Különkiadás

2015-05-25 Élet, minőség

2015.05.25. 19:25

Ahol szinte mindent kicseréltek. A Pécsi Testvérvárosok Terei Általános Iskola. Az intézmény pályázaton közel 600 millió forintot nyert el az épület felújítására. A pályázat keretein belül elvégezték az épület szerkezeti megerősítését és utólagos külső hőszigetelését.

Műsor:
Különkiadás
Kategóriák:
Belföld

Különkiadás további adásai:

null

Különkiadás

2017-10-20 Építők

Építők – kézilabda-magazin, amelyben összefoglaljuk a Telekom Veszprém háza táján történő eseményeket. Ezúttal Kielcéből jelentkeztünk, hiszen a veszprémi kézilabdázók a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában Lengyelországban léptek pályára; Nagy László vezetésével a csapat egy újabb jótékonysági akciót indított el. Az elhíresült Barcelona–Paris Saint-Germain-meccs visszavágójának dedikált katalán mezére lehet licitálni; Közelebbről is megismerkedünk Schuch Timuzsin kézilabdázóval.

null

Különkiadás

Kormányinfó 101.

Biztosítottak a Soros-terv anyagi feltételei, miután Soros György mintegy 18 milliárd dollárt bocsátott alapítványai rendelkezésére - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Lázár János hangsúlyozta, ezek az alapítványok azon dolgoznak, hogy megnyissák Európa határait és megszervezzék a bevándorlást.

null

Különkiadás

2017-10-13 Építők

Építők - kézilabda-magazin, amelyben összefoglaljuk a Telekom Veszprém háza táján történő eseményeket. Visszatekintés a legutóbbi Bajnokok Ligája-találkozóra, amikor is a veszprémiek a Kielt látták vendégül. Stábunk a Veszprém csapatának új edzőjét Ljubomir Vranjest is kérdezte az edzői hitvallásáról, az első tapasztalatairól és a magánéletéről is.

null

Különkiadás

Orbán Viktor napirend előtti felszólalása

Orbán Viktor miniszterelnök is felszólalt az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó ülésnapján napirend előtt. A kormányfő kijelentette: Sikerült a munkaalapú gazdaság felépítése, a gazdaság működik, Magyarország olyan ország, amely képes minden polgárának munkát adni, aki dolgozni akar. A miniszterelnök közlése szerint a családpolitika továbbra is a kormányzati munka középpontjában marad. Orbán Viktor a népvándorlásról szólva, úgy fogalmazott: amit eddig láttunk csak a bemelegítés volt.

null

Különkiadás

2017-09-17 Rally napló

A Baranya Kupa és a Mecsek Rallye között értékelte az eddigi szezont és az elért eredményeket a Rally Naplónak ifj. Ranga László és Ranga Péter a Topp-Cars Rally Team versenyzői, Maricsek Miklós a Maricsek Racing Team csapatfőnöke, és Vincze Ferenc és Spitzmüller Csaba rally pilóta.

null

Különkiadás

2017-08-31 Kormányinfó 96.

Orbán Viktor miniszterelnök levélben kéri Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét arra, hogy a brüsszeli testület 50 százalékban járuljon hozzá a magyar határvédelmi költségekhez, amelyek eddig 800 millió eurót, azaz mintegy 270 milliárd forintot tettek ki. Egyebek között erről is beszélt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 96. Kormányinfón.

null

Különkiadás

2017-08-20 Rally Napló

Historic OB mezőnyéről szólt az Int. M6 LOG Baranya Kupa, de hozzájuk csatlakoztak a Mitropa Kupa és az M csoport versenyzői is. A Rallye2 és a Historic számára ez másfélszeres szorzójú verseny volt, ami különösen sokat nyom a latba az éves értékelésben.

null

Különkiadás

2017-07-23 Rally napló

A Veszprém Rallye része az Országos Rallye Bajnokságnak, mára Veszprém sportéletének elválaszthatatlan része lett. Az országos bajnokság veszprémi futama évek óta népszerű, több tízezer rally rajongó zarándokol el a városban és környékén megrendezett futamokra.

null

Különkiadás

Orbán: Az EU-nak vissza kell nyernie szuverenitását

A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén Tusnádfürdőn. A kormányfő megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni.

null

Különkiadás

Tőkés: Véget kell vetni a hungarofóbiának

Tőkés László szerint egyszer és mindenkorra véget kell vetni annak a hungarofóbiának, amely csak az antiszemitizmushoz és cigányellenességhez hasonlítható. Az európai parlamenti képviselő a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében tartott előadásában átfogó képet festett Európa, a magyarság és az erdélyi magyarság helyzetéről.

<< / 26 >>