a nyári szezonra, valamint lesz virágkötő-verseny és költészet napja is.

null

Vidéki körkép

2017-04-05 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezúttal megmutatjuk, hogy a Balatonnál már virágba borultak a mandulafák. Beszámolunk egy párnacsatáról Székesfehérvár belvárosából, valamint részleteket mutatunk a Veszprémfeszt idei programjából. Ezen kívül tudósítunk még szúnyogirtásról, erdei vasútról és egy botrányos ügyről is.

null

Vidéki körkép

2017-03-29 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten beszámolunk arról, mit ígért a nyugdíjasoknak Gyurcsány Ferenc Debrecenben. Ellátogatunk a déli határhoz és a Csíki Sör hazájába. Megmutatjuk milyen új gépekkel gazdagodott a magyar légierő, valamint azt is, hogyan tért vissza a díjlovaglás Szilvásváradra.

null

Vidéki körkép

2017-03-22 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten beszámolunk a március 15-i felvidéki és székelyföldi megemlékezésekről. Megmutatjuk milyen reményekkel utazott a magyar válogatott Portugáliába. Bemutatjuk azt is, milyen körülmények között élnek a határon szolgáló katonák.

null

Vidéki körkép

2017-03-15 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten lesz fekvenyomó bajnokság, haltelepítés és hód is. Beszámolunk a március 15-i ünnepségsorozat kezdetéről, valamint a Székely szabadság napjáról is.

null

Vidéki körkép

2017-03-08 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten megismerkedünk a Tisza-tó idegenforgalmi fejlesztésével. Lesznek gyár és telephelybővítések, valamint közlekedési fejlesztések is. Megmutatjuk a nyíregyházi állatkert kölyök oroszlánjait, valamint beszámolunk arról is, hogy a kanyarófertőzés miatt nem fogadott betegeket a makói kórház.

null

Vidéki körkép

2017-03-01 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten elbúcsúztatjuk a telet a busók segítségével. Megnézzük, hogy a januári kemény fagyok milyen károkat okoztak a várható bortermésben, valamint újraindul a balatoni kompforgalom. Ellátogatunk a Korda filmparkba, valamint megmutatjuk, hogy az olimpiai bajnok Berki Krisztián miként segíti a jövő tornászait.

null

Vidéki körkép

2017-02-22 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben megmutatjuk milyen károkat okozott a jeges ár a Tiszán. Lesznek roncsautók és madárkórház is. Beszámolunk a házasság hete kapcsán tartott programokról, valamint arról is, hogy három fiatal lány miként kerülte meg hátizsákkal a Balatont.

<< / 3 >>