Napi Aktuális

2017-01-10 Napi aktuális 3. rész

2017.01.10. 19:30

Még mindig egymást érik a korrupciós ügyek a baloldalon - jelentette ki a Keresztény Demokrata Néppárt országgyűlési képviselő. Hollik István ezzel kapcsolatban három konkrét ügyet említett: az Alstom metrókocsik beszerzését, Hiszékeny Dezső szocialista politikus büntetőperét és az MSZP dunakeszi elnökének korábbi felfüggesztett börtönbüntetését. A politikus az Alstom metrószerelvényeiről azt mondta: nemzetközi méretű szocialista visszaélési ügyről van szó.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Dobos Marianne
Kategóriák:
Belföld
Gazdaság
Politika

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-03-24 Napi aktuális 4. rész

Van-e alternatívája az atomenergiának? S ha igen, nem éppen azzal okoz-e az emberiség több kárt, hogy ehelyett szénnel, olajjal és gázzal tüzel? Ezzel folytatjuk, de előtte megmutatjuk, mit mondott itt a stúdióban a Paks 2-ről népszavazást kezdeményező LMP képviselője, Sallai Róbert Benedek. Vendég: Hárfás Zsolt energetikai szakértő.

null

Napi Aktuális

2017-03-24 Napi aktuális 3. rész

„Nem túlzás azt állítani, hogy a mai magyar kormány gyakorlatilag egyetlen csoportot kezel elsőrangú állampolgárként, ők pedig a középkorú, fehér bőrű, jól kereső férfiak, akik ráadásul keresztények és nagycsaládosok" - fogalmazott Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, aki műsorunk vendége.

null

Napi Aktuális

2017-03-24 Napi aktuális 2. rész

A nemzeti megemlékezéseinket, ünnepeinket ne gyalázhassa meg a gyülekezési szabadságra hivatkozva se szervezet, se magánszemély - írja petíciójában Nagy Ervin, az Oikosz Alapítvány elnöke. A kezdeményezés a héten indult, de máris 3000-en csatlakoztak hozzá. Vendég: Nagy Ervin elnök, Oikosz Alapítvány.

null

Napi Aktuális

2017-03-24 Napi aktuális 1. rész

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága szerint súlyosan aggályos Magyarország migránspolitikája. Vendég: Simon Ernő magyarországi szóvivő, ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR).

null

Napi Aktuális

2017-03-23 Napi aktuális 4. rész

Ilyen magas szinten még sem az Európai Parlament, sem az Európai Bizottság nem foglalkozott a Beneš-dekrétumok negatív hatásaival, mint a közeljövőben fog. A magyarok és németek kollektív bűnösségét jogszabályok ma is érvényben vannak. Bár Csehszlovákia megszűnt, a két utódállam egyike sem volt hajlandó hatályon kívül helyezni a magyarok és németek millióinak üldözésére alapot adó diszkriminatív dekrétumokat. Vendég: Csóti György, a Kisebbségi Jogvédő Intézet igazgatója.

null

Napi Aktuális

2017-03-23 Napi aktuális 5. rész

Nagy változás előtt az Operaház. Épp hogy ősszel elkezdődik az új évad, felújítás miatt bezár az Andrássy úti dalszínház. Vendég: Ókovács Szilveszter főigazgató, Magyar Állami Operaház.

null

Napi Aktuális

2017-03-23 Napi aktuális 3. rész

Zugló 3. számú egyéni választókerületében április 23-án időközi választást tartanak, mert az egy éve tisztázatlan körülmények között eltűnt MSZP-s önkormányzati képviselőnek, Sápi Attilának a jogszabályok értelmében január végén megszűnt a mandátuma. Az MSZP mélyen hallgat a többszörösen körözött Sápi Attiláról, de lemondásra szólította fel a Fidesz-KDNP jelöltjét, Somodi Zoltánt.

null

Napi Aktuális

2017-03-23 Napi aktuális 1. rész

Tegnap öt ember halt meg Londonban egy terrortámadásban, ma Antwepenben kíséreltek meg elkövetni egy ugyanilyen akciót. Fegyverként használt gépjárművek. Európát fenyegeti az Iszlám Állam. Vendég: Kaiser Ferenc biztonságpolitikai szakértő.

null

Napi Aktuális

2017-03-23 Napi aktuális 2. rész

Budapest adott otthont a NATO Transzformációs Szemináriumának. Ebből az alkalomból hazánkba látogatott Rose Gottemoeller NATO-főtitkárhelyettes is. Nagy kérdésnek tartja, hogy a szövetség, miként alakítja át magát, hogy megfeleljen az új kihívásoknak. A főtitkárhelyettes szerint az a lényeg, hogy a NATO, miként lehet egy modern, rugalmas szervezet, amely jó alkalmazkodik napjaink kihívásaihoz. Az Echo Tv műsorvezetője, Velkovics Vilmos készített interjút Rose Gottemoellerrel.

null

Napi Aktuális

2017-03-22 Napi aktuális 4. rész

A romániai országos kanyarójárvány újra ráirányította a figyelmet az oltásokra, azok szükségességére. Milyen problémákat vet fel az oltásellenesség, meddig terjedhet a szülők felelőssége? Mekkora átoltottságra van szükség ahhoz, hogy ne alakuljanak ki a mostanihoz hasonló járványok? Vendég: dr. Turcsányi Zsolt alelnök, Nebáncsvirág Egyesület és Bokány Lajos elnök, Nebáncsvirág Egyesület.

<< / 112 >>