Különkiadás

Ökumenikus istentisztelet Magyarföldön

2015.08.23. 10:30

Az Őrség festői környezetében, Magyarföldön ötödik alkalommal rendezték meg a Fatemplom fesztivált 2015. július 17. és 19. között. A fesztivál ökumenikus istentisztelettel zárult, amelynek liturgiájában a Fatemplom fesztiválon fellépő számos művész is szolgált, így a Kaláka, Szirtes Edina Mókus és vonósnégyese, Gryllus Samu és Rátóti Zoltán, valamint a Magyar Honvédség Légierő Zenekar.

Műsor:
Különkiadás
Kategóriák:
Belföld

Különkiadás további adásai:

null

Különkiadás

Orbán Viktor napirend előtti felszólalása

Orbán Viktor miniszterelnök is felszólalt az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó ülésnapján napirend előtt. A kormányfő kijelentette: Sikerült a munkaalapú gazdaság felépítése, a gazdaság működik, Magyarország olyan ország, amely képes minden polgárának munkát adni, aki dolgozni akar. A miniszterelnök közlése szerint a családpolitika továbbra is a kormányzati munka középpontjában marad. Orbán Viktor a népvándorlásról szólva, úgy fogalmazott: amit eddig láttunk csak a bemelegítés volt.

null

Különkiadás

2017-09-17 Rally napló

A Baranya Kupa és a Mecsek Rallye között értékelte az eddigi szezont és az elért eredményeket a Rally Naplónak ifj. Ranga László és Ranga Péter a Topp-Cars Rally Team versenyzői, Maricsek Miklós a Maricsek Racing Team csapatfőnöke, és Vincze Ferenc és Spitzmüller Csaba rally pilóta.

null

Különkiadás

2017-08-31 Kormányinfó 96.

Orbán Viktor miniszterelnök levélben kéri Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét arra, hogy a brüsszeli testület 50 százalékban járuljon hozzá a magyar határvédelmi költségekhez, amelyek eddig 800 millió eurót, azaz mintegy 270 milliárd forintot tettek ki. Egyebek között erről is beszélt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 96. Kormányinfón.

null

Különkiadás

2017-08-20 Rally Napló

Historic OB mezőnyéről szólt az Int. M6 LOG Baranya Kupa, de hozzájuk csatlakoztak a Mitropa Kupa és az M csoport versenyzői is. A Rallye2 és a Historic számára ez másfélszeres szorzójú verseny volt, ami különösen sokat nyom a latba az éves értékelésben.

null

Különkiadás

2017-07-23 Rally napló

A Veszprém Rallye része az Országos Rallye Bajnokságnak, mára Veszprém sportéletének elválaszthatatlan része lett. Az országos bajnokság veszprémi futama évek óta népszerű, több tízezer rally rajongó zarándokol el a városban és környékén megrendezett futamokra.

null

Különkiadás

Orbán: Az EU-nak vissza kell nyernie szuverenitását

A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén Tusnádfürdőn. A kormányfő megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni.

null

Különkiadás

Tőkés: Véget kell vetni a hungarofóbiának

Tőkés László szerint egyszer és mindenkorra véget kell vetni annak a hungarofóbiának, amely csak az antiszemitizmushoz és cigányellenességhez hasonlítható. Az európai parlamenti képviselő a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében tartott előadásában átfogó képet festett Európa, a magyarság és az erdélyi magyarság helyzetéről.

null

Különkiadás

2017-07-09 Rally napló

Hosszú évek kihagyása után 2014-ben visszaköltözött a rallye Székesfehérvárra, és azonnal az Év versenyének is választották. A meglehetősen szigorú terepek, a murva és a por, és az ezeknek megfelelő gumiválasztás embert próbáló feladatot jelent.

null

Különkiadás

Donald Trump beszéde Varsóban

Donald Trump beszéde a varsói Krasinski téren. Az amerikai elnök a lengyel elnökkel folytatandó tárgyalás után részt vett az úgynevezett a Három Tenger csúcstalálkozón.

null

Különkiadás

2017-06-25 Grund

Az utánpótlás magazin mai adásában foglalkozunk a Puskás-Suzuki-kupával, ellátogatunk egy 13 évesen már felnőtt Magyar Kupát nyerő golfozóhoz és megismerkedünk a vitorlázás alapjaival.

<< / 26 >>