Visszhang

2015-11-05 Visszhang

2015.11.05. 21:30

Téma: Balkáni háborút vizionál a német kancellár. Angela Merkel német kancellár szerint katonai konfliktus alakulhat ki a Nyugat-Balkánon, ha Németország határa lezárásával próbálja megállítani a menekülthullámot.; Valóban veszélyben a kultúra, az ehhez kapcsolódó állami támogatások? Miért támadják többen a Magyar Művészeti Akadémiát? Vendég: Weiner Sennyey Tibor költő, író és Ungváry Zsolt író, újságíró. 

Műsor:
Visszhang
Műsorvezetők:
Néveri Ferenc Igor
Kategóriák:
Belföld

Visszhang további adásai:

null

Visszhang

2016-06-16 Visszhang

Megszűnő hivatalok, karcsúsítás. Milyen következményei lehetnek ennek, illetve mi lehet a haszna? Aztán Szijjártó Pétert idézve: az Európai Unió a vesztébe rohan. Brüsszel javaslatai nyomán újabb milliós bevándorlási hullám érkezhet, pedig csökkenteni kell a nyomást. Vendégeink: Őri Mariann a Magyar Hírlap külpolitikai rovatvezetője és Balogh Gábor az Alfahír munkatársa.

null

Visszhang

2016-06-09 Visszhang

Igazi témadömping: „Cicaharc” az MSZP és DK között. Miről szólt a dunaújvárosi voksolás?; Novák Előd félretolva, de mit akar Vona Gánor?; Közel-keleti partnerséget keres az EU a migráció visszaszorítására. Több Európára és együttműködésre van szükség. Vendég: Tóth Loretta (Magyar Hírlap) és Ungváry Zsolt író, újságíró

null

Visszhang

2016-06-02 Visszhang

LMP Schiffer nélkül, új alelnökök a Jobbikban, közelgő MSZP pártkongresszus. Azaz, mozgolódás, az ellenzéknél. Ki veszített, vagy veszíthet az ellenzéknél? Utána pedig, egy igazi slágertéma: problémák, és kezelésük az egészségügyben. Vendég: Jobbágyi Zsófia és Szilvay Gergely.

null

Visszhang

2016-05-26 Visszhang

Elfogadták a bevándorlással foglalkozó uniós zárónyilatkozatot. Mennyire tekinthető sikernek a Schengen 2.0 javaslatainak átemelése? Továbbá: Mennyire teljes az egyetértés az olimpiarendezés kérdésében? Valóban nemzeti ügy lehet a kérdés? Vendég: Nagy Ottó, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese és Balogh Gábor újságíró (alfahír.hu).

null

Visszhang

2016-05-19 Visszhang

A 3-as metró felújítása és a lehetséges busztender Hol marad a magyar busz? Egyáltalán van-e lehetősége a buszgyártásnak Magyarországon? Továbbá: a kormány vizsgálja felül a vegyes, állami fenntartású és önkormányzati működtetésű intézményi modellt, mert az megbukott! - így nyilatkozott Lázár János. Vendég: Putsay Gábor (Magyar Hírlap) és Ungáry Zsolt író, újságíró.

null

Visszhang

2016-05-12 Visszhang

Európa meghal, ha uniós kérdéseket népszavazással döntenek el – így nyilatkozott a luxemburgi külügyminiszter. Mennyiben változtathat az uniós elképzeléseken egy népszavazás? Továbbá: Taxisok kontra Uber. Lehet-e nyugvópont a kérdésben? Vendég: Tóth Loretta (Magyar Hírlap) és Szirmay Dávid (Blikk).

null

Visszhang

2016-05-05 Visszhang

Vendég: Csuhaj Ildikó (Népszabadság) és Balog Ákos Gergely (Mandiner.hu). Téma: Itt az újabb nagy terv Gyurcsány Ferenctől: összefogást tervez a Jobbikkal. De mit lép erre a másik fél?; A Kúria döntött: jöhet a népszavazás a kötelező bevándorlási kvóta ügyében.

null

Visszhang

2016-04-28 Visszhang

Vendég: Pető Péter (Népszabadság) és Balogh Gábor (Alfahir.hu). Vannak olyan ügyek, melyek radikális megoldásokat kívánnak, és vannak, melyek mérsékelteket. Valóban a mérsékelt irány lenne a Jobbik jövője? Létezik-e belháború a Jobbikban? Továbbá: Elkészült a 2017-es költségvetés. Vannak-e politikai üzenetei?

null

Visszhang

2016-04-14 Visszhang

Vendég: Ungváry Zsolt író, újságíró és  „Balogh Gábor, az alfahir.hu újságírója. Téma: Az Országgyűlés elsöprő többséggel vonta vissza a boltzárat előíró szabályozást. Érvek innen, érvek onnan. Az egész ügy elemzése annak fényében, hogy a vasárnapi nyitva tartásnál vannak sokkal fontosabb társadalmi és politikai kérdések Magyarországon.

null

Visszhang

2016-04-07 Visszhang

Vendég: Pető Péter (Népszabadság) és Szilvay Gergely (mandiner.hu). Téma: Tartozás rendezve. Visszafizettük a 2008-ban felvett 14,3 milliárd eurós hitelt. Jöhet-e a felminősítés? Továbbá: Offshore buli, nagy nevekkel. Már 2008-ban napirendre került az offshore-cégek ügyének rendezése, de máig nem történt semmi.

<< / 8 >>