Híradó

2017-01-11 Híradó 14

2017.01.11. 14:00

Kitart a hideg - a Dunán nem lehet hajózni; Szociális feladatok - az önkormányzatok segítenek a tűzifa beszerzésben; Szembesítés - ha baloldalon múlna, nem lenne családi adókedvezmény; Búcsú - megtartotta utolsó elnöki beszédét Barack Obama.

Műsor:
Híradó
Műsorvezetők:
Biró Zsuzsa
Kategóriák:
Belföld
Külföld
Gazdaság
Politika

Híradó további adásai:

null

Híradó

2017-01-17 Híradó 20

Egyeztetés a civil szervezetekről - az MSZP nem vett részt rajta; Szanyi vállalná a miniszterelnök-jelöltséget - szerinte az utca véleménye a fontos; Adócsökkentés - foggal-körömmel ragaszkodik hozzá a kormány; Elfogták az isztambuli merénylőt - az üzbég férfi beismerte a terrortámadást.

null

Híradó

2017-01-17 Híradó 14

Adócsökkentés - foggal-körömmel ragaszkodik hozzá a kormány; Szanyi vállalná a miniszterelnök-jelöltséget - szerinte az utca véleménye a fontos; Kitüntették Colleen Bellt - távozik az amerikai nagykövet; Elfogták az isztambuli merénylőt - az üzbég férfi beismerte a 39 áldozattal járó terrortámadást.

null

Híradó

2017-01-16 Híradó 22.00

VEZETŐ HÍREINK: Újabb részletek - csaknem 170 milliárd forintnyi károkozás a 4-es metrónál; Sikertelen főpróba - Kósa Lajos szerint megbukott a sunyi koalíció; Kemény kritika - Angela Merkel menekültpolitikáját bírálta Donald Trump; Ismét támad a hideg - fokozottan kell figyelni a hajléktalanokra!

null

Híradó

2017-01-16 Híradó 20

Újabb részletek - csaknem 170 milliárd forintnyi károkozás a négyes metrónál; Sikertelen főpróba - Kósa Lajos szerint megbukott a sunyi koalíció; Kemény kritika - Angela Merkel menekültpolitikáját bírálta Donald Trump; Letarolt házak - lakóépületekre zuhant egy teherszállító repülőgép.

null

Híradó

2017-01-16 Híradó 14

Folyamatos migrációs nyomás - új útvonal van kialakulóban; Kemény kritika - Angela Merkel menekültpolitikáját bírálta Donald Trump; Letarolt házak - lakóépületekre zuhant egy teherszállító repülő; Gyász - elhunyt Olofsson Placid atya gulág túlélő.

null

Híradó

2017-01-15 Híradó 22.00

VEZETŐ HÍREINK: Győzött a Fidesz Szentendrén - eredménytelenül bújt civil szervezet mögé az MSZP és a Jobbik; Újabb csapás az Iszlám Államra - az iraki biztonsági erők visszafoglalták a moszuli egyetemet; Káosz a hegyen - a Normafánál egyszerre síelt és szánkózott több ezer ember; Súlyos baleset - Miklós Editnek edzés közben elszakadt a keresztszalagja.

null

Híradó

2017-01-15 Híradó 20.00

VEZETŐ HÍREINK: Időközi választás Szentendrén - civil szervezet mögé bújt az MSZP és a Jobbik; Újabb csapás az Iszlám Államra - az iraki biztonsági erők visszafoglalták a moszuli egyetemet; Káosz a hegyen - a Normafánál egyszerre síelt és szánkózott több ezer ember; Súlyos baleset - Miklós Editnek edzés közben elszakadt a keresztszalagja.

null

Híradó

2017-01-15 Híradó 18:00

Időközi választás Szentendrén - civil szervezet mögé bújt az MSZP és a Jobbik
Újabb csapás az Iszlám Államra  - az iraki biztonsági erők visszafoglalták a moszuli egyetemet
Káosz a hegyen - a Normafánál egyszerre síelt és szánkózott több ezer ember
Súlyos baleset -  Miklós Editnek edzés közben elszakadt a keresztszalagja

null

Híradó

2017-01-15 Híradó 12:00

Időközi választás Szentendrén - Civil szervezet mögé bújik az MSZP és a Jobbik.
Feszültség a Jobbikban - Vona Gábor lemondását követelték Debrecenben.
Diákhitel - Február 15-ig lehet igényelni.
Madárinfluenza - Főleg kacsából és libából van kevesebb.

null

Híradó

2017-01-14 Híradó 22:00

Feszültség a Jobbikban - Vona Gábor lemondását követelték a tüntetők Debrecenben.
Határkérdés - Schengen nem halhat meg - állítja Szijjártó Péter.
Diákhitel - Február 15-ig lehet igényelni, akár egyben, féléves összeget is.
Hiánycikk a baromfi - A madárinfluenza járvány elsősorban a kacsákat, libákat tizedeli.

<< / 222 >>