Mélymagyar

2016-01-01 Mélymagyar

2016.01.01. 20:00

Kövér László volt a vendég. Az Országgyűlés elnöke egyebek között beszélt az őt ért támadásokról is. A házelnök nőkkel kapcsolatos kijelentése elképesztő lavinát indított el a balliberális oldalon, valamint a „véleményterroristák” között. A politikus felhívta rá a figyelmet, hogy egy 30 éve aktuális problémát említett meg a Fidesz-kongresszuson. Leszögezte: ma nincs fontosabb dolog, mint a népesedési helyzet, erre a migrációs válság külön ráirányította a figyelmet. Az adásban szó esik a Kovács Ákos zenész kijelentései után elindult lavináról is. Valamint a 2015. évet is értékeli az Országgyűlés elnöke.

Műsor:
Mélymagyar
Műsorvezetők:
Bayer Zsolt
Kategóriák:
Interjú

Mélymagyar további adásai:

null

Mélymagyar

017-06-23 Mélymagyar

Egészségügy, oktatás, kultúra – mennyi minden férhet egy tárcába? Újabb pofont kaptunk CEU-ügyben –írta az ellenzéki sajtó. Ezzel szemben Betsy DeVos amerikai oktatási miniszter levelében megköszönte a Balog Zoltántól kapott tájékoztatást a felsőoktatási törvény változásával és a Közép-európai Egyetem (CEU) helyzetével kapcsolatban. Vendég: Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.

null

Mélymagyar

2017-06-16 Mélymagyar

Egész világ attól hangos, hogy az USA kilép a párizsi klímaegyezményből. Mind a szakemberek, mind pedig a laikusok körében van egy konszenzus a világon arról, hogy veszélyes klímaváltozás történik, és már most rengetegen érzik ennek negatív hatásait. Ugyanakkor a szkeptikusok szerint az egész egy műhisztéria, és a zöld lobbi „bulijáról” van szó. Azt mondják, a Föld időről-időre produkál felmelegedést s most is egy ilyen időszakban vagyunk. Bayer Zsolt Dr. Ferencz Orsolya űrkutatót, az ELTE tudományos főmunkatársát kérdezte a témában.

null

Mélymagyar

2017-06-10 Magyarok

Németh Ákos színházi szerző, drámaíró, rendező kalauzolja a nézőket szülővárosában, Székesfehérváron. A városnézés közben szó esik a múltról, történelemről, családról, munkáról. Az elődök meséit továbbszőve írja a mindenkori ember történetét. A Magyarok gondolataira nyitott néző megismerheti örökérvényű drámáinkat, melyek évszázadok óta ugyanúgy kerekednek. Aki nála jár, ráébredhet a világ folytonosságára.

null

Mélymagyar

2017-06-09 Mélymagyar

Mivé lett a magyar kultúra és a kulturális élet? Kerényi Imre Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező szerint a kultúrában az a gyönyörű, hogy mindig innoválni tudja magát, és mindig jön valami új. A miniszterelnöki megbízott szorgalmazza, hogy az MTVA-nál jöjjön létre egy második gyártóbázis, ahol olyan alkotások, filmek születhetnének, melyek szórakoztatnak, ezzel párhuzamosan pedig megerősítenek a hazaszeretetben, a magyarságtudatunkban. Kerényi Imre az adásban azt is elmondta, kit lehetne ennek a nagy feladatnak az élére kinevezni.

null

Mélymagyar

2017-06-02 Mélymagyar

A család egy értékválasztás, és politikánk sarokköve – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az Echo Tv Mélymagyar című műsorában annak kapcsán, hogy a miniszterelnök bejelentette a fajsúlyos elemeket magába foglaló demográfiai csomagot. Hidvéghi Balázs szerint zajlik egy értékcsata is, ugyanis bizonyos körök relativizálni próbálják a család, a házasság, sőt a kereszténység fogalmát is. A kormánypárti politikus arra is reagált, hogy a baloldal ismét rárontana a saját nemzetére, ugyanis a baloldali politikusok ígéretei szerint hatalomra kerülve az első intézkedéseik között lenne a határkerítés lebontása. Pedig, a saját szavazóik is helyeslik a kerítést a déli határszakaszon.

null

Mélymagyar

2017-05-26 Mélymagyar

Kommunista módszereket alkalmaz a Jobbik – állítja Németh Szilárd. A Fidesz alelnöke szerint az ellenzéki párt plakátkampányai is arról szólnak, hogy”majd ők megmondják, ki a korrupt”. A kormánypárti politikus úgy véli, inkább Janiczak Dávidnak, Ózd polgármesterének kellene tisztáznia magát egy korrupciógyanús ügyben. Németh Szilárd szerint, attól kezdve, hogy Heller Ágnes és Simicska Lajos keblére ölelte a Jobbikot, a párt emberei „védett személyekké” váltak, még a balliberális média sem kritizálja őket. Felmerül a kérdés: valójában mely sajtóorgánumok is a propagandisták? Németh Szilárd szerint egyébként van az pénz, amiért Vona Gábornak nem kell látnia azt, hogy pártja elveszíti a szavazóit.

null

Mélymagyar

2017-05-19 Mélymagyar

Egyértelmű nyomásgyakorlásnak tartja Dömötör Csaba azt, hogy az Európai Parlament a hetes cikk szerinti eljárás előkészítését kéri Magyarországgal szemben. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára felhívta rá a figyelmet: a most megfogalmazott jelentés után egy újabb várható, ami végső soron beavatkozási kísérlet lesz a magyarországi választásba. A politikus kiemelte: általában hasonló jelentésekkel, valamint az uniós források megvonásának lebegtetésével szokták hazánkat zsarolni.

null

Mélymagyar

2017-05-12 Mélymagyar

Olyan támadás indult Magyarország ellen, amelyhez az Európai Parlament egy része erőt ad. Brüsszelben tüntetett a CÖF azon a napon, amikor az alapjogok magyarországi helyzetével foglalkozott az EP; Az Echo Tv vendége volt Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke, akit Bayer Zsolt a civilségről is kérdezett. Kik is az igazi civilek? Mi a helyzet a finanszírozás kérdésével? Végül pedig: Csizmadia László is a támadások kereszttüzében.

null

Mélymagyar

2017-05-05 Mélymagyar

Milyen is testközelből egy európai parlamenti vita? Milyen az, amikor Brüsszelben megpróbálnak egész pályás letámadást intézni a magyar miniszterelnök ellen? Honnan jön a gyűlölet, a tolerancia teljes hiánya bizonyos EP-képviselők esetében? Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő az Echo Tv-ben beszélt a brüsszeli tapasztalatokról.

null

Mélymagyar

2017-04-28 Mélymagyar

A baloldal sírásója – ilyen címmel jelent meg Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatójának esettanulmánya Soros Györgyről. Miként is működött/működik a Soros-birodalom gépezete? Schmidt Mária úgy fogalmazott: A recept egyszerű. Szemelj ki egy megszerzésre érdemes üzleti célt. Küldd oda a civiljeidet, destabilizáld a területet, szervezz hozzá megfelelő médiahátszelet, kreálj káoszt, és ha megvan, te legyél az, aki megszervezi a segítséget az újjáépítéshez és közben kimazsolázza a legjövedelmezőbb üzleteket.

<< / 11 >>