Az üzlet

Gazdasági magazin

Hírek, tények, trendek, sikertörténetek.

Fókuszban a kis-, és középvállalkozások.

Kéthetente vasárnap 12 óra 30 perctől.

null

Az üzlet

2017-07-23 Az üzlet

Lengyel-magyar közös utak; Újrahasznosított környezetvédelem; Fejlesztéssel a versenyképességért; Minőségben utaznak; Közvetlenül Portugáliába; Több, mint üzlet.

null

Az üzlet

2017-07-09 Az üzlet

Kiegyensúlyozott kapcsolatok; Tradíció- és menedzsmentkultúra; Magyarországi kutatással; Egyesítik a szakértelmet; Ökotudatos jövőépítés; Harkányi nyár

null

Az üzlet

2017-06-25 Az üzlet

Magyarországra fókuszál a világelső; Bemutatkozott a régi ismerős; Kompromisszum nélkül; Nyaralópark a Balatonnál; A negyedszázados testvérváros.

null

Az üzlet

2017-06-11 Az üzlet

Tartalom: Amerikában is értékelik a turizmust; Új szereplő a telekommunikációs piacon; Apáról fiúra – sikeres cég a szerszámgyártásban; Üzlet a tengernél; A Csíksomlyói Búcsú után.

null

Az üzlet

2017-05-28 Az üzlet

Az üzlet tartalmából: Egyre több hazai terméket exportálnak a világ számos országába. A műsorban erre mutatunk jó példákat. Szó lesz az energiatakarékos sikertermékekről, a hazai piacvezető gasztronómiáról és kiderül az is kiket jutalmazott az Utazó magazin.

null

Az üzlet

2017-05-14 Az üzlet

Digitális ipari technológiákat, az Ipar 4.0 gyakorlati alkalmazását mutatta be az idei Ipar napjai kiállítás a budapesti Hungexpón. Hangsúlyt fektet arra, hogy megismertessék a különböző adatfeldolgozási módszerek és érzékelők gyakorlati alkalmazását nemcsak nagyvállalatokkal, hanem kis- és közepes vállalatokkal is.

null

Az üzlet

2017-04-30 Az üzlet

A magyar-cseh üzleti kapcsolatok eredményességét több hazánkban is sikeresen tevékenykedő cseh tulajdonú, nemzetközivé nőtt léte is mutatja. Az üzlet adásában kiemelten foglalkozunk ezzel a témával.

null

Az üzlet

2017-04-16 Az üzlet

Gazdasági magazin. Hírek, tények, trendek, sikertörténetek. A Construma építőipari és otthonteremtési szakkiállítás. A Hungexpo vásárközpontban hat pavilonban több mint 40 ezer négyzetméteren 17 ország csaknem 700 kiállítója várta az érdeklődőket.

null

Az üzlet

2017-04-02 Az üzlet

A napokban a világ legnagyobb sportszer-kereskedelmi áruházlánca jelentős fejlesztéssel igazolta a magyar piac iránti elkötelezettségét. Az üzlet adásában szó volt ezen kívül egy sikeres csepeli családi vállalkozásról, az etikus életbiztosításról és a tunéziai repülőgépjáratokról.

null

Az üzlet

2017-03-19 Az üzlet

Gazdasági magazin. Hírek, tények, trendek, sikertörténetek. Fókuszban a kis- és középvállalkozások. A turizmustól az új városi crossoverig.

<< / 6 >>