Csúri Ákos

Műsorok:
Szoritó (2017.03.30. csütörtök 21:30, 2017.03.31. péntek 05:35, 2017.04.01. szombat 07:30, 2017.04.02. vasárnap 23:00, 2017.04.03. hétfő 09:30, 2017.04.04. kedd 10:00)
null

Szoritó

2017-03-23 Szoritó

Lesz-e lex Heineken? Álvita az ügynöklisták körül? Vendég: Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke. Kérdező: Baka Zoltán újságíró, mfor.hu és Kovács András, az origo.hu munkatársa.

null

Böngésző

2017-03-21 Böngésző

Március 15-én és füttyögéseken túl, Botka-féle országjáráson innen, az ünnepi beszédek és szituációk értelmezésének forgatagában próbálunk egy picit rendet vágni. De nem úgy, mint a Botka László tenyeréből majszoló szegedi média, amit szintén bemutatunk vendégeimmel, Kecskés Istvánnal, a SportFaktor.hu főszerkesztőjével és Kovács Andrással, az origo.hu munkatársával.

null

Szoritó

2017-03-16 Szorító

 „Szomorú, hogy egy álom, sok ember álma most ténylegesen szertefoszlott. Nem azért, mert Magyarország nem teljesített jól, nem azért, mert a magyar emberek és a magyar sportolók nem méltóak a hazai rendezésű olimpiára, hanem mert egy nemzeti ügy felett győzedelmeskedett egyesek öncélú politikai érdeke.” Vendég: Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kecskés István, a sportfaktor.hu főszerkesztője.

null

Böngésző

2017-03-14 Böngésző

Úgy néz ki, hogy most éppen egy kábítószerfüggő rocksztár és egy gengszterrepper az Orbán-váltás két letéteményese. Kiss Tibor Quimbyből csúnyán belefújt a nullás lisztbe, Dopeman meg szocialista támogatású képviselőjelölt… Egy Origo-cikk a Momentum elevenébe találhatott, akkora és indokolatlan felzúdulás lett belőle. Simicska Ádám is kilépett a fényre. Vendég: Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Pintér M. Lajos, a szegedma.hu főszerkesztője.

null

Riportjaink

2017-03-09 Szorító

Az Országgyűlés munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket; A héten kiderült: a kormány támogatni fogja a plusz egy év, azaz a kilenc évfolyamos általános iskola bevezetését; A hálapénz kérdése az egészségügy kapcsán; Mi a helyzet az orvoselvándorlással? Mi a helyzet a keresztényüldözéssel, A gender képzés témaköre. Az Echo Tv vendége volt. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. Kérdezők: Fazekas Ágnes, a Népszava főmunkatársa, Kovács András, az origo.hu munkatársa, valamint Csúri Ákos.

null

Böngésző

2017-03-07 Böngésző

Az LMP újabb népszavazási kérdéseket nyújt be a paksi bővítésről, miközben az Európai Bizottság jóváhagyta Paks II. finanszírozását. A választók eldöntik, hogy kinek van helye a demokratikus magyar közéletben - reagált Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Botka László azon kijelentésére, hogy akik már eljátszották a szavazók bizalmát, vonuljanak hátra. Vendég: Baka Zoltán szerkesztő, mfor.hu és Horváth K. József blogger-szerkesztő, blogstar.hu

null

Szoritó

2017-03-02 Szorító

Kettétört olimpiai álom. Csepel felzárkózása is szertefoszlott. Vendég: Borbély Lénárd Csepel polgármestere. Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kovács András, az origo.hu munkatársa.

null

Böngésző

2017-02-28 Böngésző

Már csak álmodhatunk az olimpiáról. A Momentum Mozgalom valójában saját politikai pecsenyéjét sütögeti, és ezért hajlandó volt feláldozni a budapesti olimpia ügyét is. "Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden” – írta egy értekezésében Mécs János, a mozgalom egyik elnökségi tagja. Vendég: Pintér M. Lajos főszerkesztő, Szegedma.hu és Kecskés István főszerkesztő, SportFaktor.hu.

null

Szoritó

2017-02-23 Szorító

Kettétört olimpiai álom. Vendég: Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Kérdezők: Fazekas Ágnes, a Népszava főmunkatársa és Kovács András, az origo.hu munkatársa.

null

Böngésző

2017-02-21 Böngésző

Két téma uralta a múlt hetet: a népszavazásért összegyűjtött több mint 266 ezer aláírás, valamint a Botka László „Gyurcsányt menesztő” beszéde mellett szinte eltörpült az idegenrendészeti őrizet kérdése, de egyéb más hír is. Az Echo Tv-ben ezúttal Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Kovács András az Origo.hu újságírója böngészett a portálok, blogok világában.

<< / 6 >>