Trend

Divat, design, lakberendezés. Ahol a stílus kezdődik...

Vasárnap 10 óra 05 perctől.

Műsorvezetők:
Simon Andrea
Következő adások:
2017.09.24. vasárnap 10:05
2017.09.25. hétfő 15:30
2017.09.26. kedd 23:05
2017.09.28. csütörtök 08:05
null

Trend

2017-09-17 Trend

Igazi dzsungelhangulat a belvárosban. Zoo Café. – Hogyan cseréljen helyet a nyár az ősszel a gardróbunkban? Tanácsok Gyűgyi Évitől. – Színes selyemkendők a hűvös őszi napokra. Silk&more. – És állandó stílustanácsadóink ezúttal új szerepben. De mi is az a home staging?

null

Trend

2017-09-10 Trend

Stílus tetőtől talpig. Mezőfi Andi őszi kollekciójának fotózásán jártunk. Üvegbe zárt természet. Illatszertár Bíró Botond Boldizsárral. Hogyan tisztítsuk a sminkeszközeinket? Praktikák Sápi Vikitől. És egy grafikus, aki az ékszerkészítésben találta meg önmagát. Színes csodák Ilyés Julitól.

null

Trend

2017-09-03 Trend

Búcsút kell inteni a kedvenc fekete színnek, az eddig szőke haj pedig vörös árnyalatot kap. Vajon hogyan fogadja Fanni a változásokat? Ismét Szépítő nap a Trend magazinban! És vasárnapi művészpiac. Népszerű designerek, több ezer különlegességgel egy helyen. Nézzenek velünk körül a WAMP-on!

null

Trend

2017-08-27 Trend

Nők, akik mertek nagyot álmodni. Nők, akik tettek is az álmaikért. A Trendben ezúttal négy nő, akinek bátorságát siker koronázta. Ismerjék meg Kabó Valbonát (Valbona Leather), Róth Anikót (DesignByRothAniko), Szabó Krisztát (Green Culture) és Harcos Andreát (Love Lamp)!

null

Trend

2017-08-20 Trend

Mágikus kert. Miniatűr esőerdők Muhari Ritától. – Vajon mennyire tartósak az ásványi sminkek? Megtudjuk a Reviderm sminkesétől. – Cucc. Nyár végi selejtezésre fel! – És vegán szemlélet a hajápolásban. Létezik-e alternatíva a természetes alapanyagok kedvelőinek?

null

Trend

2017-08-13 Trend

Újra Szépítő nap a Trend magazinban! Az ICONIST és az ISEEU csapata ezúttal egy igazán fiatal lánynak, Sárinak mutatja meg a benne rejlő szépséget. Vajon milyen fazonok és színek állnak jól neki? És milyen személyre szabott ruhában csodálhatja meg magát a nap végén? - És ruhák a mozgás szerelmeseinek. Fitness, tánc, jóga vagy futás, Hegedűs Ildi és az Indi-Go mindenhez tervez praktikus és vagány darabokat.

null

Trend

2017-07-16 Trend

Vízparton és kerti partin egyaránt csinosan Lukéj Gabi ruháiban. Milyen inget hordjon nyáron egy férfi? Öltözködési tanácsok Gyűgyi Évitől. Hidasi Zsófi táskák. Balatoni emlékek, ezúttal Vigvári Judit babaruháin.

null

Trend

2017-07-09 Trend

Szeretne ön is stílusos és magabiztos lenni, aki előtt minden ajtó kinyílik? Tudni szeretné, mik az önhöz illő színek és fazonok? Tisztában van azzal, milyen smink és frizura áll jól önnek? Szépítő nap az ICONIST és az ISEEU csapatával. -  És egy különleges divatbemutatón jártunk. Kulturális szörfözés a Budapesti Divatiskola végzős hallgatóival. Trend. Ahol a stílus kezdődik.

null

Trend

2017-07-02 Trend

Vintage bringa. Egy kerékpár is lehet stílusos. – A bicikli, mint ékszer. Elaenté Art. – Milyen egy szép és egyben praktikus kerékpárosruha? Megtudjuk Makai Bettitől, a bringások ruhatervezőjétől.  –  És Recyclock. A biciklialkatrészek új élete.

null

Trend

2017-06-25 Trend

Szeretne ön is stílusos és magabiztos lenni, aki előtt minden ajtó kinyílik? Tudni szeretné, mik az önhöz illő színek és fazonok? Tisztában van azzal, milyen smink és frizura áll jól önnek? Szépítő nap az ICONIST és az ISEEU csapatával. És Download Design. Töltsd le a gyerekszobát! Design bútorok ügyes kezű apukáknak.

<< / 2 >>