Légkör

2017-01-08 Légkör

2017.01.08. 12:15

Dermesztő hidegre ébredhettünk ma reggel. A folytatásban igazi téli idő várható napsütéssel, nyugaton viszont több felhővel, havazással. Az északi szél a Tisztántúlon és a Balaton térségében még éjszakáig erősödhet. A csúcshőmérséklet egyébként ma -3 és -10 fok között alakul.

Műsor:
Légkör

Légkör további adásai:

null

Időjárás-jelentés

2017-10-18 Időjárás

Holnap az éjszaka képződő köd és az elsősorban a Dunántúl északi felén kialakuló alacsonyszintű rétegfelhőzet a déli órákra nagyrészt fokozatosan feloszlik, és ezt követően az ország túlnyomó részén derült, napos, száraz időre számíthatunk. A délnyugati szél mérsékelt marad. A hőmérséklet éjszaka 3 és 9, napközben 16 és 24 fok között alakul, a hosszabb ideig ködös, felhős tájakon lesz a hűvösebb.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-17 Időjárás-jelentés

Szerdán az éjszaka képződő ködfoltok délelőtt feloszlanak. A reggeli óráktól délnyugat felől egyre több magasszintű felhőzet érkezik, amely szűri a napsütést. Csapadék nem lesz. A déli szél a Kisalföld térségében helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között alakul, délkeleten lesz a melegebb.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-16 Időjárás

A következő napokban is front-, illetve csapadékmentes őszi időre van kilátás. Az éjszaka képződő köd helyenként csak lassan oszlik fel, de általában több órára kisüt a nap, napközben inkább fátyolfelhők lesznek az égen. Pénteken és szombaton is csupán néhol valószínű kisebb eső, zápor. A hőmérséklet nem változik lényegesen. A hosszú hétvége második felében már nagyobb a csapadék esélye és lehűlésre is számítani lehet.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-15 Időjárás-jelentés

A hajnalban képződő ködfoltok feloszlása után többnyire derült, napsütéses időnk lesz, csapadék nélkül. 16 és 23 fok közé melegszik a levegő. Kedden is a napsütésé a főszerep, az esernyőkre továbbra sem lesz szükség. A szél is gyenge, mérsékelt marad.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-14 Időjárás-jelentés

Vasárnap is sok napsütés ígérkezik, nagyrészt derült, vagy gyengén felhős időre számíthatunk. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. 17, 23 fok valószínű. Hétfőn hajnalban a képződő ködfoltok feloszlása után többnyire derült, napsütéses időnk lesz, csapadék nélkül. 16 és 23 fok közé melegszik a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-13 Időjárás-jelentés

Kevés lesz a felhő, sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. Vasárnap Nagyrészt derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, az éjszaka képződő köd gyorsan feloszlik.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-12 Időjárás-jelentés

Pénteken szeles időnk lesz, az északnyugati légmozgás országszerte megerősödik. A többórás napsütés mellett, a felhőátvonulásokból egy-egy futó zápor előfordulhat. 16 és 21 fok közötti értékekre számíthatunk. A hétvégén már túlnyomóan napos, csapadékmentes időre készülhetünk. Nem változik lényegesen a hőmérséklet, délutánonként általában 19-20 fok köré melegszik fel a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-11 Időjárás-jelentés

Csütörtökön gyengén vagy változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A nyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között, a nappali pedig 20-21 fok körül alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-10 Időjárás

Bár felhős, de enyhe időnk van ma. Délnyugaton egészen sokat sütött a nap, de másutt is előbújt a felhők közül, még ha csak rövid időre is. A hőmérséklet a legmelegebb órákban 13 és 19 fok között alakul. A hét további részében igazi kirándulóidőre van kilátás, napközben több órás napsütéssel. Éjszaka viszont egyre több helyen jelennek meg pára- és ködfoltok, melyek a hét második felében helyenként csak lassan oszlanak fel. A csúcshőmérséklet jellemzően a 15, 20 fok között alakul, a hajnalok fokozatosan enyhülnek, a hét közepétől már nem várható talajmenti fagy.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-09 Időjárás

Általában kevés felhőre, sok napsütésre számíthatunk, azonban a Dunántúlon közepesen, illetve erősen felhős időszakok is lesznek, ott helyenként kisebb csapadék előfordulhat. Többfelé megélénkül, a középső és északi országrészben néhol meg is erősödik a nyugati, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Késő estére 4 és 10 fok közé hűl le a levegő.

<< / 91 >>