Légkör

2017-01-11 Légkör

2017.01.11. 12:20

Melegfront felhőzete borítja be az országot, és sokfelé várható havazás, kisebb eséllyel délnyugaton. Egyre többfelé megélénkül, estétől a Kisalföld környékén megerősödik a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -14 fok között alakul.  

Műsor:
Légkör
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Légkör további adásai:

null

Légkör

2017-02-28 Légkör

Hidegfront érkezik, sokfelé kell jelentősebb mennyiségű esőre számítani, és a hőmérséklet is több fokkal visszaesik. Szerdán napközben már keleten is megszűnik a csapadék, és mindenütt kisüt a nap. Csütörtöktől kezdve napos, egyre melegebb, jellemzően száraz időre készülhetünk, megérkezik a tavasz.

null

Légkör

2017-02-27 Légkör

Holnap is még kifejezetten kellemes, koratavaszias, de erősen szeles idő lesz. Este viszont hidegfront érkezik eleinte esővel, azt követően ismét napos, enyhe idő várható.

null

Légkör

2017-02-26 Légkör

Hideg reggelre ébredhettünk az ország szinte minden területén. A minimum hőmérsékletek mindenütt fagypont alatt voltak. Biztatóan alakul a folytatás. Ma sok lesz a napsütés, de sajnos délutánra megérkeznek a felhők. Napközben 5 és 10 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

null

Légkör

2017-02-25 Légkör

Vasárnap délután folytatódik a felhőzet növekedése, vastagodása, délen lehetnek hosszabb napos időszakok. Számottevő csapadék nem várható. Északkelet kivételével megélénkül, a Kisalföldön átmenetileg megerősödik a délies szél. A csúcshőmérséklet 5, 10 fok között várható.

null

Légkör

2017-02-24 Légkör

Milyen lesz a következő öt nap időjárása? Információk a légszennyezettségről, és megtudhatják, mit jósol az orvos meteorológus a hétvégére. A hazai folyók és tavak hőmérséklete. A vitorlázók és szörfözők megtudhatják, milyen szélviszonyokra lehet számítani. A környező országok, Európa és a világ nagyvárosainak időjárására.

null

Légkör

2017-02-23 Légkör

Péntek reggel még szakadozott felhőzet várható, majd délelőtt megvastagszik és bezárul felettünk a felhőtakaró. Hozzávetőleg a Győr–Budapest–Békéscsaba-vonaltól északkeletre számottevő csapadék nem valószínű, attól délnyugatra viszont ismétlős esőre, záporra kell számítani, egy-egy zivatar is kialakulhat.

null

Légkör

2017-02-22 Légkör

Csütörtökön tovább csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap, folytatódik az enyhe idő. A meleg azonban nem tart sokáig, pénteken ugyanis egy hidegfront éri el térségünket, többfelé számíthatunk ismét esőre, záporra. Hétvégén csökken a felhőzet, hűvösebb idő várható, helyenként ismét éjszakai faggyal.

null

Légkör

2017-02-21 Légkör

Ma éjszaka alábbhagy az eső és a következő három napban az évszakhoz képest kifejezetten kellemes, kora tavaszias idő várható igen nagy változékonysággal. A hétvégére hidegfront érkezik.

null

Légkör

2017-02-20 Légkör

Kedden délután többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, csak északnyugaton vékonyodhat el a felhőtakaró. Szórványosan számíthatunk további esőre, záporra. A délnyugati, majd a nyugatira forduló szelet élénk, erős lökések kísérik. A csúcshőmérséklet 4, 10 fok között várható.

null

Légkör

2017-02-19 Légkör

Hétfőn nyugat felől szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. Felhősebb tájakkal már csak keleten, illetve a Duna-Tisza közén lehet majd találkozni. Csapadék nem valószínű. Általában mérsékelt lesz a nyugatias szél, a csúcshőmérséklet 5, 11 fok között várható.

<< / 70 >>