Olümposz

null

Olümposz

2017-06-18 Olümposz

Imre Géza most egy könyvben foglalta össze élete első negyven évét, de természetesen a sporttól sem marad távol; Érmet várnak a lengyelországi világjátékokon Tadissi Martial világbajnoki ezüstérmes karatéstól; Risztov Éva életében már nem játszik szerepet az uszoda, de így is bőven kiveszi a részét a vizes világbajnokságból.

null

Olümposz

2017-06-04 Olümposz

Janics Natasa az egykori Jugoszlávia területén született, Bácskapalánkán. Édesapjától, a többszörös világbajnok Milan Janictól tanulta meg a sportág alapjait. Natasa 2004 januárjában kapta meg a magyar állampolgárságot, és ebben az esztendőben óriási csatában elhódította az olimpiai egyes indulás jogát a jóval esélyesebbnek vélt Kovács Katalintól. Mivel telnek most a napjai?

null

Olümposz

2017-05-21 Olümposz

Mivel foglalkozik Verrasztó Dávid a szabadidejében? Milyen tanár Szatmári András? Hol szurkolhatunk a magyaroknak a hétvégén? Minderre választ kaphatnak az Olümposz adásából.

null

Olümposz

2017-05-07 Olümposz

Az Echo Tv új olimpiai magazinja. Búcsú hat év után – Bacskai Balázs ökölvívó győztesként búcsúzott el a Bundesligától; Váltás hét év után – Borkai Zsolt után Kulcsár Krisztián lett a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke; Olimpia után világjátékok – a nem olimpiai sportok résztvevői az év eseményére készülnek. Műsorvezető: Balzsay Károly.