Különkiadás

Ökumenikus istentisztelet Magyarföldön

2015.08.23. 10:30

Az Őrség festői környezetében, Magyarföldön ötödik alkalommal rendezték meg a Fatemplom fesztivált 2015. július 17. és 19. között. A fesztivál ökumenikus istentisztelettel zárult, amelynek liturgiájában a Fatemplom fesztiválon fellépő számos művész is szolgált, így a Kaláka, Szirtes Edina Mókus és vonósnégyese, Gryllus Samu és Rátóti Zoltán, valamint a Magyar Honvédség Légierő Zenekar.

Műsor:
Különkiadás
Kategóriák:
Belföld

Különkiadás további adásai:

null

Különkiadás

2017-11-16 Kormányinfó 104.

Magyarország kitart azon álláspontja mellett, hogy az Európai Bizottságnak hozzá kellene járulnia a migránsválság kirobbanásakor felépített határkerítés költségeihez. A magyar kormány nem támogat semmiféle fellépést Lengyelországgal szemben - hangsúlyozta Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője.

null

Különkiadás

Orbán Viktor beszéde a Fidesz tisztújító kongresszusán

A Fidesz már ma is készen áll a választásokra - jelentette ki Orbán Viktor újraválasztott pártelnök a Fidesz tisztújító kongresszusán, a budapesti Hungexpón. A miniszterelnök úgy véli, a jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy megerősítse az eddig elért eredményeket. Beszédében Orbán Viktor úgy fogalmazott: ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik.

null

Különkiadás

2017-11-09 Kormányinfó 103

 Az utóbbi időben felgyorsultak az események Brüsszelben, Magyarországot megint az Európai Parlament (EP) szégyenpadjára próbálják ültetni - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

null

Különkiadás

2017-11-06 Napirend előtti felszólalások

A Nyugat alkonya – ezzel a címmel szólalt fel Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője az Országgyűlésben napirend előtt. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára arról beszélt, hogy „józan ésszel nehezen elfogadható”, miért akarják egyesek eltávolítani II. János Pál pápa szobráról a keresztet. A politikus szerint, akik a keresztet támadják, azok tulajdonképpen az európai identitás gyökereit támadják.

null

Különkiadás

2017-10-29 Rally napló

Több, mint 3 hónap szünetet követően, október 13 és 15 között a versenynaptár legpatinásabb futamával, az 51. Aquaprofit Mecsek Rallyeval folytatódtak az ORB küzdelmei.

null

Különkiadás

2017-10-24 Napirend előtti felszólalások

A kormányhoz intézett kérdésekkel és azonnali kérdésekkel ér véget az Országgyűlés aktuális ülése. Az LMP-s Demeter Márta a letelepedési kötvényekkel kapcsolatosan fogalmazott meg vádakat a kormánnyal szemben. Kontrát Károly államtitkár hazugságnak nevezte az ellenzéki képviselő állításait. Közölte: Magyarország biztonságát a tranzakció nem veszélyeztette. A szocialista Molnár Zsolt azt a kérdést vetette fel: kiktől is kell megvédeni a magyar embereket?

null

Különkiadás

Orbán Viktor ünnepi beszéde

Ha elvész a szabadság, ha elvész a nemzeti függetlenség, mi magunk is elveszünk - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Terror Háza Múzeum előtt rendezett október 23-i díszünnepségen.

null

Különkiadás

Megemlékezés a Terror Háza Múzeumnál

A budapesti Terror Háza Múzeumnál tartották az október 23-i központi ünnepséget. Az emberek megtöltötték az Andrássy utat az Oktogontól a Vörösmarty utcáig.

null

Különkiadás

Kormányinfó 101.

Biztosítottak a Soros-terv anyagi feltételei, miután Soros György mintegy 18 milliárd dollárt bocsátott alapítványai rendelkezésére - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Lázár János hangsúlyozta, ezek az alapítványok azon dolgoznak, hogy megnyissák Európa határait és megszervezzék a bevándorlást.

null

Különkiadás

Orbán Viktor napirend előtti felszólalása

Orbán Viktor miniszterelnök is felszólalt az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó ülésnapján napirend előtt. A kormányfő kijelentette: Sikerült a munkaalapú gazdaság felépítése, a gazdaság működik, Magyarország olyan ország, amely képes minden polgárának munkát adni, aki dolgozni akar. A miniszterelnök közlése szerint a családpolitika továbbra is a kormányzati munka középpontjában marad. Orbán Viktor a népvándorlásról szólva, úgy fogalmazott: amit eddig láttunk csak a bemelegítés volt.

<< / 27 >>