ArcKép

2015-12-13 ArcKép

2015.12.13. 21:00

Az énekes, az ember, a sztár. Lassan 30 éve a csúcson van, talán az is elmondható, hogy amihez nyúl, az „arannyá” változik. Az egyik leginkább rajongott magyar előadó. Egyfajta mítosz is körüllengi tevékenységét. Interjú Kovács Ákossal. 

Műsor:
ArcKép
Műsorvezetők:
Kadarkai Endre
Kategóriák:
Sztárvilág
Interjú

ArcKép további adásai:

null

ArcKép

2016-11-27 ArcKép

A színész, az apa, az ember. Évtizedeken át láthattuk, hallhattuk színházban, filmben, ezen kívül világnagyságok magyar hangjaként, amikor is 9 évvel ezelőtt – ahogy ő fogalmazott – elege lett. Elege lett a magyar színjátszás légköréből, morális állapotából, így teljesen hátat fordított annak. Jelenleg Győrben temetőgondokként dolgozik, és létrehozta az ország legjelesebb egy-, esetleg kétszereplős darabjait bemutatni kész Menház Színpadot. A Gáti Oszkár-interjú.

null

ArcKép

2016-11-20 ArcKép

Az író, a PR-szakember, a könyvkiadó. Napjaink talán elsőszámú sikerkönyv szerzője. Sikeres kommunikációs szakemberként kedvtelésből kezdett az egyik közösségi oldalon híres magyar írók szerelmi életével kezdett el foglalkozni. Az ezekből születetett kötet hihetetlen nagy népszerűségre tett szert. Azóta voltaképpen nem tud olyan könyvet írni, amely ne vezetné az eladási listákat. A Nyáry Krisztián-interjú.

null

ArcKép

2016-11-13 ArcKép

Az eheti vendég afféle népmesei hős, aki póztalanságával sokaknak lopta be magát a szívébe. Annak idején sportolói menetelése során milliók követték őt a televízióban. Ő a profi boksz legtöbbre jutott magyar ökölvívója. Két súlycsoportban is világbajnoki címig jutott. Az amatőrök közt pedig Európa-bajnok, világbajnok és olimpiai bronzérmes is lett. Ma már az utánpótlásért felel, edzőként dolgozik. Erdei Zsolt.

null

ArcKép

2016-11-06 ArcKép

„Egy hiba vagyok, egy hibakód vagyok.”A művész, az ember, a botrányhős. Egy igencsak ellentmondásos megítélésű személyiség, akinek megnyilatkozásai nagy indulatokat szoktak kiváltani. Van, aki polgárpukkasztó botrányhősnőt lát benne, de akad olyan is, aki napjaink egyik legnagyobb hatású képzőművészét ismeri fel Nagy Kriszta Tereskovában.

null

ArcKép

2016-10-23 ArcKép

A Vad Fruttik egy magyar alternatív rockegyüttes. 2005-ben tettek szert országos hírnévre. Első stúdióalbumuk 2006-ban jelent meg Rózsikámnak digitálisan címmel. Rá két évre újabb lemezt adtak ki (Egy éjszaka Bohémiában), amit 2010-ben a Fénystopposok, 2013-ban pedig a Darabok című album követett. Likó Marcell, a Vad Fruttik énekesének portréja.

null

ArcKép

2016-10-16 ArcKép

Sokáig az alternatív filmek egyik igen maghatározó figurája volt, aztán felfedezte őt a magyar szórakoztató ipar. Stand up komikusként, humoristaként elmaradhatatlan szereplője lett a kereskedelmi televíziók szórakoztató műsorainak. Egyébként sok műfajban is otthonosan mozog. Masszőrként, gyógyfüvekhez értő szakemberként, vagy éppen rádiósként is tevékenykedik. A Szőke András-interjú Taliándörögdön.

null

ArcKép

2016-10-09 ArcKép

A mostani beszélgetőpartner a Pécsi Nemzeti Színházban rendezte az Addikt című darabot. Megannyi színtársulatban megfordult már vidéken és a fővárosban is, de a nagyközönség elsősorban a televíziós sorozatokból ismerheti őt, hiszen főszereplője volt Hacktion, a Fapad és az Aranyélet című sorozatoknak is, ugyanakkor a moziba járók előtt sem lehet ismeretlen. Az Anger Zsolt-interjú.

null

ArcKép

2016-09-25 ArcKép

Egy valódi könnyűzenei ikon, az általa alapított zenekar, a Kispál és a Borz - a szakértők szerint - az 1990-es évek legfontosabb magyar zenekara. Zenéje és szövege is annyira egyedi volt, hogy semmifajta előhanggal nem lehetett találkozni ebben a tekintetben. A zenekar alapítója Kossuth-díjas lett, szövegírói munkásságát sokan költészettel egyenértékű tevékenységként tartják számon. Napjainkban a Kiscsillag zenekar gitárosa, énekese, zeneszerzője. A Lovasi András-interjú.

null

ArcKép

2016-09-18 ArcKép

Egy elismert blues zenész, aki mondhatni „saját magának kaparta ki a gesztenyét”. 2004-ben gondolt egy merészet, és elindult szerencsét próbálni a blues őshazájába, az Egyesült Államokba. A nulláról indult, hiszen kezdetben mosogatott, de lépésről-lépésre sikerült elérnie a csúcsra. 2013-ban megnyerte a műfaj elsőszámú versenyét, az International Blues Challenge-t. Azóta a blues jegyzett nagyágyúja. Ő Little G, vagyis polgári nevén Szűcs Gábor.

null

ArcKép

2016-09-11 ArcKép

Egy mellbevágóan új Puzsér Róbertet ismerhetünk meg. Mesélt szorongó gyermekkoráról, egyedüllétről, a szülei válásáról, veszekedésekről. A lányokkal szembeni önbizalomnélküliségről, a családalapítás fájdalmas hiányáról, elrontott párkapcsolatokról. A neurózis pokláról, pszichoanalízisről, antidepresszánsokról, kilátástalanságról, az öngyilkosság fájdalmas közelségéről. Felkavaró, kamerák előtt szokatlanul kegyetlen önvallomás.

<< / 7 >>