Napi Aktuális

2015-12-09 Napi aktuális 1. rész

2015.12.09. 19:00

Stabil gazdálkodás, óvoda és bölcsődefejlesztés, munkahelyteremtés és köztéri felújítások. Csupán néhány eredmény az immár öt éve jobboldali vezetésű Csepelen. A kerület újabb lehetőségek előtt áll, eközben zajlik a korábbi vezetés elszámoltatása is.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Kacsoh Dániel
Kategóriák:
Belföld
Politika

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-05-29 Napi aktuális 2. rész

A 292 küldöttből 280-an szavaztak a kormányfőjelölti posztra egyedül aspiráló Botka Lászlóra az MSZP hétvégi kongresszusán, a szegedi polgármester így hivatalosan is Orbán Viktor egyik kihívója lett. Botka korábban egy interjúkérdésre válaszolva elmondta, hogy azon lesz, hogy minél gyorsabban le lehessen bontani az illegális bevándorlást feltartóztató határkerítést. Vendég: Fricz Tamás politológus.

null

Napi Aktuális

2017-05-29 Napi aktuális 3. rész

A magyar borászat mind a természeti adottságokat, mind a szaktudást, illetve a borok minőségét tekintve is kiemelkedő teljesítményre képes. Egerben Országos borverseny volt, előttünk a bormustra, és a VianAgora. Milyen tételeket vonultatnak fel a termelők? Milyen termés várható az idén? Vendég: Gál Péter eredetvédelemért felelős helyettes államtitkár.

null

Napi Aktuális

2017-05-29 Napi aktuális 4. rész

A migránsok jogainak elismerésével együtt az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport taorminai csúcstalálkozójának szombati zárónyilatkozata, amelyből kiderül, hogy a párizsi klímaegyezmény kérdésében megállapodás nélkül zárult a csúcs. Vendég: Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

null

Napi Aktuális

2017-05-29 Napi aktuális 1. rész

„Nincs jobb befektetés a családoknál”; Rekordot dönt a Nemzeti Konzultáció; Botka lebontaná a kerítést. Vendég: Halász János szóvivő, Fidesz-frakció.

null

Napi Aktuális

2017-05-26 Napi aktuális 2. rész

Egy új jobboldalt építünk! Ezzel a szlogennel lépett fel a politikai palettán az Identitesz. Az Identitárius Egyetemisták Szövetsége egy olyan jobboldali közösséget akar felépíteni, amelyet - mint vallják - nem köt a politikai megfeleléskényszer, az időszerűtlen történelmi témákban való megnyilvánulás és a politikai identitás visszafelé igazításának jelensége. Vendég: László Balázs elnök, Identitesz.

null

Napi Aktuális

2017-05-26 Napi aktuális 4. rész

Demográfiai csomagot jelentette be tegnap a kormányfő. Tovább emelkedik a családi adókedvezmény, a jelzáloghiteles nagycsaládok pedig milliós állami támogatást kapnak. Csak a pénzen múlik a gyermekvállalási kedv? Vendég: Monostori László katolikus pap.

null

Napi Aktuális

2017-05-26 Napi aktuális 1. rész

Bár Moszkva papíron támogatja a minszki békemegállapodást, újabb kelet-ukrajnai területre terjeszti ki befolyását. Hogy áll a minszki béke, sikerül-e felállni a padlóról keleti szomszédunknak? Vendég: Nepop Ljubov Ukrajna magyarországi nagykövete.

null

Napi Aktuális

2017-05-26 Napi aktuális 3. rész

A manchesteri terrortámadás bebizonyította, hogy egyre nagyobb veszélyben vagyunk Európában. A merénylők egyértelműen olyan nagy forgalmú célpontokat választanak, amelyek nehezen védhetők. Vendég: Földi László titkosszolgálati szakértő.

null

Napi Aktuális

2017-05-25 Napi aktuális 3. rész

Demográfiai csomagot jelentette be a kormányfő. Tovább emelkedik a családi adókedvezmény, nő a diplomás GYED időtartama, a jelzáloghiteles nagycsaládok pedig milliós állami támogatást kapnak. Vendég: Újvári Enikő Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkatársa.

null

Napi Aktuális

2017-05-25 Napi aktuális 4. rész

A klímaváltozás vagy a gyenge csatornahálózat a hibás? Lebénította Budapestet a keddi özönvíz. Vendég: Lakatos Mónika, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője és Oszoly Tamás, a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese.

<< / 129 >>