Dénes Tamás

Szülei szerint a Reggeli Krónikára született, de ennek nem biztos, hogy sok köze van ahhoz, hogy végül a rádió és a televízió mellett kötött ki. A földrajz professzor édesapa és a vegyész édesanya csodálatos gyerekkort biztosított hősünknek és a ma már a reklámszakmában dolgozó öccsének, de a tanulás és a továbbtanulás evidens elvárás volt vele szemben. Így jöhetett a jónevű Fazekas Gimnázium, majd egy kis nyomdász kitérő után az ELTE TFK földrajz-testnevelés szaka. Itt azonban emberünk nem állt meg, Pécsen egy egyetemi földrajz szak következett, majd a harmadik diplomát a Külker Főiskola PR szakán szerezte. Pedig ekkor már dolgozott a Magyar Hírlapnál és számos újságnál, majd előbb a Petőfi Rádióban, ezt követően 5 éven keresztül a Danubius Rádióban vált rádiós műsorvezetővé.

A televíziót is kipróbálta előbb a Magyar Televízióban vezette a Top40 című slágerlista műsort, majd az HBO futball- és Oscar közvetítéseinek volt a hangja. Az MTV-be a sportosztályra tért vissza, miközben már a Rádió1 műsorvezetője volt, majd a 102.1 BridgeFM programigazgatói posztján találta magát, miközben a sporthoz sem maradt hűtlen az Eurosport révén.
Három éve a Juventus Rádióban lehet hallani és némi pr-eskedés után idén ősz óta az ECHO TV találta meg benne meteorológia showműsorának műsorvezetőjét, így talált vissza eredeti végzettségéhez.

Van egy csodálatos Marci nevű kisfia, akivel már elkezdtek gyúrni a 2022-es foci vb-re, ahol a döntőben a magyar csapat gólját lövi majd a kissrác, de a síelés és a "masszív napon döglés" is az apuka kedvenc sportjai közé tartozik.

Utazik, amennyit bír, no meg amennyit a főnökei engednek neki, amúgy pedig köszöni, jól érzi magát. És ha arra kíváncsiak milyen idő lesz holnap Villányban, Bécsben, New York-ban vagy éppen Pago Pago-n, csak figyeljék Tamást az ECHO TV-n a Légkör című meteorológiai showműsorban.

Műsorok:
Időjárás-jelentés
null

Időjárás-jelentés

2017-06-24 Időjárás

Vasárnap felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, a kora reggeli óráktól egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső, viharos széllökések kíséretében. Délelőtt az Észak-Alföldön a délnyugati, estétől az Észak-Dunántúlon az északnyugati szél megélénkül, időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 16 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 27 és 33 fok között valószínű, de délkeleten 34, 35 fokig is felmelegedhet a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-23 Időjárás-jelentés

Szombaton kevés gomolyfelhő mellett sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél napközben több helyen megerősödik. Éjszaka 15 és 21, napközben 29 és 34 fok közötti értékekre számíthatunk. Vasárnap is a napsütésé a főszerep, csak szórványosan valószínű zápor, zivatar.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-20 Időjárás-jelentés

Szerdán északnyugat felől szakadozott felhőzet vonul át felettünk, több helyen várható zápor, zivatar. Az északnyugatira forduló szél megerősödik. Éjszaka 14 és 19, napközben 26 és 32 fok közötti értékekre számíthatunk. Csütörtökön gomolyfelhő-képződés várható, emellett több órára kisüt a nap.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-19 Időjárás-jelentés

Kedden sok napsütésre számíthatunk, csapadék nélkül. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de az Észak-Dunántúlon megélénkül a déli, délnyugati szél. A hőmérséklet éjszaka 12 és 17, napközben 27 és 32 fok között valószínű. Szerdán északnyugat felől szakadozott felhőzet vonul át felettünk, több helyen várható zápor, zivatar.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-15 Időjárás-jelentés

Anticiklon száraz levegője alakította mai időjárásunkat, ezért többnyire napos, csapadékmentes időnk volt. Péntektől viszont átmenetileg alaposan megváltozik időjárásunk: hidegfront érkezik záporokkal, zivatarokkal, és a hidegebb levegő beáramlása nagy területen viharossá fokozódó északnyugati szél kíséretében szombaton is folytatódik.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-13 Időjárás

Szerdán többnyire szűrt napsütés várható fátyolfelhőkkel, délnyugaton lehet néhol még vastagabb felhőzet, ott egy-egy helyen eső, zápor is kialakulhat. Az északnyugati szél a középső területeken megerősödhet. Az éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a nappali 22 és 28 fok között valószínű.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-12 Időjárás

Holnap még kánikula várható sok napsütéssel, majd az észak felől érkező, gyenge hidegfront mögött a hét közepén hidegebb levegő érkezik fölénk, emiatt pár fokkal visszaesik a nappali felmelegedés. A napos időt szerdán többször zavarja majd felhősödés, elszórtan záporokra is számíthatunk. Pénteken ismét melegebb idő várható napos időszakokkal, felhőkkel, záporokkal.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-07 Időjárás

Csütörtöktől javul az idő. Délelőtt a Tiszántúlon is csökken a felhőzet, megszűnnek a záporok, és ezt követően már országszerte napos, száraz időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Élénk lökések kísérik az északnyugati szelet, majd estére mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között várható.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-05 Időjárás

Kedden a rövid napos időszakok mellett nagyrészt erősen felhős idő várható. Ismétlődő záporra, zivatarra kell számítani, többfelé jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Helyenként erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet az Alföldön 26 és 29, másutt 20 és 26 fok között valószínű.

null

Időjárás-jelentés

2017-06-04 Időjárás-jelentés

Hétfőn elsősorban a Dunától keletre alakulnak ki helyi záporok, néhol zivatarok.  Délután fülledt lesz a levegő, emellett változóan gomolyfelhős égre kell készülni. A Dunától keletre elszórtan záporok, zivatarok alakulnak ki, nyugaton csak kevés helyen lehet csapadék. Zivatarok környezetében megerősödhet a változó irányú szél. A legmelegebb órákban 24, 30 fokot mérhetünk.

<< / 57 >>