Napi Aktuális

2017-01-09 Napi aktuális 3. rész

2017.01.09. 19:30

A helyszínen lelőtték a hatóságok azt a palesztin sofőrt, aki teherautójával egy buszról leszálló katonák közé hajtott Jeruzsálemben. A gázolásos támadásban négy izraeli katona vesztette életét, és legkevesebben tízen megsérültek. A merénylőt egy idegenvezető lőtte le, akit a jármű szintén elütött, de ő csak könnyebben sebesült meg és még volt ereje tüzelni. Az izraeli miniszterelnök szerint, a merénylő az Iszlám Állam harcosa lehetett. A kormányfő hozzátette: figyelembe véve a hasonlóságokat a kelet-jeruzsálemi támadás és az Európában tavaly történt nizzai és berlini merénylet között, lennie kell valamilyen kapcsolatnak.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Dobos Marianne
Kategóriák:
Külföld
Politika

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-06-28 Napi aktuális 2. rész

Börtönné változtatná a visegrádi négyek és a balkáni útvonal országait Brüsszel. Egyre több álcivil csoport tagadja meg a regisztrációt. Soros György lapjában támadta Magyarországot Magyar Bálint. Vendég: Őry Mariannal a Magyar Hírlap és Haraszti Gyulával a Magyar Idők újságírója.

null

Napi Aktuális

2017-06-28 Napi aktuális 3. rész

Ismét 12-en vannak a Nemzet Sportolói. A címet a többiek javaslatára Kamuti Jenő kapta, aki kétszeres olimpiai ezüstérmes, egyszeres csapat-világbajnok tőrvívó és 17. éve a Nemzetközi Fair-Play Bizottság elnöke.

null

Napi Aktuális

2017-06-28 Napi aktuális 1. rész

Az Európai Parlament, a hazai digitalizáció és foci. Vendégünk a stúdióban Deutsch Tamás EP-képviselő, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos és az MTK elnöke.

null

Napi Aktuális

2017-06-27 Napi aktuális 2. rész

Milyen eredményt hozott és milyen hozadéka lehet a Nemzeti Konzultációnak és miként lehet értékelni a programzáró beszédeket? Vendég: Szánthó Miklós igazgató, Alapjogokért Központ, Fodor Csaba ügyvezető, Nézőpont Intézet és Nagy Áron újságíró, Magyar Idők.

null

Napi Aktuális

2017-06-27 Napi aktuális 1. rész

Vendégünk Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, akivel az ismét erősödő migrációs helyzetet elemeztük, de szó volt a Soros szervezetek átláthatóságáról és arról is, hogy válaszolt-e az MSZP arra a kérdésre, hogy használták-e pártmunkára azokat a diákokat, akiket a költségvetési csalás miatt őrizetbe vett Czeglédy Csaba szocialista politikus cége közvetített ki.

null

Napi Aktuális

2017-06-27 Napi aktuális 3. rész

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom olyan, mint egy nagy család, csak nekünk nem a családfánk közös, hanem a céljaink. Így jellemzi magát a gyermekvállalást népszerűsítő mozgalom, amely kormánytámogatással országos hálózattá fejlődött. Vendég: Pálfay Erzsébet hálózati projektvezető, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

null

Napi Aktuális

2017-06-26 Napi aktuális 2. rész

Mi lesz Botka László sorsa miután ultimátumot kapott a pártjától? Szakad-e a Jobbik? A pride-ra toboroz a Momentum. Vendég: Jobbágyi Zsófia újságíró, Magyar Hírlap, Fricz Tamás politológus és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

null

Napi Aktuális

2017-06-26 Napi aktuális 3. rész

Az idei év a Furmint éve. Gál Péter eredetvédelemért felelős helyettes államtitkár beszélgettünk a magyar borokról, de szót ejtettünk a kézműves sörökről, valamint a méltán világhírű pálinkáinkról is.

null

Napi Aktuális

2017-06-26 Napi aktuális 1. rész

A rekordok konzultációja; Hova tűnt Kovács Béla? A Botka-vagyont kutatják Szegeden. Vendég: Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató, Fidesz.

null

Napi Aktuális

2017-06-23 Napi aktuális 4. rész

Az Echo Tv Informátor című műsora Szombathelyen a múlt héten letartóztatott Czeglédy Csaba cége után nyomozott és talált érdekes dokumentumokat. Vendég: Szarvas Szilveszter felelős szerkesztő, Informátor.

<< / 136 >>