Hazai erdész

100%-ig erdészeti témájú műsor a HAZAI ERDÉSZ.

A magazinműsor jelentősebb mértékben erdész, természetjáró témákkal foglalkozik.

„Bízunk abban, hogy adásaink eddig elért színvonalát, minőségét és stílusát tovább tudjuk fejleszteni és ezzel nemcsak a műsorainkat kedvelő Nézőink számát tudjuk megtartani, hanem további tudjuk azt növelni. Továbbra is várjuk visszajelzéseiket, véleményeiket és kívánjuk, hogy filmjeinken keresztül még jobban megismerjék a hazai erdőket, mezőket és az ott tevékenykedő embereket!”

Békési János

Szombat 12.30

null

Hazai erdész

2017-05-20 Hazai erdész

A tartalomból: Jogi konferencia a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél; Madarak és Fák Napja az Kecskeméti Arborétumban; XVI. STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntő; Lombkorona tanösvény átadása Kaszón.

null

Hazai erdész

2017-05-06 Hazai erdész

A tartalomból: Menteni a menthetőt - az erdészek helytállása az áprilisi havazás során; Április hetedikén rendezték meg a Dél-dunántúli Régió Erdészeti Erdei Iskoláinak nyílt napját és a hozzá kapcsolódó „Élménypedagógia az erdőben” című pedagógus továbbképzést Obornakon; A VI. Dél-Alföldi Stihl Regionális Fakitermelő Verseny.

null

Hazai erdész

2017-04-22 Hazai Erdész

Már javában zajlik a gyümölcsfák szaporítását biztosító gyümölcsoltási szezon. Ennek apropóján Áder János köztársasági elnök is kilátogatott a budakeszi Tündérkertbe, ahol szakmai előadásokkal, és bemutatókkal hívták fel a figyelmet a szakemberek a hazai őshonos gyümölcsfák megőrzésének fontosságára.

null

Hazai erdész

2017-04-08 Hazai erdész

''Erdő és a víz'' Kerekasztal megbeszélés; Tavaszi túra a Serédi-kastélyhoz; Erdészeti közelítőgép bemutató a Budapesti Erdőgazdaság Zrt.-nél; 52. FAGOSZ Fakonferencia.

null

Hazai erdész

2017-04-01 Hazai erdész

Somogyszob község környezetét egy emberöltővel ezelőtt még messze nem borították ilyen dúsan erdők, mint napjainkban. Ez nemcsak a természet miatt alakult így, hanem főleg az ezen a területen dolgozó erdészek lelkiismeretes munkája nyomán. Az évek alatt lassan átalakult a környezet és a nyári melegben már árnyas lombok adnak hűs árnyékot az erdőben sétálóknak. A Nézők Reviczky Gáborral együtt megismerhetik az itt dolgozó erdészeket, az ő erőfeszítéseiket, munkájukat és azt, hogyan nevelik a gyerekeket, a jövő nemzedékét környezettudatos, természet- és erdőszerető emberekké.

null

Hazai erdész

2017-03-25 Hazai erdész

Az Erdők Világnapja - ünnepség és szoboravatás a Földművelésügyi Minisztériumban; Fedezd fel az örökséged! vetélkedő díjkiosztó ünnepség; Finn erdészeti gépbemutató Szombathelyen.

null

Hazai erdész

2017-03-11 Hazai erdész

A tartalomból: A Soproni Egyetem névadó ünnepsége. Műemlékvédelmi és régészeti konferencia Majkon. Gulag-megemlékezés Napkorban. Vadásztea Percek Vári István vadászíróval.

null

Hazai erdész

2017-01-28 Hazai erdész

"Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében. Megemlékezés Maderspach Viktor halálának 75. évfordulójáról. Az Országos Erdészeti Egyesület Jubileumi évzárója az Országházban. Összefoglaló Országos Erdészeti Egyesület 2016-ban történt eseményeiről.

null

Hazai erdész

2017-01-07 Hazai erdész

Magazinműsor erdészeknek, turistáknak, természetkedvelőknek. A 2016-os év értékelése Ugron Ákos Gábor helyettes államtitkártól, FM/Őszi túra a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Süttői Erdészeténél/Jogi Konferencia a KEFAG Zrt.-nél.

null

Hazai erdész

2017-01-01 Hazai erdész

XX. Nemzetközi Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapok az Egererdő Zrt.-nél. 17 sportágban közel 600 versenyző mérte össze erejét, fizikai állóképességét és ügyességét. A legkedveltebb sportága a bowling és lövészet volt. külföldi részvevők ebben az évben lengyel, horvát és román területről érkeztek.

<< / 2 >>