Csúri Ákos

null

Szoritó

2017-04-27 Szorító

Az ellenzéki sajtó szerint Brüsszelben a napokban döntenek Magyarország sorsáról, de közben hazánkban is zajlik az élet. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kiadott egy közleményt, miszerint Lázár János nem mond igazat a tram-train ügyéről. De, mi is az igazság a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő tram-train járművek beszerzése ügyében? Erre a miniszterelnökséget vezető miniszter helyettese Csepreghy Nándor világított rá az Echo Tv-ben.

null

Szoritó

2017-04-20 Szorító

Vita a civil szervezetek külföldi támogatásának feltüntetéséről szóló jogszabálytervezetről; LMP-kongresszus a választási felkészülés jegyében; A paksi bővítés kérdése. Az Echo Tv vendége volt Szél Bernadett, az LMP frakcióvezetője. S, akik a politikust kérdezték: Fazekas Ágnes újságíró, Kovács András az Origo.hu munkatársa, valamint Csúri Ákos.

null

Szoritó

2017-04-13 Szorító

Időközi önkormányzati választás lesz a főváros VIII. kerületben, azon belül is a Magdolna negyedben. A megmérettetésen a Dopeman néven elhíresült Pityinger László is indul. Erről is kifejtette véleményét Kocsis Máté az Echo Tv-ben. Mi a helyzet a baloldallal a főváros VIII. kerületében? Józsefváros polgármesterét ezúttal Fazekas Ágnes újságíró, Kovács András az origo.hu munkatársa és Csúri Ákos kérdezte.  

null

Szoritó

2017-04-06 Szorító

A magyar kormánynak Soros Györggyel van baja, de ennek nincs köze a CEU-hoz, az ott tanulókhoz és tanítókhoz. Az Oktatási Hivatal vizsgálata 28 felsőoktatási intézmény érintett és ebből 27-nél találtak hibát, de csak a CEU-val kapcsolatban került címlapra a történet. Mi áll ennek a hátterében? Ezen kívül Kovács Zoltán kormányszóvivőt az Echo Tv-ben arról is kérdezték: lesz-e civiltörvény?

null

Szoritó

2017-03-30 Szorító

Új kifejezéssel ismerkedtünk meg a kormány kommunikációjában, ami nem más, mint a migránsbiznisz. A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs most azt is elárulta, hogy ennek mi az oka. Egyebek között felhívta rá a figyelmet, hogy főleg külföldről pénzelt szervezetek komoly összegeket kereshetnek azzal, hogy hazánkat külföldön befeketítik, és különböző fórumokon indítanak támadást. Például legutóbb a Helsinki Bizottságnak ítéltek meg Strasbourgban 2,7 millió forintot bangladesi migránsok képviseletéért. A Fidesz szerint hasonló ügyek várhatóak a jövőben is.

null

Szoritó

2017-03-23 Szoritó

Lesz-e lex Heineken? Álvita az ügynöklisták körül? Vendég: Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke. Kérdező: Baka Zoltán újságíró, mfor.hu és Kovács András, az origo.hu munkatársa.

null

Böngésző

2017-03-21 Böngésző

Március 15-én és füttyögéseken túl, Botka-féle országjáráson innen, az ünnepi beszédek és szituációk értelmezésének forgatagában próbálunk egy picit rendet vágni. De nem úgy, mint a Botka László tenyeréből majszoló szegedi média, amit szintén bemutatunk vendégeimmel, Kecskés Istvánnal, a SportFaktor.hu főszerkesztőjével és Kovács Andrással, az origo.hu munkatársával.

null

Szoritó

2017-03-16 Szorító

 „Szomorú, hogy egy álom, sok ember álma most ténylegesen szertefoszlott. Nem azért, mert Magyarország nem teljesített jól, nem azért, mert a magyar emberek és a magyar sportolók nem méltóak a hazai rendezésű olimpiára, hanem mert egy nemzeti ügy felett győzedelmeskedett egyesek öncélú politikai érdeke.” Vendég: Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kecskés István, a sportfaktor.hu főszerkesztője.

null

Böngésző

2017-03-14 Böngésző

Úgy néz ki, hogy most éppen egy kábítószerfüggő rocksztár és egy gengszterrepper az Orbán-váltás két letéteményese. Kiss Tibor Quimbyből csúnyán belefújt a nullás lisztbe, Dopeman meg szocialista támogatású képviselőjelölt… Egy Origo-cikk a Momentum elevenébe találhatott, akkora és indokolatlan felzúdulás lett belőle. Simicska Ádám is kilépett a fényre. Vendég: Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Pintér M. Lajos, a szegedma.hu főszerkesztője.

null

Riportjaink

2017-03-09 Szorító

Az Országgyűlés munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket; A héten kiderült: a kormány támogatni fogja a plusz egy év, azaz a kilenc évfolyamos általános iskola bevezetését; A hálapénz kérdése az egészségügy kapcsán; Mi a helyzet az orvoselvándorlással? Mi a helyzet a keresztényüldözéssel, A gender képzés témaköre. Az Echo Tv vendége volt. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. Kérdezők: Fazekas Ágnes, a Népszava főmunkatársa, Kovács András, az origo.hu munkatársa, valamint Csúri Ákos.

<< / 7 >>