Sajtóklub

Újraindul a Sajtóklub az Echo Televízióban. Bayer Zsolt műsorvezető és állandó partnerei, Bencsik András, Huth Gergely és Lovas István hetente beszélgetnek, elemeznek és vitatkoznak Magyarország és a világ híreiről.

Sajtóklub minden hétfőn 20 óra 30 perctől. 

Következő adások:
2017.07.26. szerda 06:00
null

Sajtóklub

2017-07-24 Sajtóklub

Tusványos, Orbán-beszéd. A miniszterelnök kimondta, hogy a kultúra és az etnikai összetétel bizony összefügg egymással, és arról beszélt: csak idő kérdése, hogy egy ilyen mértékű migráció által, mikor cserélődik le az európai keresztény civilizáció. Orbán Viktor kijelentette azt is, hogy Európa számára a szolidaritás nem lehet cél, legfeljebb eszköz. Közben „természetesen ismét eljött az apokaliszis”. Bizonyos sajtóorgánumok az ott történt provokációból kialakult események apropóján napok óta azon rugóznak, hogy „lecsapott a diktatúra ökle”.

null

Sajtóklub

2017-07-17 Sajtóklub

Elkezdődött a vizes világbajnokság, kinek öröm, kinek maga a pokol. Együtt kell élni ebben az országban olyanokkal, akik bele vannak betegedve abba, hogy Magyarország világbajnokságot rendez és minden működik. Bayer Zsolt beszélgető partnere Bencsik András, Huth Gergely és Lovas István.

null

Sajtóklub

2017-07-10 Sajtóklub

Elítélte az „antiszemita sorosozó” plakátkampányt Izrael állam nagykövete, ugyanakkor az izraeli miniszterelnök utasítására az izraeli külügyminisztérium visszavonatta a nagyköveti nyilatkozatot. Vége van annak az időszaknak, hogy senkit nem lehet bírálni, aki történetesen zsidó származású és nem mellesleg a ballib oldal kedvence? Továbbá: Az olasz kormány a jövőben arra akarja kényszeríteni az NGO-k hajóit, hogy többek között Triesztbe szállítsák a migránsokat. A Sajtóklubban arról is szó esett, hogy a szélsőbaloldali tüntetők szétverték fél Hamburgot. Ilyenkor miért kerül tudathasadásos állapotba a nyugati sajtó?

null

Sajtóklub

2017-07-03 Sajtóklub

Csendre intették a homoszexuálisok a Fekete-Győr András vezette Momentumot. Ezúttal a Kettős Mérce blogon illették éles kritikával a pártot. Miként is jutottunk el oda, hogy egy nagyon „törpe” kisebbsége az emberiségnek el tudta érni azt, hogy ez legyen a világ problémája? Miért az a fő téma, hogy ki homoszexuális, leszbikus, transzvesztita, stb…? A Sajtóklubban szó esett a nemzeti konzultációt kísérő "Álljunk ki Magyarországért!" című országjáró rendezvénysorozat záróeseményén elmondott Orbán-beszédről is, valamint arról is, hogy ismét hamisan vádolták meg antiszemitizmussal a kormányfőt. 

null

Sajtóklub

2017-06-26 Sajtóklub

Megfenyegette Magyarországot Martin Schulz, a német szociáldemokraták kancellárjelöltje. Közben a franciák új elnöke, Emmanuel Macron a kelet-európai országok, illetve a V4 szidalmazásával mutatkozott be az uniós porondon; Idehaza viszont kiderült, hogy mi az alap a Momentumnak, ugyanis Fekete-Győr András, a Momentum elnöke arra buzdítja a párt szimpatizánsait, hogy velük együtt ők is vegyenek részt a Budapest Pride-on; Az emlékezetpolitikai vita kérdése annak kapcsán, hogy felzúdult a balliberális oldal, mert Orbán Viktor kivételes államférfinak nevezte Horthy Miklóst.

null

Sajtóklub

2017-06-19 Sajtóklub

Vajon az első válaszcsapás lehet a korábbi terrormerényletekért a hétfő hajnali muszlimok ellen elkövetett támadás Londonban? Vajon, mi lehet ennek a vége, miután az Iszlám Állam bejelentette, bosszút áll? Túl baráti áron jutott plakáthelyekhez Simicskától a Jobbik. Hogy állunk a tiltott pártfinanszírozással? Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc és Botka László ügyvédje, diákmunkások pénzével élt vissza. A szocialista politikus személyéhez egyéb pikáns történet is köthető korábbról.

null

Sajtóklub

2017-06-12 Sajtóklub

Rekordalacsony részvétel mellett Emmanuel Macron elnök pártja az élen a francia nemzetgyűlési választások első fordulójában. Közben Magyarországon egy csodás szivárványkoalíció alakult, mert „a magyar választási rendszer maga a fertő”. Gulyás Márton aktivista pedig gyakorlatilag ultimátumot adott a kormánynak. Miként lehet ehhez viszonyulni? A Sajtóklubban arról is szó esett, hogy kilenc év után pont került a Sukoró-ügy végére, a DK és Gyurcsány Ferenc pedig azonnal fenyegetőzésbe kezdett.

null

Sajtóklub

2017-06-05 Sajtóklub

Merénylet Londonban, pánik Torinóban. Meddig lehet ezt tovább tűrni? Mikor fogy el végleg az európai lakosok (nem a politikusok) türelme. Hol vannak a békés muszlimok, miért nem látjuk tömeges kiállásukat a béke mellett? A közvélemény közben egyre inkább jobboldalivá válik Európában. Roger Scruton világhírű brit konzervatív filozófus szerint egyetlen biztos hely maradt a világon, mégpedig Magyarország. Nem így gondolja ezt George Soros, aki példátlan módon gyakorlatilag hadat üzent hazánknak. A sorosisták forró őszre készülnek a magyar fővárosban. Sikerülhet-e káoszt teremteni Budapesten? Megvalósulhat-e a macedón forgatókönyv hazánkban? 

null

Sajtóklub

2017-05-29 Sajtóklub

Budapesten rendezték a Családok Budapesti Világtalálkozóját. A CEU egy ellenkonferencia keretein belül tárgyalta a konzervatív családmodell elavultságát. Ez utóbbi esemény leírása szerint a közép-európai régiónak kulcsfontosságú szerepe van az anti-gender mozgalmak és a globális jobboldali politika támogatásában; A hétvégén Botka László ismét ígéretet tett a kormányváltásra, és a határkerítés lebontását helyezte kilátásba. Közben Bőtös Botond blogger arról írt: a kultúrák összeolvasztásának mellékterméke, hogy terrorcselekmények történnek, s ezzel együtt kell élnünk. 

null

Sajtóklub

2017-05-22 Sajtóklub

Országszerte kormányváltó hangulatot vizionálnak azok, akik „mega-giga” tüntetést szerveztek május 21-ére, ezen kívül elhiszik azt, amit mondanak, például, hogy tombol a fasizmus. A szokásos „diktatúrázás” is megvolt, amiről a nyugati média szeret beszámolni. De, ha már emberi jogok: Donald Trump egy olyan országba látogatott, ahol finoman szólva is lesújtónak tekinthető az emberi jogok helyzete. Ha Orbán Putyinnal tárgyal, óriási a felzúdulás. A Sajtóklubban arról is szó esett, hogy a momentumosok berontottak az Origo szerkesztőségébe.

<< / 3 >>