Dénes Tamás

Szülei szerint a Reggeli Krónikára született, de ennek nem biztos, hogy sok köze van ahhoz, hogy végül a rádió és a televízió mellett kötött ki. A földrajz professzor édesapa és a vegyész édesanya csodálatos gyerekkort biztosított hősünknek és a ma már a reklámszakmában dolgozó öccsének, de a tanulás és a továbbtanulás evidens elvárás volt vele szemben. Így jöhetett a jónevű Fazekas Gimnázium, majd egy kis nyomdász kitérő után az ELTE TFK földrajz-testnevelés szaka. Itt azonban emberünk nem állt meg, Pécsen egy egyetemi földrajz szak következett, majd a harmadik diplomát a Külker Főiskola PR szakán szerezte. Pedig ekkor már dolgozott a Magyar Hírlapnál és számos újságnál, majd előbb a Petőfi Rádióban, ezt követően 5 éven keresztül a Danubius Rádióban vált rádiós műsorvezetővé.

A televíziót is kipróbálta előbb a Magyar Televízióban vezette a Top40 című slágerlista műsort, majd az HBO futball- és Oscar közvetítéseinek volt a hangja. Az MTV-be a sportosztályra tért vissza, miközben már a Rádió1 műsorvezetője volt, majd a 102.1 BridgeFM programigazgatói posztján találta magát, miközben a sporthoz sem maradt hűtlen az Eurosport révén.
Három éve a Juventus Rádióban lehet hallani és némi pr-eskedés után idén ősz óta az ECHO TV találta meg benne meteorológia showműsorának műsorvezetőjét, így talált vissza eredeti végzettségéhez.

Van egy csodálatos Marci nevű kisfia, akivel már elkezdtek gyúrni a 2022-es foci vb-re, ahol a döntőben a magyar csapat gólját lövi majd a kissrác, de a síelés és a "masszív napon döglés" is az apuka kedvenc sportjai közé tartozik.

Utazik, amennyit bír, no meg amennyit a főnökei engednek neki, amúgy pedig köszöni, jól érzi magát. És ha arra kíváncsiak milyen idő lesz holnap Villányban, Bécsben, New York-ban vagy éppen Pago Pago-n, csak figyeljék Tamást az ECHO TV-n a Légkör című meteorológiai showműsorban.

Műsorok:
Légkör
null

Légkör

2017-04-28 Légkör

Kiderül, milyen idő lesz pontosan a hétvégén, milyen lesz a következő öt nap időjárása, mindemellett jönnek az információk a légszennyezettségről, és megtudhatják, mit jósol az orvosmeteorológus a hétvégére. A hazai folyók és tavak hőmérséklete, majd hallhatnak a környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárásáról. Ezeken kívül képes érdekességeket is bemutatunk.

null

Hazahúzó

2017-04-16 Légkör

Csütörtökön Nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, a Dunától keletre süthet ki délelőtt több órára a nap, estére azonban ott is beborul az ég. Egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. A Dunántúlon az északnyugati, másutt a déli szél többfelé megerősödik.

null

Légkör

2017-04-22 Légkör

Végre elhagyja térségünket az a ciklon, amely az elmúlt két nap során okozott hazánkban szeles, csapadékos, sőt havas, hófúvásos időt. A ciklon mögött ma már kisütött a nap, elállt az eső, a szél is mérséklődött. A csúcsértékek 9 és 14 fok között alakulnak. Szombaton egy újabb gyenge front vonul át felettünk, emiatt vasárnap kissé ismét visszaesik a hőmérséklet.

null

Légkör

2017-04-21 Légkör

Kiderül, milyen idő lesz pontosan a hétvégén, milyen lesz a következő öt nap időjárása, mindemellett jönnek az információk a légszennyezettségről, és megtudhatják, mit jósol az orvosmeteorológus a hétvégére. A hazai folyók és tavak hőmérséklete, majd hallhatnak a környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárásáról. Ezeken kívül képes érdekességeket is bemutatunk.

null

Légkör

2017-04-20 Légkör

Péntekre a kiadós csapadékot okozó ciklon már elhagyja térségünket, a csapadék megszűnik, gomolyfelhős, napos idő várható. A hét végén, jövő hét elején már több fokkal melegebb idő várható, de az időjárás megtartja változékony jellegét, ugyanis szeles marad az idő. A napsütés mellett sok lesz felettünk a gomolyfelhő, a pénteki csapadékszünetet követően záporok továbbra is kialakulhatnak.

null

Légkör

2017-04-19 Légkör

Csütörtökön is sokfelé várható eső, havas eső, hó, és erős vagy viharos lesz az északi, északkeleti szél. A hét végén, jövő hét elején azonban már több fokkal melegebb idő várható, de az időjárás megtartja változékony jellegét, ugyanis szeles marad az idő. A napsütés mellett sok lesz felettünk a gomolyfelhő, és a pénteki csapadékszünetet követően záporok továbbra is kialakulhatnak.

null

Légkör

2017-04-15 Légkör

Vasárnap délután kezdetben változóan felhős lesz az ég, később a Dunántúlon többfelé megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Eleinte a nyugati megyékben elszórtan eső, zápor előfordulhat, majd ott is megszűnik a csapadék. Napközben erős lesz az északias légmozgás, a maximumhőmérséklet 12, 17 fok között alakul.

null

Légkör

2017-04-14 Légkör

Szombaton délután a déli megyékben is felszakadozik a felhőzet, de kezdetben gyenge eső néhol még előfordulhat. Északon intenzív gomolyfelhő-képződés várható, elszórtan zápor valószínű. Gyenge, mérsékelt lesz a változó irányú szél, a legmelegebb órákban 12, 17 fok közé kúszik fel a hőmérő higanyszála.

null

Légkör

2017-04-13 Légkör

Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható. Főként az északkeleti határnál, valamint nyugaton, délnyugaton kisebb eső, zápor előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul, helyenként talajmenti fagyra is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű.

null

Légkör

2017-04-11 Légkör

Szerdán változóan felhős időre számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél északon többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul, de a fagyzugokban -2, -3 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között várható.

<< / 55 >>