Kúl Bernadett

Dolgozni szív nélkül, cselekedni elhivatottság nélkül nem érdemes. Ezt már megtanultam az elmúlt években munkám során. Csaknem 10 éve élek a televíziózás bűvöletében. Leírva is hosszú idő, kimondva még több... Ebben élni: egy örökkévalóság. Igazi szerelem ez számomra. Az ember nem tud szabadulni tőle, nem tudja hogyan létezhetett nélküle. Egy idő után már zsigerré válik.

Nem is emlékszem már mikor fertőződtem meg vele... Gyermekkoromból még élénken él bennem az a kép amikor édesapám megvette az első színes tv-nket. Csak ültem előtte tátott szájjal, bámultam a bemondókat és azon csodálkoztam, hogyan is kerülnek ők a "dobozba" nap, mint nap. Talán már akkor kacérkodtam a gondolattal... Bár amikor nagymamám felvetette, hogy annyit szerepel és csacsog ez a lány: biztos bemondónő lesz... na akkor még határozottan elutasítottam ezt az utat. A végzet, sors, hivatás... nevezzük akárminek, úgy tűnik mégis utolért.

Gyermekkorom óta igyekeztem a közösség részese lenni. Szerepeltem, szavaltam, Kazinczy szépkiejtési versenyekre jártam, irodalmi színpad tag voltam. Diákként, egyetemistaként a veszprém megyei újságba írtam, mely automatikusan hozta maga után a következő lépcsőt: riporter és híradós műsorvezető lettem az egyik kistérségi televíziónál. Az újabb állomás pedig Veszprém lett. Riporterként tudósítottam az aktuális eseményekről, emellett pedig egy havi magazinműsorban a város tudományos kutatásainak eredményeit és azok gyakorlati hasznát mutattam be.

2010-ben kerültem az Echo Tv-hez. Hálás vagyok, hogy a kezdetek óta számos szerepben próbálhattam ki magam. Voltam hírolvasó, vezettem heti külpolitikai magazint. 5 éve szerkesztem a külpolitikai híreket a híradó számára, emellett pedig négy éve vagyok a Napi Aktuális egyik műsorvezetője.

A hírek bűvöletében élni nem könnyű, de mindenképp hálás feladat számomra.

Ahogy egyik kedvenc útmutatásom is mondja:

"Úgy érezzük, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben. Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger."

Műsorok:
Napi Aktuális (2017.01.18. szerda 14:30, 2017.01.18. szerda 15:00, 2017.01.18. szerda 19:00, 2017.01.18. szerda 19:30, 2017.01.19. csütörtök 15:00, 2017.01.19. csütörtök 15:30)
null

Különkiadás

2017-01-14 Öné a szó

Drámában, vígjátékban, mesejátékban egyaránt láthatta már a közönség. Jellegzetes hangja miatt bárhol felismerik. Kollégái szerint ő az, akire maximálisan lehet számítani, nincs olyan, aki ne szeretné.
Az Öné a szó vendége Timkó Eszter színművésznő volt.

null

Különkiadás

2017-01-07 Öné a szó

Fiatalkorában egy funky zenekarban zenélt, egy időben úgy gondolta, hogy jogász lesz, majd mégis a zene világa felé vitte a sors. Operaénekes lett, de ma mégsem ezt a foglalkozást űzi. Egy ideig a közéletben találta meg magát, vezetett televíziós műsort, de igazgatott tv-csatornát is. Az Echo Tv vendége volt Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója.

null

Különkiadás

2016-12-24 Öné a szó

Egy igen különleges személy. Akad, aki azt mondja soha nem múló hálával és szeretettel emlékezik meg róla, mások pedig úgy jellemzik: apjuk helyett apjuk volt, általa tértek meg. Ezúttal Bárány Béla, a Zuglói Páduai Szent Antal Plébánia plébánosa volt az Echo Tv vendége.

null

Különkiadás

2016-12-03 Öné a szó

Selmeczi György Kolozsváron született. Magyarországon kívül Európa számos országában hangversenyezik karmesterként, zongoraművészként és zeneszerzőként. Hangfelvételek sora fűződik a nevéhez (saját művein kívül Liszttől Sztravinszkijig).

null

Különkiadás

2016-11-19 Öné a szó

Grafomán, kínosan ügyel a részletekre és a háttérre, rendőrből lett író, legfőbb célja pedig a szórakoztatás. Rajongói szerint a krimi koronázatlan királya, olvasói szerint minden könyve hozzánk tesz valamit. Réti László író volt az Echo Tv vendége.

null

Napi Aktuális

2016-08-15 Napi aktuális 1. rész

Törökország ismét megfenyegette az Európai Uniót. Mi lesz, ha Ankara a kontinensre szabadítja a menekülteket? Ausztria már a szükségállapot bevezetését tervezi, hazai szakemberek pedig újabb migránshullámtól tartanak.

null

Napi Aktuális

2016-08-15 Napi aktuális 2. rész

Augusztus 13-ával elkezdődött a hivatalos népszavazási kampányidőszak. Elmondjuk mi várható mostantól, hogy milyen változások lesznek, de kiderül az is, hogy az egyes pártok hogyan viszonyulnak a referendumhoz.

null

Napi Aktuális

2016-08-08 Napi aktuális 1. rész

Minden idők legproblémásabb olimpiája, tapasztalatlan brazil rendőrök, áldatlan állapotok. Csak néhány az ötkarikás játékokról szóló szalagcímek közül. Utánajárunk vajon mennyire készült fel Brazília és Rio de Janeiro az olimpiára, de választ keresünk arra is, hogy a játékok alatt kell-e terrortámadástól tartani.

null

Napi Aktuális

2016-08-08 Napi aktuális 2. rész

A német sajtó eltitkolta a migránsok által elkövetett bűncselekményeket - legalábbis így vélekednek egyes szakértők. Kiderítjük, mi áll a háttérben, de beszélünk arról is, hogy min múlik manapság a határok védelme.

null

Napi Aktuális

2016-08-01 Napi aktuális 1. rész

Alig száz nap és újra elnököt választ Amerika. A kampány egyre durvább, erre utalnak az elnökjelöltek egymásnak intézett üzenetei. Nőnek az adók, terjed a terrorizmus, a washingtoni elit irányít mindent - ilyen lenne Hillary Clinton Amerikája, ez derül ki Donald Trump kampányvideójából, amely szerint Trump újra naggyá tenné Amerikát. Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje szerint az orosz titkosszolgálat támadta meg a demokraták számítógépes rendszerét. Clinton azzal vádolta meg Donald Trumpot, a republikánus elnökjelöltet, hogy támogatja Vlagyimir Putyin orosz államfőt.

<< / 20 >>