Troll

Dobos Marianne és vendégei széttrollkodják a balliberális médiát.

Keddenként 22:30-as kezdettel látható az Echo Tv Troll című műsora, amelynek Boros Bánk Levente politológus mellett a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese, Szarvas Szilveszter is állandó vendége. Boros Bánk Levente és Szarvas Szilveszter a Trollban Dobos Marianne műsorvezetése mellett hetente a magukat BBC-etalonnak képzelő balliberális és Soros-médiumok cikkeit, irányultságát és egyoldalú látásmódját veszi górcső alá.

A műsor arra keresi a választ és arra világít rá, hogy a balliberális média miért hiszi azt, hogy amióta bekötötték hozzájuk a kábelt, egyedül ők mondhatnak kizárólagosan meghatározó véleményt a politikában, a gazdaságban, vagy a kultúrában, miként fordulhat elő, hogy ők sértő jelzőkkel illethetnek akárkit, de ha velük teszik ugyanezt, már sivalkodásba kezdenek. Az Echo Tv Troll című műsora nekik is szól.

Boros Bánk Levente és Szarvas Szilveszter hétről hétre rámutat a kettős mércére, a ferdítésekre, vagy éppen arra, hogy mi maradt ki a netes hírekből.

 

Műsorvezetők:
Dobos Marianne
Következő adások:
2017.11.18. szombat 15:05
2017.11.21. kedd 22:30
2017.11.22. szerda 10:05
2017.11.23. csütörtök 16:30
null

Troll

2017-11-14 Troll

Simicska Lajos megválik a Magyar Nemzet eddigi főszerkesztőjétől, D. Horváth Gábortól, aki a G-nap óta mindeddig gátlás nélkül vezényelte le a kötelező 180 fokos fordulatot. Mi történhetett? "Belső" információink vannak, erről is beszélünk. Az is kiderült, mennyit ér Amerikának, hogy beleszóljon a magyar belügyekbe. 200 millió forintot szánnak - a szerintük - független helyi sajtóra. A ballib média elit pedig mindeközben önmagát jutalmazza.

null

Troll

2017-11-07 Troll

Totál hülyét csinált magából a hármas metró felújítása kapcsán őskáoszt vizionáló ellenzéki sajtó, de csatolt politikusaik is. Horváth Csaba például a háta mögött az ürességtől kongó Váci úttal jelentkezett be élő adásba. A 444-nél kampányüzemmódba kapcsoltak a fiúk, de lesz szó a jobbikos médiabojkottról is.

null

Troll

2017-10-31 Troll

Soros György emberbarát, önzetlen személyiség aki csak segíteni akar -  erről árulkodik az Élet és irodalom cikke; Gulyás Márton nem érti mi a különbség a riasztás és a figyelmeztetés között; Nyakó István után szocimédia bojkott is parkolópályára kerül?

null

Troll

2017-10-24 Troll

Nagyot ment a Hír Tv - állítólag megrugdosták és leköpték cserdi polgármesterét. A dolog pikantériája, hogy a hírt az ugyancsak Simicska Lajoshoz köthető Index cáfolta. Kálmán Olga viszont még ezek után is azt mondja, hogy a sajtószabadság utolsó fellegvára a Hír Tv - ő már csak tudja; Védelmi pénzt szed az Index? - a gyorséttermi ütlegelés után, pont a cég reklámját tették fel honlapjukra; Szanyi Tibor olyannyira érdekesen ünnepelte meg október 23-at, hogy még saját pártelnöke is elhatárolódott tőle; Mi lesz a szoci médiabojkottal, miután Molnár Gyula kirúgta sajtófőnökét?

null

Troll

2017-10-17 Troll

Kitört a liberális hiszti egy hirtelen fontossá vált filmrovat miatt, a cél persze hogy az Origót lejárassák; Bayer Zsolt halálát kívánta a CEU egyik oktatója - az Echo Tv a Soros egyetem előtt, közterületen már nem is forgathat; Pert vesztett Simicska tévéje, és megszüntették az eljárást a 444 újságíróját - állítólag - bántalmazó fideszessel szemben.

null

Troll

2017-10-10 Troll

Totál hülyét csinált a ballib médiából az Echo Tv. Öröm volt nézni, ahogy a Soros-portálok felkapták a hírt, mely szerint az Informátor című műsor riportere összefirkálta Simicska Lajos házát. Majd hoppon maradtak; A Hír Tv beugrós műsorvezetője Csintalan Sándor az MSZP elnöke lenne; A Momentum-lufi fél év után végleg kipukkant.

null

Troll

2017-10-03 Troll

Simicska Lajos kijelentette, többet nem plakátol pártoknak, de csak eddig bírta megtartóztatni önmagát. Elindult a veszprémi éjszakában egy festékszóróval és  - a bérunió szlogen helyett - kedvenc mondatával telefújkálta a várost. Kell a reklám az ellenzéknek - az MSZP sosem látott mélységben és vezéregyéniség nélkül. A baloldal többi nanopártjai meg úgy futkosnak körbe, mint a mérgezett egerek.

null

Troll

2017-09-26 Troll

A brüsszeli kisvasút-ellenőrök látogatását nagy ováció övezte a ballib médiában, de nagyot koppantak.  Simicska kitömte a Jobbikot, de állítólag már a jövő évi bukta utáni időkre készül, az Index pedig Vona Gábort is túlteljesíti nyugdíjas-alázásban. Közben rendszeresen bérmálkozó Gyurcsány Ferenc gyónni küldte az Echo Tv riporterét.

null

Troll

2017-09-19 Troll

Az ellenzéknek ha nem tetszik, amit a tükör mutat, inkább összetörné azt. A Momentumot, Gulyás Mártont és immár a Jobbikot is elérte a forradalmi hevület. Sőt: ellenforradalmi? Vona Gábor ellenfelei ugyanis - állítólag becsempészték a Ripost munkatársait a Jobbik frakcióülésére. Közben zajlanak a fővárosi demonstrációk, a rendezők 20 fő stabil részvételére mindig számíthatnak.

null

Troll

2017-09-12 Troll

Teljes gőzzel működik a kormánypárti mocskolódó- és hazugsággyár. Két héttel ezelőtti műsorunkban Botka László meggyilkolására buzdítottunk. Hogy a rendkívüli elnöki sajtótájékoztatót követően még a hvg is hülyét csinált az MSZP-ből, arról is a kormány tehet. Ugyancsak a haladó MSZP szerint a Fidesz nem adott szeptemberi családi pótlékot, hogy mindez hogy fordulhatott elő, ezt is megbeszéljük. A sok-sok hazugság ellensúlyozására pedig elindult a Simicska-tévében az Elmúlt 8 év és a 180 fok című műsor. Úgy tűnik, meg lesz az a médiaegyensúly.

<< / 4 >>