Informátor

Akcióban a legjobb magyar oknyomozó csapat.

Pénteken 21 óra 30 perctől.

Műsorvezetők:
Losonczi Kata
Következő adások:
2017.11.24. péntek 21:30
2017.11.26. vasárnap 20:30
2017.11.27. hétfő 18:30
2017.11.28. kedd 13:05
2017.11.29. szerda 17:05
null

Informátor

2017-11-17 Informátor

Soros szövetségesei megszavazták az Európai Parlamentben a Soros-terv több pontját, az Informátor bemutatja, a milliárdos tőzsdespekulánsnak és hálózatának mekkora befolyása van a brüsszeli döntéshozatalra. Miközben a magyar baloldali politikusok a Soros-terv létezését is tagadják, a parlamentben igennel voksoltak a veszélyes bevándorlási javaslatra. Gyurcsány párttársai még büszkék is a döntésre. Az Informátor a Soros kilövési listáján szereplő Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert és Hollik István KDNP-s politikust is megszólaltatta.

null

Informátor

2017-11-10 Informátor

Cigányozó, zsidózó radikálisból cukiskodó balliberálissá vált Vona Gábor és a Jobbik. A párt a nagy ellenzéki összefogást sürgeti, és a jelek szerint a hatalomért már bárkivel képesek lennének szövetségre lépni. Vona Gáborék az MSZP sajtóbojkottját is elirigyelték, a Jobbik törölte a sajtólistájáról az Echo Tv-t és az Informátort, kollégáink nemkívánatos újságírók a párt rendezvényein. Az Informátor bemutatja, az utóbbi időszakban mekkora pálforduláson ment végbe Vona Gábor és pártja, hogyan hajtanak a liberálisok és már a homoszexuálisok szavazataira, és mi lesz egy településből, ha azt jobbikos politikus vezeti.

null

Informátor

2017-11-03 Informátor

Az év első kilenc hónapjában mintegy kétmilliárd forintra rúgtak a migránsokkal kapcsolatos magyar költségek, miközben az unió eddig egy fillérrel sem járult hozzá a horribilis kiadásainkhoz. Az Informátor utánajárt, Magyarországon kik kértek és kaptak menedékkérelmet és mit csinálnak az ide érkező migránsok. Sokan közben azon mesterkednek, hogy Magyarországon üdültessenek bevándorlókat. Az Informátor cserdi “mesemondóját”, a roma származású Bogdán László polgármestert is megszólaltatta, aki miután bejelentette, hogy migránsokat fogadna be a faluba, arról panaszkodott, hogy emiatt inzultálták egy fórumon. Kiderült, Bogdán cigány lecsóval várja Cserdibe a menekülteket.

null

Informátor

2017-10-27 Informátor

Nem az ellenzéki pártokban, hanem álcivil szervezetekben látják a potenciált különböző gazdasági és politikai érdekkörök, politikusok helyett fizetett és támogatott civilek és ellenzéki médiumok akarnak beavatkozni a magyar politikába. Az Informátorból kiderül, Gulyás Márton mellett hogyan és milyen lapot osztottak Schilling Árpád botrányrendezőnek, vagy Vágó Gábor korábbi LMP-s politikusnak. Az Informátor az október 23-i ellenzéki gyűléseken és Gyurcsány Ferencék születésnapi buliján is ott volt és célkitűzéseikről kérdezte a pártvezetőket. Október 23-án a rossz időre fogva, de amúgy érdeklődés hiányában elmaradt az ellenzéki forradalom és rendszerváltás.

null

Informátor

2017-10-20 Informátor

Újraindult a nyomozás a Jobbik-alelnök Sneider Tamás fia ellen – tudta meg az Informátor. Vona Gábor alelnökének a fiai 2015-ben a gyanú szerint rasszista indíttatású támadást hajtottak végre cigányokon, erőszakoskodtak, a Betyársereg tagjaként pedig hónapokon át zaklattak egy roma családot. Az Informátor más, botrányos és kínos jobbikos ügyeknek is utánajárt, Vona Gábort a bíróságra is elkísértük. Bemutatjuk, milyen liberális klubba került be Vona Gábor, és a cukiskodó, baloldali szavazatokra hajtó párt milyen plakátszerződéseket köthetett a milliárdos Simicska Lajossal.

null

Informátor

2017-10-13 Informátor

Ismét beszólt Orbán Viktornak és a magyar kormánynak Ausztria szociáldemokrata kancellárja. Christian Kern az Echo Tv Informátorának fakadt ki amiatt, mert szerinte hazánk nem tartja be az uniós szabályokat és nem akar migránsokat befogadni az országba. Ausztria zöldpárti amazonját, az Európai Parlamentben rendszeresen Orbánt ekéző Ulrike Lunaceket pedig annyira zavarták az Informátor kérdései, hogy sajtós kollégáját ráuszította stábunkra, aki inzultálta is operatőrünket, belenyúlt a kamerába és megakadályozta a forgatást. Vasárnap választásokat tartanak Ausztriában, a kampány fő témája a migráció.

null

Informátor

2017-10-06 Informátor

A graffitiző Simicska Lajosnak is üzent az Informátor, a videó pedig felszántotta a ballib sajtót, miután bedőltek a médiahecknek. Az Echo Tv Simicskás videója a komplett baloldali sajtóból csinált hülyét, a legnagyobb ütést Soros 444-e kapta. Az Informátorból kiderül az is, hogy Medgyessy megpuccsolása után 13 évvel az MSZP és Gyurcsány újból bebizonyította, mihez ért még mindig a legjobban: a puccshoz. Ezúttal Botka László, az MSZP évtizedes reménysége lett az áldozat, aki lemondott a miniszterelnök-jelöltségről, a szocialisták pedig elkezdték egymást hátba szúrni.

null

Informátor

2017-09-29 Informátor

Az Echo Tv-n keresztül üzent Orbán Viktornak egy muszlim imám. Informátor című műsorunk a magyar iszlám közösségekről készített riportot, amelyben több vallási vezetőt is szerettek volna megszólaltatni. Bordás József interjú helyett ezt válaszolta csatornánknak, idézem: "A régi idők már elmúltak. Egyre jobban megy nekünk. Iszlámellenes propagandájuk kontraproduktív. Ellenségeskedésük ingyen reklám az iszlámnak. Lassan Orbán Viktor fog a mecsetbe jönni és kifejteni véleményét az iszlámmal kapcsolatban, és bocsánatot kérni, amit az Echo Tv fog közvetíteni".

null

Informátor

2017-09-22 Informátor

Botrány, provokáció, felfordulás, médiafigyelem és mielőbbi kormánybuktatás – ezek motiválják Soros György kedvenc magyar aktivistáját, az anarchista festő-mázoló Gulyás Mártont. Az Informátor bemutatja a zavarkeltőt, aki újabb és újabb akciókat, tüntetéseket szervez a kormány ellen és aki újabban már az újságírók vegzálásától sem riad vissza. Soros örülhet, nem hiába költött annyi pénzt Gulyásékra.

null

Informátor

2017-09-15 Informátor

Két éve védi Magyarországot és Európát a déli végeken álló kerítés, amelytől a mai napig sikítófrászt kapnak a migránsimportban utazó nyugati és hazai liberálisok. Az Informátor a határhoz utazott és bemutatja, hol és hogyan próbálnak illegálisan az országba lépni a bevándorlók. Az adásból az is kiderül, hogy hazudik az Európai Bizottság, amikor azt állítja, hogy nem támogatja kerítések építését a tagállamok határain. Junckerék ugyanis a magyar kormány eltávolításában érdekeltek, így hazánknak egy fillért sem adnak a védekezéshez.

<< / 3 >>