ArcKép

2015-12-13 ArcKép

2015.12.13. 21:00

Az énekes, az ember, a sztár. Lassan 30 éve a csúcson van, talán az is elmondható, hogy amihez nyúl, az „arannyá” változik. Az egyik leginkább rajongott magyar előadó. Egyfajta mítosz is körüllengi tevékenységét. Interjú Kovács Ákossal. 

Műsor:
ArcKép
Műsorvezetők:
Kadarkai Endre
Kategóriák:
Sztárvilág
Interjú

ArcKép további adásai:

null

ArcKép

2016-09-25 ArcKép

Egy valódi könnyűzenei ikon, az általa alapított zenekar, a Kispál és a Borz - a szakértők szerint - az 1990-es évek legfontosabb magyar zenekara. Zenéje és szövege is annyira egyedi volt, hogy semmifajta előhanggal nem lehetett találkozni ebben a tekintetben. A zenekar alapítója Kossuth-díjas lett, szövegírói munkásságát sokan költészettel egyenértékű tevékenységként tartják számon. Napjainkban a Kiscsillag zenekar gitárosa, énekese, zeneszerzője. A Lovasi András-interjú.

null

ArcKép

2016-09-18 ArcKép

Egy elismert blues zenész, aki mondhatni „saját magának kaparta ki a gesztenyét”. 2004-ben gondolt egy merészet, és elindult szerencsét próbálni a blues őshazájába, az Egyesült Államokba. A nulláról indult, hiszen kezdetben mosogatott, de lépésről-lépésre sikerült elérnie a csúcsra. 2013-ban megnyerte a műfaj elsőszámú versenyét, az International Blues Challenge-t. Azóta a blues jegyzett nagyágyúja. Ő Little G, vagyis polgári nevén Szűcs Gábor.

null

ArcKép

2016-09-11 ArcKép

Egy mellbevágóan új Puzsér Róbertet ismerhetünk meg. Mesélt szorongó gyermekkoráról, egyedüllétről, a szülei válásáról, veszekedésekről. A lányokkal szembeni önbizalomnélküliségről, a családalapítás fájdalmas hiányáról, elrontott párkapcsolatokról. A neurózis pokláról, pszichoanalízisről, antidepresszánsokról, kilátástalanságról, az öngyilkosság fájdalmas közelségéről. Felkavaró, kamerák előtt szokatlanul kegyetlen önvallomás.

null

ArcKép

2016-09-04 ArcKép

Úszónak készült, majd 10 éves korában váltott, s párbajtőrvívó lett, a mi legnagyobb szerencsénkre, hiszen olimpiai bajnok lett a riói játékokon. Portré Szász Emeséről. Az út a csúcsig, a versenyemlékek felidézése, az olimpiai bajnoki cím „feldolgozása”, s a tervek a jövőre.

null

ArcKép

2016-08-28 ArcKép

Varga Livius arcképe. Sokoldalú és nyughatatlan ember. A legtöbben talán a Quimby zenekarból ismerik, de sokszínűségére jellemző, hogy pszichológusként, kommunikációs szakemberként és televíziósként is letette a névjegyét.

null

ArcKép

2016-05-29 ArcKép

A művész, a nő, a díva. 16 éves kora óta énekel színpadon és a ’90-es években berobbant új népdalénekes generáció egyik legsikeresebb tagja. A népzenei albumai mellett a gyermek- és jazzlemezei is nagyon sikeresek. Koncertjeivel bejárta a világot. A Szalóki Ági-interjú.

null

ArcKép

2016-05-22 ArcKép

Az anya, a színész, a nő. Számtalan társulatban megfordult, játszott Kaposváron, a Madách Színházban, a Radnóti Színházban, a Művész Színházban, megannyi vidéki társulatban is megfordult. Jelenleg a Nemzeti Színház megbecsült tagja. A Nagy-Kálózy Eszter-interjú.

null

ArcKép

2016-05-15 ArcKép

Portré Kiss Tiborról. Kadarkai Endre beszélgetőpartnerei izgalmas, eredeti, valóságos személyiségek, nem divatos percemberek, csereszabatos sztárok.

null

ArcKép

2016-05-08 ArcKép

A színész, az ember, a férfi. Karrierje elején leginkább alternatív társulatokban dolgozott. Hosszú ideig volt a Krétakör tagja. Kipróbálta a kőszínházi létet is és játszott a Vígszínházban, volt a Nemzeti Színház tagja, jelenleg az Örkény Színház szerződtetett művésze. A nagyközönség a Kontroll című filmben ismerte meg. A Nagy Zsolt-interjú.

null

ArcKép

2016-05-01 ArcKép

A színész, az ember, a férfi. Filmen az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színész, Több fővárosi állomás után vidéken találta meg számításait a székesfehérvári Vörösmarty Színház megbecsült tagjaként. A Gáspár Sándor-interjú.

<< / 6 >>