ArcKép

2015-12-13 ArcKép

2015.12.13. 21:00

Az énekes, az ember, a sztár. Lassan 30 éve a csúcson van, talán az is elmondható, hogy amihez nyúl, az „arannyá” változik. Az egyik leginkább rajongott magyar előadó. Egyfajta mítosz is körüllengi tevékenységét. Interjú Kovács Ákossal. 

Műsor:
ArcKép
Műsorvezetők:
Kadarkai Endre
Kategóriák:
Sztárvilág
Interjú

ArcKép további adásai:

null

ArcKép

2016-10-23 ArcKép

A Vad Fruttik egy magyar alternatív rockegyüttes. 2005-ben tettek szert országos hírnévre. Első stúdióalbumuk 2006-ban jelent meg Rózsikámnak digitálisan címmel. Rá két évre újabb lemezt adtak ki (Egy éjszaka Bohémiában), amit 2010-ben a Fénystopposok, 2013-ban pedig a Darabok című album követett. Likó Marcell, a Vad Fruttik énekesének portréja.

null

ArcKép

2016-10-16 ArcKép

Sokáig az alternatív filmek egyik igen maghatározó figurája volt, aztán felfedezte őt a magyar szórakoztató ipar. Stand up komikusként, humoristaként elmaradhatatlan szereplője lett a kereskedelmi televíziók szórakoztató műsorainak. Egyébként sok műfajban is otthonosan mozog. Masszőrként, gyógyfüvekhez értő szakemberként, vagy éppen rádiósként is tevékenykedik. A Szőke András-interjú Taliándörögdön.

null

ArcKép

2016-10-09 ArcKép

A mostani beszélgetőpartner a Pécsi Nemzeti Színházban rendezte az Addikt című darabot. Megannyi színtársulatban megfordult már vidéken és a fővárosban is, de a nagyközönség elsősorban a televíziós sorozatokból ismerheti őt, hiszen főszereplője volt Hacktion, a Fapad és az Aranyélet című sorozatoknak is, ugyanakkor a moziba járók előtt sem lehet ismeretlen. Az Anger Zsolt-interjú.

null

ArcKép

2016-09-25 ArcKép

Egy valódi könnyűzenei ikon, az általa alapított zenekar, a Kispál és a Borz - a szakértők szerint - az 1990-es évek legfontosabb magyar zenekara. Zenéje és szövege is annyira egyedi volt, hogy semmifajta előhanggal nem lehetett találkozni ebben a tekintetben. A zenekar alapítója Kossuth-díjas lett, szövegírói munkásságát sokan költészettel egyenértékű tevékenységként tartják számon. Napjainkban a Kiscsillag zenekar gitárosa, énekese, zeneszerzője. A Lovasi András-interjú.

null

ArcKép

2016-09-18 ArcKép

Egy elismert blues zenész, aki mondhatni „saját magának kaparta ki a gesztenyét”. 2004-ben gondolt egy merészet, és elindult szerencsét próbálni a blues őshazájába, az Egyesült Államokba. A nulláról indult, hiszen kezdetben mosogatott, de lépésről-lépésre sikerült elérnie a csúcsra. 2013-ban megnyerte a műfaj elsőszámú versenyét, az International Blues Challenge-t. Azóta a blues jegyzett nagyágyúja. Ő Little G, vagyis polgári nevén Szűcs Gábor.

null

ArcKép

2016-09-11 ArcKép

Egy mellbevágóan új Puzsér Róbertet ismerhetünk meg. Mesélt szorongó gyermekkoráról, egyedüllétről, a szülei válásáról, veszekedésekről. A lányokkal szembeni önbizalomnélküliségről, a családalapítás fájdalmas hiányáról, elrontott párkapcsolatokról. A neurózis pokláról, pszichoanalízisről, antidepresszánsokról, kilátástalanságról, az öngyilkosság fájdalmas közelségéről. Felkavaró, kamerák előtt szokatlanul kegyetlen önvallomás.

null

ArcKép

2016-09-04 ArcKép

Úszónak készült, majd 10 éves korában váltott, s párbajtőrvívó lett, a mi legnagyobb szerencsénkre, hiszen olimpiai bajnok lett a riói játékokon. Portré Szász Emeséről. Az út a csúcsig, a versenyemlékek felidézése, az olimpiai bajnoki cím „feldolgozása”, s a tervek a jövőre.

null

ArcKép

2016-08-28 ArcKép

Varga Livius arcképe. Sokoldalú és nyughatatlan ember. A legtöbben talán a Quimby zenekarból ismerik, de sokszínűségére jellemző, hogy pszichológusként, kommunikációs szakemberként és televíziósként is letette a névjegyét.

null

ArcKép

2016-05-29 ArcKép

A művész, a nő, a díva. 16 éves kora óta énekel színpadon és a ’90-es években berobbant új népdalénekes generáció egyik legsikeresebb tagja. A népzenei albumai mellett a gyermek- és jazzlemezei is nagyon sikeresek. Koncertjeivel bejárta a világot. A Szalóki Ági-interjú.

null

ArcKép

2016-05-22 ArcKép

Az anya, a színész, a nő. Számtalan társulatban megfordult, játszott Kaposváron, a Madách Színházban, a Radnóti Színházban, a Művész Színházban, megannyi vidéki társulatban is megfordult. Jelenleg a Nemzeti Színház megbecsült tagja. A Nagy-Kálózy Eszter-interjú.

<< / 6 >>