Böngésző

2016-03-22 Böngésző

2016.03.22. 21:00

Új műsor az Echo Televízióban. A Böngésző című műsorban igyekszünk eligazodni az internetes világ véleménytengerében. Ez nem egyszerű, mert ez talán a legdinamikusabban fejlődő média. Mégis hetente megállunk mintegy 20 percre, hogy összerakjuk a képet. S, akik az első adásban böngésztek: Kecskés István, a sportfaktor.hu főszerkesztője és Demeter Szilárd blogger. Műsorvezető: Csúri Ákos.

Műsor:
Böngésző
Kategóriák:
Belföld

Böngésző további adásai:

null

Böngésző

2017-03-21 Böngésző

Március 15-én és füttyögéseken túl, Botka-féle országjáráson innen, az ünnepi beszédek és szituációk értelmezésének forgatagában próbálunk egy picit rendet vágni. De nem úgy, mint a Botka László tenyeréből majszoló szegedi média, amit szintén bemutatunk vendégeimmel, Kecskés Istvánnal, a SportFaktor.hu főszerkesztőjével és Kovács Andrással, az origo.hu munkatársával.

null

Böngésző

2017-03-14 Böngésző

Úgy néz ki, hogy most éppen egy kábítószerfüggő rocksztár és egy gengszterrepper az Orbán-váltás két letéteményese. Kiss Tibor Quimbyből csúnyán belefújt a nullás lisztbe, Dopeman meg szocialista támogatású képviselőjelölt… Egy Origo-cikk a Momentum elevenébe találhatott, akkora és indokolatlan felzúdulás lett belőle. Simicska Ádám is kilépett a fényre. Vendég: Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Pintér M. Lajos, a szegedma.hu főszerkesztője.

null

Böngésző

2017-03-07 Böngésző

Az LMP újabb népszavazási kérdéseket nyújt be a paksi bővítésről, miközben az Európai Bizottság jóváhagyta Paks II. finanszírozását. A választók eldöntik, hogy kinek van helye a demokratikus magyar közéletben - reagált Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Botka László azon kijelentésére, hogy akik már eljátszották a szavazók bizalmát, vonuljanak hátra. Vendég: Baka Zoltán szerkesztő, mfor.hu és Horváth K. József blogger-szerkesztő, blogstar.hu

null

Böngésző

2017-02-28 Böngésző

Már csak álmodhatunk az olimpiáról. A Momentum Mozgalom valójában saját politikai pecsenyéjét sütögeti, és ezért hajlandó volt feláldozni a budapesti olimpia ügyét is. "Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden” – írta egy értekezésében Mécs János, a mozgalom egyik elnökségi tagja. Vendég: Pintér M. Lajos főszerkesztő, Szegedma.hu és Kecskés István főszerkesztő, SportFaktor.hu.

null

Böngésző

2017-02-21 Böngésző

Két téma uralta a múlt hetet: a népszavazásért összegyűjtött több mint 266 ezer aláírás, valamint a Botka László „Gyurcsányt menesztő” beszéde mellett szinte eltörpült az idegenrendészeti őrizet kérdése, de egyéb más hír is. Az Echo Tv-ben ezúttal Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Kovács András az Origo.hu újságírója böngészett a portálok, blogok világában.

null

Böngésző

2017-02-14 Böngésző

Orbán Viktor is értékelte az elhagyott évet kivetítve a jövőre. Az olimpiaellenes „hiszti” újabb fordulóponthoz érkezett Halásztelek: Fontosabb a kastély, mint az iskola és a sportcsarnok; Feminista őrjöngés egy önkéntes vállalás miatt. Vendég: Kempf Károly, a FacePress.hu főszerlesztője és Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője.

null

Böngésző

2017-02-07 Böngésző

Az elmúlt héten két vendég érkezése zavarta fel a közélet állóvizét, Putyiné és OLAF-é. Utóbbi persze nem személy, hanem egy csalás elleni hivatal, de egy-két figurának a személyes szabadságát veszélyezteti; Újpesten nem az évszázad korrupciós botrányáról beszélnek, de a focicsapat körül ott sem tiszta minden. S, a korona minderre: Gyurcsány Ferenc adott tanácsokat jobboldali választóknak.

null

Böngésző

2017-01-31 Böngésző

Az egyik hírportál azt sugallta, hogy a kormány a felelős a veronai buszbalesetért. Érkezett is a blogger válasza. Ami tény: egyre kevesebb egyéniség van a magyar politikában; S, vajon lesz-e új olimpiai sportág a handabandázás? Vendég: Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Kovács András az Origo.hu újságírója.

null

Böngésző

2017-01-24 Böngésző

A reménybeli olimpiai rendezés az egész országnak jó lenne, ám Budapesten népszavazással próbálnak ennek gátat szabni, látszólag civilek, pedig maguk is bevallották: politikai karrierépítés szándékaként kormánybuktató szándékaik vannak; További téma: Pol Pot megye kommunista nagyura, Komócsin elvtárs halála és titokban történt temetése, valamint a szegedi Botka-média cinkos bűnös-relativizálása. Vendég: Pintér M. Lajos, a Szegedma.hu főszerkesztője és Kovács Andrással, az Origo.hu munkatársa.

null

Böngésző

2017-01-17 Böngésző

Németh Szilárd mondata a civil szervezetek átvilágításáról nagy vihart kavart. De miért? Miért baj az, hogy ezen a téren is valódi átláthatóság kerül előtérbe?; Továbbra sem nyugszik a Botka-önjelöltség körüli vita. Vajon összefog-e a Jobbik a baloldali ellenzékkel, vagy sem? Vendég: Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Kovács András az Origo.hu újságírója.

<< / 5 >>