Törésvonalak

Minden szombaton 19.00-tól Törésvonalak. Lovas Istvánnal, Szőcs Lászlóval és Lóránt Károllyal. Ha érdekli Önöket, hogy miként érintenek bennünket a globális folyamatok. Tartsanak velünk! Várjuk Önöket!

Műsorvezetők:
Lovas Istvan
null

Törésvonalak

2017-04-29 Törésvonalak 2. rész

A német belügyminisztérium közzétette a tavalyi évre vonatkozó bűnügyi statisztikát. Ezek szerint a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma hatalmasat nőtt. Igor Psenyicnikov orosz Európa-szakértő elmondta, ha a jelenlegi trendek folytatódnak, Németország még ezen évszázadban megszűnik létezni úgy, ahogyan azt ma ismerjük.

null

Törésvonalak

2017-04-29 Törésvonalak 1. rész

A radikálisan jobboldali, nagyon népszerű, értelmiségieket megszólító francia véleményportálnak támadt egy ötlete. Elővette a francia elnökválasztás térképét, és megnézte, az adott választási körzetekben mennyi mecset van. Ahol sok a mecset, ott Le Penre szavaztak sokan. Ahol kevés, ott a globalista Macron kapott több szavazatot.

null

Törésvonalak

2017-04-22 Törésvonalak 2.rész

Török népszavazás az alkotmány reformja milyen hatással lesz az unióra és a NATO-ra? Theresa May bejelentette, hogy sokkal hamarabb tartják meg a választásokat.

null

Törésvonalak

2017-04-22 Törésvonalak 1.rész

Az osztrákok 40 százaléka erős vezetőt szeretne az ország élén. Negyedüknek totalitárius beállítottsága van, amely szakértők szerint rendkívül magas.
Milyen hatással lesznek a francia előválasztásra a közelmúlt merényletei? Hogyan reagál minderre Brüsszel?

null

Törésvonalak

2017-04-15 Törésvonalak 2. rész

Hány titkosrendőr kell egy terrorista-gyanús személy megfigyeléséhez? A megfigyelés nagyon költséges és meglehetősen macerás feladat. Legalább húsz nyomozóra - nőkre, férfiakra, különböző karakterű emberekre - van szükség ahhoz, hogy az a személy, aki tudja, vadásznak rá, még véletlenül se sejtse meg, hogy figyelik őt.

null

Törésvonalak

2017-04-15 Törésvonalak 1. rész

Az Aftonbladet, Svédország egyik legnagyobb lapja megtalálta a megoldást a gépjárművekkel elkövetett terrortámadások megelőzésére: be kell tiltani az autókat, mert ezek a hibásak. Az Infowars cikke szerint ez az ötlet bemutatja azt a mélységet, ahová „a szocialista-globalista svéd establishment” hajlandó lerántani társadalmát az iszlám invázió előtti meghajlásában.

null

Törésvonalak

2017-04-08 Törésvonalak 2. rész

A Soros-egyetem ügyében kirobbant globális őrjöngés ügyében a fősodratú és nem fősodratú médiában több száz írás jelent meg. Nehéz nem azt a következtetést levonni, hogy a hatalmas tőkével bíró fősodratú médiumok az általuk újabban óránként elítélt álhírek fő hordozói, a komolyabb, nem fősodratú médiumok jobbára a tények hirdetői.

null

Törésvonalak

2017-04-08 Törésvonalak 1. rész

Profitjukért az emberiség békéje veszélyeztetésére fütyülő McCain-hadiipar-média banda hirtelen imádni kezdte Trump elnököt, mert az Tomohawk rakétákat lövetett ki Szíriára.„Ezzel alkalmat teremtett arra, hogy viszonyát újra megalapozza az amerikai néppel” – mondta John McCain amerikai szenátor, a szenátus katonai bizottsága elnöke.

null

Törésvonalak

2017-04-01 Törésvonalak 1. rész

Témák: Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból; felforrósodott a háborús veszély Európában; pálfordulás az osztrák kerítéspolitikában.

null

Törésvonalak

2017-04-01 Törésvonalak 2. rész

Témák: Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból; felforrósodott a háborús veszély Európában; pálfordulás az osztrák kerítéspolitikában.

<< / 21 >>