Informátor

Akcióban a legjobb magyar oknyomozó csapat.

Pénteken 21 óra 30 perctől.

Műsorvezetők:
Bohár Dániel
Losonczi Kata
Következő adások:
2017.07.26. szerda 17:05
2017.07.28. péntek 21:30
2017.07.30. vasárnap 20:30
2017.07.31. hétfő 18:30
null

Informátor

2017-07-14 Informátor

Már egyes ellenzéki politikusok sem tagadják, hogy politikai rendezvény lett a Pride-ból, a budapesti melegfelvonulásból. Az Informátorból kiderül, a ballib politikusok és pártok miként telepedett rá az LMBTQ-közösség rendezvényére, és hogyan használták ki az alkalmat arra, hogy kritizálják és lehetőleg megbuktassák a kormányt. A magyar Pride-ra az az Alok Vaid-Menon transzvesztita előadóművész is meghívást kapott, aki szerint a szexuálisan zaklatott kislányok nem áldozatok. Menon előadásáról kitiltották az Informátort.

null

Informátor

2017-07-07 Informátor

Itt a simicskás Informátor. Nézze meg, hogy a Jobbikot kilóra felvásárló oligarchát az Informátor stábja miként csípte el Veszprémben, és Simicska hogyan reagált a kérdéseinkre. A milliárdos csak a süteményekről és a minyonokról volt hajlandó beszélni, a Jobbikkal és Vona Gáborral való kapcsolatáról mélyen hallgatott. A kérdések hallatán inkább inzultálni kezdte riporterünket, Bohár Dánielt.

null

Informátor

2017-06-30 Informátor

A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár. Hiába próbálják ezt hazugságnak beállítani a liberális, Soros György politikai hadseregébe tartozó döntéshozók, a tények makacs dolgok. Párizs, Brüsszel, Nizza, Berlin, Manchester, London. Több száz európai ember életébe került már a terror és a szélsőséges iszlamizmus térnyerése. Az Informátorból kiderül, mi a helyzet Magyarország déli határán és milyen jövő vár Európára, ha továbbra is kontroll nélkül engedi a bevándorlást.

null

Informátor

2017-06-23 Informátor

Dolgozik a szombathelyi szoci iratdaráló. Áfabevallásokat daráltak le az előzetesben lévő MSZP-s Czeglédy Csaba cégénél, a Humán Operátor Zrt.-nél, pedig az iratmegsemmisítés bűncselekmény. Az Informátor a bizonyítékok megsemmisítése miatt a rendőrséget és a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt is riasztotta. Az Informátor adásából kiderül az is, Botka és Gyurcsány ügyvédje a szocialista pártkasszába is pörgethette a bűnös pénzeket.

null

Informátor

2017-06-16 Informátor

Leelmebetegezte az Echo Tv-t Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke, amikor az Informátor Soros György civileknek és aktivistáknak tartott kiképzőtáborairól érdeklődött. Pedig az őszi kormányellenes akciókra már javában zajlik a felkészítés Soros-módra. Szabó Tímea stábunk egyetlen kérdésére sem válaszolt. Az Informátorból kiderül, hogy a Karácsony Gergelyék által életre hívott Megújuló Magyarországért Alapítvány is szervezett kormánybuktató kiképzőtábort, ahol aktivistákat készítettek fel az őszi akciókra. Forgatás közben ismét lefasisztázták az Echo Tv-t.

null

Informátor

2017-06-09 Informátor

Gyurcsány Ferenc továbbra sem lát semmi kivetnivalót a 2010 előtti uniós pénzek szocialista elosztási mechanizmusában és rendszerében, pedig a súlyos szabálytalanságok miatt Brüsszel 18 milliárd forintos bírságot szabott ki Magyarországra. A gyanú szerint a Gyurcsány-család is érintett a botrányban, abban, hogy 2003 és 2009 között a közbeszerzési eljárás megkerülésével egy konkrét baráti cég kijelölésével hajtották végre azt az informatikai fejlesztést, amelyen 12 ezer milliárd forintnyi uniós pénz folyt keresztül.

null

Informátor

2017-06-02 Informátor

Inzultálta az Echo Tv Informátor című műsorának stábját Demszky Gábor, Budapest korábbi SZDSZ-es főpolgármestere, amikor a botrányos 4-es metróberuházás eltűnt pénzeiről és az OLAF-jelentésről érdeklődtünk. A kényes téma és kérdéseink MSZP-s politikusoknak sem tetszettek, az Informátort a Képviselői Irodaház folyosójáról is megpróbálta kitiltani Nyakó István szocialista sajtófőnök. A 4-es metróberuházás a legnagyobb korrupciós botrány a rendszerváltás óta.

null

Informátor

2017-05-26 Informátor

Ajtócsapkodással és magyarázkodások sorával fogadták az Informátor stábját a Soros György zsebéből kikandikáló magyar álcivilek, akik a milliárdos elvárásának is megfelelve most éppen Orbán Viktort és a magyar kormányt akarják megbuktatni. Kiderül, valójában csak a tőzsdespekuláns kottájából játszók nyithatják meg Soros pénzcsapjait. Az Informátor arról is lerántja a leplet, hogyan is működik a Soros-hálózat.

null

Informátor

2017-05-19 Informátor

Így nácizza és fasisztázza az Echo Tv-t az MSZP, amelynek Brüsszelt Magyarország ellen hangoló politikusa, Ujhelyi István meg is fenyegette stábunkat az Informátor legutóbbi forgatásán. A szocialista képviselő szerint az Echo Tv és az Informátor még egy évig csinálhatja, amit csinál, utána azonban ők jönnek és majd megnézhetjük magunkat. A szoci korrupciós mutyira, a Szeviép-ügyre, a cég milliárdos vezetőinek hátterére, Botka László politikájára és sajtóhoz való viszonyára is fény derül.

null

Informátor

2017-05-12 Informátor

Új, balkáni szelek fújnak Vonáék háza táján. A kisvizslákkal és kiscicákkal kimaxolt, a jobbikos szavazótábort redukáló cukiskodás mellett a fideszeseket veréssel fenyegető erőszakpártiság is megjelent Vona Gábor politikájában, miközben a pártelnök bevette a balos hajtűkanyart, Soros György mellé állt és elárulta a nemzeti ügyet. Az Informátor Jobbikfalvára látogatott és bemutatja az új Jobbikot.

<< / 2 >>