Mélymagyar

Műsorvezetők:
Bayer Zsolt
Következő adások:
2017.02.24. péntek 20:30
2017.02.24. péntek 23:00
2017.02.25. szombat 10:00
null

Mélymagyar

2017-02-17 Mélymagyar

Minden az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentéséről. Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára állítja: az érintettek számára nem arról szólt a játék, hogy mi van a dokumentumban, hanem arra voltak kíváncsiak, hogy az általuk elkövetett bűnökből, mit tud a hatóság. A politikus közlése szerint, amit az OLAF-jelentés tartalmaz, az a jéghegy csúcsa. Az egész üggyel kapcsolatban felmerül a kérdés: ki vezetett kit? Egyáltalán: kit is takarnak a jelentésben előforduló monogramok? Vannak még csontvázak a szekrényben?

null

Mélymagyar

2017-02-10 Mélymagyar

Újra olyan ügyek kerültek elő a magyar igazságszolgáltatásban, amelyek az egész társadalmat megérintik és a társadalom többségét felháborítják. Ilyen például a másodfokot megjárt vörösiszap-per. Hogy merülhet egyáltalán fel, hogy az adott cég vezérkara nem felelős a történtekért? Kell-e tartani attól, hogy végül senki nem lesz elítélve 10 ember haláláért? Völgyesi Miklós, a Kúria Büntető Kollégiumának nyugalmazott elnöke volt az Echo Tv vendége, aki a most kijött OLAF-jelentéssel összefüggésben is kérdezett Bayer Zsolt.

null

Mélymagyar

2017-02-03 Mélymagyar

Nyilvánosságra hozta a kormány az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentését. A jelentése egyértelműen bizonyítja a baloldali kormányok és a 2010 előtti budapesti városvezetők felelősségét a 4-es metróberuházás korrupciós botrányában. A 4-es metró beruházásának összértéke 452 milliárd forint volt, ebből a gyanú szerint 272 milliárd forint érintett csalással vagy szabálytalan felhasználással, 166 milliárdot pedig elloptak.

null

Mélymagyar

2017-1-27 Mélymagyar

Tájékoztatást adott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mindarról, amit jelenleg tudni lehet a veronai buszbalesetről, illetve rendkívül súlyos sérülést szenvedett sérültek állapotáról. A diplomáciáról szólva a politikus tagadta, hogy az Orbán-kormány külpolitikailag elszigetelt lenne. A politikus beszélt a Soros-birodalomról, a világot elárasztó álhírekről, az USA-ról és Oroszországról is. Szijjártó Péter arra is felhívta a figyelmet, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatásán kulcsszerepet kapnak az energetikai kérdések.

null

Mélymagyar

2017-01-20 Mélymagyar

Mindenki terrortámadásnak tekinti a szilveszter éjjelén elkövetett isztambuli merényletet, de Földi László szerint katonai merénylet történt. A titkosszolgálati szakértő úgy véli, a katonai merényletek sorozata alatt az elkövetők különböző technikákat alkalmaznak, legyen az teherautó, molesztálás, vagy éppen önkéntes robbantó. Isztambulban egy családapa gyilkolt, ami még inkább félelmetessé teszi a helyzetet, ugyanis az Európába érkezett 2 millió emberből bárki része lehet ennek a katonaságnak. Hisznek abban, hogy amit tesznek, az a családjuk érdeke, vagyis bebizonyosodott: életteret keresnek.

null

Mélymagyar

2017-01-13 Mélymagyar

Ha, csak Szindbád történeteit nézzük az Ezeregyéjszaka meséiből, akkor azt látni, hogy a ránk hagyott arab szövegekben egy hithű muzulmán nőket néz, zenét hallgat, alkoholt fogyaszt. Egy ilyen világból, miként nőhet ki az az Iszlám Állam, ami napjainkban a legszélsőségesebben tilt minden emberi élvezetet? A középkori ismereteink alapján az is tudott, hogy az arab harcos lovagias, méltó ellenfél volt. Leszögezhető: van egy kultúrhistóriai kép az arab világról, amire teljesen rácáfol a mai valóság. Vendég: Maróth Miklós orientalista professzor.

null

Mélymagyar

2017-01-06 Mélymagyar

A 2016-os esztendő értékelése. Migráció, belpolitika, gazdaság. Az illegális bevándorlás ügye nemcsak Magyarország ügye, hanem összeurópai ügy. Fellélegezhetett hazánk a migráció tekintetében? Meddig tarthat még a liberális sárdobálás? Belpolitikai helyzetértékelő: baloldali casting, belső küzdelmek, a Jobbik metamorfózisa. Az Echo Tv vendége volt Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

null

Mélymagyar

2016-12-30 Mélymagyar

Az elkezdett folyamaton a PISA-felmérés lényegében nem fog változtatni, ugyanakkor több dolgot át kell tekinteni - nyilatkozta az oktatásért felelős államtitkár. Palkovics László szerint nem PISA-sokk van, hanem PISA-feladatok.

null

Mélymagyar

2016-12-16 Mélymagyar

Az elmúlt hetekben Nagy Gábor Tamást az I. kerületi ingatlanügyek miatt támadja az ellenzék. Az ellenzék szerint felháborító, hogy a kerület polgármestere átláthatatlan módon ad bérbe lakásokat a Fidesz számára fontos embereknek. Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester 5. ciklusát tölti. Most fény derül az igazságra.

null

Mélymagyar

2016-12-09 Mélymagyar

A legjobb szegénységpolitika, ha munkát adunk az embereknek, és ezt a kormány következetesen végigviszi - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

<< / 9 >>