Az üzlet

2016-11-13 Az üzlet

2016.11.13. 11:00

Tradíció és innováció. Két olyan fogalom, amely nagyban hozzájárul az üzleti sikerekhez. Ezt igazolják a mai műsorunkban bemutatott példák is.

Műsor:
Az üzlet
Kategóriák:
Gazdaság

Az üzlet további adásai:

null

Az üzlet

2017-11-12 Az üzlet

A tartalomból: Hogyan alakul a piaci verseny? – mi lesz a cukorkvóta megszűnése után? Csak a minőség számít – hagyománytisztelet a Twickel Pincészetnél; Tiszta és egészséges munkahelye – a környezet minősége hatással van a termelés hatékonyságára; Hagyomány és izgalom – erőszak-és szexizmusmentes játékok; Magyar kikötő Amerikában – az USA-ban működő magyar cégek közötti összefogásét.

null

Az üzlet

2017-10-29 Az üzlet

A Költségvetési Tanács a közelmúltban értékelte a gazdaság első félévi teljesítményét, amit megnyugtatónak talált. "A költségvetési szféra ma már nem elvesz, hanem hozzájárul az ország versenyképességéhez" - mondta Kovács Árpád, a Magyar Közgazdasági Társaság örökös tiszteletbeli elnöke.

null

Az üzlet

2017-10-15 Az üzlet

A tartalomból: Az amerikai Molex vállalat az innovatív termékmegoldásokra specializálódott; Magyar kiválóság; Fiatalokat segítve; Társadalmi felelősségvállalás; A magyar termelők partnere; Kunszentmiklós bemutatkozott; Adventi vonatozás.

null

Az üzlet

2017-10-01 Az üzlet

Új gyógyszergyárat avattak; Az OMÉK díszvendége volt Japán; Növekedhet a halfogyasztás; Regionális szereplő a gombapiacon; A szürkemarhákért lobbiznak; A birkapaprikást népszerűsítik; Homoktövis, a vitaminbomba; Vidékfejlesztési célkitűzések.

null

Az üzlet

2017-09-17 Az üzlet

Magyar Gazdaság Ünnepe - Idén is átadták a Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetést, és az ezzel járó tanúsított minőség „útlevelét". Az üzletben a szeptemberi eseményről számolunk be önöknek.

null

Az üzlet

2017-09-03 Az üzlet

Gazdasági magazin. A tartalomból: Költségvetésből jeles – megtartották az 55. Közgazdász-vándorgyűlést; Régiós sportóriás; Nyíregyháza erősít; Testvérvárosi alkotócsere; Mobil korlátlanul; Üzleti tanácsok őszre.

null

Az üzlet

2017-08-20 Az üzlet

90 éves a hajdúszoboszlói fürdőkomlexum; Baba- és gyerekbarát hotel a Bükkben; Balatonfüred új szállodája; Összművészeti fesztivál; Ökotudatos összművészeti központ Bercelen.

null

Az üzlet

2017-08-06 Az üzlet

Miközben sokaknak a nyár az üdülésről és kikapcsolódásról szól, vannak olyanok, akiknek éppen ez az időszak hozza el a legtöbb munkát. A tartalomból: Sporttal egészségesen; Az Anna-bál szépe; A hőség mellett vendéget is hozott a nyár; Gasztronómia felsőfokon; Kilenc évtizedes évforduló.

null

Az üzlet

2017-07-23 Az üzlet

Lengyel-magyar közös utak; Újrahasznosított környezetvédelem; Fejlesztéssel a versenyképességért; Minőségben utaznak; Közvetlenül Portugáliába; Több, mint üzlet.

null

Az üzlet

2017-07-09 Az üzlet

Kiegyensúlyozott kapcsolatok; Tradíció- és menedzsmentkultúra; Magyarországi kutatással; Egyesítik a szakértelmet; Ökotudatos jövőépítés; Harkányi nyár

<< / 7 >>