Légkör

2017-01-11 Légkör

2017.01.11. 12:20

Melegfront felhőzete borítja be az országot, és sokfelé várható havazás, kisebb eséllyel délnyugaton. Egyre többfelé megélénkül, estétől a Kisalföld környékén megerősödik a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -14 fok között alakul.  

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Időjárás-jelentés

2017-10-21 Időjárás

A köd ritkul, a legtöbb helyen fel is oszlik, eközben északnyugat felől növekszik a felhőzet. A legtöbb felhő az északi, északkeleti megyékben lesz, arrafelé a délutáni órákban kisebb eső, zápor előfordulhat, máshol hosszabb időre is kisüt a nap, a legtöbb napsütés a délnyugati, déli megyékben várható. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, emellett párássá válik a levegő, többfelé - leginkább nyugaton és északkeleten - ködfoltok képződnek, amelyből néhol ködszitálás lehet.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-20 Időjárás-jelentés

Vasárnap nyugat felől hidegfront éri el a Kárpát-medencét. Mindenütt beborul az ég és egyre többfelé elered az eső, záporeső. Megerősödik az északnyugatira forduló szél. Hétfőn, az ünnepnapon is sokfelé számítani kell csapadékra, a Dunántúlon viharossá fokozódik a szél, és több fokkal hidegebb levegő árasztja el hazánkat.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-19 Időjárás-jelentés

Pénteken a napsütésé lesz a főszerep. A déli-délnyugati szél többfelé megélénkül. A legmelegebb órákban 18-24 fok valószínű. Szombaton még élvezhetjük a napsütést, igazi kirándulóidőre számíthatunk, ezt érdemes lesz kihasználni.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-18 Időjárás

Holnap az éjszaka képződő köd és az elsősorban a Dunántúl északi felén kialakuló alacsonyszintű rétegfelhőzet a déli órákra nagyrészt fokozatosan feloszlik, és ezt követően az ország túlnyomó részén derült, napos, száraz időre számíthatunk. A délnyugati szél mérsékelt marad. A hőmérséklet éjszaka 3 és 9, napközben 16 és 24 fok között alakul, a hosszabb ideig ködös, felhős tájakon lesz a hűvösebb.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-17 Időjárás-jelentés

Szerdán az éjszaka képződő ködfoltok délelőtt feloszlanak. A reggeli óráktól délnyugat felől egyre több magasszintű felhőzet érkezik, amely szűri a napsütést. Csapadék nem lesz. A déli szél a Kisalföld térségében helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között alakul, délkeleten lesz a melegebb.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-16 Időjárás

A következő napokban is front-, illetve csapadékmentes őszi időre van kilátás. Az éjszaka képződő köd helyenként csak lassan oszlik fel, de általában több órára kisüt a nap, napközben inkább fátyolfelhők lesznek az égen. Pénteken és szombaton is csupán néhol valószínű kisebb eső, zápor. A hőmérséklet nem változik lényegesen. A hosszú hétvége második felében már nagyobb a csapadék esélye és lehűlésre is számítani lehet.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-15 Időjárás-jelentés

A hajnalban képződő ködfoltok feloszlása után többnyire derült, napsütéses időnk lesz, csapadék nélkül. 16 és 23 fok közé melegszik a levegő. Kedden is a napsütésé a főszerep, az esernyőkre továbbra sem lesz szükség. A szél is gyenge, mérsékelt marad.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-14 Időjárás-jelentés

Vasárnap is sok napsütés ígérkezik, nagyrészt derült, vagy gyengén felhős időre számíthatunk. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. 17, 23 fok valószínű. Hétfőn hajnalban a képződő ködfoltok feloszlása után többnyire derült, napsütéses időnk lesz, csapadék nélkül. 16 és 23 fok közé melegszik a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-13 Időjárás-jelentés

Kevés lesz a felhő, sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. Vasárnap Nagyrészt derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, az éjszaka képződő köd gyorsan feloszlik.

null

Időjárás-jelentés

2017-10-12 Időjárás-jelentés

Pénteken szeles időnk lesz, az északnyugati légmozgás országszerte megerősödik. A többórás napsütés mellett, a felhőátvonulásokból egy-egy futó zápor előfordulhat. 16 és 21 fok közötti értékekre számíthatunk. A hétvégén már túlnyomóan napos, csapadékmentes időre készülhetünk. Nem változik lényegesen a hőmérséklet, délutánonként általában 19-20 fok köré melegszik fel a levegő.

<< / 92 >>