Hazai vadász

Hazai Vadász – Magazinműsor erdészeknek, vadászoknak, természetkedvelőknek.

Érdekes, különleges riportok; hírek, tudósítások, szakmai tanácsok; hasznos tippek és ötletek.

Szép tájak, izgalmas kalandozások az erdők-mezők sűrű rejtekén.

Hazai Vadász: vadászat – és ami mögötte van!

Szombaton 17 órától

Szerkesztő: Békési János

Elérhetőség: info@fhmag.hu

Következő adások:
2017.04.04. kedd 08:00
null

Hazai vadász

2017-03-18 Hazai vadász

Március 15-én nemzeti ünnepünk tiszteletére ismét ünnepi programnak adott helyet a Nyíri-erdő. Az érdeklődők szeme láttára kelt életre a történelem; Beszélgetés Kiss B. Zoltánnal a Vásárosnaményi Vadászati Múzeumban; Újraindul a szalonka monitoring; VADÁSZTEA Percek Iványi Tamással.

null

Hazai vadász

2017-03-04 Hazai vadász

Éves véreb fővizsga Kaszón. A kutyák és vezetőik ilyenkor bizonyságot adnak tudásukról, ez a tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy az értékmentő munkájukat folytatni tudják. A vérebezés mindig a magyar vadászat szerves része volt.

null

Hazai vadász

2017-02-25 Hazai vadász

Új irányítási rendszert, a tájegységi fővadászi intézményrendszert hozták létre az új vadászati törvény alapján annak érdekében, hogy a magyar vadgazdálkodás világszínvonalú legyen - mondta a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára, Bitay Márton a 24. Fegyver, Horgászat, Vadászat kiállítás egyik szakmai tanácskozásán.

null

Hazai vadász

2017-02-11 Hazai vadász

A vadászkutya egyik legfontosabb feladata, hogy felkutassa a sebzett vadat. Az utánkeresők munkája elengedhetetlen. Ők a sebzésből hátramaradt nyomokból végzik értékmentő munkájukat. Az utánkeresés legfontosabb műszere a kutya orra mellett a vérebvezető pontos szakmai tudása, és persze kettejük együttműködése.

null

Hazai vadász

2017-02-04 Hazai vadász

A tartalomból: Fehér kos mindeddig - amennyire tudni lehet - nem került terítékre, nem csak szűkebb pátriánkban, hanem talán még a Kárpát-medencében sem! A páratlan eset az Egererdő Zrt. Bátonyterenyei Erdészénél történt; Jótékonysági Vadászat Fejér megyében; A SEFAG Zrt. Szántódi Erdészeténél jártunk; FEHOVA 2017 sajtótájékoztató.

null

Hazai vadász

2017-01-21 Hazai vadász

A tartalomból: Retriever versenyt rendeztek Kiskunhalason; Vadon élő állatok karácsonya a hetényegyházi Vackor erdei iskolában; A szokatlan hideg időben még fontosabb a vadetetés.

null

Hazai vadász

2017-01-14 Hazai vadász

Vadászat határok nélkül. Társas apróvad vadászat. OMVK Megyei Vadászati Fórum. Nimród Percek: egy rekord dámszarvas elejtésének története. Vadásztea Percek Hasulyó Péterrel.

null

Hazai vadász

2016-12-10 Hazai vadász

A tartalomból: A KEFAG Zrt. Kelebiai Vadászterületének trófeaszemléje; V. Trófeaszemle a Budapesti Erdőgazdaság Zrt.-nél; Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemle és Hubertlaki Emlékhely Megemlékezés; VI. Vásárosnaményi Trófeaszemle.

null

Hazai vadász

2016-11-26 Hazai vadász

Október 15-én tartották meg a Göcsej Kupa Vadász-Lövész versenyét. Az Országos Magyar Vadász kamara a hagyományos vizslás vadászat sokszínűségének és kultúrájának népszerűsítése érdekében rendezte meg az Országos Vizsla Főversenyt. Vadásztea percek sorozatunkban Tóth Kálmánnal, mindenki Kálmán bácsijával beszélgettünk.

null

Hazai vadász

2016-11-06 Hazai vadász

Gímtrófeaszemle a Vértesi Erdő Zrt.-nél; XV.Szentpéterföldi Trófeaszemle a Zalaerdő Zrt.-nél; ”Ünnepnapok Kaszón”-Trófeaszemle a Kaszó Zrt.-nél; Szent Hubertusz Mise és trófeaszemle az Uzsai Erdészeti Igazgatóságnál; Trófeaszemle a SEFAG Zrt. Lábodi Vadászerdészeténél; Dám trófeaszemle és szoboravató ünnepség a Gyulaj Zrt.-nél.

<< / 10 >>