Különkiadás

2015-05-25 Élet, minőség

2015.05.25. 19:25

Ahol szinte mindent kicseréltek. A Pécsi Testvérvárosok Terei Általános Iskola. Az intézmény pályázaton közel 600 millió forintot nyert el az épület felújítására. A pályázat keretein belül elvégezték az épület szerkezeti megerősítését és utólagos külső hőszigetelését.

Műsor:
Különkiadás
Kategóriák:
Belföld

Különkiadás további adásai:

null

Különkiadás

2017-07-23 Rally napló

A Veszprém Rallye része az Országos Rallye Bajnokságnak, mára Veszprém sportéletének elválaszthatatlan része lett. Az országos bajnokság veszprémi futama évek óta népszerű, több tízezer rally rajongó zarándokol el a városban és környékén megrendezett futamokra.

null

Különkiadás

Orbán: Az EU-nak vissza kell nyernie szuverenitását

A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén Tusnádfürdőn. A kormányfő megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni.

null

Különkiadás

Tőkés: Véget kell vetni a hungarofóbiának

Tőkés László szerint egyszer és mindenkorra véget kell vetni annak a hungarofóbiának, amely csak az antiszemitizmushoz és cigányellenességhez hasonlítható. Az európai parlamenti képviselő a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében tartott előadásában átfogó képet festett Európa, a magyarság és az erdélyi magyarság helyzetéről.

null

Különkiadás

2017-07-09 Rally napló

Hosszú évek kihagyása után 2014-ben visszaköltözött a rallye Székesfehérvárra, és azonnal az Év versenyének is választották. A meglehetősen szigorú terepek, a murva és a por, és az ezeknek megfelelő gumiválasztás embert próbáló feladatot jelent.

null

Különkiadás

Donald Trump beszéde Varsóban

Donald Trump beszéde a varsói Krasinski téren. Az amerikai elnök a lengyel elnökkel folytatandó tárgyalás után részt vett az úgynevezett a Három Tenger csúcstalálkozón.

null

Különkiadás

2017-06-25 Grund

Az utánpótlás magazin mai adásában foglalkozunk a Puskás-Suzuki-kupával, ellátogatunk egy 13 évesen már felnőtt Magyar Kupát nyerő golfozóhoz és megismerkedünk a vitorlázás alapjaival.

null

Különkiadás

Robbanás volt a brüsszeli főpályaudvarnál

Merényletkísérlet miatt kiürítették Brüsszel főterét és a város egyik főpályaudvarát, egy robbanómellényt viselő támadót ártalmatlanítottak. A hírek szerint a rendőrök meglőtték a támadót, aki súlyosan megsebesült, de nem halt meg. A hatóságok azt közölték, hogy "ellenőrzésük alatt tartják a helyzetet".

null

Különkiadás

2017-06-11 Rally napló

Május 19-21. között a szezon első murvás futamával, a Szombathely Rallyval folytatódtak az Országos Rally Bajnokság küzdelmei. A verseny pénteki napján, a hivatalos rajtot megelőzően az Európa Bajnokság mintájára került sor a kvalifikációra.

null

Különkiadás

2017-05-28 Grund

A Grund az Echo TV legújabb utánpótlás magazinjának e heti adásában a nézők megismerkedhetnek a jövő nagy öttusabajnokával, a balatonfüredi serdülő kézilabdacsapattal, és szó lesz a Budapesti Nagy Sportágválasztóról is.

null

Különkiadás

Napirend előtti felszólalások

Az MSZP "európai mentőcsomag" beterjesztését jelentette be, a Jobbik pedig béruniós kezdeményezéséről számolt be hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben.

<< / 25 >>