Csakazértis

2016-10-01 Csakezértis

2016.10.01. 21:30

Kétkeréken a nagyvilágban. Zelei József, a világ egyetlen kerékpáros békenagykövete. Öt kontinensen járt, 73 országban hirdette a béke eszméjét. Kerekezett már a háborúk, a terrorizmus ellen, de síkra szállt az emberi jogok betartása és az idegengyűlölet megfékezése mellett is.

Műsor:
Csakazértis
Műsorvezetők:
Kadarkai Endre
Kategóriák:
Belföld

Csakazértis további adásai:

null

Csakazértis

2017-01-07 Csakazértis

Különleges emberek, megsüvegelendő teljesítmények. A szereplők állhatatossága, szemlélete, embersége példaadó. Nekik sikerült meghaladni magukat, a saját mikrokörnyezetük jobbításán fáradoznak, vagy akárcsak ki tudtak törni az élet szabta korlátok keretein. Megható, tiszteletreméltó történetek, amelyből erőt, hitet, de mindenekelőtt emberséget meríthetünk.

null

Csakazértis

2016-12-31 Csakazértis

Erős Gábor 45 éves labdarúgó-játékvezető. Kassai Viktor egyik állandó segítője decemberben vonult vissza az aktív játékvezetéstől. 22 éves pályafutása alatt 326 NB I-es meccsen működött közre, és 180 nemzetközi mérkőzésen vállalt szerepet. Élete legnagyobb meccse azonban nem a futballpályán dőlt el, rosszindulatú daganatot találtak a veséjén.

null

Csakazértis

2016-12-17 Csakazértis

A Csakazértis című portréműsorban Kadarkai Endre különleges embereket, megsüvegelendő teljesítményeket mutat be. A szereplők állhatatossága, szemlélete, embersége példaadó. Nekik sikerült meghaladni magukat, a saját mikrokörnyezetük jobbításán fáradoznak, vagy akárcsak ki tudtak törni az élet szabta korlátok keretein. Megható, tiszteletreméltó történetek, amelyből erőt, hitet, de mindenekelőtt emberséget meríthetünk.

null

Csakazértis

2016-12-10 Csakazértis

Papp Krisztián református lelkész, üzletember, rockzenész. Az édesapja által alapított családi vállalkozást vezeti, ami 2,5 milliárdos éves forgalmat bonyolít. Az újfehértói cég 50 embernek ad munkát. A vállalat élelmiszercsomagolással foglalkozik.

null

Csakazértis

2016-12-03 Csakazértis

Orsolics Zénó évekig élt a drogok kábulatban. Sokszor rosszul döntött és ez majdnem az életembe került. 22 évesen 10 hónapot töltött egy rehabilitációs központban, ahol terápiás közegbe került. Itt döntötte el, hogy a gyógyulása után egyszer majd drogterápiás segítőként szeretne segíteni. Orsolics Zénó ma terapeuta, addiktológus, ifjúsági tanácsadó, három gyerek édesapja.

null

Csakazértis

2016-11-26 Csakazértis

Egy 90 éves asszony Temesvárról, aki számtalan sorsfordító eseményt követően 75 évesen indult el az álmai után, és belekezdett a festészetbe. Egy újabb megható, tiszteletreméltó történet, melyből erőt, hitet, de mindenekelőtt emberséget meríthetünk.

null

Csakazértis

2016-11-19 Csakazertis

Az Amigos a gyerekekért nevű jótékonysági szervezet célja, hogy szebbé tegye a súlyosan beteg gyermekek életét. A csapatot Fábián Sára hozta létre. A lány a Corvinus Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója. A szervezet tagjai kizárólag egyetemisták. Az Amigos önkéntesei között van például közgazdász, mérnök és jogász is. A szervezet motorja Sára, akinek tevékenysége félállásnak is beillik, heti 15-20 órányi munkát igényel.

null

Csakazértis

2016-11-12 Csakazértis

A Csakazértis című portréműsorban Kadarkai Endre különlges embereket, megsüvegelendő teljesítményeket mutat be. A szereplők állhatatossága, szemlélete, embersége példaadó. Nekik sikerült meghaladni magukat, a saját mikrokörnyzetük jobbításán fáradoznak, vagy akárcsak ki tudtak törni az élet szabta korlátok keretein. Megható, tiszteletreméltó történetek, amelyből erőt, hitet, de mindenekelőtt emberséget meríthetünk.

null

Csakazértis

2016-11-05 Csakazértis

Egy újabb megható történet, melyből erőt, hitet, de mindenekelőtt emberséget meríthetünk. Flóra Gábor és felesége, Bokor Gabriella gyermeküket várták. A terhesség huszonkilencedik hetében az anyának extrém magas vérnyomása lett. Mindkettejük élete veszélybe került. Egy édesapa egy betegség nyomában.

null

Csakazértis

2016-10-29 Csakazértis

Gyura Barbara és férje pokoljárása 2000-ben kezdődött. Kisebbik fiuk, a 14 hónapos Nail láza felszökött, erős fájdalmak gyötörték. A kórházban hetekig semmit nem tudtak kezdeni a betegségével.

<< / 2 >>