Vidéki körkép

2016-12-04 Vidéki körkép

2016.12.04. 13:30

Vidéki körképünkben ezúttal volt „macigyűjtés”, vívópalánták és advent az ország tetején. Beszámolunk továbbá a terrorcselekmény miatt elítélt szír férfi peréről és közútfejlesztésekről is. Valamint megtudhatják, mi lett az év turisztikai attrakciója.

Műsor:
Vidéki körkép
Kategóriák:
A vidék Magyarországa

Vidéki körkép további adásai:

null

Vidéki körkép

2017-02-22 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben megmutatjuk milyen károkat okozott a jeges ár a Tiszán. Lesznek roncsautók és madárkórház is. Beszámolunk a házasság hete kapcsán tartott programokról, valamint arról is, hogy három fiatal lány miként kerülte meg hátizsákkal a Balatont.

null

Vidéki körkép

2017-02-15 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten lesz árvíz, belvíz és jégtorlasz is. De könnyedebb témákat is feldolgozunk, mangalica és csoki fesztiválra látogatunk, valamint beszámolunk a szerelmesek napjáról is.

null

Vidéki körkép

Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten kiderül mit jósolt a medve, meddig tart még a tél. Beszámolunk az időjárás okozta nehézségekről, a havazásról, ónos esőről és árvízi helyzetről is. Lesz még lékhorgászat, csokoládékarnevál és kolbásztöltő verseny is.

null

Vidéki körkép

2017-02-01 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezúttal lesz Balatonátcsúszás és jégkörhinta is a befagyott tavon. Megnézzük azt is hogyan boldogulnak az állatok az extrém hidegben. Lesznek még farsangi előkészületek, valamint megnézzük miről állapodott meg a miniszterelnök és Szeged polgármestere.

null

Vidéki körkép

2017-01-25 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten kilátogatunk a déli határra. Megnézzük hány kórházban rendeltek el látogatási tilalmat az influenzajárvány miatt, és megmutatjuk azt is, hogyan keresnek eltűnt személyt drón segítségével.

null

Vidéki körkép

2017-01-18 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten sorra vesszük a téli kihívásokat és az évszak örömeit. Bemutatjuk az Országos Meteorológiai Szolgálat felújított időjárási radarját. Beszámolunk egy 14 év után megoldódott gyilkossági ügyről, valamint arról is, hogy Debrecenben a Jobbik cukisodása ellen tüntettek.

null

Vidéki körkép

2017-01-11 Vidéki körkép

Több tucat különböző tűzijátékot lehetett kapni szilveszter előtt, majd a fel nem használt pirotechnikai eszközöket vissza is kellett vinni a forgalmazónak. A tél megmutatta valódi arcát. Munkába álltak a jégtörő hajók. Szétnéztünk a sípályákon, és megmutatjuk azt is, hogy az ország különböző pontjain miként viselték az emberek és az állatok a fagyos napokat.

null

Vidéki körkép

2017-01-04 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten lesznek különböző szilveszteri szokások szerte az országból. Foglalkozunk a tél különböző veszélyeivel, valamint a szegedi árusok és a szocialista városvezetés újabb vitájával is.

null

Vidéki körkép

2016-12-25 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten beszámolunk az M3-as autópályán történt tragikus buszbalesetről, valamint út- és vasútfejlesztésekről is. Adásunk második felében azonban már az ünnepé lesz a főszerep, lesznek adományok, halászlé és betlehem is.

null

Vidéki körkép

2016-12-18 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten lesz mozi könyvtár és kastély is. Ellátogatunk a déli határnál szolgálatot teljesítő katonákhoz, valamint egy jégtörő hajóra a Tiszán. De lesznek még jótékonykodó fogvatartottak betlehemezés és kis oroszlán is.

<< / 2 >>