Dénes Tamás

Szülei szerint a Reggeli Krónikára született, de ennek nem biztos, hogy sok köze van ahhoz, hogy végül a rádió és a televízió mellett kötött ki. A földrajz professzor édesapa és a vegyész édesanya csodálatos gyerekkort biztosított hősünknek és a ma már a reklámszakmában dolgozó öccsének, de a tanulás és a továbbtanulás evidens elvárás volt vele szemben. Így jöhetett a jónevű Fazekas Gimnázium, majd egy kis nyomdász kitérő után az ELTE TFK földrajz-testnevelés szaka. Itt azonban emberünk nem állt meg, Pécsen egy egyetemi földrajz szak következett, majd a harmadik diplomát a Külker Főiskola PR szakán szerezte. Pedig ekkor már dolgozott a Magyar Hírlapnál és számos újságnál, majd előbb a Petőfi Rádióban, ezt követően 5 éven keresztül a Danubius Rádióban vált rádiós műsorvezetővé.

A televíziót is kipróbálta előbb a Magyar Televízióban vezette a Top40 című slágerlista műsort, majd az HBO futball- és Oscar közvetítéseinek volt a hangja. Az MTV-be a sportosztályra tért vissza, miközben már a Rádió1 műsorvezetője volt, majd a 102.1 BridgeFM programigazgatói posztján találta magát, miközben a sporthoz sem maradt hűtlen az Eurosport révén.
Három éve a Juventus Rádióban lehet hallani és némi pr-eskedés után idén ősz óta az ECHO TV találta meg benne meteorológia showműsorának műsorvezetőjét, így talált vissza eredeti végzettségéhez.

Van egy csodálatos Marci nevű kisfia, akivel már elkezdtek gyúrni a 2022-es foci vb-re, ahol a döntőben a magyar csapat gólját lövi majd a kissrác, de a síelés és a "masszív napon döglés" is az apuka kedvenc sportjai közé tartozik.

Utazik, amennyit bír, no meg amennyit a főnökei engednek neki, amúgy pedig köszöni, jól érzi magát. És ha arra kíváncsiak milyen idő lesz holnap Villányban, Bécsben, New York-ban vagy éppen Pago Pago-n, csak figyeljék Tamást az ECHO TV-n a Légkör című meteorológiai showműsorban.

Műsorok:
Időjárás-jelentés
null

Időjárás-jelentés

2017-10-21 Időjárás

A köd ritkul, a legtöbb helyen fel is oszlik, eközben északnyugat felől növekszik a felhőzet. A legtöbb felhő az északi, északkeleti megyékben lesz, arrafelé a délutáni órákban kisebb eső, zápor előfordulhat, máshol hosszabb időre is kisüt a nap, a legtöbb napsütés a délnyugati, déli megyékben várható. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, emellett párássá válik a levegő, többfelé - leginkább nyugaton és északkeleten - ködfoltok képződnek, amelyből néhol ködszitálás lehet.

null

Kibeszélő

2017-10-20 Kibeszélő

Lángoló világ, továbbra is erdőtüzek pusztítanak Kaliforniában és Portugáliában; XXI. századi aszfaltgyártás, környezetvédelmi technológiák alkalmazása az útépítésben; A zene ölelésében, erdélyi művészek hete a Marczbányi Téri Művelődési Központban.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-20 Időjárás-jelentés

Vasárnap nyugat felől hidegfront éri el a Kárpát-medencét. Mindenütt beborul az ég és egyre többfelé elered az eső, záporeső. Megerősödik az északnyugatira forduló szél. Hétfőn, az ünnepnapon is sokfelé számítani kell csapadékra, a Dunántúlon viharossá fokozódik a szél, és több fokkal hidegebb levegő árasztja el hazánkat.

null

Kibeszélő

2017-10-17 Kibeszélő

Élesedő nemzetközi helyzet - meddig mérgesedhet az amerikai-török-német viszony?; Szívhalál - tippek a megelőzéshez és egy új applikáció az életmentéshez; 8 másodperc - 8endhagyó esttel készül a Studio5.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-17 Időjárás-jelentés

Szerdán az éjszaka képződő ködfoltok délelőtt feloszlanak. A reggeli óráktól délnyugat felől egyre több magasszintű felhőzet érkezik, amely szűri a napsütést. Csapadék nem lesz. A déli szél a Kisalföld térségében helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között alakul, délkeleten lesz a melegebb.

null

Kibeszélő

2017-10-16 Kibeszélő

Minden csomag időben odaér? - a magyar posta már készül a karácsonyi dömpingre; Ki a jobb sofőr?  - karnyújtásra az önvezető autók kora; Színpadon az EAST - életműkoncert október 23-án az Arénában.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-16 Időjárás

A következő napokban is front-, illetve csapadékmentes őszi időre van kilátás. Az éjszaka képződő köd helyenként csak lassan oszlik fel, de általában több órára kisüt a nap, napközben inkább fátyolfelhők lesznek az égen. Pénteken és szombaton is csupán néhol valószínű kisebb eső, zápor. A hőmérséklet nem változik lényegesen. A hosszú hétvége második felében már nagyobb a csapadék esélye és lehűlésre is számítani lehet.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-15 Időjárás-jelentés

A hajnalban képződő ködfoltok feloszlása után többnyire derült, napsütéses időnk lesz, csapadék nélkül. 16 és 23 fok közé melegszik a levegő. Kedden is a napsütésé a főszerep, az esernyőkre továbbra sem lesz szükség. A szél is gyenge, mérsékelt marad.

null

Kibeszélő

2017-10-12 Kibeszélő

Mi lesz a Barcelonával? - a jelenlegi spanyol helyzet a sportvilágot is átalakíthatja; Kellemetlen útitárs - együttélés a sztómazsákkal; Járművek sofőr nélkül - tényleg az önműködő autóké a jövő?; Színpadi játék Móricz Zsigmond regényéből - örökzöldek a József Attila Színházban.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-12 Időjárás-jelentés

Pénteken szeles időnk lesz, az északnyugati légmozgás országszerte megerősödik. A többórás napsütés mellett, a felhőátvonulásokból egy-egy futó zápor előfordulhat. 16 és 21 fok közötti értékekre számíthatunk. A hétvégén már túlnyomóan napos, csapadékmentes időre készülhetünk. Nem változik lényegesen a hőmérséklet, délutánonként általában 19-20 fok köré melegszik fel a levegő.

<< / 64 >>