Látókör

Színes hírek, különleges események, érdekességek. Kalandozzunk együtt a világ különböző pontjaira! 
 
Tartsanak velünk minden kedden 18 óra 30 perctől.

Műsorvezető: Szabó Orsolya

 

Műsorvezetők:
Szabó Orsolya
Következő adások:
2017.05.26. péntek 07:30
2017.05.28. vasárnap 14:30
2017.05.30. kedd 18:30
null

Látókör

2017-05-23 Látókör

A Louvre múzeum Hongkongba látogat; Kémszobákat fedeztek fel egy szlovén luxushotelban; Táncoló rákbeteg kislány az internet legújabb sztárja; Kudarccal végződő rekordkísérlet Kubában; Fagylaltmúzeum nyílt Los Angelesben; 101 évesen nyert futóbajnokságot egy indiai asszony; Japán luxusvonat borsos áron; Vintage biciklis felvonulás Kijevben; WC-papír adagolóval küzdenek Kínában a túlzott fogyasztás ellen.

null

Látókör

2017-05-16 Látókör

A világ színes hírei: kutatók szeretnék helyreállítani az osztrigapopulációt Anglia déli partjainál; Az egyik nigériai városban használt műanyag zacskókból készítenek táskákat és háztartási eszközöket; Újszülött fehér tigrisekkel bővült egy ausztriai állatkert lakóinak száma; Személyes találkozó holokauszt-túlélőkkel; Orca született San Antonióban; Invázió a Disznó-öbölben, egy kicsit másképp; Mosoda az elesetteknek Ferenc pápa kezdeményezésére.

null

Látókör

2017-05-09 Látókör

4000 méter mélyre – jövőre újabb expedíció indul a legendás Titanic roncsaihoz, s a szakemberekkel tarthat néhány kíváncsi civil is; The Color Run - különleges futóverseny, ezúttal Párizsban; Tavaszi csoda – virágzás a belgiumi erdőkben és a holland tulipánmezőkön; Kolosszusok – gyermekportrék Havanna utcáin; Hála a több évezredes hűségért – wellness lovaknak; 90-en túl rendkívül aktív II. Erzsébet.

null

Látókör

2017-05-02 Látókör

A megújult Látókör tartalmából: Elhallgatnak a Big Ben harangjai; Róma köztéri világítása ellen tiltakoznak a lakók; 80 hőlégballon a La Manche-csatorna felett; 82 éves japán DJ-nagymama; pandakölykök; A párizsi Disneyland születésnapja, Csodalámpák egy dán meseparkban; Elefántok királyi lakomája és plasztikai műtétek a munka miatt… Műsorvezető: Szabó Orsolya.

null

Látókör

2017-04-25 Látókör

Április végén számos híresség ünnepelte születésnapját; Harry után Vilmos herceg is elmondta, milyen megpróbáltatásokon kellett keresztül mennie; A Föld napja alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte; Bámulatos felfedezés: találtak egy távoli csillag körül keringő „szuper-Földet”; A United Airlines ismét figyelem középpontjába került; Szenzációs leletek egy fáraók korabeli egyiptomi sírban.

null

Látókör

2017-04-18 Látókör

Jézus Krisztus feltámadására emlékeztek a hívők világszerte húsvétkor; Ázsiai-amerikai tüntetők tiltakoztak a United Airlines amerikai légitársaság gépén történt brutalitás miatt a chicagói repülőtéren; Ismét tüntetésektől volt hangos az Egyesült Államok, ugyanis Donald Trump nem hozza nyilvánosságra az adóbevallását; Két kínai óriáspandát kapott az amszterdami állatkert egy tudományos kutatás részeként.

null

Látókör

2017-04-11 Látókör

Rómában korszerűsítik az utcai világítást, a lakosok azonban nem örülnek a fejlesztésnek; Gibraltár ügye évszázadok óta mérgezi a brit-spanyol kapcsolatokat. Most a Brexit miatt került ismét a diplomáciai viták kereszttüzébe; Szerencsétlen balesettel kezdte meg működését a Ferrari hullámvasút; A Pepsi visszavonta hatalmas felháborodást kiváltott reklámját; Norvégia a legboldogabb ország a világon; Megnyílt New Yorkban a Tupac étterem.

null

Látókör

2017-04-04 Látókör

A tartalomból: Forrong Dél-Amerika - Venezuelában, Paraguayban is Brazíliában is komoly zavargások vannak; Triplázott a Sakál - harmadszor ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre a világ talán legismertebb terroristáját; Biznisz - bánhatja Oroszország, hogy 150 éve eladta az Egyesült Államoknak Alaszkát; Szagminta - Több ezer dollárral jutalmazták a legbüdösebb cipő tulajdonosát; Tyúkanyó - tíz tojás költene ki saját teste melegével egy francia művész.

null

Látókör

2017-03-28 Látókör

Negyedévszázados évfordulóját ünnepli a Disneyland Párizsban; Bao Bao már a 11. óriáspanda, akit az Egyesült Államokból Kínába költöztettek át; A Föld óráját 2017-ben március 25-én tartották. Idén minden eddiginél több, 178 ország csatlakozott az akcióhoz; Vegyesen fogadták az utasok, hogy bizonyos elektronikus eszközöket nem vihetnek az Egyesült Államokba és Nagy-Britanniába induló repülőgépek utasterébe.

null

Látókör

2017-03-21 Látókör

Zöldbe borult az egész világ. Rómától New Yorkig, Riótól Dublinig, az írek védőszentjét ünnepelték; Az Etna legutóbbi kitörésekor menekülniük kellett a turistáknak; Először látogatott Vilmos herceg Párizsba édesanyja, Diana hercegnő tragikus autóbalesete óta; Mégsem II. Ramszeszt ábrázolja a nemrég fellelt óriási fáraószobor; Sárlavinák és a megáradt folyók sodornak magukkal mindent, ami az útjukba kerül Peruba.

<< / 13 >>