Hazai vadász

Hazai Vadász – Magazinműsor erdészeknek, vadászoknak, természetkedvelőknek.

Érdekes, különleges riportok; hírek, tudósítások, szakmai tanácsok; hasznos tippek és ötletek.

Szép tájak, izgalmas kalandozások az erdők-mezők sűrű rejtekén.

Hazai Vadász: vadászat – és ami mögötte van!

Szombaton 17 órától

Szerkesztő: Békési János

Elérhetőség: info@fhmag.hu

Következő adások:
2017.02.25. szombat 17:00
2017.02.26. vasárnap 12:30
null

Hazai vadász

2017-02-11 Hazai vadász

A vadászkutya egyik legfontosabb feladata, hogy felkutassa a sebzett vadat. Az utánkeresők munkája elengedhetetlen. Ők a sebzésből hátramaradt nyomokból végzik értékmentő munkájukat. Az utánkeresés legfontosabb műszere a kutya orra mellett a vérebvezető pontos szakmai tudása, és persze kettejük együttműködése.

null

Hazai vadász

2017-02-04 Hazai vadász

A tartalomból: Fehér kos mindeddig - amennyire tudni lehet - nem került terítékre, nem csak szűkebb pátriánkban, hanem talán még a Kárpát-medencében sem! A páratlan eset az Egererdő Zrt. Bátonyterenyei Erdészénél történt; Jótékonysági Vadászat Fejér megyében; A SEFAG Zrt. Szántódi Erdészeténél jártunk; FEHOVA 2017 sajtótájékoztató.

null

Hazai vadász

2017-01-21 Hazai vadász

A tartalomból: Retriever versenyt rendeztek Kiskunhalason; Vadon élő állatok karácsonya a hetényegyházi Vackor erdei iskolában; A szokatlan hideg időben még fontosabb a vadetetés.

null

Hazai vadász

2017-01-14 Hazai vadász

Vadászat határok nélkül. Társas apróvad vadászat. OMVK Megyei Vadászati Fórum. Nimród Percek: egy rekord dámszarvas elejtésének története. Vadásztea Percek Hasulyó Péterrel.

null

Hazai vadász

2016-12-10 Hazai vadász

A tartalomból: A KEFAG Zrt. Kelebiai Vadászterületének trófeaszemléje; V. Trófeaszemle a Budapesti Erdőgazdaság Zrt.-nél; Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemle és Hubertlaki Emlékhely Megemlékezés; VI. Vásárosnaményi Trófeaszemle.

null

Hazai vadász

2016-11-26 Hazai vadász

Október 15-én tartották meg a Göcsej Kupa Vadász-Lövész versenyét. Az Országos Magyar Vadász kamara a hagyományos vizslás vadászat sokszínűségének és kultúrájának népszerűsítése érdekében rendezte meg az Országos Vizsla Főversenyt. Vadásztea percek sorozatunkban Tóth Kálmánnal, mindenki Kálmán bácsijával beszélgettünk.

null

Hazai vadász

2016-11-06 Hazai vadász

Gímtrófeaszemle a Vértesi Erdő Zrt.-nél; XV.Szentpéterföldi Trófeaszemle a Zalaerdő Zrt.-nél; ”Ünnepnapok Kaszón”-Trófeaszemle a Kaszó Zrt.-nél; Szent Hubertusz Mise és trófeaszemle az Uzsai Erdészeti Igazgatóságnál; Trófeaszemle a SEFAG Zrt. Lábodi Vadászerdészeténél; Dám trófeaszemle és szoboravató ünnepség a Gyulaj Zrt.-nél.

null

Hazai vadász

2016-10-29 Hazai vadász

A hagyományoknak megfelelően tartották meg a Gyulaj Zrt. hagyományos gímszarvas trófeaszemléjét  Tamásiban, a Miklósvári Parkerdőben. A programot szarvasbőgő élménytúra és a Miklósvári Erdei Kirándulóhely és Tanösvény ünnepélyes átadása színesítette.

null

Hazai vadász

2016-10-23 Hazai erdész

A tartalomból: STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság; Megújult a Pilisi Parkerdő Zrt. Szentendrei Erdészetének épülete; Átadták a Kőhalmy Vadászati Múzeumot a Soproni Parkerdőben; Tündérkertek V. Találkozója a Pilisi Parkerdő Zrt.-nél.

null

Hazai vadász

2016-10-15 Hazai Erdész

Az MTA Erdészeti Tudományos Bizottsága Jászberényben szervezte meg kihelyezett ülését, melynek fő témája a magán erdőgazdálkodás, valamint az erdészettudomány kapcsolódása volt. Erdészeti közelítő és kiszállító gépek terepi bemutatója a Zselici Erdészet üzemi területén. A Magán Erdőtulajdonosok és Erdőgazdálkodók Országos Szövetsége idei nagyszabású rendezvényére október elsején Somogyszobon került sor.

<< / 9 >>