Informátor

Akcióban a legjobb magyar oknyomozó csapat.

Pénteken 21 óra 30 perctől.

Műsorvezetők:
Bohár Dániel
Losonczi Kata
Következő adások:
2017.05.31. szerda 17:05
2017.06.02. péntek 21:30
2017.06.03. szombat 10:05
null

Informátor

2017-05-26 Informátor

Ajtócsapkodással és magyarázkodások sorával fogadták az Informátor stábját a Soros György zsebéből kikandikáló magyar álcivilek, akik a milliárdos elvárásának is megfelelve most éppen Orbán Viktort és a magyar kormányt akarják megbuktatni. Kiderül, valójában csak a tőzsdespekuláns kottájából játszók nyithatják meg Soros pénzcsapjait. Az Informátor arról is lerántja a leplet, hogyan is működik a Soros-hálózat.

null

Informátor

2017-05-19 Informátor

Így nácizza és fasisztázza az Echo Tv-t az MSZP, amelynek Brüsszelt Magyarország ellen hangoló politikusa, Ujhelyi István meg is fenyegette stábunkat az Informátor legutóbbi forgatásán. A szocialista képviselő szerint az Echo Tv és az Informátor még egy évig csinálhatja, amit csinál, utána azonban ők jönnek és majd megnézhetjük magunkat. A szoci korrupciós mutyira, a Szeviép-ügyre, a cég milliárdos vezetőinek hátterére, Botka László politikájára és sajtóhoz való viszonyára is fény derül.

null

Informátor

2017-05-12 Informátor

Új, balkáni szelek fújnak Vonáék háza táján. A kisvizslákkal és kiscicákkal kimaxolt, a jobbikos szavazótábort redukáló cukiskodás mellett a fideszeseket veréssel fenyegető erőszakpártiság is megjelent Vona Gábor politikájában, miközben a pártelnök bevette a balos hajtűkanyart, Soros György mellé állt és elárulta a nemzeti ügyet. Az Informátor Jobbikfalvára látogatott és bemutatja az új Jobbikot.

null

Informátor

2017-05-05 Informátor

A Soros-birodalom koronagyémántjáról, a tőzsdecápa mellényzsebéből kikandikálók által rettenetesen féltett CEU-ról rántotta le a leplet az Informátor stábja az Echo Tv új oknyomozó magazinjának első adásában. Bohár Dániel és Szarvas Szilveszter kiderítette, a spekuláns magánegyeteme előnyben részesíti az aktivista múlttal bíró diákok felvételi kérelmét, a Soros-fiókák előtt pedig minden CEU-s ajtó azonnal nyílik. Az Informátor arra is rávilágít, Soros miként aktivizálta ellenzéki politikusokból, liberális újságírókból és válogatott utcai hangoskodókból álló hálózatát a CEU mellett és az Orbán-kormány ellen.