Légkör

2017-01-04 Légkör

2017.01.04. 12:20

Csütörtökön felhőátvonulások lesznek hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, a Duna-Tisza közén lehet több a felhő, és ott kisebb havazás, másutt elszórt hózápor fordulhat elő. Az északi, északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között várható.

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Időjárás-jelentés

2017-07-25 Időjárás-jelentés

Szerdán napos és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, és több helyen előfordul még eső, zápor. Az északnyugati szél erős marad. A hét második felében szárazabbra fordul az idő, és ismét erősödik a nappali felmelegedés.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-24 Időjárás-jelentés

Keddre virradóra egy markáns hidegfront érkezik, amely véget vet a hőségnek. A front mögött mintegy 8-10 fokkal hűvösebb levegő áramlik fölénk. A rövid napos időszakok mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, eleinte több helyen, majd főként a Dunától keletre várható - akár ismétlődő jelleggel is - zápor, zivatar.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-23 Időjárás

Hétfőn nyugat felől egyre több felhő érkezik, de hosszabb-rövidebb napos időszakokra is számítani lehet. Először főként nyugaton és északon, majd délután egyre többfelé várható zápor, zivatar felhőszakadással, helyenként jégesővel. Általában mérsékelt lesz a légmozgás, de zivatarokhoz kapcsolódóan viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 23 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 30 és 35 fok között várható, de északnyugaton néhány fokkal hűvösebb idő valószínű.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-22 Időjárás-jelentés

Vasárnap napközben a változóan felhős időben átmenetileg kisebb lesz a csapadékhajlam, de a kora esti óráktól kezdődően ismét egyre többfelé várható zápor, zivatar. Élénk lesz az északnyugati szél. 32, 37 fok között tetőzik a hőmérséklet.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-21 Időjárás

Szombaton napos, és főként a déli óráktól erősebben gomolyfelhős időszakok egyaránt lesznek, zápor, zivatar bárhol kialakulhat. A változó irányú szél zivatar környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 36 fok között várható.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-20 Időjárás

Pénteken változó felhőzetre számíthatunk, erőteljesebb gomolyfelhő-képződés a Dunántúlon várható. A Tiszántúlon helyenként, másutt szórványosan valószínű zápor, zivatar. A Dunántúlon az északnyugati, a Dunától keletre a délnyugati szél többfelé megerősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 16 és 21 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 37 fok között várható.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-19 Időjárás

Csütörtökön napos időre számíthatunk többnyire kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-18 Időjárás-jelentés

Szerdán napos időre számíthatunk többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Legfeljebb a nyugati és északi határvidéken lehet egy-egy zápor. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-17 Időjárás

Kedden a sok napsütés mellett főként északon, északkeleten növekszik meg időnként erősebben a felhőzet, de csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 31 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-07-16 Időjárás

Hétfőn túlnyomóan derült, napos idő lesz, estefelé az északi határ mentén növekedhet meg helyenként kissé a felhőzet, csapadékra nem kell számítani. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között várható.

<< / 83 >>