Dénes Tamás

Szülei szerint a Reggeli Krónikára született, de ennek nem biztos, hogy sok köze van ahhoz, hogy végül a rádió és a televízió mellett kötött ki. A földrajz professzor édesapa és a vegyész édesanya csodálatos gyerekkort biztosított hősünknek és a ma már a reklámszakmában dolgozó öccsének, de a tanulás és a továbbtanulás evidens elvárás volt vele szemben. Így jöhetett a jónevű Fazekas Gimnázium, majd egy kis nyomdász kitérő után az ELTE TFK földrajz-testnevelés szaka. Itt azonban emberünk nem állt meg, Pécsen egy egyetemi földrajz szak következett, majd a harmadik diplomát a Külker Főiskola PR szakán szerezte. Pedig ekkor már dolgozott a Magyar Hírlapnál és számos újságnál, majd előbb a Petőfi Rádióban, ezt követően 5 éven keresztül a Danubius Rádióban vált rádiós műsorvezetővé.

A televíziót is kipróbálta előbb a Magyar Televízióban vezette a Top40 című slágerlista műsort, majd az HBO futball- és Oscar közvetítéseinek volt a hangja. Az MTV-be a sportosztályra tért vissza, miközben már a Rádió1 műsorvezetője volt, majd a 102.1 BridgeFM programigazgatói posztján találta magát, miközben a sporthoz sem maradt hűtlen az Eurosport révén.
Három éve a Juventus Rádióban lehet hallani és némi pr-eskedés után idén ősz óta az ECHO TV találta meg benne meteorológia showműsorának műsorvezetőjét, így talált vissza eredeti végzettségéhez.

Van egy csodálatos Marci nevű kisfia, akivel már elkezdtek gyúrni a 2022-es foci vb-re, ahol a döntőben a magyar csapat gólját lövi majd a kissrác, de a síelés és a "masszív napon döglés" is az apuka kedvenc sportjai közé tartozik.

Utazik, amennyit bír, no meg amennyit a főnökei engednek neki, amúgy pedig köszöni, jól érzi magát. És ha arra kíváncsiak milyen idő lesz holnap Villányban, Bécsben, New York-ban vagy éppen Pago Pago-n, csak figyeljék Tamást az ECHO TV-n a Légkör című meteorológiai showműsorban.

Műsorok:
Légkör (2017.01.20. péntek 10:30, 2017.01.21. szombat 01:05)
null

Légkör

2017-01-17 Légkör

A következő napokban napos idő várható, azonban a derült éjszakákon ismét nagyon kemény fagyok lehetnek. Több helyen mínusz 20 fok alá is hűlhet a levegő. A hét végétől már erősödik a ködhajlam, egyre nagyobb területen lesznek tartósan felhős, ködös vidékek.

null

Légkör

2017-01-16 Légkör

Befelhősödik mindenütt az országban, a szél is megerősödik, többfelé elkezd hullani a hó. Kedden borongós, néhol havas, fagyos idő várható. A hét közepétől száraz, hideg, napos időnk lesz. A hétvége felé már több lesz felettünk a felhő, de csapadék sehol sem valószínű.

null

Légkör

2017-01-14 Légkör

Vasárnap kezdetben erősen felhős időre van kilátás, később egyre több helyen elvékonyodik, felszakadozik a felhőzet és hosszabb, rövidebb időszakokra a nap is kisüthet. Számottevő csapadék nem várható. A szél mérsékelt marad. -6, 0 fokra melegszik a levegő.

null

Légkör

2017-01-13 Légkör

Kiderül, milyen lesz a következő öt nap időjárása, mindemellett jönnek az információk a légszennyezettségről. Hallhatnak a környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárásáról. A síelőknek az aktuális hóadatokat is megmutatjuk. Számtalan programot is ajánlunk a hétvégére és a következő napokra.

null

Légkör

2017-01-12 Légkör

Borult idő várható többfelé csapadékkal az ország északkeleti harmadán havazás, másutt eső, néhol átmenetileg ónos eső, majd kora estétől egyre inkább havas eső, hó valószínű. A délnyugati szél délutántól egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és élénk lesz.

null

Légkör

2017-01-11 Légkör

Melegfront felhőzete borítja be az országot, és sokfelé várható havazás, kisebb eséllyel délnyugaton. Egyre többfelé megélénkül, estétől a Kisalföld környékén megerősödik a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -14 fok között alakul.  

null

Légkör

2017-01-10 Légkör

Estétől a déli megyékben már gyenge havazás, hószállingózás is lehet, és szerdán is elsősorban itt számíthatunk kevés csapadékra. Csütörtöktől enyhülés veszi kezdetét, véget érnek a komoly éjszakai fagyok, és napközben is egyre többfelé emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet.

null

Légkör

2017-01-09 Légkör

A következő pár napban napról napra magasabb hőmérsékletet tapasztalhatunk majd. A változóan felhős égből csak helyenként fordulhat elő hózápor, kisebb havazás. A hét második felében mozgalmassá válik időjárásunk, jelentősen megenyhül, már csak kevés helyen lesz -10 foknál hidegebb a hajnal.

null

Légkör

2017-01-07 Légkör

Az egész hétvégén extrém hideggel kell szembenézzünk, éjszaka mínusz 20 foknál is alacsonyabb hőmérsékletekkel az ország egyes tájain. A szél vasárnaptól mérséklődik, a jövő héten pedig enyhülés várható.

null

Légkör

2017-01-06 Légkör

A következő két napban nagyon hideg lesz a napsütés dacára is, ráadásul az erős, viharos szélben a valóságosnál hidegebbnek érezzük majd a levegőt. Az időjáráson kívül programajánlók a Légkörben: Újévi malacos futás - Budapest, január 7.; Nextfeszt 2017 - Budapest, január 11-27.; Brahms-maraton - Budapest, január 22.

<< / 48 >>