Sajtóklub

Újraindul a Sajtóklub az Echo Televízióban. Bayer Zsolt műsorvezető és állandó partnerei, Bencsik András, Huth Gergely és Lovas István hetente beszélgetnek, elemeznek és vitatkoznak Magyarország és a világ híreiről.

Sajtóklub minden hétfőn 20 óra 30 perctől. 

Következő adások:
2017.02.23. csütörtök 05:10
2017.02.23. csütörtök 05:35
2017.02.26. vasárnap 06:00
2017.02.26. vasárnap 06:30
null

Sajtóklub

2017-02-20 Sajtóklub

Több mint 266 ezer aláírást adott le a Momentum Mozgalom az olimpiával összefüggő népszavazás kiírásáért. Úgy tűnik, hogy Budapest vissza fogja vonni a pályázatát. Nagy kérdés, mire megy az olimpia megfúrásában közrejátszó baloldal?  Nincs új a nap alatt? Kun Béla átka kísért folyamatosan? Annak idején 24 óráig volt nemzeti egység az olimpia ügyében, de most 24 óráig sem volt nemzeti egység az örömtől az Arany Medve-díj miatt. Aztán: Megvolt az MSZP országértékelője, és Botka azt mondta: nem kérnek Gyurcsányból, sőt a DK elnöke vonuljon vissza!

null

Sajtóklub

2017-02-13 Sajtóklub

2006 ősze. A magyar igazságszolgáltatás kudarcaként értékelték a Sajtóklub állandó szereplői, hogy a jogerős ítélet szerint Gergényi Péter volt budapesti főkapitánynak 400 ezer forintot kell fizetnie a 2006 őszi eseményekkel összefüggésben. Az adásban elhangzik: már a tévészékház ostroma napján megkezdődött a rendőri megtorlás, ami 2006. október 23-án érte el a csúcsot. Aztán: A magyar miniszterelnök a globalista politika urait támadta, hadat üzent globális világrend nagyurainak - így foglalta össze a Daily Express című lap Orbán Viktor évértékelőjét. 

null

Sajtóklub

2017-02-06 Sajtóklub

Újabb szintet lépett az elmebaj a nyugati liberális világban, ugyanis a Brit Orvosi Kamara szerint nem szabad a várandós hölgyeket többé „kismamának“ hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Úgy tűnik, a Monty Python abszurdja egyszerre maga lett a rögvalóság. Természetesen az adás nem ment el a nyilvánossá tett OLAF-jelentés mellett sem, de bizony az egyik fő félelem a botránnyal kapcsolatban, hogy majd kihozzák: sajnos az ügyek elévültek. S, végül: Gyurcsány „cselszövőkről” beszél, és állítja: akár egyedül is leváltaná Orbánt. 

null

Sajtóklub

2017-01-30 Sajtóklub

Donald Trump első hetének értékelése. A baloldali liberális világ teljesen összeomlott az új amerikai elnök lépéseire, felháborodtak, hogy Trump valóban betartja a kampányígéreteit. Az európai reakciókat tekintve nem lehet elmenni Martin Schulz mellett, aki mostanra már német kancellárjelölt lett. Hazai vizekre evezve: Több, mint ötven aktív jobbikos alapszervezet küldött petíciót Vona Gábornak. És végül: nem múlhat el a Sajtóklub Csíki Sör nélkül.

null

Sajtóklub

2017-01-23 Sajtóklub

Nemzeti gyásznap van a Verona közelében történt buszbaleset áldozatainak emlékére. Ilyenkor természetesen a gyászé a főszerep, és az ember csak a részvétét tudja kifejezni minden érintettnek. Persze ebben a helyzetben is akadtak olyanok itt Magyarországon, akik a felfoghatatlan tragédiába is belekeverték a politikát. Azon a napon, amikor ez a szörnyű szerencsétlenség történt, az óceán túlpartján beiktatták Donald Trumpot. Valóban lejárt az üres beszédek ideje? Az adás nem ment el amellett sem, hogy akcióba lendült a Momentum Mozgalom.

null

Sajtóklub

2017-01-16 Sajtóklub

Elhunyt Udo Ulfkotte német író, újságíró. A hazai közönség a Menekültipar és a Megvásárolt újságírók című műveit olvashatta magyarul. Már életében gyalázták, és ami a német sajtóban lezajlott, az párját ritkítja. „Elvesztettük egy támogatónkat, de lett egy másik Donald Trump személyében, akinek nyilatkozatai előrevetítik: egészen más világ jön el” - hangzott el az adásban. A stúdióban Lovas István, Huth Gergely, Bencsik András és Bayer Zsolt, akik a következő kérdést is elemezték: milyen utat járt be eddig, és hol tart most a Jobbik?

null

Sajtóklub

2017-01-09 Sajtóklub

Sajtótörténeti pillanat: mintegy tizenöt év után újraindult a Sajtóklub. Bayer Zsolt műsorvezető és állandó partnerei, Bencsik András, Huth Gergely és Lovas István hetente beszélgetnek, elemeznek és vitatkoznak Magyarország és a világ híreiről az Echo Tv stúdiójában. Ezúttal a következő témák kerültek szóba: A meghamisított Orbán-interjú utóélete; A Jobbik elnökének hanukai üdvözlete és hatásai; Vona Gábor irányváltása; Barack Obama és adminisztrációjának utolsó rúgásai Donald Trumpba.