Sajtóklub

Újraindul a Sajtóklub az Echo Televízióban. Bayer Zsolt műsorvezető és állandó partnerei, Bencsik András, Huth Gergely és Lovas István hetente beszélgetnek, elemeznek és vitatkoznak Magyarország és a világ híreiről.

Sajtóklub minden hétfőn 20 óra 30 perctől. 

Műsorvezetők:
Bayer Zsolt
Következő adások:
2017.09.25. hétfő 20:30
2017.09.25. hétfő 21:05
2017.09.25. hétfő 23:30
2017.09.26. kedd 15:05
2017.09.27. szerda 06:00
null

Sajtóklub

2017-09-18 Sajtóklub

Kétéves a kerítés. Jean-Claude Juncker a bevándorláspárti Brüsszel hangja újra és újra támadja Magyarországot amiatt, hogy nem bevándorláspárti. Ők azt szeretnék elérni, hogy elbontsuk a kerítést, beengedjük a migránsokat. Nem csak agysebészek és atomfizikusok érkeznek tömegével, de rengeteg közöttük a méhész is...

null

Sajtóklub

2017-09-11 Sajtóklub

Az uniós szervek megpróbálják Magyarországra kényszeríteni a kvótahatározatot, azonban nemcsak az uniós, hanem a hazai, „belső jogi” alkotmányos szempontokat is figyelembe kell venni. Mi van az uniós jog és a tagállami alaptörvények ütközésénél? Felülírhatja-e egy uniós döntés a nemzeti szuverenitást, alkotmányos identitást?

null

Sajtóklub

2017-09-04 Sajtóklub

A Charlie Hebdo ismét kimutatta a foga fehérjét. A botrányos „vicclap” legújabb számában is „kitett magáért”. Címlapján neonácikként ábrázolt texasiak szerepelnek a katasztrófát okozó hurrikán áldozataiként. Utalva ezzel a charlottesville-i eseményekre. A kép alatt a követező felirat szerepel: „Isten létezik! Megfullasztotta az összes neonácit Texasban!”

null

Sajtóklub

2017-08-28 Sajtóklub

Magyar-holland ügyektől hangos a sajtó. A távozó holland nagykövet, Gajus Scheltema a 168 órának adott interjúban egyebek mellett azt mondta, hogy a szélsőséges iszlamisták "ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány". A holland külügyminiszter elhatárolódott a Magyarországot bíráló kijelentésektől.

null

Sajtóklub

2017-08-21 Sajtóklub

Kámán Olga egyenes párhuzamot vont a véres barcelonai terrortámadás és a magyar határvadászok létezése között. Úgy fogalmazott: az, amit a bevándorló szülők gyerekei a magyar határnál vagy a Keleti pályaudvaron „végigéltek”, a „melegágya” lehet a jövőbeni terrorizmusnak, a sokadgenerációs bevándorlók fanatizálódásának.

null

Sajtóklub

2017-08-14 Sajtóklub

Alakul az MSZP-Simicska-Jobbik koalíció - érdekes mozgások zajlanak a háttérben. Molnár Gyula, az MSZP elnöke felkínálkozott Simicska Lajosnak, hogy szívesen megtámogatja az önfeljelentő projektet. Eközben Vona Gábor bejelentette, hogy szimpatizál Pogácsa Zoltán közgazdász elképzeléseivel. Pogácsa Zoltánt pedig Botka László kérte föl tanácsadójának.

null

Sajtóklub

2017-08-07 Sajtóklub

Rángatják a pofonfát, provokálják a többséget Soros migránssimogatói. Azt sem árulják el, melyik településen építik a Tündérliget nevű balatoni migránsüdülőt. Lampedusa és Calais a híres európai tündérligetek. Bayer Zsolt műsorvezető vendége Huth Gergely és Lovas István és Szentesi Zöldi László.

null

Sajtóklub

2017-07-31 Sajtóklub

Véget ért a vizes világbajnokság, és hatalmas sikert hozott. A sok momentumos naponta sorra járta a külföldi újságírókat és mindenkinek megpróbálta elmondani, hogy milyen szörnyű ez az egész, ami itt folyik. Most sajnálhatjuk csak igazán a megfúrt olimpiát. A felépült létesítmények a magyar sportot gazdagítják. A 444 szerint ezért szégyellni kell magukat azoknak, akik ezt megvalósították.

null

Sajtóklub

2017-07-24 Sajtóklub

Tusványos, Orbán-beszéd. A miniszterelnök kimondta, hogy a kultúra és az etnikai összetétel bizony összefügg egymással, és arról beszélt: csak idő kérdése, hogy egy ilyen mértékű migráció által, mikor cserélődik le az európai keresztény civilizáció. Orbán Viktor kijelentette azt is, hogy Európa számára a szolidaritás nem lehet cél, legfeljebb eszköz. Közben „természetesen ismét eljött az apokaliszis”. Bizonyos sajtóorgánumok az ott történt provokációból kialakult események apropóján napok óta azon rugóznak, hogy „lecsapott a diktatúra ökle”.

null

Sajtóklub

2017-07-17 Sajtóklub

Elkezdődött a vizes világbajnokság, kinek öröm, kinek maga a pokol. Együtt kell élni ebben az országban olyanokkal, akik bele vannak betegedve abba, hogy Magyarország világbajnokságot rendez és minden működik. Bayer Zsolt beszélgető partnere Bencsik András, Huth Gergely és Lovas István.

<< / 4 >>