Civil összefogás

2016-05-01 Civil összefogás

2016.05.01. 16:35

Vendég: Hortobágyiné Dr. Nagy Ágnes szakmai felelős (SZÉK Egyesület) és Klimáné Kerekes Ildikó elnök (Gyermeklánc Szülők a Gyermekekért Egyesület). Anyák napi műsor. A munka a családokért, a gyermekekért. A család- és életnevelési program fő célja, hogy élményt adjanak. Nagy feladat, miként tud ez körbegyűrűzni az országban.

Műsor:
Civil összefogás
Műsorvezetők:
Szőnyi Kinga
Kategóriák:
Belföld

Civil összefogás további adásai:

null

Civil összefogás

2017-01-04 Civil összefogás

1997 őszén a csíksomlyói gyermekotthon azon állami gondozott gyermekeivel, akik zenélni, énekelni vágytak élükön egy vezetővel, aki alkotni akart, megalakult az Árvácska zenekar, ami azért kapta ezt a megnevezést, hogy magyarázat nélkül is érthető legyen, kik is tartoznak ide. Az Echo Tv vendége volt Gergely István, a Csibész Alapítvány elnöke, Antal Krisztián és Benchea Gyula zenekari tagok.

null

Civil összefogás

2017-01-01 Civil összefogás

Műsorunk célja, hogy bemutasson olyan civilszervezeteket, alapítványokat, amelyek segítik a magyar társadalom jobbá tételét. Vendég: Nédó Olga Megyei Prima és Nívódíjas hegedűművész, Kovács Nóri Nemzeti Értékké nyilvánított énekesnő, zeneszerző.

null

Civil összefogás

2016-12-25 Civil összefogás

Ma már több mint háromszáz munkatárs dolgozik azon, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet ételt, otthont és esélyt adhasson a rászorulóknak. Nekik hivatásává vált, hogy még többet és még jobban segíthessenek.

null

Civil összefogás

2016-12-18 Civil összefogás

Hetente jelentkező műsorunk célja, hogy bemutasson olyan civilszervezeteket, alapítványokat, amelyek segítik a magyar társadalom jobbá tételét.

null

Civil összefogás

2016-12-11 Civil összefogás

Advent harmadik vasárnapján a rózsaszín gyertya az örömöt szimbolizálja. Az adás vendégei megtapasztalhatták, mit jelent Jézus szülőhelyén átélni a világ világosságát, az örömöt. Többen már énekelhettek Betlehemben, a Születés Templomában az éjféli misén. Ők Menus Gabriella, Orbán Dorottya és Béres Merse, akik a Szent Angéla Öregdiák Kórus tagjai.

null

Civil összefogás

2016-12-04 Civil összefogás

Angyalkoncert a leukémiás gyermekekért. Advent a várakozás ideje, de sokan vannak olyanok, akiknek életében egy másik nagy várakozás ez. Egy fiatalember saját maga is nagyon várakozott arra, hogy segítséget kapjon. Amikor ez megtörtént, és felgyógyult, egy alapítványt hozott létre. Az Echo Tv vendége volt Bajzát Krisztián, a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Alapítvány alapítója. További vendég: Kiss Petra zongoraművész és Detvay M. Marcella hegedűművész.

null

Civil összefogás

2016-11-27 Civil összefogás

Hetente jelentkező műsorunk célja, hogy bemutasson olyan civilszervezeteket, alapítványokat, amelyek segítik a magyar társadalom jobbá tételét.

null

Civil összefogás

2016-11-20 Civil összefogás

Az 1960-as évekre olyan drasztikusan lecsökkent a magyar szürkemarha-állomány, hogy a fajta kipusztulásától tartottak a szakemberek. A megmaradt gulyák tenyésztői példaértékű összefogásával végül sikerült megmenteni a magyar szürkét. Az Echo Tv vendége volt Baracskay Lajos, Ferencz Attila (Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete), valamint Nagy István parlamenti államtitkár.

null

Civil összefogás

2016-11-13 Civil összefogás

„Aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon.” Kodály Zoltán szavaival köszöntötte október 14-én dr. Láng Zsolt polgármester a Tőrös Alapítvány 2011 által szervezett, immáron harmadik jótékonysági koncert közönségét. Mindazok, akik támogatták a rendezvényt a kerületi egészségügyi ellátások fejlesztéséhez járultak, illetve járulnak hozzá.

null

Civil összefogás

2016-11-06 Civil összefogás

November 4-én hosszú évek óta megemlékeznek az 1956-os események áldozatairól, ezt a napot a kormány 2013-ban hivatalosan nemzeti gyásznappá nyilvánította. Milyen napjainkban 1956, a szabadságharcosok megítélése? Méltó módon emlékezik a nemzet az áldozatokra és hősökre? Az Echo Tv vendége volt Marghescuné Hunor Mária az Ars et Vita Alapítvány kuratóriumi tagja és Schrötter Tibor, az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségének alelnöke.

<< / 9 >>