ArcKép

2015-12-13 ArcKép

2015.12.13. 21:00

Az énekes, az ember, a sztár. Lassan 30 éve a csúcson van, talán az is elmondható, hogy amihez nyúl, az „arannyá” változik. Az egyik leginkább rajongott magyar előadó. Egyfajta mítosz is körüllengi tevékenységét. Interjú Kovács Ákossal. 

Műsor:
ArcKép
Műsorvezetők:
Kadarkai Endre
Kategóriák:
Sztárvilág
Interjú

ArcKép további adásai:

null

ArcKép

2017-01-01 ArcKép

A humorista, az ember, a showman. Saját elmondása szerint egy zárkózott, visszahúzódó fiatalember volt, aki amióta az eszét tudja, humorista szeretett volna lenni. Amellett, hogy építészdiplomát szerzett, 1998-ben megnyerte a humorfesztivált, és onnantól kezdve kézről-kézre adták a magyar showbiznisz sztárjai. A Rádiókabaré az egyik legfoglalkoztatottabb szerzőjévé vált. Legyőzve szemérmét kiállt a színpadra, és a stand up műfaj legikonikusabb alakja lett. A Kőhalmi Zoltán-interjú.

null

ArcKép

2016-12-18 ArcKép

A színész, a férfi, a sztár. A ’90-es években feltűnt színészgenerációnak talán az elsőszámú férfisztárja volt, hiszen rögtön a csúcson kezdett, Otellóval nyitott, ami hatalmas siker lett. Onnantól fogva főszerep követett főszerepet. A filmforgatások sem kerülték el, és amikor mindenki azt gondolta, hogy a csúcson van, lépett egy merészet: kiment az Egyesült Államokba, hogy meghódítsa Hollywoodot. Azóta is kétlaki életet él. A Kamarás Iván-interjú.

null

ArcKép

2016-12-10 ArcKép

„Mindig bizonytalan vagyok, hogy lesznek-e, nem lesznek-e tapsolnak, nem tapsolnak.” A zenész, az apa, az ember. A magyar lírikus rock ikonja. Meglehetősen ellentmondásos esztendőt tudhat maga mögött, hiszen az év elején Kossuth-díjban részesült, az elmúlt fél évben viszont rossz egészségügyi állapotáról lehetett hallani. A Balázs Fecó-interjú.

null

ArcKép

2016-12-04 ArcKép

A bajnok, az édesanya, a példakép. A magyar vívósport egyik legnagyobb ikonja, sőt az egyetemes olimpiatörténet egyik legnépszerűbb alakjának is tekinthető. Első olimpiai bajnoki címét követően közönségkedvenccé vált. Mindent elért, amit a sportágában el lehet érni. Sikerei jelentőségét mutatja, hogy mindezt családanyaként tette. Jelenleg három gyermeket nevel, a Hajós Alfréd Sportuszoda létesítményvezetője és a 2024-es olimpiai pályázat sportolói bizottságának tagja. A Nagy Tímea-interjú.

null

ArcKép

2016-11-27 ArcKép

A színész, az apa, az ember. Évtizedeken át láthattuk, hallhattuk színházban, filmben, ezen kívül világnagyságok magyar hangjaként, amikor is 9 évvel ezelőtt – ahogy ő fogalmazott – elege lett. Elege lett a magyar színjátszás légköréből, morális állapotából, így teljesen hátat fordított annak. Jelenleg Győrben temetőgondokként dolgozik, és létrehozta az ország legjelesebb egy-, esetleg kétszereplős darabjait bemutatni kész Menház Színpadot. A Gáti Oszkár-interjú.

null

ArcKép

2016-11-20 ArcKép

Az író, a PR-szakember, a könyvkiadó. Napjaink talán elsőszámú sikerkönyv szerzője. Sikeres kommunikációs szakemberként kedvtelésből kezdett az egyik közösségi oldalon híres magyar írók szerelmi életével kezdett el foglalkozni. Az ezekből születetett kötet hihetetlen nagy népszerűségre tett szert. Azóta voltaképpen nem tud olyan könyvet írni, amely ne vezetné az eladási listákat. A Nyáry Krisztián-interjú.

null

ArcKép

2016-11-13 ArcKép

Az eheti vendég afféle népmesei hős, aki póztalanságával sokaknak lopta be magát a szívébe. Annak idején sportolói menetelése során milliók követték őt a televízióban. Ő a profi boksz legtöbbre jutott magyar ökölvívója. Két súlycsoportban is világbajnoki címig jutott. Az amatőrök közt pedig Európa-bajnok, világbajnok és olimpiai bronzérmes is lett. Ma már az utánpótlásért felel, edzőként dolgozik. Erdei Zsolt.

null

ArcKép

2016-11-06 ArcKép

„Egy hiba vagyok, egy hibakód vagyok.”A művész, az ember, a botrányhős. Egy igencsak ellentmondásos megítélésű személyiség, akinek megnyilatkozásai nagy indulatokat szoktak kiváltani. Van, aki polgárpukkasztó botrányhősnőt lát benne, de akad olyan is, aki napjaink egyik legnagyobb hatású képzőművészét ismeri fel Nagy Kriszta Tereskovában.

null

ArcKép

2016-10-23 ArcKép

A Vad Fruttik egy magyar alternatív rockegyüttes. 2005-ben tettek szert országos hírnévre. Első stúdióalbumuk 2006-ban jelent meg Rózsikámnak digitálisan címmel. Rá két évre újabb lemezt adtak ki (Egy éjszaka Bohémiában), amit 2010-ben a Fénystopposok, 2013-ban pedig a Darabok című album követett. Likó Marcell, a Vad Fruttik énekesének portréja.

null

ArcKép

2016-10-16 ArcKép

Sokáig az alternatív filmek egyik igen maghatározó figurája volt, aztán felfedezte őt a magyar szórakoztató ipar. Stand up komikusként, humoristaként elmaradhatatlan szereplője lett a kereskedelmi televíziók szórakoztató műsorainak. Egyébként sok műfajban is otthonosan mozog. Masszőrként, gyógyfüvekhez értő szakemberként, vagy éppen rádiósként is tevékenykedik. A Szőke András-interjú Taliándörögdön.

<< / 7 >>