Légkör

2017-01-04 Légkör

2017.01.04. 12:20

Csütörtökön felhőátvonulások lesznek hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, a Duna-Tisza közén lehet több a felhő, és ott kisebb havazás, másutt elszórt hózápor fordulhat elő. Az északi, északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között várható.

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Légkör

2017-01-17 Légkör

A következő napokban napos idő várható, azonban a derült éjszakákon ismét nagyon kemény fagyok lehetnek. Több helyen mínusz 20 fok alá is hűlhet a levegő. A hét végétől már erősödik a ködhajlam, egyre nagyobb területen lesznek tartósan felhős, ködös vidékek.

null

Légkör

2017-01-16 Légkör

Befelhősödik mindenütt az országban, a szél is megerősödik, többfelé elkezd hullani a hó. Kedden borongós, néhol havas, fagyos idő várható. A hét közepétől száraz, hideg, napos időnk lesz. A hétvége felé már több lesz felettünk a felhő, de csapadék sehol sem valószínű.

null

Légkör

2017-01-15 Légkör

Ma változóan felhős lesz az ég, főleg keleten lehetnek erősen felhős időszakok. Jelentéktelen hószállingózás bárhol előfordulhat. Reggel -13 és -3, délután -4 és +2 fok között alakulhat a hőmérséklet. Napközben fokozatosan mérséklődik az eleinte még élénk Északnyugati szél. A folytatásban pedig ismét jön a hideg!

null

Légkör

2017-01-14 Légkör

Vasárnap kezdetben erősen felhős időre van kilátás, később egyre több helyen elvékonyodik, felszakadozik a felhőzet és hosszabb, rövidebb időszakokra a nap is kisüthet. Számottevő csapadék nem várható. A szél mérsékelt marad. -6, 0 fokra melegszik a levegő.

null

Légkör

2017-01-13 Légkör

Kiderül, milyen lesz a következő öt nap időjárása, mindemellett jönnek az információk a légszennyezettségről. Hallhatnak a környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárásáról. A síelőknek az aktuális hóadatokat is megmutatjuk. Számtalan programot is ajánlunk a hétvégére és a következő napokra.

null

Légkör

2017-01-12 Légkör

Borult idő várható többfelé csapadékkal az ország északkeleti harmadán havazás, másutt eső, néhol átmenetileg ónos eső, majd kora estétől egyre inkább havas eső, hó valószínű. A délnyugati szél délutántól egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és élénk lesz.

null

Légkör

2017-01-11 Légkör

Melegfront felhőzete borítja be az országot, és sokfelé várható havazás, kisebb eséllyel délnyugaton. Egyre többfelé megélénkül, estétől a Kisalföld környékén megerősödik a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -14 fok között alakul.  

null

Légkör

2017-01-10 Légkör

Estétől a déli megyékben már gyenge havazás, hószállingózás is lehet, és szerdán is elsősorban itt számíthatunk kevés csapadékra. Csütörtöktől enyhülés veszi kezdetét, véget érnek a komoly éjszakai fagyok, és napközben is egyre többfelé emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet.

null

Légkör

2017-01-09 Légkör

A következő pár napban napról napra magasabb hőmérsékletet tapasztalhatunk majd. A változóan felhős égből csak helyenként fordulhat elő hózápor, kisebb havazás. A hét második felében mozgalmassá válik időjárásunk, jelentősen megenyhül, már csak kevés helyen lesz -10 foknál hidegebb a hajnal.

null

Légkör

2017-01-08 Légkör

Dermesztő hidegre ébredhettünk ma reggel. A folytatásban igazi téli idő várható napsütéssel, nyugaton viszont több felhővel, havazással. Az északi szél a Tisztántúlon és a Balaton térségében még éjszakáig erősödhet. A csúcshőmérséklet egyébként ma -3 és -10 fok között alakul.

<< / 66 >>