Razzia

Akcióközelben! Magyarország legütősebb bűnügyi műsora.

A stáb tagjai kipróbált bűnügyi műsorkészítők.

Szerkesztő-műsorvezető, Kisléghi Nagy Rudolf, aki azt mondja: bemutatják a bűnügyeket feketén-fehéren, megpróbálnak objektívek lenni, szót adnak az elkövetőknek is, ugyanakkor természetesen megszólal az áldozati oldal is.

Razzia keddenként 21 óra 30 perctől az Echo Tv-ben.

A Razzia Facebook oldala IDE kattintva elérhető

Következő adások:
2017.11.21. kedd 21:30
2017.11.22. szerda 08:05
2017.11.23. csütörtök 17:05
null

Razzia

2017-11-14 Razzia

Húsbavágó – a darnózseli henteshez hasonlóan nemesgörzsönyi kollégája is feldarabolta feleségét; Kéjgyilkos – két évet kapott az a férfi, aki szex közben megfojtott egy prostituáltat.

null

Razzia

2017-11-07 Razzia

Olcsó kábulat – a legújabb dizájner drogoktól akár tartós elmebajt is kaphat a használó; Nyereségvágyból – a csemői gyilkosok az idős bácsi pénzére utaztak, súlyos büntetést kaptak.

null

Razzia

2017-10-31 Razzia

Jogellenes adatkezelés miatt 20-20 millió forint adatkezelési bírságot szabott ki a Magyarországi Szcientológia Egyházra és az egyház központi szervezetére a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.  Péterfalvi Attila elmondta: megállapították, hogy az egyház és központi szervezete megszegte előzetes tájékoztatási kötelezettségét, a célhoz kötött adatkezelés és a tisztességes adatkezelés elvét, valamint az adatbiztonság követelményeit is.

null

Razzia

2017-10-24 Razzia

Konfliktuskezelés? Fejbe lőtte szüleit, mert azok ellene fordultak. Az egykor sikeres vállalkozó élete végéig börtönben marad; Kiéletlenül. Félholtra vert egy idős férfit a borsodi csuklyás rablópáros. Géza bácsit az ujja levágásával fenyegették, ha nem adja át az értékit.

null

Razzia

2017-10-17 Razzia

-Szexuális ragadozó. Divatfotósnak adta ki magát az a férfi, aki kislányokat csalt fel magához.
-A ferde fogú rém. A pápai szatír fiatal nőkre támadt, volt, akit késsel kényszerített a szexre.

null

Razzia

2017-10-10 Razzia

Üzletszerűen. Az üzemanyag-tolvajok nem érték be pár literrel, gyakorlatilag saját benzinkútjuk volt egy kertben. Rendőr vásárlóik is voltak; A segítség a levegőből érkezik. Őket tényleg csak a legdurvább esetekhez hívják. A Razzia stábja több napon keresztül a légimentőkkel repült.

null

Razzia

2017-10-03 Razzia

Kegyetlenek – első fokon letöltendő fegyházbüntetésre ítélték a halálra éheztetett gyöngyösi kislány szüleit. Az anya 18, míg az apa 15 évet kapott; Bűnbánat – drogprevenciós program a fogvatartottak nyelvén. Hét rab mesél a szenvedélyek veszélyeiről.

null

Razzia

2017-09-26 Razzia

Brutálisan – először ivócimboráját verte agyon, később egy nőt is. Mihály életfogytiglant kaphat, akárcsak az az asszony, aki a vád szerint megölte az érdi tanárházaspárt; Elővigyázatosság – Kelet-Európát szerencsére még nem érte el a súlyos terrorhullám, a magyar kommandósok már készülnek.

null

Razzia

2017-09-19 Razzia

Érthetetlen - két magyar férfi akart csatlakozni az Iszlám Államhoz. Egyikük csak az internetes fenyegetőzésig jutott, másikukat Isztambulban kapcsolták le. Akár 5 évet is kaphatnak. Könyvmogul - Matyi Dezső sokra vitte, ma már a szerzők feljelentéseket írnak ellene. Az Alexandra-ügyben több szálon is nyomoz a rendőrség.

null

Razzia

2017-09-12 Razzia

Felfoghatatlan: egy 17 éves borsodnádasdi lányt gyilkolt meg egyik ismerőse. A férfit elfogták, az indítékot még vizsgálják. Az elsődleges adatok szerint nem szexuális indíttatású emberölés történt; Tragikusan végződtek a Várpalotai Napok. Egy hinta eltörött, és többen megsérültek. Egy 18 éves fiú súlyos koponyasérülést szenvedett, az életéért küzd.

<< / 3 >>