Hídemberek

2015-05-23 Hídemberek

2015.05.23. 22:30

„Az ember élete során folyamatosan válaszutak elé kerül. Balra, vagy jobbra menjek? Melyik utat válasszam? Néha azt hiszed, jobb, ha a könnyebb utat választod. Néha pedig rájössz, hogy a könnyebb tulajdonképpen sokkal nehezebb. És ezzel sajnos én is így voltam. Orsolics Zoltán vagyok. De neked, ahogy mindenki másnak is, csak Zénó. Évekig éltem a drogok kábulatban. Sokszor döntöttem rosszul, és ez majdnem az életembe került. De mára már megtanultam, mi a valódi érték az életben.”

Műsor:
Hídemberek
Kategóriák:
Belföld

Hídemberek további adásai:

null

Hídemberek

2016-12-31 Hídemberek portré

Ilyés Gyula egy igazi harcos. Arra buzdít, hogy merjünk nagyokat álmodni, és küzdjünk a céljainkért. Álmaink megvalósításáért nem elég várakozni, hanem tenni is kell érte. Ilyés Gyula judóedzőnek nem hétköznapi a története. Hihetetlen küzdésen ment keresztül, ő nagyon is jó tudja, mi a harc. Egy baleset miatt ugyanis háromszor kellett megtanulnia újra járni.

null

Hídemberek

2016-12-24 Hídemberek

Már több mint tíz éve menti az állatokat. Ha riasztják akár hajnalban is útnak indul, hogy segítsen a bajba jutott állaton. Mentett műár kutyát, macskát, kígyót és vaddisznót is. Nem mindennapi kalandokat élt át. Most ismerjék meg Pataki Gábort, az Állatmentő Liga vezetőjét.

null

Hídemberek

2016-12-17 Hídemberek

Évek óta vezeti az országos karácsonyi adománygyűjtő programot. Malaviban AIDS-es árváknak segített és létrehozott egy örökbefogadási programot is, de ez még mindig csak töredéke mindannak, amit ezidáig véghez vitt. A Hídemberek adásából megismerhetik Révész Szilviát.

null

Hídemberek

2016-12-10 Hídemberek portré

Az egyikük egy évig misszionáriusként élt Mongóliában, valamint járt argentin börtönökbe is segíteni. A másikuk Malawiban AIDS-ben szenvedő árvákról gondoskodott, és egy örökbefogadási programot is létrehozott. Egy nem mindennapi házaspár ismerhető meg a Hídemberek portré adásából. Révész Lajos baptista lelkész és felesége, Szilvia a másokon való segítést tűzték ki életcéljukul.

null

Hídemberek

2016-12-03 Hídemberek portré

Prof. Dr. Ősapay György, magyar kémikus, gyógyszerkutató, a Magyar Tudományos Akadémia doktora. Jelenlegi kiemelt kutatási területe a népszaporulat kérdése, a meddőségi problémák elemzése, korrigálási lehetőségeinek kutatása, terjesztése.

null

Hídemberek

2016-11-26 Hídemberek

Mozdulj Anyu! Segít, motivál, tanácsot ad nőkre és anyákra szabva. A Hídemberek portré című műsor Sebők Sarolta életmód tanácsadót mutatja be.

null

Hídemberek

2016-11-19 Hídemberek

Az állatkert létrehozásának ötlete valamikor 1990 után fogalmazódott meg Tóth Tibor magánvállalkozó fejében. A művészeti végzettségű fiatalember akkor még nem gondolta, hogy a rengeteg ellenkezés, ellenzés és rögös kezdet olyan elismert és látogatott szabadidőparkot eredményez majd, mint ami a jelen helyzet 2008-ban.

null

Hídemberek

2016-11-12 Hídemberek

Dél- Indiában született, ahol a hindu és az iszlám van többségben, ő mégis a keresztény papi hivatást választotta. Később az élet hazánkba sodorta, ahol ő lett a pápai missziós művek magyarországi igazgatója. Most ismerjék meg Benvin Sebastian atyát.

null

Hídemberek

2016-11-05 Hídemberek portré

Nem akármilyen roma orvos, Dr. Szirtesi Zoltán. Amellett, hogy a betegeit gyógyítja a cigánytelepen megrázó körülmények között élőket is segíti. Dr. Szirtesi Zoltán már gyermekkorában elhatározta, hogy orvos szeretne lenni, ugyanis a sokat betegeskedő nagymamáját szerette volna meggyógyítani. Cigány származása miatt sosem került hátrányba, és ideggyógyász lett, majd később a kiskundorozsmai rendelőbe került. Itt csaknem 40 éve látja el a betegeket.

null

Hídemberek

2016-10-29 Hídemberek

Megadja az embereknek a vágyott külsőt Pataki Gergely plasztikai sebész. Itthon a doktor szépészeti beavatkozásokat végez, Bangladesben pedig a rászorulókat operálja. A szépészeti és helyreállító beavatkozásoknak egyaránt megvan a maguk kihívása – munkája ebben a kettősségben teljesedik ki.

<< / 7 >>