Sajtóklub

Újraindul a Sajtóklub az Echo Televízióban. Bayer Zsolt műsorvezető és állandó partnerei, Bencsik András, Huth Gergely és Lovas István hetente beszélgetnek, elemeznek és vitatkoznak Magyarország és a világ híreiről.

Sajtóklub minden hétfőn 20 óra 30 perctől. 

Következő adások:
2017.03.30. csütörtök 05:10
2017.03.30. csütörtök 05:35
2017.03.30. csütörtök 11:00
2017.03.30. csütörtök 11:30
2017.04.02. vasárnap 06:00
2017.04.02. vasárnap 06:30
2017.04.03. hétfő 20:30
2017.04.03. hétfő 21:00
null

Sajtóklub

2017-03-27 Sajtóklub

Hatvan éve tették le az EU alapjait. Most a tagországok állam-, illetve kormányfői a római csúcson a közösséget jelenleg érő legnagyobb kihívások egyikeként a nemzetközi migrációs válságot nevezték meg. Külpolitikai kitekintő különös tekintettel a Saar-vidéki tartományi választások eredménye fényében. Aztán: Beindult a „migránsbiznisz” a Magyar Helsinki Bizottságnál; Soros fizet, de Putyin irányítja a világot? Közben kiderült: Henri Boulad egyiptomi jezsuita szerzetes azért vette fel a magyar állampolgárságot, mert egyetért hazánk migrációs politikájával és az üldözött keresztények melletti kiállással.

null

Sajtóklub

2017-03-20 Sajtóklub

Néhány tucatnyian próbálták füttyel megzavarni Orbán Viktor miniszterelnök március 15-ei beszédét. Közben bocsánatot kért annak a társaságnak az egyik tagja, aki a nemzeti ünnepen Jurák Kata újságírót inzultálta. A közösségi oldalon egyébként a PestiSrácok.hu munkatársa kap hideget-meleget. Aztán: Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a belügyminiszter lejáratását megkísérlő Jakubinyi Róbertet, ám a kormánytagok elleni karaktergyilkosság folytatódhat, a miniszterelnök is célkeresztbe kerülhet.

null

Sajtóklub

2017-03-13 Sajtóklub

Túl vagyunk a köztársaságielnök-választáson, és Áder János megkezdheti az újabb ciklusát. A voksolás előtt ő is és Soros György jelöltje, a volt ombudsman is beszédet mondott. De a Majtényi-beszédre visszagondolva: a mögé beállt pártok, hogy gondolták, hogy ő képviselhette volna a nemzet egészét? Aztán: Simicska Lajos fia szerint a Jobbik kétharmaddal nyerheti meg 2018-ban a választásokat. Az adásban szóba került az is, hogy Kiss Tibor, a Quimby frontembere megfogalmazta kritikáját, majd a baloldal, a liberálisok és az ő sajtójuk elolvadt a gyönyörtől.

null

Sajtóklub

2017-03-06 Sajtóklub

Nagyon komoly összeállítás készült arról, hogy kik is állnak a Momentum Mozgalom mögött. Azt nem tudjuk, ki finanszírozza őket, de az kiderül, hogy régi elvtársak gyermekei fedezhetőek fel köztük. Sőt, a politikus palántákon kívül - gazdasági értelemben - kétes identitású szálakat, furcsa vállalkozókat is fel lehet fedezni. Aztán: Orbán Viktor kormányfő mondott egy beszédet, majd bizonyos médiumok egyből nácizásba kezdtek. Miért okoz „rettenetes” félelmet az etnikai, valamint a homogenitás szó egyidejű használata? Sajtóklub, ezúttal Huth Gergellyel, Lovas Istvánnal, Bencsik Andrással és Szentesi Zöldi Lászlóval.

null

Sajtóklub

2017-02-27 Sajtóklub

A Momentum Mozgalom vidékjárásba kezdett, pedig Mécs János, a szervezet elnökségi tagja egyszer arról értekezett, hogy mennyire rühelli a vidékieket. Persze, amikor valakik tiltakoznak egy rendezvényük ellen a másik oldali sajtó egyből trollkodásról beszél. Vajon fognak-e sikerülni a Momentum céljai? A Sajtóklub eheti témái között az a hír is szerepelt, miszerint egy arab beleköpött egy babakocsiba, majd azt üvöltötte: „fehér ember ne szaporodjon”! Aztán: Tart az adok-kapok Donald Trump és az amerikai sajtó között. Meg lehet-e puccsolni az amerikai elnököt? 
null

Sajtóklub

2017-02-20 Sajtóklub

Több mint 266 ezer aláírást adott le a Momentum Mozgalom az olimpiával összefüggő népszavazás kiírásáért. Úgy tűnik, hogy Budapest vissza fogja vonni a pályázatát. Nagy kérdés, mire megy az olimpia megfúrásában közrejátszó baloldal?  Nincs új a nap alatt? Kun Béla átka kísért folyamatosan? Annak idején 24 óráig volt nemzeti egység az olimpia ügyében, de most 24 óráig sem volt nemzeti egység az örömtől az Arany Medve-díj miatt. Aztán: Megvolt az MSZP országértékelője, és Botka azt mondta: nem kérnek Gyurcsányból, sőt a DK elnöke vonuljon vissza!

null

Sajtóklub

2017-02-13 Sajtóklub

2006 ősze. A magyar igazságszolgáltatás kudarcaként értékelték a Sajtóklub állandó szereplői, hogy a jogerős ítélet szerint Gergényi Péter volt budapesti főkapitánynak 400 ezer forintot kell fizetnie a 2006 őszi eseményekkel összefüggésben. Az adásban elhangzik: már a tévészékház ostroma napján megkezdődött a rendőri megtorlás, ami 2006. október 23-án érte el a csúcsot. Aztán: A magyar miniszterelnök a globalista politika urait támadta, hadat üzent globális világrend nagyurainak - így foglalta össze a Daily Express című lap Orbán Viktor évértékelőjét. 

null

Sajtóklub

2017-02-06 Sajtóklub

Újabb szintet lépett az elmebaj a nyugati liberális világban, ugyanis a Brit Orvosi Kamara szerint nem szabad a várandós hölgyeket többé „kismamának“ hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Úgy tűnik, a Monty Python abszurdja egyszerre maga lett a rögvalóság. Természetesen az adás nem ment el a nyilvánossá tett OLAF-jelentés mellett sem, de bizony az egyik fő félelem a botránnyal kapcsolatban, hogy majd kihozzák: sajnos az ügyek elévültek. S, végül: Gyurcsány „cselszövőkről” beszél, és állítja: akár egyedül is leváltaná Orbánt. 

null

Sajtóklub

2017-01-30 Sajtóklub

Donald Trump első hetének értékelése. A baloldali liberális világ teljesen összeomlott az új amerikai elnök lépéseire, felháborodtak, hogy Trump valóban betartja a kampányígéreteit. Az európai reakciókat tekintve nem lehet elmenni Martin Schulz mellett, aki mostanra már német kancellárjelölt lett. Hazai vizekre evezve: Több, mint ötven aktív jobbikos alapszervezet küldött petíciót Vona Gábornak. És végül: nem múlhat el a Sajtóklub Csíki Sör nélkül.

null

Sajtóklub

2017-01-23 Sajtóklub

Nemzeti gyásznap van a Verona közelében történt buszbaleset áldozatainak emlékére. Ilyenkor természetesen a gyászé a főszerep, és az ember csak a részvétét tudja kifejezni minden érintettnek. Persze ebben a helyzetben is akadtak olyanok itt Magyarországon, akik a felfoghatatlan tragédiába is belekeverték a politikát. Azon a napon, amikor ez a szörnyű szerencsétlenség történt, az óceán túlpartján beiktatták Donald Trumpot. Valóban lejárt az üres beszédek ideje? Az adás nem ment el amellett sem, hogy akcióba lendült a Momentum Mozgalom.

<< / 2 >>