Trend

Divat, design, lakberendezés. Ahol a stílus kezdődik...

Vasárnap 10 óra 05 perctől.

Műsorvezetők:
Simon Andrea
Következő adások:
2017.07.27. csütörtök 08:05
2017.07.28. péntek 17:05
2017.07.30. vasárnap 10:05
null

Trend

2017-07-16 Trend

Vízparton és kerti partin egyaránt csinosan Lukéj Gabi ruháiban. Milyen inget hordjon nyáron egy férfi? Öltözködési tanácsok Gyűgyi Évitől. Hidasi Zsófi táskák. Balatoni emlékek, ezúttal Vigvári Judit babaruháin.

null

Trend

2017-07-09 Trend

Szeretne ön is stílusos és magabiztos lenni, aki előtt minden ajtó kinyílik? Tudni szeretné, mik az önhöz illő színek és fazonok? Tisztában van azzal, milyen smink és frizura áll jól önnek? Szépítő nap az ICONIST és az ISEEU csapatával. -  És egy különleges divatbemutatón jártunk. Kulturális szörfözés a Budapesti Divatiskola végzős hallgatóival. Trend. Ahol a stílus kezdődik.

null

Trend

2017-07-02 Trend

Vintage bringa. Egy kerékpár is lehet stílusos. – A bicikli, mint ékszer. Elaenté Art. – Milyen egy szép és egyben praktikus kerékpárosruha? Megtudjuk Makai Bettitől, a bringások ruhatervezőjétől.  –  És Recyclock. A biciklialkatrészek új élete.

null

Trend

2017-06-25 Trend

Szeretne ön is stílusos és magabiztos lenni, aki előtt minden ajtó kinyílik? Tudni szeretné, mik az önhöz illő színek és fazonok? Tisztában van azzal, milyen smink és frizura áll jól önnek? Szépítő nap az ICONIST és az ISEEU csapatával. És Download Design. Töltsd le a gyerekszobát! Design bútorok ügyes kezű apukáknak.

null

Trend

2017-06-18 Trend

Világsztárok Tipton Zakariás bakelitszemüvegeiben. - Bibiart Bags. Elegáns kistáskától a tornazsákig. - Hogyan csináljunk magunknak tökéletes loknikat? - És Fészek Részek, avagy környezetbarát bútorok csavarok és hulladék nélkül. Trend. Ahol a stílus kezdődik.

null

Trend

2017-06-11 Trend

Cipők a fenntartható divat jegyében. Hogyan válasszunk napszemüveget? Divattörténeti kalandozások a Goldberger Textilipari Gyűjteményben. Háromdimenziós gyöngyékszerek egy budapesti lakásműhelyből.

null

Trend

2017-06-04 Trend

By Me. Virágmintás hungarikumok modern feldolgozásban; Hogyan válasszuk ki a tökéletes parfümöt? Tippek Dobos Andi parfümszakértőtől; 10:10 Egy hely az antik karórák rajongóinak; Egyedülálló porcelánok akvarell technikával díszítve Antal Balázstól.

null

Trend

2017-05-28 Trend

A ruha, amelyről gyerekkoruktól álmodoznak a lányok. Menyasszonyi ruhák Kathia Dobótól. - Ujjlenyomat szerelemből. Alternatív anyagú gyűrűk arany helyett.  – Csináld magad! Greenway meghívók, ültetőkártyák a nagy napra. – És esküvői cinematográfia mesterfokon. Kulisszatitkok a Studinger Filmstől.

null

Trend

2017-05-21 Trend

Karakteres színek nőies bájjal kombinálva. A wildpastel nyári kollekciójának fotózásán jártunk. - Mi marad és mi megy a tavalyi év sminkslágerei közül? Megtudjuk Lukéj Gabitól. - Merész darabok azoknak a nőknek, akik nem félnek a feltűnéstől. A Trend kameráinak kereszttüzében a Between-táskák. – Tengerpart és virágok ihlette nyári körömlakk trendek.

null

Trend

2017-05-14 Trend

Csillogó békák, korallok, kagylók. Designékszerek az Alcozertől. - Hogyan készítsük fel az arcunkat a nyári napfény hatásaira? Bőrápolási tippek tavaszra. - Varázslatos burkolatok az Otti Manufacturától. Egy festőművész, aki cementlapra cserélte a festővásznat.  - A Trend stábjának nőtagjai is bebocsátást nyertek a Barbershop Budapest szalonjába. Szakálldivat Gellei Áronnal.

<< / 2 >>