Híradó

2017-01-11 Híradó 14

2017.01.11. 14:00

Kitart a hideg - a Dunán nem lehet hajózni; Szociális feladatok - az önkormányzatok segítenek a tűzifa beszerzésben; Szembesítés - ha baloldalon múlna, nem lenne családi adókedvezmény; Búcsú - megtartotta utolsó elnöki beszédét Barack Obama.

Műsor:
Híradó
Műsorvezetők:
Biró Zsuzsa
Kategóriák:
Belföld
Külföld
Gazdaság
Politika

Híradó további adásai:

null

Híradó

2017-02-21 Híradó 14

Olimpiai pályázat - Tarlós a szerdai Fővárosi Közgyűlésen nagy bejelentésre készül; Elfogás - 13 éves kislányt megerőszakoló iraki férfit fogtak el a magyar rendőrök; Támogatás - 14 milliárd forint közösségfejlesztésre; Légi katasztrófa - bevásárlóközpontba csapódott egy kisrepülőgép Melbourne-ben.

null

Híradó

2017-02-20 Híradó 22:00

Parlamenti rajt - Nemzeti konzultáció indul az ország megvédése érdekében.
Fő a biztonság - Szisztematikus ellenőrzési rendszert vezetnek be a magyar-horvát határon.
Együttműködés - Az Egyesült Államok erősítené kapcsolatát az Európai Unióval.
Ellenőrzés - Vizsgálat kezdődött az eltérő minőségben forgalmazott élelmiszerek miatt.

null

Híradó

2017-02-20 Híradó 20

Parlamenti rajt - nemzeti konzultáció indul az ország megvédése érdekében; Fő a biztonság - szisztematikus ellenőrzési rendszert vezetnek be a magyar-horvát határon; Együttműködés - az Egyesült Államok erősítené kapcsolatát az Európai Unióval; Ellenőrzés - vizsgálat kezdődött az eltérő minőségben forgalmazott élelmiszerek miatt.

null

Híradó

2017-02-20 Híradó 14

Parlamenti rajt - nemzeti konzultáció indul az ország megvédése érdekében; Hatásköri túllépés - szabályokon átlépve egyengette bizalmasai karrierjét Martin Schulz; Több kerül a pénztárcába - 305 ezer forint fölé nőtt a bruttó átlagkereset; Ellenőrzés - vizsgálat kezdődött az eltérő minőségben forgalmazott élelmiszerek miatt.

null

Híradó

2017-02-19 Híradó 22:00

Olimpia - Tarlós István és a NOB elnöke szerint, pártpolitikát csinált az olimpiából az ellenzék.
Gyurcsány visszaszólt Botkának - Egymásnak esett a baloldal.
Legjobb film - Enyedi Ildikó nyerte az Arany Medve díjat Berlinben.
Jeges ár - Ma elhagyhatja az országot a Tiszán levonuló jégtorlasz.

null

Híradó

2017-02-19 Híradó 18

Olimpia - az ellenzék pártpolitikát csinált az olimpiából, a főpolgármester szerint; Gyurcsány visszaszólt Botkának - egymásnak esett a baloldal; Legjobb film - Enyedi Ildikó nyerte az Arany Medve díjat Berlinben; Jeges ár - várhatóan ma elhagyja az országot a Tiszán levonuló jégtorlasz.

null

Híradó

2017-02-19 Híradó 12

Olimpia - Tarlós szerint az ellenzők felmondták a nemzeti egységet; Tavaszi ülésszak - törvényt terveznek az illegális bevándorlók őrizetbe vételéről; Jeges ár - várhatóan ma elhagyja az országot a Tiszán levonuló jégtorlasz; Legjobb film - Enyedi Ildikó nyerte az Arany Medve díjat Berlinben.

null

Híradó

2017-02-18 Híradó 22

OLAF-jelentés - Horváth Csaba vagy Hagyó Miklós lehet az újabb felelős; Botka üzent - Gyurcsány politikája megbukott, vissza kell vonulnia; Biztonságpolitikai fórum - ki kell tartani az unió, a NATO és az ENSZ együttműködése mellett; Gender képzés helyett - családtudomány szakot indítana a kormány.

null

Híradó

2017-02-18 Híradó 20

OLAF-jelentés - Horváth Csaba vagy Hagyó Miklós lehet az újabb felelős; Botka üzent - Gyurcsány politikája megbukott, vissza kell vonulnia; Biztonságpolitikai fórum - Angela Merkel kitart a multilaterális együttműködés mellett; Gender képzés helyett - családtudomány szakot indítana a kormány.

null

Híradó

2017-02-18 Híradó 18.00

VEZETŐ HÍREINK: OLAF-jelentés - Horváth Csaba, vagy Hagyó Miklós lehet az újabb felelős; Botka üzent - Gyurcsány politikája megbukott, vissza kell vonulnia; Biztonságpolitikai fórum - Angela Merkel kitart a multilaterális együttműködés mellett; A gender képzés helyett - családtudomány szakot indítana a kormány.

<< / 233 >>