Szabó Anett

Műsorok:
Asztaltársaság (2017.09.27. szerda 15:05, 2017.09.29. péntek 10:05, 2017.10.01. vasárnap 21:05)
Kettesben Szabó Anettel (2017.09.27. szerda 22:30, 2017.09.30. szombat 19:05, 2017.10.01. vasárnap 02:10, 2017.10.01. vasárnap 13:05)
null

Asztaltársaság

2017-09-24 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságának vendégei: Igó Éva, színművész, érdemes és kiváló művész. Máig szerelmes a hivatásába és harminc éve hűséges tagja a Vígszínháznak. Hegedűs Endre, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, aki koncertjein felvezetőkkel, anekdotákkal igyekszik a komolyzenét közelebb vinni a hallgatóságához. Dr. Magyar Gábor, háziorvos, gazdálkodó, a Dobogókő együttes vezetője, aki egyre jobban aggódik a falvak és a magyar föld jövőjéért.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-09-23 Kettesben Szabó Anettel

Tizenöt éven át vezette a magyar férfi vízilabda-válogatottat. Csapata három olimpiát, egy világ -és két európa-bajnokságot nyert. 2012 óta a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és 2017 júliustól a FINA Edzőbizottságának alelnöke. Szabó Anett vendége, Kemény Dénes, aki az édesapjával “Fecsó bával” töltött gyerekkoráról és állatorvosi munkájáról is mesél.

null

Asztaltársaság

2017-09-17 Asztaltársaság

Ambrus Noémi rajztanár, textilművész, régi nemesi kelmékből "a nagymama faládájában talált rongyokból" varrja gyönyörű, bársonyos faliképeit szabadidejében. Felvette egy felvidéki kisváros Szered nevét, ezért régóta szeredi Ambrus Noémiként ismerik követői.Balatoni József, történelemtanár, a Jocó bácsi világa létrehozója. Óra közben a gyerekektől tanul a legtöbbet, az Ő visszajelzéseikből tudja min kell változtatni és mi az, ami ott és akkor éppen beválik. Szőnyi Ferenc, ultratriatlon világbajnok. Az egyetlen, aki befejezte a világ legnehezebb futóversenyét. Vallja, a precíz felkészülés és koncentráció meghozza a gyümölcsét.Jelmondata: megtehetem, meg tudom tenni, és meg is teszem.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-09-16 Kettesben Szabó Anettel

Az elmúlt néhány évben tudatosította, mennyire kell értékelni a mostokat, ezt tükrözi tavaly megjelent Most című albuma, ami aranylemez lett. Sokoldalú előadóművészi pályája elismeréseként vehette át idén a Magyar Érdemrend lovagkeresztje állami kitüntetést. Keresztes Ildikó, színész, énekes, előadóművész.

null

Asztaltársaság

2017-09-10 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságának vendégei ezúttal is az élet különböző területeiről érkeztek, de most is kiderült, hogy bőven akad közös témájuk és az is, hogy mindegyikük életében nagy szerepet játszik a kitartás, a szorgalom és az önbizalom. Vendégek: Gere Andrea villányi borász, Besenyei Péter műrepülő pilóta, Sós Csaba a Magyar Úszó Szövetség szövetségi kapitánya.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-09-09 Kettesben Szabó Anettel

Maradandót alkotott színpadon és filmen, lemezen, könyvben, televíziós és rádiós zenei vezetőként. 1976-ban megalapította a Magyar Örökség-díjas Kormorán együttest, amely változó felállásban azóta is sokat koncertezik. Koltay Gergely a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett zenész, zeneszerző, dalszövegíró.

null

Asztaltársaság

2017-09-03 Asztaltársaság

Szabó Anett vendégei: Czigány Ildikó, az első Magyar női légiforgalmi pilóta, KoA Társállatotthon vezető, Straub Dezső színművész, a Vidám Színpad művészeti vezetője és Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-09-02 Kettesben Szabó Anettel

Alkotás közben évtizedek óta jazzt hallgat. Százával készített művészbarátairól portrékat. Másik szenvedélye a fotózás, fotóit festményeihez is felhasználja, ezt nevezi gyémántográfiának. Felesége egykori tanítványa Ardey Edina, akivel a műtermükben egymás mellett festenek, és közös kiállításokat rendeznek. Szabó Anett vendége Gyémánt László Kossuth-díjas festőművész.

null

Asztaltársaság

2017-07-16 Asztaltársaság

Az Asztaltársaság vendégei: Almási Kitti klinikai szakpszichológus, úgy véli, hogy akik igazán boldog házasok, azok nem kérkednek vele. Réz András filmesztéta annak idején úgy gondolta, ha ki tudjuk röhögni a világ lököttségeit, már megkönnyebbülünk, most azt mondja, próbáljuk megmagyarázni és megérteni. Zöld Csaba Sztankay-díjas színművész sosem szégyellte magát a hibái miatt, inkább arra törekedett, hogy úgy csapódjanak le az életében, hogy tanuljon belőlük.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-07-15 Kettesben Szabó Anettel

Ne ítélj, hogy ne ítéltess! A Pacsirtatelepen ezt már kissrác korában megtanulta és onnan elindulva lett a külvárosi betyárok szószólója. A Rackajam, mostani nevén az Első Pesti Rackák frontembereként ma már a világ egyik legjobb szájharmonikása. Zenekarával mindent megcsinál, ami kompromisszumok nélkül érdekli. Zenéjében összeolvad a rock and roll és az irodalom szeretete. Így fér meg együtt Petőfi szava és Hendrix zenéje. Ferenczi György, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, szájharmonika-művész.

<< / 4 >>