Informátor

Akcióban a legjobb magyar oknyomozó csapat.

Pénteken 21 óra 30 perctől.

Műsorvezetők:
Bohár Dániel
Losonczi Kata
Következő adások:
2017.09.24. vasárnap 20:30
2017.09.25. hétfő 18:30
2017.09.26. kedd 13:05
2017.09.27. szerda 17:05
null

Informátor

2017-09-22 Informátor

Botrány, provokáció, felfordulás, médiafigyelem és mielőbbi kormánybuktatás – ezek motiválják Soros György kedvenc magyar aktivistáját, az anarchista festő-mázoló Gulyás Mártont. Az Informátor bemutatja a zavarkeltőt, aki újabb és újabb akciókat, tüntetéseket szervez a kormány ellen és aki újabban már az újságírók vegzálásától sem riad vissza. Soros örülhet, nem hiába költött annyi pénzt Gulyásékra.

null

Informátor

2017-09-15 Informátor

Két éve védi Magyarországot és Európát a déli végeken álló kerítés, amelytől a mai napig sikítófrászt kapnak a migránsimportban utazó nyugati és hazai liberálisok. Az Informátor a határhoz utazott és bemutatja, hol és hogyan próbálnak illegálisan az országba lépni a bevándorlók. Az adásból az is kiderül, hogy hazudik az Európai Bizottság, amikor azt állítja, hogy nem támogatja kerítések építését a tagállamok határain. Junckerék ugyanis a magyar kormány eltávolításában érdekeltek, így hazánknak egy fillért sem adnak a védekezéshez.

null

Informátor

2017-09-08 Informátor

Cigánybűnözés helyett már magyarbűnözésről beszél a liberális szavazatokra hajtó és 180 fokos fordulatot vett Jobbik. A skinheadek helyett már kiscicákkal, kiskutyákkal pózoló, a radikalizmusról egyre kínosabb cukiskodásra nyergelő, a gárdamellény helyett drága selyemöltönyökbe öltöző Jobbikos pártelnök ezúttal a cigányok és a zsidók bocsánatáért esedezik. Az Informátorból kiderül, hogyan tagadta meg régi önmagát a Jobbik.

null

Informátor

2017-09-01 Informátor

Ausztriába és Olaszországba utazott az Informátor, hogy megnézze, mit kezd a nyugat a migránsokkal, mennyire sikeres az integráció. Miközben az Európában elkövetett terrortámadások száma drasztikusan megugrott, a nyugati politikusok továbbra is a liberális mantrát nyomják és felvették a szemellenzőt. Pedig Európa sokak szerint már elbukott, mások még a veszélyt sem érzik. Az Informátor túrája alapján bátran mondhatjuk, hogy a télre már a hütték helyén is kebabosok nyílnak.

null

Informátor

2017-07-14 Informátor

Már egyes ellenzéki politikusok sem tagadják, hogy politikai rendezvény lett a Pride-ból, a budapesti melegfelvonulásból. Az Informátorból kiderül, a ballib politikusok és pártok miként telepedett rá az LMBTQ-közösség rendezvényére, és hogyan használták ki az alkalmat arra, hogy kritizálják és lehetőleg megbuktassák a kormányt. A magyar Pride-ra az az Alok Vaid-Menon transzvesztita előadóművész is meghívást kapott, aki szerint a szexuálisan zaklatott kislányok nem áldozatok. Menon előadásáról kitiltották az Informátort.

null

Informátor

2017-07-07 Informátor

Itt a simicskás Informátor. Nézze meg, hogy a Jobbikot kilóra felvásárló oligarchát az Informátor stábja miként csípte el Veszprémben, és Simicska hogyan reagált a kérdéseinkre. A milliárdos csak a süteményekről és a minyonokról volt hajlandó beszélni, a Jobbikkal és Vona Gáborral való kapcsolatáról mélyen hallgatott. A kérdések hallatán inkább inzultálni kezdte riporterünket, Bohár Dánielt.

null

Informátor

2017-06-30 Informátor

A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár. Hiába próbálják ezt hazugságnak beállítani a liberális, Soros György politikai hadseregébe tartozó döntéshozók, a tények makacs dolgok. Párizs, Brüsszel, Nizza, Berlin, Manchester, London. Több száz európai ember életébe került már a terror és a szélsőséges iszlamizmus térnyerése. Az Informátorból kiderül, mi a helyzet Magyarország déli határán és milyen jövő vár Európára, ha továbbra is kontroll nélkül engedi a bevándorlást.

null

Informátor

2017-06-23 Informátor

Dolgozik a szombathelyi szoci iratdaráló. Áfabevallásokat daráltak le az előzetesben lévő MSZP-s Czeglédy Csaba cégénél, a Humán Operátor Zrt.-nél, pedig az iratmegsemmisítés bűncselekmény. Az Informátor a bizonyítékok megsemmisítése miatt a rendőrséget és a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt is riasztotta. Az Informátor adásából kiderül az is, Botka és Gyurcsány ügyvédje a szocialista pártkasszába is pörgethette a bűnös pénzeket.

null

Informátor

2017-06-16 Informátor

Leelmebetegezte az Echo Tv-t Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke, amikor az Informátor Soros György civileknek és aktivistáknak tartott kiképzőtáborairól érdeklődött. Pedig az őszi kormányellenes akciókra már javában zajlik a felkészítés Soros-módra. Szabó Tímea stábunk egyetlen kérdésére sem válaszolt. Az Informátorból kiderül, hogy a Karácsony Gergelyék által életre hívott Megújuló Magyarországért Alapítvány is szervezett kormánybuktató kiképzőtábort, ahol aktivistákat készítettek fel az őszi akciókra. Forgatás közben ismét lefasisztázták az Echo Tv-t.

null

Informátor

2017-06-09 Informátor

Gyurcsány Ferenc továbbra sem lát semmi kivetnivalót a 2010 előtti uniós pénzek szocialista elosztási mechanizmusában és rendszerében, pedig a súlyos szabálytalanságok miatt Brüsszel 18 milliárd forintos bírságot szabott ki Magyarországra. A gyanú szerint a Gyurcsány-család is érintett a botrányban, abban, hogy 2003 és 2009 között a közbeszerzési eljárás megkerülésével egy konkrét baráti cég kijelölésével hajtották végre azt az informatikai fejlesztést, amelyen 12 ezer milliárd forintnyi uniós pénz folyt keresztül.

<< / 2 >>