Dénes Tamás

Szülei szerint a Reggeli Krónikára született, de ennek nem biztos, hogy sok köze van ahhoz, hogy végül a rádió és a televízió mellett kötött ki. A földrajz professzor édesapa és a vegyész édesanya csodálatos gyerekkort biztosított hősünknek és a ma már a reklámszakmában dolgozó öccsének, de a tanulás és a továbbtanulás evidens elvárás volt vele szemben. Így jöhetett a jónevű Fazekas Gimnázium, majd egy kis nyomdász kitérő után az ELTE TFK földrajz-testnevelés szaka. Itt azonban emberünk nem állt meg, Pécsen egy egyetemi földrajz szak következett, majd a harmadik diplomát a Külker Főiskola PR szakán szerezte. Pedig ekkor már dolgozott a Magyar Hírlapnál és számos újságnál, majd előbb a Petőfi Rádióban, ezt követően 5 éven keresztül a Danubius Rádióban vált rádiós műsorvezetővé.

A televíziót is kipróbálta előbb a Magyar Televízióban vezette a Top40 című slágerlista műsort, majd az HBO futball- és Oscar közvetítéseinek volt a hangja. Az MTV-be a sportosztályra tért vissza, miközben már a Rádió1 műsorvezetője volt, majd a 102.1 BridgeFM programigazgatói posztján találta magát, miközben a sporthoz sem maradt hűtlen az Eurosport révén.
Három éve a Juventus Rádióban lehet hallani és némi pr-eskedés után idén ősz óta az ECHO TV találta meg benne meteorológia showműsorának műsorvezetőjét, így talált vissza eredeti végzettségéhez.

Van egy csodálatos Marci nevű kisfia, akivel már elkezdtek gyúrni a 2022-es foci vb-re, ahol a döntőben a magyar csapat gólját lövi majd a kissrác, de a síelés és a "masszív napon döglés" is az apuka kedvenc sportjai közé tartozik.

Utazik, amennyit bír, no meg amennyit a főnökei engednek neki, amúgy pedig köszöni, jól érzi magát. És ha arra kíváncsiak milyen idő lesz holnap Villányban, Bécsben, New York-ban vagy éppen Pago Pago-n, csak figyeljék Tamást az ECHO TV-n a Légkör című meteorológiai showműsorban.

Műsorok:
Időjárás-jelentés
null

Időjárás-jelentés

2017-08-19 Időjárás

A kora délutáni óráktól a Dunántúlon és az Északi-középhegységben, estétől, másutt is egyre több lesz a felhő. A délutáni órákban a Dunántúlon, estétől az Északi-középhegységben is egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar, sőt az északnyugati országrészben már tartós eső is lehet. A déli szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 36 fok között alakul, a Dél-Alföldön lesz a legmelegebb. A Balaton és a Velencei-tó is 24 fokos.

null

Időjárás-jelentés

2017-08-18 Időjárás

Szombaton délelőttig nagyrészt derült időre számíthatunk. A déli, kora délutáni óráktól a Dunántúlon és az Északi-középhegységben, estétől, késő estétől másutt is egyre több lesz a felhő. A délutáni órákban a Dunántúlon, estétől az Északi-középhegységben is egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. A szél megerősödik, a Dunántúlon és zivatar környékén viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 36 fok között alakul, a Dél-Alföldön lesz a legmelegebb.

null

Időjárás-jelentés

2017-08-16 Időjárás-jelentés

Péntek estig marad a zavartalan idő, napról napra kissé melegebb lehet, majd szombaton hidegfront érkezik. A hétvégére, így 20-ára tehát ismét lehűlésre, változékonyabb, átmenetileg újból csapadékos időre számíthatunk, de ennek részletei még igen bizonytalanok.

null

Kibeszélő

2017-08-14 Időjárás-jelentés

Kedden felhős és napos időszakok váltakoznak, csapadéknak kicsi a valószínűsége. Keleten az északi szél időnként megélénkül, másutt szélcsendes idő várható. A maximumok 26 és 30 fok között alakulnak. Szerdán már a napsütés lesz túlsúlyban, csak kevés gomoly, illetve fátyolfelhő lesz az égen. Napközben 27, 32 fok várható.

null

Időjárás-jelentés

2017-08-05 Időjárás-jelentés

Vasárnap nyugat, északnyugat felől tovább növekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakulnak ki záporok, zivatarok. Keleten a fülledt időben szintén lehetnek zivatarok, amiket felhőszakadás, jégeső is kísérhet.  Az északnyugatira, északira forduló szél a keleti tájak kivételével megélénkül. A csúcshőmérséklet a Dunántúlon 26, 32, máshol 32, 36 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-08-02 Időjárás-jelentés

Egész héten marad a forróság, a klasszikus kánikula erős UV-sugárzással. A következő napokban 1-2 fokkal még fokozódik is a hőség. A hétvégén főleg északon már több gomolyfelhő képződhet, záporok, zivatarok is kialakulnak már, és akkor északnyugaton kissé mérséklődhet a nagy meleg. Jelentősebb enyhülés a jövő hét közepe táján kezdődhet.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-31 Időjárás-jelentés

Kedden derült, napos, csapadékmentes idő várható. A keleti, délkeleti szél általában mérsékelt marad. éjszakai 16 és 22, nappali 34 és 37 fok között alakul. Légköri front továbbra sem éri el a Kárpát-medencét, a többfokos melegedés miatt azonban a különösen érzékenyeknél melegfront jellegű hatás jelentkezhet.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-30 Időjárás-jelentés

Hétfőn napos, gyengén gomolyfelhős időre van kilátás, fokozódik a hőség. Jelentős csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31, 36 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-29 Időjárás-jelentés

Vasárnap országos kánikulára van kilátás. A Dunántúlon várható intenzívebb gomolyfelhő-képződés, errefelé helyenként zápor, zivatar sem kizárt. Máshol csapadékmentes időre és többórás napsütésre lehet számítani. A déli délkeleti szél többfelé megélénkül. A csúcshőmérséklet eléri a 30, 34 fokot.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-28 Időjárás-jelentés

Igazi forró nyári hétvégénk lesz szombaton - országszerte napsütéssel, vasárnap már néhol záporok is kialakulhatnak. Az elmúlt napok enyhe időjárása után mára már melegedés vette kezdetét.

<< / 60 >>