Számla

Érthetően a pénzügyekről.

A Számla olyan gazdasági magazin, amiben a háztartásoké és az értékteremtő kisvállalkozásoké a főszerep. Róluk és nekik szól.

Csütörtökön 22 óra 30 perctől.

 

 

 

Műsorvezetők:
Gerhardt Máté
Következő adások:
2017.07.27. csütörtök 22:35
2017.07.28. péntek 12:30
2017.07.29. szombat 08:05
null

Számla

2017-07-13 Számla

Lassan negyedszázada épül Móron egy családi vállalkozás. Bútort készítenek keményfából; Sok autós nem érti, miért olyan drága a márkaszervizben a javítás. Utánajártunk!

null

Számla

2017-07-06 Számla

Falusi turizmus, levendulatermesztés és ajándéktárgyak. Egy majdnem száz éves családi hagyomány teljesedik ki a Noll Tanyán; A marketing sokaknak a színes, érdekes, harsány reklámokat jelenti. Bemutatjuk azokat az elemzőket és szakembereket, akik a matematikai modellekkel, statisztikákkal dolgoznak a háttérben, hogy minél hatékonyabban érjenek el minket a reklámok.

null

Számla

2017-06-29 Számla

Utánajártunk, hogyan kell jó weboldalt készíteni és az interneten reklámozni. Egy szekszárdi villanyszerelő nem talált olyan kerámia lámpákat, amiket szívesen beépített volna. Elkezdte maga gyártani.

null

Számla

2017-06-22 Számla

Elképzelték már, hogy milyen lenne szilikonból készült ujjal, vagy füllel élni? Bemutatunk egy olyan piacvezető magyar vállalkozást, amely művégtagokat készít és egy páciens is elmeséli, mit köszönhet nekik; Folytatjuk ingatlan tanácsadó sorozatunkat, amiből megtudhatják, hogy egy jó ügynök mennyit dolgozik azért a pénzért, aminél igazából sokkal többet keres Önöknek.

null

Számla

2017-06-15 Számla

A Számla olyan gazdasági magazin, amiben a háztartásoké és az értékteremtő kisvállalkozásoké a főszerep. Róluk és nekik szól. Van, aki ingatlan irodán keresztül adja el a lakását, míg van aki maga próbálkozik. Kikértük egy hirdetési oldal és egy ingatlan tanácsadó véleményét is. Tanuljunk mások példájából! Egy család nagy áldozatot hozott a kilencvenes évek elején, hogy beindítsák saját vállalkozásukat. Nem bánták meg. Kandallókat építenek és forgalmaznak 24 éve.

null

Számla

2017-06-08 Számla

Itt a nyári turistaszezon. Vajon hol töltik a magyarok a szabadságot? Mit ajánlanak az utazási irodák? A szocialista nehézipar romjain alakult meg és növekedett negyed századon át egy családi öntöde. Bemutatjuk a tatabányai P-Metál Kft-t.

null

Számla

2017-06-01 Számla

Bemutatunk egy startup céget, ahol fiatalok dolgoznak a jövő pénzügyi alkalmazásain. Egyikük ráadásul fiatal kora ellenére sorozatban alapít és fejleszt vállalkozásokat. A válság elmúltát jelzi, hogy a vállalkozások mellett ismét veszik az új autókat magánszemélyek is. Szakértőnk elmondja, hogy kinek és miért érdemes új autót venni. Az Ipar Napjai kiállításon ismerkedtünk meg egy olyan magyar cégcsoporttal, amelyik ma már a világpiacra gyárt egyedi célgépeket. Elmondják, nekik hogy sikerült. 

null

Számla

2017-05-25-Számla

Negyedik adásunkban bemutatunk egy embert, aki tizenévesen döntötte el, hogy vállalkozó lesz. Sikerült neki. Mi a helyzet a belvárosi ingatlanpiacon? És mennyire éri meg most ingatlan tanácsadónak lenni? Szakértőnk elmondja. Az ipar napjait tartották Budapesten. Szegedi egyetemisták sűrített levegővel hajtott autóját mutatjuk be.

null

Számla

2017-05-18 Számla

Ezúttal egy olyan vállalkozót mutatunk be, aki felnőttként váltott és találta meg önmagát egyedi kertek építésében, pedig volt előtte autószerelő, postás és vendéglátós is; Airbnb és Booking két olyan weboldal, amin állítólag nagyot lehet kaszálni rövid távú lakáskiadással. Szakértőnk elmondja, mi ebből az igazság; Ezen a héten két olyan boltban vásároltunk, amik mindössze tíz lépésre vannak egymástól. Így is találtunk 10 százalékos árkülönbséget. 

null

Számla

2017-05-11 Számla

A Számla olyan gazdasági magazin, amiben a háztartásoké és az értékteremtő kisvállalkozásoké a főszerep. Róluk és nekik szól. Második adásunkban bemutatjuk a legendás Koppány kipufogók feltalálóját, aki ma már sportkocsi alkatrészeket és biztonságos élő lángú kandallókat gyárt ürömi üzemében. Vásároltunk és meglepődtünk, hogy van olyan bolt, ahol sokkal olcsóbb, ami jobb. Egy használtautó-kereskedő pedig elmagyarázta, hogy mire kell vigyázni, ha kocsit veszünk.

<< / 2 >>