Légkör

2017-01-02 Légkör

2017.01.02. 12:20

Kedden észak felől megnövekszik kissé a felhőzet, a változóan felhős idő mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Csupán északkeleten maradhat borult az ég. Számottevő csapadék nem várható. Általában élénk lesz a nyugatias légmozgás, -2, 3 fok között mérhetjük a maximumhőmérsékletet.

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Időjárás-jelentés

2017-11-17 Időjárás

Napközben is marad a túlnyomóan borult idő, de már egyre többfelé elered az eső. Ezt még tetézi az északnyugatira forduló légmozgás, amit néhol élénk széllökések kísérnek. A maximumok 4 és 10 fok között alakulnak, délkeleten lehet a legenyhébb az idő. Késő estére 2 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-16 Időjárás

Többnyire erősen felhős vagy borult az ég, de az ország északkeleti harmadán, hozzávetőlegesen a Salgótarján-Berettyóújfalu vonaltól északra a nap első felében még voltak gyengén felhős körzetek, és csak délutántól növekszik meg a felhőzet. A déli megyékben néhol kisebb eső előfordulhat. Mérsékelt marad az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-15 Időjárás-jelentés

Az északi megyékben napos, míg délen erősen felhős időnk lesz, de a felhőtakaró délutántól fokozatosan észak felé terjeszkedik. A délutáni órákban nem várható csapadék, estétől azonban a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön már helyenként előfordulhat gyenge eső. A többnyire mérsékelt északi, északkeleti szél mellett 5 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk. Késő estére -1 és +5 fok közé hűl le a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-14 Időjárás-jelentés

Szerdán az ország északi felén többórás napsütésre számíthatunk, délen viszont sok marad a felhő. Csapadék nem valószínű. Az északi szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között várható. Csütörtökön északkeleten kevés lesz a felhő, de a nap második felében már lehetnek felhősebb időszakok.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-13 Időjárás

Ma egész nap erősen felhős, borongós idő lesz a jellemző. Összességében sokfelé várható időszakos eső - súlypontjával egyre inkább kelet, délkelet felé helyeződve -, a Dunántúl magasabb részein havas eső, hó is hullhat. A legkevesebb csapadék a Kisalföldön valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 4 és 8, a Dunától keletre 10 és 16 fok között valószínű. Késő estére 3 és10 fok közé csökken a hőmérséklet.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-12 Időjárás-jelentés

Hétfőn túlnyomóan borult idő lesz a jellemző, legfeljebb a délkeleti megyékben valószínű némi napsütést. Országszerte várható eső, zápor, hajnalban a délkeleti megyékben egy-egy zivatar sem kizárt. Ugyanakkor a nyugat-dunántúli hegyekben átmenetileg havas eső, hó is hullhat. A Dunántúlon északira fordul, és megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet tág határok között mozog.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-11 Időjárás

Változóan felhős lesz az ég, főként keleten hosszabb, nyugaton rövidebb napos időszakokkal. Késő délutántól nyugat felől fokozatosan beborul az ég, az északi országrészben éjjel több helyen eső, zápor is kialakulhat.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-10 Időjárás

Ma este és éjszaka szinte menetrendszerűen éjszakánként érkeznek meg a frontok hozzánk, aminek bizonyára sokan örülnek is. A megnövekvő felhőzet mellett az előttünk álló éjszaka második felétől számíthatunk kisebb esőre, valamint a hegyekben akár viharos széllökésekre is.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-09 Időjárás

Estétől északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, késő este északon, északnyugaton kisebb eső előfordulhat. Péntek hajnalig általában gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, majd napközben több helyen megélénkül a nyugati, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 9 és 13 fok között valószínű.

null

Időjárás-jelentés

2017-11-08 Időjárás-jelentés

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 8 és 13 fok között valószínű.

<< / 94 >>