Légkör

2017-01-07 Légkör

2017.01.07. 12:15

Az egész hétvégén extrém hideggel kell szembenézzünk, éjszaka mínusz 20 foknál is alacsonyabb hőmérsékletekkel az ország egyes tájain. A szél vasárnaptól mérséklődik, a jövő héten pedig enyhülés várható.

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Légkör

2017-02-21 Légkör

Ma éjszaka alábbhagy az eső és a következő három napban az évszakhoz képest kifejezetten kellemes, kora tavaszias idő várható igen nagy változékonysággal. A hétvégére hidegfront érkezik.

null

Légkör

2017-02-20 Légkör

Kedden délután többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, csak északnyugaton vékonyodhat el a felhőtakaró. Szórványosan számíthatunk további esőre, záporra. A délnyugati, majd a nyugatira forduló szelet élénk, erős lökések kísérik. A csúcshőmérséklet 4, 10 fok között várható.

null

Légkör

2017-02-19 Légkör

Hétfőn nyugat felől szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. Felhősebb tájakkal már csak keleten, illetve a Duna-Tisza közén lehet majd találkozni. Csapadék nem valószínű. Általában mérsékelt lesz a nyugatias szél, a csúcshőmérséklet 5, 11 fok között várható.

null

Légkör

2017-02-18 Légkör

Többfelé kisüthet a nap, de maradnak tartósan felhős, ködös területek is. A jövő héten tovább csökken a felhőzet, egyre több helyen számíthatunk napsütésre. A hét közepéig tovább erősödik a nappali felmelegedés, és kora tavaszi idő kezd kialakulni.

null

Légkör

2017-02-17 Légkör

Milyen lesz a következő öt nap időjárása? Információk a légszennyezettségről, és megtudhatják, mit jósol az orvos meteorológus a hétvégére. A hazai folyók és tavak hőmérséklete. A vitorlázók és szörfözők megtudhatják, milyen szélviszonyokra lehet számítani. A környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárására.

null

Légkör

2017-02-16 Légkör

Péntek délelőtt még országszerte borult, párás, helyenként ködös idő várható helyenként hószállingózással, ónos szitálással, csak a hegyekben süthet a nap. Délutántól megvastagszik a felhőzet és északnyugat felől csapadék érkezik. Leginkább a Dunántúlon és északon alakulhat ki eső, a fagyos területeken ónos eső.

null

Légkör

2017-02-15 Légkör

Az éjszakai órákban a derült helyeken is köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik, napközben az ország legnagyobb részén borult, párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk. Bárhol előfordulhat hószállingózás, ónos szitálás. Napsütés csak a magasabb helyeken lehet. Gyenge marad a szél.

null

Légkör

2017-02-14 Légkör

Anticiklon van felettünk, eseménytelen az időjárás. Éjszaka az ország keleti felén képződött nagy területen köd, ez fokozatosan zsugorodott, az ország nagyobb részén kisütött a nap.  A következő napokban is döntően magasnyomású légköri képződmény alakítja a Kárpát-medence időjárását.

null

Légkör

2017-02-13 Légkör

A következő napokban is marad a kétarcú időjárás. Az éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet a nappali órákban zsugorodhat, általában több órára kisüt a nap, de jócskán maradnak egész nap borús tájak is. Csapadéknak kicsi az esélye. A hét utolsó napjaiban érkezhet egy gyenge hidegfront, de lényeges változást nem okoz.

null

Légkör

2017-02-12 Légkör

Többnyire napos és egyre enyhébb idő vár ránk a következő napokban, egyelőre fagyos éjszakákkal.
Továbbra sem lesz hibátlan nyári idő: Holnap az északi országrész lesz naposabb, a déli pedig a felhősebb, de már jelentősen csendesedik a szél.

<< / 69 >>