Légkör

2017-01-03 Légkör

2017.01.03. 12:20

Szerdán mozgalmasnak ígérkezik időjárásunk: egy meleg-, majd egy hidegfront is eléri térségünket. Beborul az ég, és több helyen számítani lehet havazásra, nyugaton havas eső, eső, ónos eső is előfordul. Csütörtökön a felhőátvonulásokból csak elszórtan valószínű hózápor.

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Légkör

2017-03-29 Légkör

A szikrázóan napos, az átlagosnál több fokkal melegebb napot követően csütörtökön és pénteken már több lesz felettünk a gomolyfelhő, akkor északkeleten, keleten futó záporok is kialakulhatnak. A hétvégére azonban visszatér a derült, csapadékmentes idő. Az éjszakák már fagymentesek lesznek és napközben igen enyhe idő várható.

null

Légkör

2017-03-28 Légkör

Egy anticiklon hatására túlnyomóan derült, napsütéses idő volt a jellemző. A hét végéig jobbára napos, ismét igen enyhe időre számíthatunk, de szerda délután és csütörtökön több lesz felettünk a gomolyfelhő, akkor északon és keleten futó záporok is kialakulhatnak. Vasárnap és a jövő hét elején változékonyabbra fordul az idő, akkor már több lesz felettünk a felhő, és csapadéknak is nagyobb lesz az esélye.

null

Légkör

2017-03-27 Légkör

Közel zavartalan napsütést élvezhetünk ma, és ez hasonlóan lesz a következő napokban is. Több felhő és egy-egy zápor a hét közepén lehet. Keddre és szerdára virradóra még többfelé kell számítani talajmenti fagyra, utána viszont mind a hajnali, mind a délutáni hőmérséklet emelkedik, a hét végére ismét kora nyárias értékeket mérhetünk.

null

Légkör

2017-03-26 Légkör

Az éjszaka érkezett gyenge hidegfront miatt ugyan megnövekedett a felhőzet, de napközben már jellemzően napos idő lesz. Elszórtan előfordulhat egy kis zárporeső. Déltől északkelet felől határozottan csökken a felhőzet, és mindenhol kisüt a nap. Az északkeleti szél megélénkül, az északkeleti tájakon meg is erősödik. 8 és 13 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

null

Légkör

2017-03-25 Légkör

Vasárnap délután a borongós tájakon is felszakadozik a felhőzet, országszerte gomolyfelhős, napos időre készülhetünk. Ezekből azonban számottevő csapadék már sehol sem alakul ki. A többfelé élénk, északias szelet keleten helyenként erős lökések is kísérhetik. A legmelegebb órákban 8, 13 fok közé emelkedik a hőmérő higanyszála.

null

Légkör

2017-03-24 Légkör

Kiderül, milyen idő lesz pontosan a hétvégén, milyen lesz a következő öt nap időjárása, mindemellett jönnek az információk a légszennyezettségről, és megtudhatják, mit jósol az orvosmeteorológus a hétvégére. A hazai folyók és tavak hőmérséklete, majd hallhatnak a környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárásáról. Ezeken kívül képes érdekességeket is bemutatunk.

null

Légkör

2017-03-23 Légkör

Pénteken is marad még az enyhe idő, a hétvégén viszont változékonyabbra fordul időjárásunk, egyre több lesz felettünk a felhő, vasárnap egy hazánk felett átvonuló hidegfront hatására kiadósabb esőre, záporokra és jelentős lehűlésre számíthatunk. Vasárnap és a jövő hét elején a mainál 10 fokkal alacsonyabb lesz a csúcshőmérséklet.

null

Légkör

2017-03-22 Légkör

Szegeden ma délután 24 fokot mutatott a hőmérő és még holnap-holnapután is tavaszias, változóan napos idő várható. Péntekig még marad a szokatlanul enyhe idő, aztán a hétvégén több hullámban hűvösebb levegő árasztja el térségünket. Vasárnap és a jövő hét elején már 15 fok alatt marad a maximum-hőmérséklet és az éjszakák is hidegebbek lesznek.

null

Légkör

2017-03-21 Légkör

Hamisítatlan tavaszi időjárás várható a következő napokban, mint ahogy azt már ma is tapasztalhattuk. Szerdán a hazánktól északra hullámzó hidegfront nedvesebb levegőt szállít fölénk, emiatt több lesz felettünk a felhő, záporok, zivatarok is kialakulhatnak, de enyhe marad az idő. A hétvégéig sok napsütésre, májust idéző hőmérsékletre számíthatunk.

null

Légkör

2017-03-20 Légkör

Sándor, József és Benedek meghozták a meleget, ugyanis a héten már a tavasz minden elemét élvezhetjük, azaz a változó napsütés és egy-egy zápor mellett már 20 fok körüli hőmérsékletek várhatóak. Csütörtökön pedig helyenként akár 24 fok is lehet a csúcshőmérséklet.

<< / 72 >>