Vidéki körkép

2016-12-18 Vidéki körkép

2016.12.18. 13:30

Vidéki körképünkben ezen a héten lesz mozi könyvtár és kastély is. Ellátogatunk a déli határnál szolgálatot teljesítő katonákhoz, valamint egy jégtörő hajóra a Tiszán. De lesznek még jótékonykodó fogvatartottak betlehemezés és kis oroszlán is.

Műsor:
Vidéki körkép
Kategóriák:
A vidék Magyarországa

Vidéki körkép további adásai:

null

Vidéki körkép

2017-03-29 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten beszámolunk arról, mit ígért a nyugdíjasoknak Gyurcsány Ferenc Debrecenben. Ellátogatunk a déli határhoz és a Csíki Sör hazájába. Megmutatjuk milyen új gépekkel gazdagodott a magyar légierő, valamint azt is, hogyan tért vissza a díjlovaglás Szilvásváradra.

null

Vidéki körkép

2017-03-22 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten beszámolunk a március 15-i felvidéki és székelyföldi megemlékezésekről. Megmutatjuk milyen reményekkel utazott a magyar válogatott Portugáliába. Bemutatjuk azt is, milyen körülmények között élnek a határon szolgáló katonák.

null

Vidéki körkép

2017-03-15 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten lesz fekvenyomó bajnokság, haltelepítés és hód is. Beszámolunk a március 15-i ünnepségsorozat kezdetéről, valamint a Székely szabadság napjáról is.

null

Vidéki körkép

2017-03-08 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten megismerkedünk a Tisza-tó idegenforgalmi fejlesztésével. Lesznek gyár és telephelybővítések, valamint közlekedési fejlesztések is. Megmutatjuk a nyíregyházi állatkert kölyök oroszlánjait, valamint beszámolunk arról is, hogy a kanyarófertőzés miatt nem fogadott betegeket a makói kórház.

null

Vidéki körkép

2017-03-01 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten elbúcsúztatjuk a telet a busók segítségével. Megnézzük, hogy a januári kemény fagyok milyen károkat okoztak a várható bortermésben, valamint újraindul a balatoni kompforgalom. Ellátogatunk a Korda filmparkba, valamint megmutatjuk, hogy az olimpiai bajnok Berki Krisztián miként segíti a jövő tornászait.

null

Vidéki körkép

2017-02-22 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben megmutatjuk milyen károkat okozott a jeges ár a Tiszán. Lesznek roncsautók és madárkórház is. Beszámolunk a házasság hete kapcsán tartott programokról, valamint arról is, hogy három fiatal lány miként kerülte meg hátizsákkal a Balatont.

null

Vidéki körkép

2017-02-15 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten lesz árvíz, belvíz és jégtorlasz is. De könnyedebb témákat is feldolgozunk, mangalica és csoki fesztiválra látogatunk, valamint beszámolunk a szerelmesek napjáról is.

null

Vidéki körkép

Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten kiderül mit jósolt a medve, meddig tart még a tél. Beszámolunk az időjárás okozta nehézségekről, a havazásról, ónos esőről és árvízi helyzetről is. Lesz még lékhorgászat, csokoládékarnevál és kolbásztöltő verseny is.

null

Vidéki körkép

2017-02-01 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezúttal lesz Balatonátcsúszás és jégkörhinta is a befagyott tavon. Megnézzük azt is hogyan boldogulnak az állatok az extrém hidegben. Lesznek még farsangi előkészületek, valamint megnézzük miről állapodott meg a miniszterelnök és Szeged polgármestere.

null

Vidéki körkép

2017-01-25 Vidéki körkép

Vidéki körképünkben ezen a héten kilátogatunk a déli határra. Megnézzük hány kórházban rendeltek el látogatási tilalmat az influenzajárvány miatt, és megmutatjuk azt is, hogyan keresnek eltűnt személyt drón segítségével.

<< / 2 >>