Légkör

2017-01-05 Légkör

2017.01.05. 12:15

Kemény fagyokra lehet számítani. A következő két napban nagyon hideg lesz a napsütés dacára is, ráadásul az erős, viharos szélben a valóságosnál hidegebbnek érezzük majd a levegőt. Hajnalonként sok helyen mínusz 10 fok alá, főleg északkeleten a szélvédett, havas körzetekben néhol mínusz 15, mínusz 20 fokig süllyed a hőmérséklet.

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Időjárás-jelentés

2017-09-23 Időjárás-jelentés

Vasárnap Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Összességében többfelé, nagyobb eséllyel keleten alakul ki eső, zápor. A változó irányú szél mérsékelt marad. éjszakai 7 és 12, nappali 13 és 19 fok között alakul. Hétfőn főként a Dunántúlon alakul ki eső, zápor. A változó irányú szél mérsékelt marad. éjszakai 7 és 12, nappali 13 és 19 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-21 Időjárás

A nap hátralévő részében marad az erősen felhős, borult idő, elsősorban a Nyugat-Dunántúlon, illetve késő délutántól az Észak-Alföldön lehetnek felszakadozások. A nyugati határvidéket leszámítva sokfelé lesz eső, zápor, keleten, északkeleten jelentős mennyiség is hullhat. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon és északkeleten gyakran megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. Késő estére 11, 15 fokra hűl le a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-19 Időjárás-jelentés

Szerdán a Dunántúl nyugati harmadán borult lesz az ég, de másutt is a rövid napos időszakok mellett sok lesz a felhő. Összességében több helyen valószínű eső, zápor. A Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél. 13, 19 fok valószínű.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-18 Időjárás-jelentés

Kedden erősen felhős, borongós idő várható. A Tiszántúlon lehet szakadozottabb a felhőzet. A Dunántúlon sokfelé, keleten viszont kevesebb helyen várható eső, zápor, a Tiszántúlon zivatar is lehet. A szeles időben 13,19 fok várható, de a Tiszántúlon még 20, 25 fokig is felmelegedhet a levegő. Szerdán többnyire borult lesz az ég és többfelé eshet.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-17 Időjárás

Kezdetben többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor, főként keleten zivatar, majd délnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, éjszakára megszűnik a csapadék. A délnyugatira, nyugatira forduló szél többfelé megerősödik, főként keleten és zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet hozzávetőleg a Miskolc-Baja vonaltól nyugatra 14 és 20, keletre 21 és 29 fok között várható. Késő estére 10 és 16 fok közé hűl le a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-16 Időjárás

A Dunántúlon és a középső területeken átmenetileg felszakadozik a felhőzet, néhány órára a nap is kisüthet, egyre kevesebb helyen várható eső, zápor, délnyugaton egy-egy zivatar, másutt változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel, számottevő csapadék nélkül. Késő délutántól, estétől nyugat felől ismét beborul az ég, és a Dunántúlon és északon már eső, zápor, helyenként zivatar is lehet. A déli, délkeleti szél élénk, helyenként erős lesz, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután északnyugaton 17 és 22, másutt 23 és 29 fok között alakul. Késő estére 15 és 21 fok közé hűl le a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-15 Időjárás-jelentés

Szombaton a változó felhőzet mellett az ország nagy részén több órára kisüt a nap, délután, este főként a Dunántúlon és északon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott záporra, zivatarra is számítani kell. Vasárnap gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, több helyen valószínű zápor, zivatar.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-14 Időjárás-jelentés

Pénteken napközben több órára kisüt a nap, csapadék már nem valószínű. A nyugati, szelet reggelig erős széllökések kísérhetik, majd napközben mérséklődik a légmozgás. A nappali hőmérséklet általában 17 és 23 fok között valószínű. Szombaton főként a Dunántúlon és északon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott záporra, zivatarra is számítani kell.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-13 Időjárás-jelentés

Csütörtökön eleinte túlnyomóan derült, napos idő várható, majd délután erősebb gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Délután, este főként a Dunántúlon és északon szórványosan valószínű zápor. A szél erős marad. A hőmérséklet éjszaka 10 és 15, nappal 23 és 28 fok között valószínű.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-12 Időjárás-jelentés

Szerdán keleten is csökken a felhőzet, napközben gomolyfelhős, napos idő várható. Kezdetben délen néhol zápor még lehet, de csapadék már nem valószínű. A délnyugatira forduló szél megélénkül. éjszakai 7 és 13, nappali 20 és 25 fok között valószínű.

<< / 89 >>