Szabó Anett

Műsorok:
Asztaltársaság (2017.11.19. vasárnap 21:05, 2017.11.20. hétfő 22:30, 2017.11.22. szerda 15:05)
Kettesben Szabó Anettel (2017.11.18. szombat 19:05, 2017.11.19. vasárnap 02:10, 2017.11.19. vasárnap 13:05, 2017.11.21. kedd 10:05, 2017.11.22. szerda 22:30)
null

Asztaltársaság

2017-11-12 Asztaltársaság

A mai ifjúság ugyanolyan, mint a régi fiatalok voltak, vagyis sok mindenről teljesen más a véleményük, mint a felnőtteknek.  Jobb, kényelmesebb, izgalmasabb életre vágynak és mindent jóval gyorsabban akarnak elérni. Ehhez azonban önbizalomra, pozitív hozzáállásra, motivációra és kitartásra is nagy szükség van. Mi, felnőttek vajon mit tehetünk mindezért, és milyen példákkal, jövőképpel tudunk szolgálni? Ezekről a kérdésekről is szó esett Szabó Anett asztalánál Kőbán Rita, olimpiai bajnok kajakozó, edző, Bauer Béla ifjúságszociológus, Bolyki László zenész, író, lelkigondozó társaságában.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-11-11 Kettesben Szabó Anettel

Az első nő Európában, aki három órán belül futotta le a maratoni távot akkoriban, amikor a nők még tízezer méteren se indulhattak. Vendég: Monspart Sarolta tájfutó világbajnok, tizennégyszeres magyar bajnok, sífutásban hatszoros magyar bajnok.

null

Asztaltársaság

2017-11-05 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságában ezúttal arról szól az eszmecsere, hogy napjainkban ki számít kulturált, művelt embernek. Mit tehetnek a szülők, az oktatás, a művészek és az egész társadalom azért, hogy a fiatalok a klasszikus, hagyományos értékekre is nyitottak legyenek. Abban mindhárom vendég egyetért, hogy kultúrembernek nem születünk, hanem ez döntés és nevelés kérdése.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-11-04 Kettesben Szabó Anettel

Régóta vallja, hogy a rockzenén keresztül találta meg önmagát. A Neoton billentyűseként kezdte majd az elhallgattatott Taurusban folytatta. 1978-ban megalapította a legendás Korál zenekart, pár év múlva pedig szólókarrierbe kezdett és máig nem tudja előre, hogy melyik dalából lesz nagy sláger. A Sitkei kápolna megmentéséért Ő indította útjára 30 évvel ezelőtt a Sitkei Rockfesztivált. Szabó Anett vendége Balázs Fecó Liszt Ferenc-, és Kossuth-díjas zenész, énekes, zeneszerző.

null

Asztaltársaság

2017-10-29 Asztaltársaság

Az értelmes, meggyőző, célratörő beszéd már az ókorban is nagy erőt jelentett, gondoljunk csak a híres szónokokra. Jól tudjuk, hogy ma sincs ez másképp, sőt, az élet bizonyos területein a jó kommunikáció a siker elengedhetetlen eszköze. Elsajátítására éppúgy szüksége van egy sportág vezetőjének, mint egy kávéház tulajdonosának. Akik ebben segítséget tudnak nyújtani azok a coachok. Szabó Anett Asztaltársaságában erről is sok szó esik. Vendégei: Ábri Judit coach, vezetőfejlesztő, Erdei Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke és Bosznai Tibor a Hadik Kávéház művészeti vezetője.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-10-28 Kettesben Szabó Anettel

A Liza a rókatündérrel szinte berobbant a magyar moziba majd több rangos nemzetközi díjat is begyűjtött. A különleges lány karakterét és olykor földönkívüli történetét a film rendezőjével közösen építették fel. Sok egyéb közönségsikert és jó kritikákat hozó alakítást nyújtott színpadon, filmekben és Tv sorozatokban egyaránt. Hatodszorra sem vették fel a színművészetire, amit már nem bán, sőt, úgy érzi idősebb pályatársaitól és a rendezőktől szinte minden megtanult. Szabó Anett vendége Balsai Móni Jászai Mari-díjas színész.

null

Asztaltársaság

2017-10-22 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságának vendégei Szávai Viktória, Jászai Mari-díjas színművész, aki egy igazi ős-bika, kitartó, megfontolt, keresi a harmóniát, akinek lételeme, hogy érezze a lába alatt a talajt. Finta József, Kossuth-díjas építész, a Nemzet Művésze. Ars poeticája szerint az építész feladatának lényege, hogy hasznosat alkosson, és ebben mindenekelőtt a funkcionalizmusba vetett hite segítheti. Neszmélyi Emil ügyvéd, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett hegymászó. Hisz benne, hogy minden csúcs, amit magyarok másznak meg, hazánk megítélését javítja.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-10-21 Kettesben Szabó Anettel

Hosszú út vezette az első táncháztól az Arany balladák koreográfiájáig. Nívódíjjal végzett a Balettintézet első néptánc tagozatán majd az Állami Népi Együttes szólótáncosaként alapozta meg a hírnevét világszerte. Történelmi témájú monumentális táncprodukcióival: István a király, Körhinta, Dózsa, Drakula, Tenkes kapitánya,..... a legnagyobb hazai és határon túli színpadokon is letette a névjegyét. Zsuráfszky Zoltán a Magyar Nemzeti Táncegyüttes igazgatója, művészeti vezetője.

null

Asztaltársaság

2017-10-15 Asztaltársaság

Az Asztaltársaság vendégei: Herczku Ágnes Aranylemezes, többszörös Fonogram- és eMeRTon-díjas nép- és világzenei énekes. Hanga Zoltán 11 éves kora óta rajong a Fővárosi Állat- és Növénykertért. Régóta az intézmény szóvivője, és szinte bármikor az újságírók rendelkezésre áll. Litkey Farkas az egyik legeredményesebb magyar vitorlázó. Idén 13. alkalommal nyerte meg a Kékszalag versenyt Balatonfüreden. Nem csak a hajón, hanem az élet valamennyi területén fontosnak tartja a viselkedési szabályok ismeretét és betartását.

null

Kettesben Szabó Anettel

2017-10-14 Kettesben Szabó Anettel

Szerelem és kínai filozófia, égbemászás és földönjárás, misztérium és vagányság, ez mind jellemző a hazai világzene egyik legszínesebb, legeredetibb képviselőjére. Hegedűfutamaival és sodró-nyers énekhangjával nagy koncerttermek közönségét is el tudja varázsolni. Szabó Anett vendége Szirtes Edina “Mókus” zeneszerző, hegedűművész, énekes, tanár.

<< / 6 >>