ArcKép

2015-12-13 ArcKép

2015.12.13. 21:00

Az énekes, az ember, a sztár. Lassan 30 éve a csúcson van, talán az is elmondható, hogy amihez nyúl, az „arannyá” változik. Az egyik leginkább rajongott magyar előadó. Egyfajta mítosz is körüllengi tevékenységét. Interjú Kovács Ákossal. 

Műsor:
ArcKép
Műsorvezetők:
Kadarkai Endre
Kategóriák:
Sztárvilág
Interjú

ArcKép további adásai:

null

ArcKép

2016-05-29 ArcKép

A művész, a nő, a díva. 16 éves kora óta énekel színpadon és a ’90-es években berobbant új népdalénekes generáció egyik legsikeresebb tagja. A népzenei albumai mellett a gyermek- és jazzlemezei is nagyon sikeresek. Koncertjeivel bejárta a világot. A Szalóki Ági-interjú.

null

ArcKép

2016-05-22 ArcKép

Az anya, a színész, a nő. Számtalan társulatban megfordult, játszott Kaposváron, a Madách Színházban, a Radnóti Színházban, a Művész Színházban, megannyi vidéki társulatban is megfordult. Jelenleg a Nemzeti Színház megbecsült tagja. A Nagy-Kálózy Eszter-interjú.

null

ArcKép

2016-05-15 ArcKép

Portré Kiss Tiborról. Kadarkai Endre beszélgetőpartnerei izgalmas, eredeti, valóságos személyiségek, nem divatos percemberek, csereszabatos sztárok.

null

ArcKép

2016-05-08 ArcKép

A színész, az ember, a férfi. Karrierje elején leginkább alternatív társulatokban dolgozott. Hosszú ideig volt a Krétakör tagja. Kipróbálta a kőszínházi létet is és játszott a Vígszínházban, volt a Nemzeti Színház tagja, jelenleg az Örkény Színház szerződtetett művésze. A nagyközönség a Kontroll című filmben ismerte meg. A Nagy Zsolt-interjú.

null

ArcKép

2016-05-01 ArcKép

A színész, az ember, a férfi. Filmen az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színész, Több fővárosi állomás után vidéken találta meg számításait a székesfehérvári Vörösmarty Színház megbecsült tagjaként. A Gáspár Sándor-interjú.

null

ArcKép

2016-04-24 ArcKép

Dr. Mogács. A hihetetlen népszerűségnek örvendő pökhendi figura megformálója Mogács Dániel, humorista. Az általa alakított karakter előbb a Kétfarkú Kutya Párt nevű viccpárt jelöltjeként vált ismertté, majd később önálló életre kelt. De vajon ki, és milyen lehet az igazi Mogács Dániel? ArcKép az igazi Mogács Dániellel.

null

ArcKép

2016-04-17 ArcKép

Hujber Ferenc arcképe. A Valami Amerika főszerepe rögtön sztárt csinált belőle, a Vígszínházban játszott. Aztán úgy döntött, itt hagyja a magyarországi sikereket és külföldön próbál szerencsét. Az áhított világsiker azonban elmaradt. Mindig a saját útját járja, önálló és karcos véleménnyel rendelkezik.

null

ArcKép

2016-04-10 ArcKép

Az üzletember, a főnök, az ember. Pályafutását plakátragasztóként és turnémenedzserként kezdte, majd különböző együtteseket menedzselt. A Sziget Fesztivál alapítója és atyja, ezen kívül az ország legnépszerűbb fesztiváljainak működtetője. Övé Magyarország első Michelin-csillaggal díjazott étterme. A Gerendai Károly-interjú.

null

ArcKép

2016-04-03 ArcKép

Az ember, a művész, a különc. A művészvilágban létezik egy kifejezés, hogy az aktuális zseni, vagy az aktuális csodagyerek. A Vajdaság Paganinijeként is emlegetett fiatalember Magyarország meghódítása után mára már világviszonylatban is az egyik legelőkelőbb helyet foglalja el a világzenei hegedűművészek között. A Lajkó Félix-interjú az ArcKép című műsorunkban.

null

ArcKép

2016-03-20 ArcKép

Az ember, a színész, az anya. Meglehetősen aktív és sokrétű életet él. A főiskolát követően az egri színházban, majd a Vígszínházban játszott, 2011 óta szabadúszó. Megannyi közönségfilmben vállalt szerepet, és meglehetősen nagy elismerést aratott. Egy tehetségkutató zsűritagjaként is láthattunk, mindemellett elkötelezett állatvédő és a fogyatékkal élő nagy segítője. Interjú Kovács Patríciával.

<< / 5 >>