Légkör

2017-01-03 Légkör

2017.01.03. 12:20

Szerdán mozgalmasnak ígérkezik időjárásunk: egy meleg-, majd egy hidegfront is eléri térségünket. Beborul az ég, és több helyen számítani lehet havazásra, nyugaton havas eső, eső, ónos eső is előfordul. Csütörtökön a felhőátvonulásokból csak elszórtan valószínű hózápor.

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Időjárás-jelentés

2017-05-25 Időjárás

Pénteken is változékony időre számíthatunk, ugyanakkor már csak a középső országrészben alakul ki szórványosan zápor szél kíséretében. Szombaton már sok napsütés várható. Délután egy-egy helyen nem kizárt záporeső kialakulása. Éjszaka 6 és 12, napközben 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-24 Időjárás-jelentés

Csütörtökön sok lesz a felhő, délen helyenként zárt is lehet a felhőtakaró, majd estére csökken a felhőzet. Többfelé várható zápor, főleg keleten, északkeleten zivatar is. Az északi, északnyugati szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-23 Időjárás-jelentés

Szerdán eleinte változóan felhős lesz az ég, majd megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Északkeleten, keleten többfelé, másutt elszórtan valószínű zápor, keleten zivatar is kialakulhat. Az északnyugati, nyugati szél megerősödik. 21 és 26 fok között alakul a nappali hőmérséklet.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-20 Időjárás-jelentés

A hétvégén, illetve a jövő hét elején átmenetileg erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés és előbb a Dunántúlon, majd másutt is kialakulhatnak záporok, zivatarok. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás, az enyhe éjszakákat kellemesen meleg nappalok követik.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-19 Időjárás-jelentés

A Dunántúlon erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és ott a délutáni órákban már zápor, zivatar is várható. A Duna-Tisza közén és az Északi-középhegység térségében estefelé alakulhat ki zápor, zivatar. Vasárnap csökken a felhőzet, a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, majd délután főként a keleti területeken lesz gomolyfelhős az ég, és főként ott lehet csapadék.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-18 Időjárás-jelentés

Pénteken napos időre számíthatunk kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. A déli, délkeleti szél megélénkül, a Dunántúl északi részén többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-17 Időjárás-jelentés

Csütörtökön túlnyomóan derült, napos idő várható, csapadék nem lesz. A Dunántúlon a délkeleti, keleten az északkeleti, keleti szél megélénkül, csupán a Kisalföldön lehetnek erős széllökések. éjszakai 7 és 12, nappali 20 és 25 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-16 Időjárás-jelentés

Éjszaka fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, szerdán napközben napos idő mellett gyenge gomolyfelhő-képződés várható. Eleinte még a Dunántúl nyugati felét leszámítva több helyen alakul ki zápor, zivatar, majd estétől csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 21 és 26 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-14 Időjárás

Hétfőn a többórás napsütés mellett gomolyfelhők is képződnek, ezekből a Dunántúlon többfelé számíthatunk záporra, zivatarra, akár felhőszakadással is. Máshol nem várható számottevő csapadék. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon, illetve a keleti tájakon élénkül meg gyakrabban, zivatarban erős széllökés is lehet. A csúcshőmérséklet 20, 25 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-05-13 Időjárás

Vasárnap csapadék általában nem várható, legfeljebb keleten lehet elvétve jelentéktelen zápor.  Délután a többórás napsütés mellett gomolyfelhők is képződnek, ezekből helyenként előfordulhat futó zápor. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legmelegebb órákban 20, 26 fok közötti hőmérsékleteket mérhetünk.

<< / 77 >>