Dénes Tamás

Szülei szerint a Reggeli Krónikára született, de ennek nem biztos, hogy sok köze van ahhoz, hogy végül a rádió és a televízió mellett kötött ki. A földrajz professzor édesapa és a vegyész édesanya csodálatos gyerekkort biztosított hősünknek és a ma már a reklámszakmában dolgozó öccsének, de a tanulás és a továbbtanulás evidens elvárás volt vele szemben. Így jöhetett a jónevű Fazekas Gimnázium, majd egy kis nyomdász kitérő után az ELTE TFK földrajz-testnevelés szaka. Itt azonban emberünk nem állt meg, Pécsen egy egyetemi földrajz szak következett, majd a harmadik diplomát a Külker Főiskola PR szakán szerezte. Pedig ekkor már dolgozott a Magyar Hírlapnál és számos újságnál, majd előbb a Petőfi Rádióban, ezt követően 5 éven keresztül a Danubius Rádióban vált rádiós műsorvezetővé.

A televíziót is kipróbálta előbb a Magyar Televízióban vezette a Top40 című slágerlista műsort, majd az HBO futball- és Oscar közvetítéseinek volt a hangja. Az MTV-be a sportosztályra tért vissza, miközben már a Rádió1 műsorvezetője volt, majd a 102.1 BridgeFM programigazgatói posztján találta magát, miközben a sporthoz sem maradt hűtlen az Eurosport révén.
Három éve a Juventus Rádióban lehet hallani és némi pr-eskedés után idén ősz óta az ECHO TV találta meg benne meteorológia showműsorának műsorvezetőjét, így talált vissza eredeti végzettségéhez.

Van egy csodálatos Marci nevű kisfia, akivel már elkezdtek gyúrni a 2022-es foci vb-re, ahol a döntőben a magyar csapat gólját lövi majd a kissrác, de a síelés és a "masszív napon döglés" is az apuka kedvenc sportjai közé tartozik.

Utazik, amennyit bír, no meg amennyit a főnökei engednek neki, amúgy pedig köszöni, jól érzi magát. És ha arra kíváncsiak milyen idő lesz holnap Villányban, Bécsben, New York-ban vagy éppen Pago Pago-n, csak figyeljék Tamást az ECHO TV-n a Légkör című meteorológiai showműsorban.

Műsorok:
Légkör (2017.03.03. péntek 11:00, 2017.03.04. szombat 01:05)
null

Légkör

2017-02-28 Légkör

Hidegfront érkezik, sokfelé kell jelentősebb mennyiségű esőre számítani, és a hőmérséklet is több fokkal visszaesik. Szerdán napközben már keleten is megszűnik a csapadék, és mindenütt kisüt a nap. Csütörtöktől kezdve napos, egyre melegebb, jellemzően száraz időre készülhetünk, megérkezik a tavasz.

null

Légkör

2017-02-27 Légkör

Holnap is még kifejezetten kellemes, koratavaszias, de erősen szeles idő lesz. Este viszont hidegfront érkezik eleinte esővel, azt követően ismét napos, enyhe idő várható.

null

Légkör

2017-02-25 Légkör

Vasárnap délután folytatódik a felhőzet növekedése, vastagodása, délen lehetnek hosszabb napos időszakok. Számottevő csapadék nem várható. Északkelet kivételével megélénkül, a Kisalföldön átmenetileg megerősödik a délies szél. A csúcshőmérséklet 5, 10 fok között várható.

null

Légkör

2017-02-24 Légkör

Milyen lesz a következő öt nap időjárása? Információk a légszennyezettségről, és megtudhatják, mit jósol az orvos meteorológus a hétvégére. A hazai folyók és tavak hőmérséklete. A vitorlázók és szörfözők megtudhatják, milyen szélviszonyokra lehet számítani. A környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárására.

null

Légkör

2017-02-23 Légkör

Péntek reggel még szakadozott felhőzet várható, majd délelőtt megvastagszik és bezárul felettünk a felhőtakaró. Hozzávetőleg a Győr–Budapest–Békéscsaba-vonaltól északkeletre számottevő csapadék nem valószínű, attól délnyugatra viszont ismétlős esőre, záporra kell számítani, egy-egy zivatar is kialakulhat.

null

Légkör

2017-02-21 Légkör

Ma éjszaka alábbhagy az eső és a következő három napban az évszakhoz képest kifejezetten kellemes, kora tavaszias idő várható igen nagy változékonysággal. A hétvégére hidegfront érkezik.

null

Légkör

2017-02-20 Légkör

Kedden délután többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, csak északnyugaton vékonyodhat el a felhőtakaró. Szórványosan számíthatunk további esőre, záporra. A délnyugati, majd a nyugatira forduló szelet élénk, erős lökések kísérik. A csúcshőmérséklet 4, 10 fok között várható.

null

Légkör

2017-02-18 Légkör

Többfelé kisüthet a nap, de maradnak tartósan felhős, ködös területek is. A jövő héten tovább csökken a felhőzet, egyre több helyen számíthatunk napsütésre. A hét közepéig tovább erősödik a nappali felmelegedés, és kora tavaszi idő kezd kialakulni.

null

Légkör

2017-02-17 Légkör

Milyen lesz a következő öt nap időjárása? Információk a légszennyezettségről, és megtudhatják, mit jósol az orvos meteorológus a hétvégére. A hazai folyók és tavak hőmérséklete. A vitorlázók és szörfözők megtudhatják, milyen szélviszonyokra lehet számítani. A környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárására.

null

Légkör

2017-02-16 Légkör

Péntek délelőtt még országszerte borult, párás, helyenként ködös idő várható helyenként hószállingózással, ónos szitálással, csak a hegyekben süthet a nap. Délutántól megvastagszik a felhőzet és északnyugat felől csapadék érkezik. Leginkább a Dunántúlon és északon alakulhat ki eső, a fagyos területeken ónos eső.

<< / 51 >>